hoş buldum adaşım aynen bende çokk özledimanamm hoşgeldin cnm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnözledik kızz seniii
hoş buldum adaşım aynen bende çokk özledimnasıl olayım işte zor çok zor bir dönem neyse konuyu derinlere indirmeyim :2: bu arada hepinizi kocaman tebrik ederim evlatlarınızı kucaklarınıza aldınız o mis cennet kokularını koklamaktasınız maşallah 41 kere nasıl gidiyor annelik
ahh canım adaşım sanada bol sabırlar diliyorum mekanları cennet olsunlar inşallahcnm RABBİM yardımcınız olsun o dönemi bende yaşadım zorlugunu iyi bilirim
evt miniklerimizi aldıkk darısı başınızaa az kalmışş kızz senindeee 25 haftalık olmuşsun bilee karnın çıktımııı
ahh canım adaşım sanada bol sabırlar diliyorum mekanları cennet olsunlar inşallahoh maşallah ne güzel yaaa evlerinizde neşeniz özlemle beklediğiniz minik insanlar var sağlıkla keyifle büyütmek nasip olsun inşallah evet canım oldum valla son 2 ayım nasıl geçti hatırlamak bile istemiyorum halaada toparlanmış sayılmam iştahım yok zorluyorum bulantılarım kusmalarım devam ediyor ben bebeğime iyi bakamıyorum daha karnımdayken karnım çıktı evet canım hafta sonu kocişe göbiş çektireyim ekleyim haber veriririm eklediğimde eee isimleri neler oldu bebişlerinizin yerime özel bi öpücük kondur annesi
inşallah canım hem sana hem kızkardeşine şans müjde getirsinsağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrr inşşşş yeni yaşımm da her şey güzel olur
olsun tatlım hem benimde başağrım artmıştıcnm misafir geldi çıktım bi anda kusurabakma olurmuuu merakla bekliyorum göbüşiiiiii
yeter doğum günün kutlu olsun kardeşinin tedavşsş bu sefer pozitif olur inş.
nevom evet rüya o resimdeki
kızlar bu balgamı nasıl atacak ya koca karı şeyleri var nette yapsammı diyom bi yandan da çok küçük korkuyorum.sırtına bal kararbiber sürüyolarmış :26:
nurcik senin kızında hücrelerinden yapıldı hiç üzerine alınma %100 sana ait bi parça o ciciş kızın
sevdamce sonuç temiz çıkmış gözün aydın canım
şifacım hoşgeldin canım tekrar başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin..maşallah baya büyümüşsünüz canım aman iyi bak kendine canım yaşadığın şey hiç kolay değil tahmin edemiyorum bile
şifacım gelmiş hoş gelmiş
kızlar sizinlerinde ufak tefek sıkıntılarınız varmış mevlam yavrularınızı korusun
ben hiç iyi değilim bebelerimin arasındaki fark açılıyor
birinin suyu fazlalaşırken birininki azalıyor biri birinin hakkını yiyormuş
kontrollerim yine sıklaştı doktora gitmek istemiyorum kendi halimde doğumu beklemek istiyorum
saoll cnm ama doktora bakarsan hala alerji sonuçları başka doktora ggöstericem bakalım ne diyecekk:26:
rüya fındıgıı ne yapıyoo annişii büyüdümüü
canım Sevom hoş buldum tatlım çok çok sağol amin inşallah ALLAH razı olsunyeter doğum günün kutlu olsun kardeşinin tedavşsş bu sefer pozitif olur inş.
