hayırlı cumalar İpeğim hoş buldum canım benim nasılsın Ömercik nasılgünaydın hayırlı cumalar ...yeter doğum günün kutlu olsun...şifa gelmiş hoş gelmiş...kanki kapa şu kulaklarını boş laflara ...sevo dr a sormadan buhar mak. almayın fazla nem bazen daha olumsuz etki yapıymuş bende alıcaktım dr gerek yok sıksık evi havalandırın banyodan çıkınca banyo kapısını açık bırakın banyo nemi yeter demişti
ahh evet Sevom yaa ben zorluyorum yinede yemeye amadaha iyi ama balgam sorunu ve o yüzden öksürüğü oluyo.mukozen mi ne şurup var onu kullanıyorum,bruno nun burun spreyini ottibebenin burun aspriratörünü kullanıyos canım bizimde burunda sorun yok ama işte balgambende bol bol emziriyom canım ne güzel seninkiler iyi olmuş darısı benimkine.dimi bağışıklıkları oldu daha hasta olmazlar inşallahhhhhhhhhh
ayyy yaa demek hala bulantı kusman var allah kolaylık versin canım kussan da muhakkak ye vucudun gerekeni yinede alır bebeğinin durumu nasıl kilosu falan ne zaman kontrole gittin canım. evet adı ahsen rüya canım darısı senin başına aminnnnnya nette okudum balla karabiber sırtına sürülüyomuş ama cesaret edemedim yapsammı acaba :26:
günaydın canım hayırlı cumalar
canım makine aldığımızı söyledim ama dediğin gibi devamlı çalıştırmak pek iyi gelmedi arada bir açıyom canım
hayırlı cumalar İpeğim hoş buldum canım benim nasılsın Ömercik nasıl
ahh evet Sevom yaa ben zorluyorum yinede yemeye amacanım 10 kasım da gitmiştim en son 24 haftalıkken kilosu 560 gr dedi dr normal dedi ha bide o gün şeker yüklemem yapılmıştı normal çıkmıştı sonucum boyunu ölçemedi bebeğimin pozisyonu müsade etmedi yani iyi ve sağlıklı haberini aldım ya işte bi nebze rahatladım Ahsen Rüya bayıldım valla bu isme maşallah hem avatara eklemişsin resmini çokk tatlı yaaaa öp yerime
yaaa ciddimisin kilosu iyimi hakkatenmaşallah kilosu gayet iyibu arada cinsiyetini söyledinde benmi unuttum bilmiyorum canım erkekmiydi ben öle tahmin etmiştim en son bunu hatırlıyorum :26:
ismimizi beğenmene sevindim canım siz ne düşünüyosunuz bakalım
profil resmimde bi bebek var onu çok beğenirdim onun gibi bi bebeğim olsun isterdim sanki ona benziyo kızımtamam teyzesi öperim ne demek
yaaa ciddimisin kilosu iyimi hakkatenayy şimdi rahatladım yaaaa hamilelik takviminde benle satı aynı giden arkadaşa bakıyorum orda 600 küsürlü hatta arada 100 gr. fark var diye nasıl üzülmüştüm neyseki sıcak bilgiler sizde canım tam göstermesede dr kız demişti 4 aylıkken 5 aylıkken sorduk göstermedi ama kıza hazırlanın dedi bu kez 6 aylıkken de göstermedi inatlaşıyo bizle bebiş sağlıklı olsun tabi başta ama artık cinsiyet sormuycaz dr a kıza şartlandık bakalım hem bende hep ilk bebeğim kız olsun isterdim inşallah Rabbim gönlümce verdi isim olarak da Azra ağırlıkta şimdilik ben tek isim koymayı düşünüyorum değişirmi değişmez mi bu düşüncem bilemem ama Azra ya karar kılacak gibiyiz tabi süpriz yapıp kız beklerken erkek gelmesin işte o zaman erkek ismimiz hazır değil bile evet senin profil resmindeki bebek resmini sanki hatırlar gibiyim benzettin Ahsen Rüya yı hayallerine sağlıkla büyüsün inşallah
Sevom buralardayken bi de şey sorayım yaaa ayrıntılı ultrason bana yapılmadı :26: çok önemli mi bişi olsa dr um atlamamalıydı unuttu mu acaba diyorum ve bu ultrasonun bi süresi varsa acaba şu saatten sonra üstüne düşsemde işe yaramaz mı kaçırdım mı ki
anladım canım ee azcık fark olsun çünkü bulantı-kusma sorunum varyok yok öle düşük değil benimde 620 lerdeydi çok fark yokki takma kafana canım
aa demek kızkızlar çoğalıyo ilk tahmin çoğunlukla tutuyo canım Azra ismide çok güzel canım bende tek isim koyacaktım sadece rüya olacaktı ama hamileliğim sıkıntılı geçince annem kurandan da isim olsun dedi ölelikle koydum..
