slm kızlarr nasılsınız
bi kaç gündr gelemiyorum ogluşa ugraşmaktan cumartesiii ogluşumu başka hastaneye götürdüm burdakilere güvenmeden vede iyi yapmışım bir terslik oldugu içime dogmuştu arada kusma yeşil kaka ve huzursuzluktu şikayetlerimiz doktor kaka ve idrar testi istediii sonucunda gıda alerjisi tehşisi konuldu süt ve süt ürünleri yasaklandı çarşamba alerji testinin sonucu çıkıcak bakalım hangi seviyedee ama doktor 1 senede atlatırr atlatamazsada en fazla 3 yaşa kadar sürer dediiii sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruzzz ve bugün bizim 40 mız çıkıyorrrr
Allahımm ne oluyor bizim bebelereegeçmiş olsun canım ..inşallah temiz çıkar sonuçlar .. bizim kızında var bi derdi
sizinde kırkınız bitiyor demek hadi hayırlısı
geriye seyhan kaldı bide onun çıksaydı hayırlısıylamalum bizim hatunn ateşli ne zamandır şey yüzü görmedi.özlemiştir
evet geçse artık şu sancılı dönemayy bewndeeee bilmiyorumm acaba biz çok abartıyoruz kolay bulmadık ondan şu zamanlarda bi geçseydi ALLAH ımızın izniylee bi kendilerine gelselerrr bizde biraz daha relax oluruz belkii
ya benim kanama hala devam ediyor daha ne kadar gürecek sıkıldım ama ben yaaa
sevoyuu 40 bamıştır benceeee çıksadaa kurtulsaaaa
gaz zaten canım ilaçlardanda fayda yoknurcik senin kızın derdii gaz olabilirr cnm yaaaa emerken o şekilde davranması gazın habercisiii olabilir:26::26::26::26:
günaydın bacılarrr
seyhannnnnnnnnnn bizde hastayız teyzesiiiioğluşlarım öksürüyor hapşırıyor meme emerken nefes alamıyolar kızıyolar çok canım sıkkınnnnnn her gün bişey çıkıyorrr eşimle bende hastayız
doktora götürmedim biraz bol emzirmeye çalışıyorum ben bol portakal limon filan yiyorum onlara geçsin diye bakalım çok ilerlemeden atlatırız inşallah
rüyamada geçmiş olsun koklarız onu mis mis
nurcikim geçmiş olsun canım sizede
oğluşlar dün çok yaklışıklıydınazar oldu bak akşam hepimiz birden öksürüp hapşırmaya başladık:26::26::26::26::26:
fatoş geçmiş olsun canım senin oğluşada yeşil kaka hep bizde de var dr olabilir dedi:26::26::26::26:
günaydın bacılarrr
seyhannnnnnnnnnn bizde hastayız teyzesiiiioğluşlarım öksürüyor hapşırıyor meme emerken nefes alamıyolar kızıyolar çok canım sıkkınnnnnn her gün bişey çıkıyorrr eşimle bende hastayız
doktora götürmedim biraz bol emzirmeye çalışıyorum ben bol portakal limon filan yiyorum onlara geçsin diye bakalım çok ilerlemeden atlatırız inşallah
rüyamada geçmiş olsun koklarız onu mis mis
nurcikim geçmiş olsun canım sizede
oğluşlar dün çok yaklışıklıydınazar oldu bak akşam hepimiz birden öksürüp hapşırmaya başladık:26::26::26::26::26:
fatoş geçmiş olsun canım senin oğluşada yeşil kaka hep bizde de var dr olabilir dedi:26::26::26::26:
evet geçse artık şu sancılı dönemben şimdiden 2. ayın aşı derdine girdim .
ebe aşıya gelmeden 1 saat önce calpol ateş düşürücü ver öyle gel dedi demekki o derece etkili bir aşı :26::26::26:
gaz zaten canım ilaçlardanda fayda yok
sağol canım sizede geçmişler olsun cümbür cemaat hastayız demekii:) ..benimde boğazlarım ağrıyor ama kendimi unuttum artık Elvin'im iyi olsun yeterki
evet geçse artık şu sancılı dönemben şimdiden 2. ayın aşı derdine girdim .
