iyi akşamlar kızlar
desteğiniz için teşekkür ederim
evdeki herkes benim şikayetlenmelerimden sıkıldı sizide sıkıyorumdur kesin
amakusura bakmayın ne yapıyım paylaşınca rahatlıyorum birazcık
seyhan kızın iki isimli demek ahsen rüya en güzel rüyayakışır boncuğa
isim işi pek zormuş arıyorum tarıyorum hiç bir isim hoşuma gitmiyor birinin ön adı kayınbabanın adı olacak o kesinde diyeri ne olacak bilemiyorum hiç fikir veren yok
neymiş hele bir doğsunlarmış
karar verdim onlara bırakmıycam doğumdan önce bulacam olmazsa YİĞİT ve ÇINAR koyarım(kamer duymasın)
kızlar bu arada benim doğum hazırlıkları için bi sorum olacak
ben şimdi bi lohusa pijaması aldım bide sabahlıklı bir takım almak istiyorum normalde hiç gecelik giymem hep pijama takılırım
gecelik tavsiye edermisiniz yoksa o takımıda pijama mı alayım sezaryen olcam için hangisi rahat olur ki:26:
sevdamce allah kabul eylesin bak onuda bitirdin bende önümüzdeki hafta cumartesi yapmayı düşünüyorum 1 aralık sanırım
saol cnm ALLAH razı olsun sanadaaa bol bol kolay gelsin düşüncesi bile beni strese sokuyodu bebekle nasıl olacak hastalık kaparmı elden ele dolaşırmııı
slm bacılar nasılsınız biz iyiyiz aşı olduk bugün izlemimizde iyidioğluşum hem uzamış hEMde kilo almış benim bıcırık iyice uhareketlendi bilg başında birlikte oldumuzda tuşlarla oynuyo aradaki farkl harfler oğluşun yazdığı boşluklardajı8uu8 neyse oğluş sıkıldı sonra GRŞ ala emanet oluın
slm kızlar herkes iyidir umarım en son bi kaç gün önce gelip uzun uzadıya yazdım ama kızım ağlayınca çıktım mecburen
hepinizi ok özledim fırsat bulupta gelemiyorum inanın aklım hep sizlerde
güzellikler şimdi başıma gelene sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum ama insanoğlu nankör 2 yıl önce hamile haberini almak için deli divane olurudm bugünse garip bir bunalımdayım((
geçen ay adetim 8 gün önce oldu bu ayda ne normal tarihimde nede son adet tarihimde oladım üç gündğr feci midem bulanıyodu bugün evde test yaptım şraaak çift çizgi o dakika hemd ehiç beklemeden hemen giyip acile koştum kan tahlili verdim ve sonuç 5000... neye göre değerlendiriyorum bilmiyorum ama bana çok yüksek geldi pzts dr gidicem bakalım kese ve bebek görüncekmi fena bi haldeyim kızım çok küçük ve benn yapayalnızım ayrıca bebek 2 aylıksa tam tayin dönemine geliyor doğum ağustos ha babam haaa bakalım ne olucak veren allah sabrınıda verir elbet bu arada eşimin spermlerini etkileyen durum tioritmiş troit tedavisi olumlu gelişince normale döndü zaar kafam allak bulllak ..şimdilik öpüyorum gelişmeleri yazarım
minik kuzuları tazehamişleri bekleyenleriherkesi çok öpüyorum allaha emanet olun canlar
sağol canım önceli,kle allah bekleyene isteyene hasret çekene nasip etsin bizlerede sasğlıkla kucaklayıp huzurla büyütmek nasip etsin.. allaha sığındım ona güvendim inşallah korktuğum gibi olmaz hiçbişey(
bu aradaa haberim yok sen doğum yaptınmı 3. bıdık ne durumda kız erkek ayy bişey bilmiyorum ben utandım valla...
bu arada bebekdls canımın içi içim sızlıyo sana hep yazmak istedim ama ne denirki ne teselli ederki boşboğazlık etmemek için susuyorum bu konnud ave diyorumk,i o güzel sabrın mükafatını bulacak bulsun inşallah en yakın en hayırlı zamanda hep duamdasın inan bana allah isteyen herkese versin inşallahhhh
papatya teşekkür ederiz canım isimlerimizi herkes çok yakıştırıyor oğuşlara
sevo iyi olmanıza sevindim
nuray oğlun hareketlenmeye başlamış tam tatlı zamanıdır simdi yerde yuvarlayıp ısıracan onu
nurcikkkk bizimde 2. ay aşımız geldi canım ben çok korkuyorum bu aşıdan inşallah ateşlenmezler
sevdamce mevlüt yapmışsınız allah kabul etsin canım
Canlar nasılsınızzz kaç gündür gelemdim yine annem geldi köyden biraz rahatsızzz onu dr falan götürüyorummm birde kız kardeşim tüp bebk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm
zaman ne çabuk geçiyo lokumların kırkı çıktı bile mevlütlerde yapılmış allah kabul etsin ...ikizlere hamile arkadaşın adı bir an aklımdan çıktı kusura bakma ne olur
bir aydan az zaman var demiş dr hayırlı olsun gönlünü ferah tutmaya çalış bebişlerin sağ salim kucağında olucak inşallah...nuray geçmiş olsun bizde aşı olduk bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?