Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anamm hoşgeldin cnm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özledik kızz seniii
hoş buldum adaşım aynen bende çokk özledim nasıl olayım işte zor çok zor bir dönem neyse konuyu derinlere indirmeyim :2: bu arada hepinizi kocaman tebrik ederim evlatlarınızı kucaklarınıza aldınız o mis cennet kokularını koklamaktasınız maşallah 41 kere nasıl gidiyor annelik

cnm RABBİM yardımcınız olsun o dönemi bende yaşadım zorlugunu iyi bilirim

evt miniklerimizi aldıkk darısı başınızaa az kalmışş kızz senindeee 25 haftalık olmuşsun bilee karnın çıktımııı

ahh canım adaşım sanada bol sabırlar diliyorum mekanları cennet olsunlar inşallah oh maşallah ne güzel yaaa evlerinizde neşeniz özlemle beklediğiniz minik insanlar var sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah evet canım oldum valla son 2 ayım nasıl geçti hatırlamak bile istemiyorum halaada toparlanmış sayılmam iştahım yok zorluyorum bulantılarım kusmalarım devam ediyor ben bebeğime iyi bakamıyorum daha karnımdayken karnım çıktı evet canım hafta sonu kocişe göbiş çektireyim ekleyim haber veriririm eklediğimde eee isimleri neler oldu bebişlerinizin yerime özel bi öpücük kondur annesi

sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrr inşşşş yeni yaşımm da her şey güzel olur

cnm misafir geldi çıktım bi anda kusurabakma olurmuuu merakla bekliyorum göbüşiiiiii

inşallah canım hem sana hem kızkardeşine şans müjde getirsin

cnm misafir geldi çıktım bi anda kusurabakma olurmuuu merakla bekliyorum göbüşiiiiii
olsun tatlım hem benimde başağrım artmıştı baktım senden ses yok bende çıkmıştım can sağolsun sağlık olsun inşallah tatlım göbişin son haliyle görüşmek üzere

yeter doğum günün kutlu olsun kardeşinin tedavşsş bu sefer pozitif olur inş.

nevom evet rüya o resimdeki

kızlar bu balgamı nasıl atacak ya koca karı şeyleri var nette yapsammı diyom bi yandan da çok küçük korkuyorum.sırtına bal kararbiber sürüyolarmış :26:

nurcik senin kızında hücrelerinden yapıldı hiç üzerine alınma %100 sana ait bi parça o ciciş kızın

sevdamce sonuç temiz çıkmış gözün aydın canım

şifacım hoşgeldin canım tekrar başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin..maşallah baya büyümüşsünüz canım aman iyi bak kendine canım yaşadığın şey hiç kolay değil tahmin edemiyorum bile

şifacım gelmiş hoş gelmiş
kızlar sizinlerinde ufak tefek sıkıntılarınız varmış mevlam yavrularınızı korusun
ben hiç iyi değilim bebelerimin arasındaki fark açılıyor
birinin suyu fazlalaşırken birininki azalıyor biri birinin hakkını yiyormuş
kontrollerim yine sıklaştı doktora gitmek istemiyorum kendi halimde doğumu beklemek istiyorum

saoll cnm ama doktora bakarsan hala alerji sonuçları başka doktora ggöstericem bakalım ne diyecekk:26:

rüya fındıgıı ne yapıyoo annişii büyüdümüü

nurcik gelelimm senin konunaaa sen niyee eltinii takıyosunkiiiii sanki senin beben senin hücrelerinden deilmiii tabi söyleniş biçiimini biz bilemeyizzz egerrr sana laf çarpıttığını hissediyosan sendee ona çarpıt şekerim alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste gibi meselaaaaaaaa

ayşe az kaldı biraz daha idare etseler iyi olur aradaki fark daha fazla açılmaz inş.
bende her hafta gitmekten sıkılmıştım ama çare yoktu az kaldı bitecek

saoll cnm ama doktora bakarsan hala alerji sonuçları başka doktora ggöstericem bakalım ne diyecekk:26:

göster canım aklında kalmasın
napsın uyumaya çalışıyo akşmları hastalığı artıyo büyüdü canım yaa seninkide büyümüştür yakacık a hastaneye götürdüğümüz gün rüya yı çıkışta idil baby ye uğradık nem makinası için çok güzelmiş beğendim ama tam bakamadım çocuk hasta olunca

Habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et.
Ya Rabbi,, borçlularımızla, yetimlerimizle, yuvası dağılmışlarımızla, sevdiğini kaybetmişlerimizle, hastalarımızla, kırgınlarımızla, çaresizlerimizle, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla, yanl
ışlarımızla, eksiklerimizle, salavatlarla, ayetlerle, surelerle, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. Kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.
Allah'ım! kendi rahmetin, bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız, vatanımız, ordumuz, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa, hayr, rahmet, rızık, huzur, kavuşma, afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥

hayırlı cumalar

hemşom hoşgeldin canım çok özledik seni

nurcan o dangalak eltini takma canım

papatyam az da sabır canım 30. haftayı bir geçin allahın izniyle

sevdamce sizede geçmiş olsun canım

sevo nasıl oldu rüya hangi ilaçları kullanıyosunuz?
bizimkiler iyi gibiler ben doktora götürmedim ateşleri yoktu bende bol bol emzirdim burunlarını devamlı açtım sanki atlattı gibilerakşamları biraz daha tıkanıyolar
neyse bağışıklıkları oluştu hastalığa inşallah bu kış birdaha hasta etmeyiz bacım

hepinizi öperim kaçarımmmm

Son düzenleme:
canım Sevom hoş buldum tatlım çok çok sağol amin inşallah ALLAH razı olsun valla ben bu işi anlamıyorumm yaaa bulantı-kusma musallat oldu bana afedersin az önce kahvaltı yaptım azcık midede bile durmasına müsade yok yani işte beslenememiyorum bu sorunum yüzünden bebeğim zayıfça bişi çıkıcak meydana geçmiş olsun hem cici kızının ismi Rüya sanırım çok beğendim sağlıkla keyifle büyüsün inşallah balgam sorunumu var bal her derde deva derler annenin bu konuda fikri varmı bence sırtına sür baklaım şifa olsun inşallah

kızlarrrrrrrrr sağolunnnn teşekür ederimmm
rica ederim can arkadaşım

hoş buldum canım benim yaa geçmiş olsun bunu önlemek için bi yöntem yokmuymuş ki :26: fakülteye mi gitceksin Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah sağlıkla kucağına konsunlar inşallah ve vaktinde inşallah

senin bebişin adı ne hem ne alerjisi hayırdır inşallah çok geçmiş olsun canım

hemşom hoş buldum tatlım bende çokk özledim çok sağol canım hem senin oğluşlarının isimleri ne ayy bugün merakım üstünde sağlıkları daim olsun keyiflice büyütmek nasip olsun inşallah

Hayırlı Cumalar Rabbim hepimizin gönülden amin diye ettiğimiz el açtığımız duaları kabul buyursun tez zamanda inşallah

günaydın hayırlı cumalar ...yeter doğum günün kutlu olsun...şifa gelmiş hoş gelmiş...kanki kapa şu kulaklarını boş laflara ...sevo dr a sormadan buhar mak. almayın fazla nem bazen daha olumsuz etki yapıymuş bende alıcaktım dr gerek yok sıksık evi havalandırın banyodan çıkınca banyo kapısını açık bırakın banyo nemi yeter demişti

daha iyi ama balgam sorunu ve o yüzden öksürüğü oluyo.mukozen mi ne şurup var onu kullanıyorum,bruno nun burun spreyini ottibebenin burun aspriratörünü kullanıyos canım bizimde burunda sorun yok ama işte balgam bende bol bol emziriyom canım ne güzel seninkiler iyi olmuş darısı benimkine.dimi bağışıklıkları oldu daha hasta olmazlar inşallahhhhhhhhhh

ayyy yaa demek hala bulantı kusman var allah kolaylık versin canım kussan da muhakkak ye vucudun gerekeni yinede alır bebeğinin durumu nasıl kilosu falan ne zaman kontrole gittin canım. evet adı ahsen rüya canım darısı senin başına aminnnnn ya nette okudum balla karabiber sırtına sürülüyomuş ama cesaret edemedim yapsammı acaba :26:

günaydın canım hayırlı cumalar
canım makine aldığımızı söyledim ama dediğin gibi devamlı çalıştırmak pek iyi gelmedi arada bir açıyom canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…