ebe aşıya gelmeden 1 saat önce calpol ateş düşürücü ver öyle gel dedi demekki o derece etkili bir aşı :26::26::26:
sevo günleri sayıyordur şimdi :)) ne yapsınn kadın hiç bu kadar uzak kalmamıştı :))
senin neden bu kadar uzun sürdü kanaman :44:
gaz zaten canım ilaçlardanda fayda yok
sağol canım sizede geçmişler olsun cümbür cemaat hastayız demekii:) ..benimde boğazlarım ağrıyor ama kendimi unuttum artık Elvin'im iyi olsun yeterki
geçmiş olsun cnmm yaaa tabi mevlüte gelenlerden kapmış olabilirlerrr hasta olanda vardır içlerinde hmncecik geçer inşallah
bizde aynı hastanede tam 4 doktora götürdük yeşil kaka normal çok besleme annesi ben kaka idrar istedim yok dediler sonra içim rahat etmedi başka doktora götürdüm ana yüreği hissediyo demekkiii eşimleee tartişa tartişa hatta sen hastanelere götüre götüre hasta edicen bu çocugu diye ama sonuç ortada i:18::18::18::18:
çocuklarım sanki kötüleşiyor git gideeeeekızlar 40 da ne yaptınız nasıl banyo yaptınızzzz herkez bişey söylüyorrr kafam allak bullak
çocuklarım sanki kötüleşiyor git gideeeeemızır mızırlarrr bende çok kötüyüm boğazım çok acıyor öksürüyorum
nurcan dikkat et elvinde hastalanmasın senin boğazların ağrıyormuşya
fatok suya 40 taş attım altın attım
o suyla 3 ümüzde yıkandık akşlıma gelen duaları okudum ben yalnız yaptığımdam kafama göre yaptım gitti:26::26::26::26::26::26:
bu arada biz şeyedemiyozbenim çokkkkkkk felaket canım yanıyor napacaz bilmem eşim yakında kuduracakkk:18::18::18::18::18::18:halbuki hamileyken deli gibi gün sayıyordum
cnm sen onlareın gözlerinin içine bakıyosun o yüzden bencee geçer hemencik inşallah ama önce sen kendini iyi etmeye bakki onlara daha iyi bakasın
taş atmayı planlamıyodum ama onlarıda atayım 40 taş bulup iyice yıkamam lazımmmmmmmmmmmm
piskolojikmenn cnmmm sal çayıra gitsin düşünmemeye çalışşşşş
hepinizeee toplucakkkkkkkkkkkk geçmiş olsun şekerimmmmgunaydin kizlar
yaaa hepimiz hastayiz desenize
fatos gecmis olsun canim benimde icim rahat etmiyo evham diyolar ama sonunda iste bebelerde bisey cikiyo..sen simdi emzirmiyonmu..
demek kirkiniz cikiyo:) ama kanaman devammis benimde hala var..
bu arada benim ates eskisi gibi degil sanirim sarf edecek enerjim yok..kirk banyosu mu var hic haberim yok neler yspildiginin.
nurcik gaz ve kaka olayinda en son gittigim doktor parmagunla kicina baski yap her altini acmaya dedi bende halis z.yagi ile yapiyorum o cok iyi gaz cikariyo ama uzun sekilde bu masaji yap.ins. doktorda bisey cikmaz.
lara gecmis olsun aman yarim gunde bile cok ilerliyo ihmal etme derim hic olmazsa oksujen verirler rahatlarlar.resimleri gormedim eminim cok yakisikli olmuslardir ben telden giriyom.
gunaydin kizlar
yaaa hepimiz hastayiz desenize
fatos gecmis olsun canim benimde icim rahat etmiyo evham diyolar ama sonunda iste bebelerde bisey cikiyo..sen simdi emzirmiyonmu..
demek kirkiniz cikiyo:) ama kanaman devammis benimde hala var..
bu arada benim ates eskisi gibi degil sanirim sarf edecek enerjim yok..kirk banyosu mu var hic haberim yok neler yspildiginin.
nurcik gaz ve kaka olayinda en son gittigim doktor parmagunla kicina baski yap her altini acmaya dedi bende halis z.yagi ile yapiyorum o cok iyi gaz cikariyo ama uzun sekilde bu masaji yap.ins. doktorda bisey cikmaz.
lara gecmis olsun aman yarim gunde bile cok ilerliyo ihmal etme derim hic olmazsa oksujen verirler rahatlarlar.resimleri gormedim eminim cok yakisikli olmuslardir ben telden giriyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?