Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı cumalar İpeğim hoş buldum canım benim nasılsın Ömercik nasıl

ahh evet Sevom yaa ben zorluyorum yinede yemeye ama canım 10 kasım da gitmiştim en son 24 haftalıkken kilosu 560 gr dedi dr normal dedi ha bide o gün şeker yüklemem yapılmıştı normal çıkmıştı sonucum boyunu ölçemedi bebeğimin pozisyonu müsade etmedi yani iyi ve sağlıklı haberini aldım ya işte bi nebze rahatladım Ahsen Rüya bayıldım valla bu isme maşallah hem avatara eklemişsin resmini çokk tatlı yaaaa öp yerime

maşallah kilosu gayet iyi bu arada cinsiyetini söyledinde benmi unuttum bilmiyorum canım erkekmiydi ben öle tahmin etmiştim en son bunu hatırlıyorum :26:
ismimizi beğenmene sevindim canım siz ne düşünüyosunuz bakalım
profil resmimde bi bebek var onu çok beğenirdim onun gibi bi bebeğim olsun isterdim sanki ona benziyo kızım tamam teyzesi öperim ne demek

yaaa ciddimisin kilosu iyimi hakkaten ayy şimdi rahatladım yaaaa hamilelik takviminde benle satı aynı giden arkadaşa bakıyorum orda 600 küsürlü hatta arada 100 gr. fark var diye nasıl üzülmüştüm neyseki sıcak bilgiler sizde canım tam göstermesede dr kız demişti 4 aylıkken 5 aylıkken sorduk göstermedi ama kıza hazırlanın dedi bu kez 6 aylıkken de göstermedi inatlaşıyo bizle bebiş sağlıklı olsun tabi başta ama artık cinsiyet sormuycaz dr a kıza şartlandık bakalım hem bende hep ilk bebeğim kız olsun isterdim inşallah Rabbim gönlümce verdi isim olarak da Azra ağırlıkta şimdilik ben tek isim koymayı düşünüyorum değişirmi değişmez mi bu düşüncem bilemem ama Azra ya karar kılacak gibiyiz tabi süpriz yapıp kız beklerken erkek gelmesin işte o zaman erkek ismimiz hazır değil bile evet senin profil resmindeki bebek resmini sanki hatırlar gibiyim benzettin Ahsen Rüya yı hayallerine sağlıkla büyüsün inşallah

Sevom buralardayken bi de şey sorayım yaaa ayrıntılı ultrason bana yapılmadı :26: çok önemli mi bişi olsa dr um atlamamalıydı unuttu mu acaba diyorum ve bu ultrasonun bi süresi varsa acaba şu saatten sonra üstüne düşsemde işe yaramaz mı kaçırdım mı ki

yok yok öle düşük değil benimde 620 lerdeydi çok fark yokki takma kafana canım
aa demek kız kızlar çoğalıyo ilk tahmin çoğunlukla tutuyo canım Azra ismide çok güzel canım bende tek isim koyacaktım sadece rüya olacaktı ama hamileliğim sıkıntılı geçince annem kurandan da isim olsun dedi ölelikle koydum..

ayrıntılı ultason zorunlu değil ama bebein tüm organ ve damarlarını teker teker inceleniyo herşey yolunda mı değilmi tek tek bakılıyo benim bildiğim 24. haftaya kadar yapılıyo canım istersen sen doktora sor gerekli olup olmadığını belkide doktorun gerek görmediği için söylemedi

anladım canım ee azcık fark olsun çünkü bulantı-kusma sorunum var neyse sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah evet yaaa Azram geliyor inşallah evet canım anneciğini dinlemekle çok iyi yapmışsın az önce ben seni üzmedin inşallah ya 2 isim koymayacağım derken sevmiyorum anlamında değil herkesin çocuğa iki isimle hitap etmesi lazım çünkü bende 2 isiimli biriyim vee malesef akrabalarım bi ismimi kullandı okul çevremde filan diğer ismim kullanıldı sanki 2 farklı karaktermişim gibi oluyordum yani başıma bu gelmeseydi bende 2 isim severim ve koymak isterdim inşallah da Ahsen Rüya diye hitap edilir ayrı ayrı hitap etkiliyooo bu yüzden hep karşı oldum bebeğime tek isim koyayım başım ağrımasın bakalım ben dr a telde sorayım yinede içim rahat etsin ayrıntılı hakkında bilgi alırsam yazarım buraya