ayrıntılı ultason zorunlu değil ama bebein tüm organ ve damarlarını teker teker inceleniyo herşey yolunda mı değilmi tek tek bakılıyo benim bildiğim 24. haftaya kadar yapılıyo canım istersen sen doktora sor gerekli olup olmadığınıbelkide doktorun gerek görmediği için söylemedi
anladım canım ee azcık fark olsun çünkü bulantı-kusma sorunum varneyse sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah evet yaaa Azram geliyor inşallah evet canım anneciğini dinlemekle çok iyi yapmışsın az önce ben seni üzmedin inşallah ya 2 isim koymayacağım derken sevmiyorum anlamında değil herkesin çocuğa iki isimle hitap etmesi lazım çünkü bende 2 isiimli biriyim vee malesef akrabalarım bi ismimi kullandı okul çevremde filan diğer ismim kullanıldı sanki 2 farklı karaktermişim gibi oluyordum yani başıma bu gelmeseydi bende 2 isim severim ve koymak isterdim inşallah da Ahsen Rüya diye hitap edilir ayrı ayrı hitap etkiliyooo bu yüzden hep karşı oldum bebeğime tek isim koyayım başım ağrımasın bakalım ben dr a telde sorayım yinede içim rahat etsin ayrıntılı hakkında bilgi alırsam yazarım buraya
ne bileyim ya içim rahat etmedi işte yazdıkça yazdımaa neden üzesin canım benim bu kadar yazmana bile gerek yoktu çok haklısın bu konuda canım
ne bileyim ya içim rahat etmedi işte yazdıkça yazdımgece uykusu nasıl Ahsen Rüya nın emzirme duygusu hoş bişidir eminim nasıl geçiyor zamanın yalnızmısın yanında varmı annen filan
hımm demek günü gününü tutmuyor neyse sağlığı yerinde olsun her daim inşallahgece uykusu idare eder bi günü bi gününü tutmuyo
şimdi uyandı emziriyorum.rabbim bu duyguyu herkese tattırsın
valla kızım grip oldu o yüzden hep başındayım iş bile yapamıyorum annem bayramdan beri köyde yalnızım çok zor yalnızlık neyseki eşim bayramdan beri çalışmıyo işten çıktı onun sayesinde iyiyim. yoksa öksürük ve kusmuktan tıkanıyo o yüzden bırakamıyorum zaten gündüz uykusuda kısa süreli oluyo emzir gazını al salla uyusun ben kalkınca uyanıyo zaten:) pazar günü kırkımız öıkıyo sizde nasıldır kırk olayı canım.
canımm hoş buldum sağol ALLAH razı olsun amin inşallah canım ben uzun süre ailemin yanındaydım canım demekki ben evde yoktum aradığındayok kızlar takmamaya çalışıyorum artık eltimin o boş laflarını ,hatta o öyle söylerken alaycı alay cı bakıp güldüm kaynanın yanında nasıl laflar ediyorsun der gibi. kaynanada lafı soktu zaten..bir daha hücrelerde3n bahsettiğini duymuyayım diye :
bu arada hamileyken gelip kapı açmayan sormayan kaynanam Elvini neredeyse her gün gelip görmeden yapamıyor ,çok seviyor bu kadar seveceğini tahnmin etmemiştim
şifacım hoşgeldin canım başın sağolsun tekrardan mekanı cennet olsun sabırlar versin sizede..
