kzlar bide konağımız var kaşında özelliklenetten okudum z.yağı sürün diyo bakalım onu sürücem başka önerisi varmı
bak burda buldum seni bide diğer kızları :) sizi gidi ekim anneleri sizi :))
canım ben mustela konak köpüğü var ondan kullanıyorum 2 yıkamadan sonra kendi kendine atıyor istersen bir dene,,öyle tarakla temizlemeye bile gerek kalmadı bizimkinde..
nolcek bende bilmiyorum geçenlerde ağzıma mıçtı okudunmu o mesajımı
kızlar ben ne yazıkki sakınamıyorum içim el vermesede kucaktan kucağa şapur şupur öpülüyor ben ne kadar ben öpmeye henüğz kıyamadım siz öpüyorsunuz desemde anlıyan yok
calpol mü vermiştin aşı zamanı ? yenimi yasaklandı? neden acaba:44::44:
slm kızlar alerji testimiz negatif çıktıııııama doktor inatla hala var diyor:26: başka doktora sordm oda 40 günlük bebekte amip olmaz o kaka çok beslediğinden olmuştur hiçbir testtede gerek yoktu iyi kazıklanmışsın dedi ve süt alerjisi olan çocuklar kilo almazmış bizim kilo durumumuz gayet iyi beynim çok karışıkkkk
ben iyiyim canım evdeyim halimden çok memnunum allah herkese nasip etsin ...akupunkturu merak ettim dr umuza sorayım
besin alerjisi yok demekki içini rahat tut dr dr gezme hastanelerde hasta olur bebişistersen birde bizim dr git dicem ama sana çok uzak
kanki bende ömeri sakınmıyodum gelene gösteriyodum ama öpülmesine izin vermiyodum çünkü dr kesinlikle öpmek yüzüne yakın temas nefes yasak diyodu
bak en pis mevsim hastalık kol geziyo izin vermeyin minicik bebek öpülürmü kalabalık aile ortamlarına girmiyoduk biz avmlere gitmiyoduk özellikle haftasonu kalabalık zamanlarda
dr özellikle uyarmıştı çünkü bronşit falan mikrobik üşütmekten hasta olmuyolar havadaki mikroptan hasta oluyolar bizim elimizde ağzımızda taşıdığımız bakterilerden hasta oluyolar dr birde bana ellerimi çok sık yıkamamı söylerdi
selam kızlar herkes iyidir inş.
rüya iyi olmadı dün hastanedeydik hep bide akşama misafirim oldu baya yoruldum..ciğer röntgeni çekildi şükür temiz çıktı ama röntgende öle bi gazı görünüyoduki sormayın doktor diğer doktorların verdiği herşeyi değiştirdi inş. bunlar iyi gelir.
fatoş medicined musa bey var canım ben çok memnun kaldım git istersen
KIZLARRRR İYİ AKŞAMLARRRRBEN BU GÜN YİNE ÇOK YORGUNUMMM YAAA:26::26::26: AMA BU GÜNKİ YORGUNLUKKK BİRAZCIK DEĞİŞİKKK :26::26:KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEĞE BAŞLAMIŞTIIII BU GÜN HAS GİTTİK CUMA GÜN OPU OLACAKKK HER ŞEY ÇOK İYİYMİŞŞ .. HASTANAYE YATIŞ YAPILDI:26::26::26: OPUDAN SONRA HASTANEYE YATACAK KARDEŞİMM TRANSFERE KADAR GÖZETİM ALTINDA OLACAKMIŞ (bu durum ne kadar mantıklı bilmiyorum ama geçen yıl kız kardeşim tarnsferden sonra ohss olmuştu bu açıdan iyi olur diye düşündüm)ÇUKUROVA ÜNVERSTESİ BALCALI HASTANESİNDE OLUYOR TEDAVİYİ :26::26::26:İNŞŞŞŞŞ BU SEFER KARDEŞİM BEBEĞİNİ KUCAKLARRR DUALRINIZA İHTİYACIMIZ VAR :44::44::44::44:İŞTE BÜTÜN BU İŞLER YORMUŞTU BENİİİ :26::26::26::26::26:BİRDE EVE GELİNCE ( ev dediğimde ileçemize gelince)EŞİMİN RAPORU İÇİN HASTANEYE ÇAĞIRDILARRR KOŞ KOŞ OARAYA GİTTİM BİRDE ÜZERİNE PAZARA GİTTİM (acı patlıcanı kıra çalmaz dedim)YORULDUMMMM AMA ŞİMDİ BİR GÜZEL ÇAY YAPTIMMMM BİRDE KARDEŞİMİN HAMİLE KALIP KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİĞİNİ HAYAL EDİNCE YORGUNLUK VIZ GELDİ:)
çok anlayışsız bir ailesi var kaynana tarafımınben iyiyim canım evdeyim halimden çok memnunum allah herkese nasip etsin ...akupunkturu merak ettim dr umuza sorayım
besin alerjisi yok demekki içini rahat tut dr dr gezme hastanelerde hasta olur bebişistersen birde bizim dr git dicem ama sana çok uzak
kanki bende ömeri sakınmıyodum gelene gösteriyodum ama öpülmesine izin vermiyodum çünkü dr kesinlikle öpmek yüzüne yakın temas nefes yasak diyodu
bak en pis mevsim hastalık kol geziyo izin vermeyin minicik bebek öpülürmü kalabalık aile ortamlarına girmiyoduk biz avmlere gitmiyoduk özellikle haftasonu kalabalık zamanlarda
dr özellikle uyarmıştı çünkü bronşit falan mikrobik üşütmekten hasta olmuyolar havadaki mikroptan hasta oluyolar bizim elimizde ağzımızda taşıdığımız bakterilerden hasta oluyolar dr birde bana ellerimi çok sık yıkamamı söylerdi
selam kızlar herkes iyidir inş.
rüya iyi olmadı dün hastanedeydik hep bide akşama misafirim oldu baya yoruldum..ciğer röntgeni çekildi şükür temiz çıktı ama röntgende öle bi gazı görünüyoduki sormayın doktor diğer doktorların verdiği herşeyi değiştirdi inş. bunlar iyi gelir.
fatoş medicined musa bey var canım ben çok memnun kaldım git istersen
bizim hiç olmadı sevom bu yüzden bi fikrim yok ASUDE nin bahsetiği şampuanı kullan bakalım iyi gelmiş onlarakzlar bide konağımız var kaşında özelliklenetten okudum z.yağı sürün diyo bakalım onu sürücem başka önerisi varmı
her dr. akupunkturu kabul etmiyo ipeğim ne yazık ki
geçen hastaneye yattığımda dr.lar benim romatoid artrit geçirdiğime inanmadılar biliyo musun nerdeyse zamanında sana yanlış teşhis koymuşlar diyeceklerdi. ama bana teşhisi koyan romalog iyileştiren de evvel Allah akupunkturdu. ben yürüyememelerimi, merdiven çıkamamalarımı her yağmur zamanı ağrılarımı nasıl unuturum. bir damla kortizon almadan iyileştim çok şükür. şimdi de çocuklar kortizon almaın diye uğraşıyorum. çünkü allerjik bronşit ilaçları hep kortizon içeriyo....
inşallaaaaaaah yeterim rabbim senin de kardeşinin de muradını versin
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım allerjiden şüphelendiren neden neydi ki
alerji testeleri konusunda bizim dr.umuzun fikri de olumsuz kızlar para tuzağı diyor bizim dr.
bizimkiler allerjik oldukları halde ben yaptırmadım
bu gün benim doğum günüm kızlarrrr :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yıl daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?