Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bizde ne ateş oldu ne kusma merak etmeyim yanlız sağlık ocağına gitmeden bi çay kaşığı calpol verin mor kutuku olandanaşılar hep aynı yerden gelio firmaaynı canım fark etmez bişey olmaz allahın izniyle

kızlar ateşler sönüyo malesef eskisi gibi olmuyo rahat rahat bişiler yapamıonuz hatta ben 40 çıktı falan bende tık yok canım nasıl acıo laracım bunlar olan şeylerzamanla atlatılıoama korkunu yenmelisin bende çok korkuyodum şimdide uyanacak korkusu oluyo hemen yapıp bitirip banyomu yapıorum kızlar banyo yapmadan bebişlerin yüzüne bkamayın bakılmazmış emzik dahi vermeyin annem beni sıkı sıkı tembihlemişti ne oluyo bilmiom emzirmeyin sakın işiniz bitince banyoyu ilk yapın ben öle yapıomilk başlarda uyanıodu da artık rahatız o gün uykusu çok gelene kdar bekletioz azcık yoruyoz oda uyuyo sizde az daha büyüsünler rahata erersiniz

bizdede bi tasa anne için bi tasada bebek için 40 kaşık su sayılır erkek bebeğinkini kız kız bebeğinkini erkek çocuğa yaptırırlar 40 kaşık olduktan sonra suyun içine bi altın yüzük ve bide gümüş yüzük tastaki suyun içine 40 defa batırılır sonra bu suyu banyo esnasında yıkanıp bittikten sonra en son bu su dökülür banyo biter bide suya ayetel kürsi felak nas okunur

inşallah bizdede yapmaz yiğenim 2 gün agladı ateşlendi yavrummmmmmmmmm

cnm bebeğin yüzüne pis bakılırsa yüzünde sivilce çıkar agazınada pisken bişey verilirse haram olur derler bizdeeeeeee

bu konuda hocalar öle demiyo kızlar hatipoğluda söylemişti ne emzirmede nede banyo yapmadan bakmada bi sıkıntı yokmuş diyanete de soralım olmazsa

bizdede söle denir banyo yapmadıysan emzirmeden göğsünü yıka öle emzir

Son düzenleme:

sevom haklı kızlar...temiz temiz emzirmek güzellik olur ama mecbur kalırsanız bi sakıncası yok diye biliyorum......

ah nurcik nolcek senin bu elvinin kakaları annesi ya
kız korkma pimpiriklenme dr. önemli değil dediyse vardır bi bildiği
hatırladığım kadarıyla bizimkiler de yapardı yeşil yeşil hele çok beklettilerse içerde...
laracım işlem tamam sanırım
kalabalık ortamlara dikkat edin kızlar ben mevlütlerini sünnetle beraber 4 aylıkken yaptırmıştım öle kucak kucak dolaştırmadım çok kınayanlar oldu sakınıyosun diyenler oldu ama 1 yaşına kadar burunları dahi tıkanmadı.babamız bile grip olduğunda başka odada yattı dokunamadı onlara.1 yaşına kadar hiç ilaç vermedim çok şükür. tabi oğlanın alerjik bronşiti ortaya çıkınca arka arkaya antibiyotikler ve başka ilaçlar kullandık mecburen.
aşı bizde de ateş yapmadı hiç ben de tedbir olarak veriyodum sadece 1 çay kaşığı... calpol yasaklandı diye duymuştum kızlar bi araştırın bence.

evettttt

nevocum valla hasta ettik bebeleri çünkü eşimle bende hastalandık
mevlütte bende kucağa vermedim ama baksanıza genede hastayızzzzzallahtan ateşleri yok

günaydın hanımlar herkese geçmiş olsun bebişlerin burun akıntısı göğsüne inmeden dr a götürün derim bronşit olmasınlar inş. alerjen bünyeleri yoktur basit soğuk algınlığıdır
çok sık emzirin çok iyi geliyor ömer bir defasında hasta olduğu için uyanıp emmek istemiyodu ben saat kurup gece iki saatte bir emzirmiştim kontrolde dr şaşırmıştı o kadar çabuk iyi olmasına çünkü ömer e hava veriliyodu çok hasta olurdu gerçi şimdide öksürüyoruz mevsim değişti sorunlar başladı allah beterinden korusun ...lara allah kabul etsin canım iyice soğuklar başlamadan çıkmış aradan iyi olmuş...nevom sana da maşallah 34 hafta olmuş ne güzel bu arada bebişlerinin 1 yaşa kadar hasta olmaması büyük şans bizimki kırkı çıktığı gibi alerjik bronşit oldu hala da çekiyoruz