aa neden üzesin canım benim bu kadar yazmana bile gerek yoktu çok haklısın bu konuda canım

aa neden üzesin canım benim bu kadar yazmana bile gerek yoktu çok haklısın bu konuda canım
ne bileyim ya içim rahat etmedi işte yazdıkça yazdım gece uykusu nasıl Ahsen Rüya nın emzirme duygusu hoş bişidir eminim nasıl geçiyor zamanın yalnızmısın yanında varmı annen filan

ne bileyim ya içim rahat etmedi işte yazdıkça yazdım gece uykusu nasıl Ahsen Rüya nın emzirme duygusu hoş bişidir eminim nasıl geçiyor zamanın yalnızmısın yanında varmı annen filan

gece uykusu idare eder bi günü bi gününü tutmuyo
şimdi uyandı emziriyorum.rabbim bu duyguyu herkese tattırsın
valla kızım grip oldu o yüzden hep başındayım iş bile yapamıyorum annem bayramdan beri köyde yalnızım çok zor yalnızlık neyseki eşim bayramdan beri çalışmıyo işten çıktı onun sayesinde iyiyim. yoksa öksürük ve kusmuktan tıkanıyo o yüzden bırakamıyorum zaten gündüz uykusuda kısa süreli oluyo emzir gazını al salla uyusun ben kalkınca uyanıyo zaten:) pazar günü kırkımız öıkıyo sizde nasıldır kırk olayı canım.

hımm demek günü gününü tutmuyor neyse sağlığı yerinde olsun her daim inşallah ah canım benim grip nasıl sarsmıştır geçmişler olsun demek bakgam sorunu bu yüzden çabucak geçsin inşallah eşin yanındaymış neyseki sağolsun büyük yardımcı oluyordur maşallah 40 çıkıyormuş valla ben bu işleri bilmiyorum ki bizim oralarda nasıldır :26: anneme sorayım bi sanırım mevlüt oluyor yinede iyice öğreneyim de :44:

yok kızlar takmamaya çalışıyorum artık eltimin o boş laflarını ,hatta o öyle söylerken alaycı alay cı bakıp güldüm kaynanın yanında nasıl laflar ediyorsun der gibi. kaynanada lafı soktu zaten..bir daha hücrelerde3n bahsettiğini duymuyayım diye :

bu arada hamileyken gelip kapı açmayan sormayan kaynanam Elvini neredeyse her gün gelip görmeden yapamıyor ,çok seviyor bu kadar seveceğini tahnmin etmemiştim

şifacım hoşgeldin canım başın sağolsun tekrardan mekanı cennet olsun sabırlar versin sizede..
2 defa aradım ev telefonundan sanrım yoktun ulaşamadım sana ..
demek seninde zilloş bir kızn olacak hepimizi yanılttı minnak ismide pek bi güzelmiş kızmızın maşallah ona..kilosuda i,yi bence takma kafana ilerki haftalarda daha hızlı alıcak inşallah

ayşe üzülme antalya da tanıdığımız bir arkadaşında ikizlerden biri geride geliyordu suyunda da azalma olmuştu birinin
36.haftada aldılar bebekleri .sende merak etme bu zamana kadar geldn Allahın izni ile sende 36 haftalara kadar geleceksin

sevom bu bal olayını genç kızken bir tanıdığım yapmıştı bebeğine tam olarak tarif nasıl bilmiyorum ama balı göğsüne koyup üzereni bez kapatmış bu şekilde bebek rahat söktü balgamını demişti ..o göğsüne sürmüş sırtınada sürmüşmü bilemiyorum dene istersen sonuçta balın bir zararı yok aksine faydalı ve şifalı bişey .ben olsam yapardım ama karabiberi koyarmıydım bilmiyorum :44::44::44:

