Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla ben pijamayla daha rahat ettim bir pijama bir gecelik almıştım gecelikle yataktan inerken falan zor geldi bana pijamayla rahat rahat odada biri bile olsa yatıp kalıkıyosun dolaşıyosun açık renk gecelikler çok içini belli ediyor birde ben onun için rahat edememiştim

tubacımmm çokkkkk tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin çok sevindim
nidoşla birlikte büyür giderler canım kafana takmaben bir ikiz anası olaraktan söylüyorum (gerçi konuşmam için daha çok erken ama)eminim sende başa çıkabilirsin canım allahım isteyen herkese nasip etsin

papatyammmmmmmm isimlerimizi beğeniyorsan koyabilirsin canım bence hiç bir mahsuru yok ayrıca ben bir gecelik bir pijama aldım hiç gecelik kullanamam ama dikişli olunca ilk geceliği giymek daha rahat oluyor, ayaklanınca pijamayı giydim

sevo rüya nasıl oldu canım inşallah sorun yaşamadan hafif atlatmışınızdır bu kış inşallah grip bize bir daha uğramaz bağışıklık kazanmış oldular

selam kızlar

nurayım evet z.yağı sürüyorum iyi geliyo gibi

laracım daha iyi az kaldı geçecek inş.

tuğbiş canım tbk ler ikisi birlikte büyür hiç merak etme canım arıcam seni

ayşe ne sıkması canım anlat rahatla.ben gecelik kullanmadım canım ama pijamanın lastik yeri sezeryana gelmesi çok fena ben aşağıya itiyodum o yüzden

papatya canım ozel mesajını aldım mesaj hakkım sınırlı oldugu ıcın cok tesekkur ederım cannım aralık sonuna kadar cannım tamamlaam gerekıyorr tekrar cok tesekkur ederım

tugbikkk cnmmmm yaaa hadiiii saglıklı ve kolay bi hamilelik geçir inşallahhhhNazar

kıslarrrr bizim bugün mevlütümüzzz vardıı vee evettt artık rahat nefes alabilirim naıl olacak edecek derken odaa bitttiiii RABBİM kabul eylesinn inşallahhhhhh

teşekkürler kızlar anlaşıldı diğer takımı gecelik alayım
lara isimlerinizi çok beğeniyorum yakıştığınada inanıyorum kuzularına rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
Tuğba hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim sen üstesinden gelirsin

sevdamce allah kabul eylesin bak onuda bitirdin bende önümüzdeki hafta cumartesi yapmayı düşünüyorum 1 aralık sanırım

sevdamce allah kabul eylesin bak onuda bitirdin bende önümüzdeki hafta cumartesi yapmayı düşünüyorum 1 aralık sanırım

saol cnm ALLAH razı olsun sanadaaa bol bol kolay gelsin düşüncesi bile beni strese sokuyodu bebekle nasıl olacak hastalık kaparmı elden ele dolaşırmııı

slm bacılar nasılsınız biz iyiyiz aşı olduk bugün izlemimizde iyidioğluşum hem uzamış hEMde kilo almış benim bıcırık iyice uhareketlendi bilg başında birlikte oldumuzda tuşlarla oynuyo aradaki farkl harfler oğluşun yazdığı boşluklarda jı8uu8 neyse oğluş sıkıldı sonra GRŞ ala emanet oluın

saol cnm ALLAH razı olsun sanadaaa bol bol kolay gelsin düşüncesi bile beni strese sokuyodu bebekle nasıl olacak hastalık kaparmı elden ele dolaşırmııı

aynen bende stresteyim kızım yeniden hasta olursa diye korkuyorum
sen ne yaptın nasıl oldu kucaklara alındımı çok :26: kalabalıkmıydı ben 50 bebek şekeri yaptırcam yeter sanırım

geçmiş olsun şifa olsun aşınız maşallahhh kiloda boyda almış

papatya teşekkür ederiz canım isimlerimizi herkes çok yakıştırıyor oğuşlara

sevo iyi olmanıza sevindim

nuray oğlun hareketlenmeye başlamış tam tatlı zamanıdır simdi yerde yuvarlayıp ısıracan onu

nurcikkkk bizimde 2. ay aşımız geldi canım ben çok korkuyorum bu aşıdan inşallah ateşlenmezler

sevdamce mevlüt yapmışsınız allah kabul etsin canım

arkadaşlar nasılsınız inşallah herkez iyidir ben iyiyim çok şükür herkezi çok özledim

tuğbacım ne yalan söliyim hem çok şaşırdım hem de çoookkk sevindim süper bi haber allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh canım

çok sağol canım inşallahh senin dediğin gibi olur sabrımın mükafatını alırım kat be kat kız senin gibi olurmuşum ben deee

Canlar nasılsınızzz kaç gündür gelemdim yine annem geldi köyden biraz rahatsızzz onu dr falan götürüyorummm birde kız kardeşim tüp bebk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm

merhaba kızlar
benden haberler pek parlak değil
dün akşam rahatsızlandım sabah doktoruma gittik
rahim boyum kısalmış ilk defa nst ye girdim tabii gün içinde 3 kez girdim
sancı çıktı sancı kesilsin diye serum takıldı pek bir değişiklik olmadı nidilatı artık 4 saatte bir içmemisöyledi ve bu durumda 1 ayı dolduramıycamı söyledi doktorum. doğum yakın görünüyor malesefdaha 29.haftamızdayız bide ciğer geliştirici iğnemi yaptırdık hiç para vermedim siz ciğer geliştiriciyi parayla almamışmıydınız:26:
bide tahmin edin bakalım bu hamilelikte duymadığım ne kalmıştı......
böbrek büyümesigülsemmi ağlasammı bilemedim sağ böbreğimde büyüme varmış onunda sancı yapabileceğini söyledi doktorum
adam bide garip ki sormayn her gitmemde bir sorun çıkarıyor ondan sonrada korkulacak bişey yok takma senin yapabileceğin bişey yok diyo

evet canım sabahları yatak keyfimiz oluyo yuvalanıp duruyoruz kızlar 4aylık aşısını oldu oğluşum bu sefer biraz ateş yaptı küöük ken etkilenmezlermiş büyüyünce etki gösterirmiş aşı gerçekten öle oldu önceki aşılarda hiç etklenmedik bunda biraz ateş vardı huysuzluk yaptı paşam dün gece önceden hem kollarından hem bacaklarından olmuştu bu kadar ekilenmedi bu sefer bacaklarından oldu etkiledi bende calpol verdim iki kez birer çay kaşığı geçirdi doktor dio zaten ateş düşürücü kullan die kendi verdi hatta inşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız kamercim bişicik olmaz

Canlar nasılsınızzz kaç gündür gelemdim yine annem geldi köyden biraz rahatsızzz onu dr falan götürüyorummm birde kız kardeşim tüp bebk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm

geçmiş olsun canım annene inşalalh kız kardeşinin özlemi son bulur ve darısıda sana olur canım

zaman ne çabuk geçiyo lokumların kırkı çıktı bile mevlütlerde yapılmış allah kabul etsin ...ikizlere hamile arkadaşın adı bir an aklımdan çıktı kusura bakma ne olur
bir aydan az zaman var demiş dr hayırlı olsun gönlünü ferah tutmaya çalış bebişlerin sağ salim kucağında olucak inşallah...nuray geçmiş olsun bizde aşı olduk bugün

teşekkür ederim inşallah sağ salim vaktine kucağıma almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…