kızlar bebeler çok ufakken kocişlerle biraz kopma biraz uzaklaşma oluyo ama düzeliyo merak etmeyin bir yaşından sonra eskiye dönülüyo

canım calpol önlem için korkulacak bişi yok çok şükür benim paşa hafif atlattı

neo baby die gaz ilacı var ben bundan başkasından fayda görmedim dene istersen zinko nurse harweys babs falan işe yaramamıştı bizde bunun çok faydası oldu bide ben işaret parmağıma az bi popolin le zeytinyağı sürüp poposuna pompalama yapıoadum gazı çıkıo hatta bi seferinde kulak çöpüne krem ve yağ sürdüm de oda işe yarıo

sorma ipeğim 1 yaşına kadar iyiydik hatta herkes şaşırıyodu. tam bir yaşında karadenize memlekete gittik hava değişiminden direkt hastalandılar ömrümde hiç bronşit görmemiştim ama oğlan arka arkaya sürekli bronşit olmaya başladı öyle tıkanıyoduki kaptığımız gibi dr.daydık aynı süreçlerden geçtik hava da verildi eve makine de alındı. kıza da bulaşıyodu ama o grip olarak atlatıyodu ikizlerde bi de böyle bi durum var biri hastaysa öbürü de mutlaka hastalanıyo az ya da çok. artık halimi düşünün. neyse çok şükür ki 30 seans AKUPUNKTUR uyguladık ve şubattan beri bronşit olmadık hatta koruyucu ilaç dahi vermiyorum. allerjilerde akupunktur faydalı gerçekten size de çok geçmiş olsun inşallah ömer de atlatır canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki...

sen nasılsın iyi misin bu arada özledim be ya.

nolcek bende bilmiyorum geçenlerde ağzıma mıçtı okudunmu o mesajımı

kızlar ben ne yazıkki sakınamıyorum içim el vermesede kucaktan kucağa şapur şupur öpülüyor ben ne kadar ben öpmeye henüğz kıyamadım siz öpüyorsunuz desemde anlıyan yok

calpol mü vermiştin aşı zamanı ? yenimi yasaklandı? neden acaba:44::44:

slm kızlar alerji testimiz negatif çıktııııı ama doktor inatla hala var diyor:26: başka doktora sordm oda 40 günlük bebekte amip olmaz o kaka çok beslediğinden olmuştur hiçbir testtede gerek yoktu iyi kazıklanmışsın dedi ve süt alerjisi olan çocuklar kilo almazmış bizim kilo durumumuz gayet iyi beynim çok karışıkkkk

testte çıkmadığına göre demekki yokmuş alerjisi çocuğun .hem teste gücvenmiyorsa ne diye test yapıyormuş boşuna alla allaaa..her beyaz önlük giyen doktor değil bu laf çok doğru

testte çıkmadığına göre demekki yokmuş alerjisi çocuğun .hem teste gücvenmiyorsa ne diye test yapıyormuş boşuna alla allaaa..her beyaz önlük giyen doktor değil bu laf çok doğru

işte nurcik bende bunu anlamıyorum tesstte güvenmiyosan niye yaptırıyosun şuan kafam allah bullak ne yapacagımı hangisine güveneceğimi şaşırdım

ben iyiyim canım evdeyim halimden çok memnunum allah herkese nasip etsin ...akupunkturu merak ettim dr umuza sorayım
besin alerjisi yok demekki içini rahat tut dr dr gezme hastanelerde hasta olur bebişistersen birde bizim dr git dicem ama sana çok uzak
kanki bende ömeri sakınmıyodum gelene gösteriyodum ama öpülmesine izin vermiyodum çünkü dr kesinlikle öpmek yüzüne yakın temas nefes yasak diyodu
bak en pis mevsim hastalık kol geziyo izin vermeyin minicik bebek öpülürmü kalabalık aile ortamlarına girmiyoduk biz avmlere gitmiyoduk özellikle haftasonu kalabalık zamanlarda
dr özellikle uyarmıştı çünkü bronşit falan mikrobik üşütmekten hasta olmuyolar havadaki mikroptan hasta oluyolar bizim elimizde ağzımızda taşıdığımız bakterilerden hasta oluyolar dr birde bana ellerimi çok sık yıkamamı söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…