Son düzenleme:
yok kızlar takmıyorum artık eltimin boş laflarını ,hatta o öyle söylerken alaycı alay cı bakıp güldüm kaynanın yanında nasıl laflar ediyorsun der gibi. kaynanada lafı soktu zaten..bir daha hücrelerde3n bahsettiğini duymuyayım diye :

bu arada hamileyken gelip kapı açmayan sormayan kaynanam Elvini neredeyse her gün gelip görmeden yapamıyor ,çok seviyor bu kadar seveceğini tahnmin etmemiştim

şifacım hoşgeldin canım başın sağolsun tekrardan mekanı cennet olsun sabırlar versin sizede..
2 defa aradım ev telefonundan sanrım yoktun ulaşamadım sana ..
demek seninde zilloş bir kızn olacak hepimizi yanılttı minnak ismide pek bi güzelmiş kızmızın maşallah ona..kilosuda i,yi bence takma kafana ilerki haftalarda daha hızlı alıcak inşallah

ayşe üzülme antalya da tanıdığımız bir arkadaşında ikizlerden biri geride geliyordu suyunda da azalma olmuştu 36.haftada aldılar bebekleri .sende merak etme bu zamana kadar geldn Allahın izni ile sende 36 haftalara kadar geleceksin

sevom bu bal olayını genç kızken bir tanıdığım yapmıştı bebeğine tam olarak tarif nasıl bilmiyorum ama balı göğsüne koyup üzereni bez kapatmış bu şekilde bebek rahat söktü balgamını demişti ..o göğsüne sürmüş sırtınada sürmüşmü bilemiyorum dene istersen sonuçta balın bir zararı yok aksine faydalı ve şifalı bişey .ben olsam yapardım ama karabiberi koyarmıydım bilmiyorum :44::44::44:

canımm hoş buldum sağol ALLAH razı olsun amin inşallah canım ben uzun süre ailemin yanındaydım canım demekki ben evde yoktum aradığında neyse bundan sonra Elvinden fırsat buldukça araşır-konuşuruz inşallah :102: evet göstermiyor ama 4 aylıkken dr ısrar etmişti görmek için kız demişti o gün bugündür halaaaa göstermesede kıza hazırlanın diyor dr amcası demi yaa ne çok erkek olacağı yorumu almıştım hatta şartlanmışım da kız duyunca şaşırmıştım sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah ben elti-k.v. muhabbeti mi deyim dedikodu mu deyim kaçırmışım ya neyse takmıyoruz ki bundan böyle çünkü hayat çok ama çok kısa öyle gereksiz mevzulara tatlı canlarımızı sıkmayalım iyi ya kilosu konusunda sizlerin sayesinde rahatladım hiç büyümüycek zayıf minnak bi bebiş gelecek diye şartlanmaya başlamıştım bile :2: inşallah bu aydan sonra hızla alırız kilocukları sen nasılsın Elvin yeğenim nasıl yalnız sın demi annen ne kadar kaldı gece uykuları filan nasıl ve yerime özel bi öpücük kondur annesi

iyi akşamlar kızlar
desteğiniz için teşekkür ederim
evdeki herkes benim şikayetlenmelerimden sıkıldı sizide sıkıyorumdur kesin
amakusura bakmayın ne yapıyım paylaşınca rahatlıyorum birazcık

