Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teyzeleri bizim bugün mevlütümüz vardı
çok şükür bu günleride gördük
oğluşlara çok güzel bir mevlüt yaptık

ipekçimmmmm tekrar teşekkür ederim bardak süslerini kullandım çok hoştu gerçekten dolap süslerini çok beğendiler

kizlar kizim grip oldu cok moralimbozuldu oksururken balgamdan nefes alamiyor oksijen verdiler hastanede bude surup. ins cabuk atlatir cigerleri zarar gormez. nurcan o belirtilerin hepsi bizdede var sadece yesil jaka haric hemen kotu dusunme canim.

aman kizlar dikkat edin bebelere aksam burnu akan cocuk vardi midafirletde bizdede gece basladi oksuruk ..bide bende yeleksiz falanim bu aralar bendenmi gecti bilmiyorum

gorusuruz kizlar

lara banyo sulari normal oluyo bikaseye az tuzu sulandirip suruyoruzsonrada duruluyos..ter ve bakteri olmasin diye..allah kabul etsin csnim mevlutunu.

slm kızlarr nasılsınız

bi kaç gündr gelemiyorum ogluşa ugraşmaktan cumartesiii ogluşumu başka hastaneye götürdüm burdakilere güvenmeden vede iyi yapmışım bir terslik oldugu içime dogmuştu arada kusma yeşil kaka ve huzursuzluktu şikayetlerimiz doktor kaka ve idrar testi istediii sonucunda gıda alerjisi tehşisi konuldu süt ve süt ürünleri yasaklandı çarşamba alerji testinin sonucu çıkıcak bakalım hangi seviyedee ama doktor 1 senede atlatırr atlatamazsada en fazla 3 yaşa kadar sürer dediiii sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruzzz ve bugün bizim 40 mız çıkıyorrrr

günaydın kızlarr.. uykusuzz huzursuz bir gece geçirdik yine . randevu aldık doktoara götürecem yine

sorunların ardı arkası kesilmiyor oysaki bir kaç gündür sütümde güzel geliyor ama şimdide kızım emmiyor çekip çekip duruypor ağzındayke ağlıyor ,kızıyor ,hırçınlaşıyor bu haline yüreğim dayanmıyor artık bu süreç geçsin artık yaaa

sevo kıyamam rüya kızımaaa inşallah hemencecik geçer iyileşir kuzun.çok geçmiş olsun..
bazı insanları anlıyamıyorum madem çocuğun hasta ne diye götürüyorsun el kadar bebeğin evine

kamercim Allah kabul etsinnn canım.. res,mlerinizi gördük facede delikanlı olmuşlar senin yaramazlar maşallahgömleklerde pek yakışmış
bu arada çok gü<zel kilo vermişsin ben her geçen gün şişiyorum daha çok

s

Allahımm ne oluyor bizim bebeleree geçmiş olsun canım ..inşallah temiz çıkar sonuçlar .. bizim kızında var bi derdi

sizinde kırkınız bitiyor demek hadi hayırlısı
geriye seyhan kaldı bide onun çıksaydı hayırlısıyla malum bizim hatunn ateşli ne zamandır şey yüzü görmedi.özlemiştir

ayy bewndeeee bilmiyorumm acaba biz çok abartıyoruz kolay bulmadık ondan şu zamanlarda bi geçseydi ALLAH ımızın izniylee bi kendilerine gelselerrr bizde biraz daha relax oluruz belkii

ya benim kanama hala devam ediyor daha ne kadar gürecek sıkıldım ama ben yaaa

sevoyuu 40 bamıştır benceeee çıksadaa kurtulsaaaa

nurcik senin kızın derdii gaz olabilirr cnm yaaaa emerken o şekilde davranması gazın habercisiii olabilir:26::26::26::26:

günaydın bacılarrr

seyhannnnnnnnnnn bizde hastayız teyzesiiiioğluşlarım öksürüyor hapşırıyor meme emerken nefes alamıyolar kızıyolarçok canım sıkkınnnnnn her gün bişey çıkıyorrr eşimle bende hastayız

doktora götürmedim biraz bol emzirmeye çalışıyorum ben bol portakal limon filan yiyorum onlara geçsin diye bakalım çok ilerlemeden atlatırız inşallah

rüyamada geçmiş olsun koklarız onu mis mis

nurcikim geçmiş olsun canım sizede
oğluşlar dün çok yaklışıklıydı nazar oldu bak akşam hepimiz birden öksürüp hapşırmaya başladık:26::26::26::26::26:

fatoş geçmiş olsun canım senin oğluşada yeşil kaka hep bizde de var dr olabilir dedi:26::26::26::26:

evet geçse artık şu sancılı dönem ben şimdiden 2. ayın aşı derdine girdim .
ebe aşıya gelmeden 1 saat önce calpol ateş düşürücü ver öyle gel dedi demekki o derece etkili bir aşı :26::26::26:

sevo günleri sayıyordur şimdi :)) ne yapsınn kadın hiç bu kadar uzak kalmamıştı :))
senin neden bu kadar uzun sürdü kanaman :44:

nurcik senin kızın derdii gaz olabilirr cnm yaaaa emerken o şekilde davranması gazın habercisiii olabilir:26::26::26::26:
gaz zaten canım ilaçlardanda fayda yok

sağol canım sizede geçmişler olsun cümbür cemaat hastayız demekii:) ..benimde boğazlarım ağrıyor ama kendimi unuttum artık Elvin'im iyi olsun yeterki