nevom evet rüya o resimdeki
kızlar bu balgamı nasıl atacak ya koca karı şeyleri var nette yapsammı diyom bi yandan da çok küçük korkuyorum.sırtına bal kararbiber sürüyolarmış :26:
nurcik senin kızında hücrelerinden yapıldı hiç üzerine alınma %100 sana ait bi parça o ciciş kızın
sevdamce sonuç temiz çıkmış gözün aydın canım
şifacım hoşgeldin canım tekrar başınız sağolsun rabbim taksiratını affetsin..maşallah baya büyümüşsünüz canım aman iyi bak kendine canım yaşadığın şey hiç kolay değil tahmin edemiyorum bile
rica ederim can arkadaşım
kızlarrrrrrrrr sağolunnnn teşekür ederimmm
hoş buldum canım benim yaa geçmiş olsun bunu önlemek için bi yöntem yokmuymuş ki :26: fakülteye mi gitceksinşifacım gelmiş hoş gelmiş
kızlar sizinlerinde ufak tefek sıkıntılarınız varmış mevlam yavrularınızı korusun
ben hiç iyi değilim bebelerimin arasındaki fark açılıyor
birinin suyu fazlalaşırken birininki azalıyor biri birinin hakkını yiyormuş
kontrollerim yine sıklaştı doktora gitmek istemiyorum kendi halimde doğumu beklemek istiyorum
senin bebişin adı nesaoll cnm ama doktora bakarsan hala alerji sonuçları başka doktora ggöstericem bakalım ne diyecekk:26:
rüya fındıgıı ne yapıyoo annişii büyüdümüü
hemşom hoş buldum tatlım bende çokk özledim çok sağol canım hem senin oğluşlarının isimleri nehayırlı cumalar
hemşom hoşgeldin canım çok özledik seni
nurcan o dangalak eltini takma canım
papatyam az da sabır canım 30. haftayı bir geçin allahın izniyle
sevdamce sizede geçmiş olsun canım
sevo nasıl oldu rüya hangi ilaçları kullanıyosunuz?
bizimkiler iyi gibiler ben doktora götürmedim ateşleri yoktu bende bol bol emzirdim burunlarını devamlı açtım sanki atlattı gibilerakşamları biraz daha tıkanıyolar
neyse bağışıklıkları oluştu hastalığa inşallah bu kış birdaha hasta etmeyiz bacım
hepinizi öperim kaçarımmmm
hayırlı cumalar
hemşom hoşgeldin canım çok özledik seni
nurcan o dangalak eltini takma canım
papatyam az da sabır canım 30. haftayı bir geçin allahın izniyle
sevdamce sizede geçmiş olsun canım
sevo nasıl oldu rüya hangi ilaçları kullanıyosunuz?
bizimkiler iyi gibiler ben doktora götürmedim ateşleri yoktu bende bol bol emzirdim burunlarını devamlı açtım sanki atlattı gibilerakşamları biraz daha tıkanıyolar
neyse bağışıklıkları oluştu hastalığa inşallah bu kış birdaha hasta etmeyiz bacım
hepinizi öperim kaçarımmmm
canım Sevom hoş buldum tatlım çok çok sağol amin inşallah ALLAH razı olsunvalla ben bu işi anlamıyorumm yaaa bulantı-kusma musallat oldu bana afedersin az önce kahvaltı yaptım azcık midede bile durmasına müsade yok yani işte beslenememiyorum bu sorunum yüzünden bebeğim zayıfça bişi çıkıcak meydana geçmiş olsun hem cici kızının ismi Rüya sanırım çok beğendim sağlıkla keyifle büyüsün inşallah balgam sorunumu var bal her derde deva derler annenin bu konuda fikri varmı bence sırtına sür baklaım şifa olsun inşallah
rica ederim can arkadaşım
hoş buldum canım benim yaa geçmiş olsun bunu önlemek için bi yöntem yokmuymuş ki :26: fakülteye mi gitceksinRabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah sağlıkla kucağına konsunlar inşallah ve vaktinde inşallah
senin bebişin adı nehem ne alerjisi hayırdır inşallah çok geçmiş olsun canım
hemşom hoş buldum tatlım bende çokk özledim çok sağol canım hem senin oğluşlarının isimleri neayy bugün merakım üstünde sağlıkları daim olsun keyiflice büyütmek nasip olsun inşallah
günaydın hayırlı cumalar ...yeter doğum günün kutlu olsun...şifa gelmiş hoş gelmiş...kanki kapa şu kulaklarını boş laflara ...sevo dr a sormadan buhar mak. almayın fazla nem bazen daha olumsuz etki yapıymuş bende alıcaktım dr gerek yok sıksık evi havalandırın banyodan çıkınca banyo kapısını açık bırakın banyo nemi yeter demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?