2 defa aradım ev telefonundan sanrım yoktun ulaşamadım sana ..
demek seninde zilloş bir kızn olacak hepimizi yanılttı minnakismide pek bi güzelmiş kızmızın maşallah ona..kilosuda i,yi bence takma kafana ilerki haftalarda daha hızlı alıcak inşallah
ayşe üzülme antalya da tanıdığımız bir arkadaşında ikizlerden biri geride geliyordu suyunda da azalma olmuştu birinin
36.haftada aldılar bebekleri .sende merak etme bu zamana kadar geldn Allahın izni ile sende 36 haftalara kadar geleceksin
sevom bu bal olayını genç kızken bir tanıdığım yapmıştı bebeğine tam olarak tarif nasıl bilmiyorum ama balı göğsüne koyup üzereni bez kapatmış bu şekilde bebek rahat söktü balgamını demişti ..o göğsüne sürmüş sırtınada sürmüşmü bilemiyorum dene istersen sonuçta balın bir zararı yok aksine faydalı ve şifalı bişey .ben olsam yapardım ama karabiberi koyarmıydım bilmiyorum :44::44::44:
kzlar bide konağımız var kaşında özelliklenetten okudum z.yağı sürün diyo bakalım onu sürücem başka önerisi varmı
islm kızlar herkes iyidir umarım en son bi kaç gün önce gelip uzun uzadıya yazdım ama kızım ağlayınca çıktım mecburen
hepinizi ok özledim fırsat bulupta gelemiyorum inanın aklım hep sizlerde
güzellikler şimdi başıma gelene sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum ama insanoğlu nankör 2 yıl önce hamile haberini almak için deli divane olurudm bugünse garip bir bunalımdayım((
geçen ay adetim 8 gün önce oldu bu ayda ne normal tarihimde nede son adet tarihimde oladım üç gündğr feci midem bulanıyodu bugün evde test yaptım şraaak çift çizgi o dakika hemd ehiç beklemeden hemen giyip acile koştum kan tahlili verdim ve sonuç 5000... neye göre değerlendiriyorum bilmiyorum ajma bana çok yüksek geldi pzts dr gidicem bakalım kese ve bebek görüncekmi fena bi haldeyim kızım çok küçük ve benn yapayalnızım ayrıca bebek 2 aylıksa tam tayin dönemine geliyor doğum ağustos ha babam haaa bakalım ne olucak veren allah sabrınıda verir elbet bu arada eşimin spermlerini etkileyen durum tioritmiş troit tedavisi olumlu gelişince normale döndü zaar kafam allak bulllak ..şimdilik öpüyorum gelişmeleri yazarım
minik kuzuları tazehamişleri bekleyenleriherkesi çok öpüyorum allha emanet olun canlar
canımm hoş buldum sağol ALLAH razı olsun amin inşallah canım ben uzun süre ailemin yanındaydım canım demekki ben evde yoktum aradığındaneyse bundan sonra Elvinden fırsat buldukça araşır-konuşuruz inşallah :102: evet göstermiyor ama 4 aylıkken dr ısrar etmişti görmek için kız demişti o gün bugündür halaaaa göstermesede kıza hazırlanın diyor dr amcası demi yaa ne çok erkek olacağı yorumu almıştım hatta şartlanmışım da kız duyunca şaşırmıştım sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah ben elti-k.v. muhabbeti mi deyim dedikodu mu deyim kaçırmışım ya neyse takmıyoruz ki bundan böyle çünkü hayat çok ama çok kısa öyle gereksiz mevzulara tatlı canlarımızı sıkmayalım iyi ya kilosu konusunda sizlerin sayesinde rahatladım hiç büyümüycek zayıf minnak bi bebiş gelecek diye şartlanmaya başlamıştım bile :2: inşallah bu aydan sonra hızla alırız kilocukları sen nasılsın Elvin yeğenim nasıl yalnız sın demi annen ne kadar kaldı gece uykuları filan nasıl ve yerime özel bi öpücük kondur annesi
i
canim ilk tebrik eden ben olayim merak etme bire bakan ikiye de bakar insallah bu hamileliginsorunsuz gececek. Benim koca kafali beni uzmedi teyzesi sen de endiseden uzak rahat bir hamilelik gecireceksin insallah.cepten yazdim zor oldu hatalarim affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?