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnmm yaaa tabi mevlüte gelenlerden kapmış olabilirlerrr hasta olanda vardır içlerinde hmncecik geçer inşallah

bizde aynı hastanede tam 4 doktora götürdük yeşil kaka normal çok besleme annesi ben kaka idrar istedim yok dediler sonra içim rahat etmedi başka doktora götürdüm ana yüreği hissediyo demekkiii eşimleee tartişa tartişa hatta sen hastanelere götüre götüre hasta edicen bu çocugu diye ama sonuç ortada i:18::18::18::18:

Son düzenleme:

nurcikkk işte o aşılardan korkmamız lazım karma aşı şekerimmm 3 gün ateş kusmaa halsizlik yapabiliyorrr :18::18::18::18::18::18::18::18:ama olmayabilirde inşallah olmazzzz:18::18::18::18::18: nurcan hani yazmışsın yaa hepatit b saglık ocaklarında civa var otizme sebep oluyomuş sözde bende buna istinaden saglık ocagında vurdurmadım ama hemşire hepsi aynı yerden geliyor ve hepsi aynı dedi için rahat olsun benceeee

Son düzenleme:

kızlar 40 da ne yaptınız nasıl banyo yaptınızzzz herkez bişey söylüyorrr kafam allak bullak
çocuklarım sanki kötüleşiyor git gideeeeemızır mızırlarrr bende çok kötüyüm boğazım çok acıyor öksürüyorum
nurcan dikkat et elvinde hastalanmasın senin boğazların ağrıyormuşya

fatok suya 40 taş attım altın attım
o suyla 3 ümüzde yıkandık akşlıma gelen duaları okudum ben yalnız yaptığımdam kafama göre yaptım gitti:26::26::26::26::26::26:

bu arada biz şeyedemiyozbenim çokkkkkkk felaket canım yanıyor napacaz bilmem eşim yakında kuduracakkk:18::18::18::18::18::18:halbuki hamileyken deli gibi gün sayıyordum

cnm sen onlareın gözlerinin içine bakıyosun o yüzden bencee geçer hemencik inşallah ama önce sen kendini iyi etmeye bakki onlara daha iyi bakasın

taş atmayı planlamıyodum ama onlarıda atayım 40 taş bulup iyice yıkamam lazımmmmmmmmmmmm

piskolojikmenn cnmmm sal çayıra gitsin düşünmemeye çalışşşşş

40 taş kesin atılıyor
olur salarım kendimiçocuklar başladı çıktımmmmmmmm

gunaydin kizlar

yaaa hepimiz hastayiz desenize

fatos gecmis olsun canim benimde icim rahat etmiyo evham diyolar ama sonunda iste bebelerde bisey cikiyo..sen simdi emzirmiyonmu..
demek kirkiniz cikiyo:) ama kanaman devammis benimde hala var..

bu arada benim ates eskisi gibi degil sanirim sarf edecek enerjim yok..kirk banyosu mu var hic haberim yok neler yspildiginin.

nurcik gaz ve kaka olayinda en son gittigim doktor parmagunla kicina baski yap her altini acmaya dedi bende halis z.yagi ile yapiyorum o cok iyi gaz cikariyo ama uzun sekilde bu masaji yap.ins. doktorda bisey cikmaz.

lara gecmis olsun aman yarim gunde bile cok ilerliyo ihmal etme derim hic olmazsa oksujen verirler rahatlarlar.resimleri gormedim eminim cok yakisikli olmuslardir ben telden giriyom.

hepinizeee toplucakkkkkkkkkkkk geçmiş olsun şekerimmmm

deseneee senindeee ateşş söndüüüü

cnm yok emziryemi bırakmıyacak inek sütüne karşı alerjii var ben inet sütü yada süt ürünleri yemiyecegimmm

yapıyorum sevo onuda yapıyorum yapmadımız şey kalmadı artık..erkek bebekleri daha gazlı derler valla benim kızım bu tezi doğrulamıyor maalsef
abowwww ne olmuş benim bacımaaaaa nereyi gitmiş ateşiii rüya hanım bütün enerjini alıyor demekki hal bırakmıyor annesine kızlar istesenizde artık eskisi gibi fantazili olmuyacak cinsel hayatımız
geçen gün eşime söz vermiştim :) kaç gündür peşimde pervane gibi bu gece yapalım diye tamam tamam diyordum ama kalıyordu hiç enerji kalmıyordu çünkü:)neyse o gün söz vermiştim diye kızı zar zor uzun uğraşlar sonucu uyutabildim , yatağına koydum mışıl mışıl uyuyor tamam dedi eşim uyuyor artık gel gari aslında bende de hiç hal kalmamıştı bir kere söz vermiştim ama geri dönüşü yoktu neyse ön şeyimizi yaptık tam işe koyulacakkennnnn bizim kız yaptı yapacağını INGAAAAAAAAAAAA üstümü nasıl giyindim tahmin edersiniz herhalde
tam 2 saat uğraşlar sonucu uyutabildik Elvin hanımı bu yüzden ne bende nede eşimde hal kalmayınca bizde onunla beraber uyuduk

Son düzenleme:
40 banyosundan bahsedilmiş bizde 40 taşmış bilmem altınmı öyle bişey yok
ayetli bir tasımız var 40 tası diyorlar o tas ile 40 kere su döktük kızıma
bende yine o tas ile 40 tas su ile durulandım kocaman bir leğenin içindeyim tabi ayetli tas olduğu için suyu ayak basmayan yere dökmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…