seyhan kızın iki isimli demek ahsen rüya en güzel rüyayakışır boncuğa
isim işi pek zormuş arıyorum tarıyorum hiç bir isim hoşuma gitmiyor birinin ön adı kayınbabanın adı olacak o kesinde diyeri ne olacak bilemiyorum hiç fikir veren yok
neymiş hele bir doğsunlarmış
karar verdim onlara bırakmıycam doğumdan önce bulacam olmazsa YİĞİT ve ÇINAR koyarım(kamer duymasın)
kızlar bu arada benim doğum hazırlıkları için bi sorum olacak
ben şimdi bi lohusa pijaması aldım bide sabahlıklı bir takım almak istiyorum normalde hiç gecelik giymem hep pijama takılırım
gecelik tavsiye edermisiniz yoksa o takımıda pijama mı alayım sezaryen olcam için hangisi rahat olur ki:26:

slm kızlar herkes iyidir umarım en son bi kaç gün önce gelip uzun uzadıya yazdım ama kızım ağlayınca çıktım mecburen

hepinizi ok özledim fırsat bulupta gelemiyorum inanın aklım hep sizlerde

güzellikler şimdi başıma gelene sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum ama insanoğlu nankör 2 yıl önce hamile haberini almak için deli divane olurudm bugünse garip bir bunalımdayım((

geçen ay adetim 8 gün önce oldu bu ayda ne normal tarihimde nede son adet tarihimde oladım üç gündğr feci midem bulanıyodu bugün evde test yaptım şraaak çift çizgi o dakika hemd ehiç beklemeden hemen giyip acile koştum kan tahlili verdim ve sonuç 5000... neye göre değerlendiriyorum bilmiyorum ama bana çok yüksek geldi pzts dr gidicem bakalım kese ve bebek görüncekmi fena bi haldeyim kızım çok küçük ve benn yapayalnızım ayrıca bebek 2 aylıksa tam tayin dönemine geliyor doğum ağustos ha babam haaa bakalım ne olucak veren allah sabrınıda verir elbet bu arada eşimin spermlerini etkileyen durum tioritmiş troit tedavisi olumlu gelişince normale döndü zaar kafam allak bulllak ..şimdilik öpüyorum gelişmeleri yazarım

minik kuzuları tazehamişleri bekleyenleriherkesi çok öpüyorum allaha emanet olun canlar

kzlar bide konağımız var kaşında özellikle netten okudum z.yağı sürün diyo bakalım onu sürücem başka önerisi varmı

banyodan önce zeytinyağı sür canım iyice yumuşuyo ince uçlu tarak yardımıyla tarayarak çıkarabilirsin ben öle yaptım bida ha olmadı şükür kaşlarınıda dalnli suyla sürekli siliyordum oda gitti

i

canim ilk tebrik eden ben olayim merak etme bire bakan ikiye de bakar insallah bu hamileliginsorunsuz gececek. Benim koca kafali beni uzmedi teyzesi sen de endiseden uzak rahat bir hamilelik gecireceksin insallah.cepten yazdim zor oldu hatalarim affola...

Demek bir prenses daha cok sevindim canim benim
babana da allah rahmet eylesin tekrardan mekani cennet olsun...

sağol canım önceli,kle allah bekleyene isteyene hasret çekene nasip etsin bizlerede sasğlıkla kucaklayıp huzurla büyütmek nasip etsin.. allaha sığındım ona güvendim inşallah korktuğum gibi olmaz hiçbişey(

bu aradaa haberim yok sen doğum yaptınmı 3. bıdık ne durumda kız erkek ayy bişey bilmiyorum ben utandım valla...

bu arada bebekdls canımın içi içim sızlıyo sana hep yazmak istedim ama ne denirki ne teselli ederki boşboğazlık etmemek için susuyorum bu konnud ave diyorumk,i o güzel sabrın mükafatını bulacak bulsun inşallah en yakın en hayırlı zamanda hep duamdasın inan bana allah isteyen herkese versin inşallahhhh

Hayırlı haftalar ..tubiş tebrik ederim canım inşallah gönlüne göre olur korktuğun gibi olmaz birlikte büyürler annelerimizi düşünsene birçok imkansızlıkla
4-5 çocuk birden büyütmüşler allah yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…