Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maalesef artık ev telefonumuz yok iptal ettiik
kız dediyse kzıdır bencede :) ,14 haftada banada tahminen kız demişti doktorum 18 haftalıkken gittim yine kesin bişey dşyemem ama kıza benzetiyorum dedi 20. haftada kesin kız diyebildi bence sende hazırlığını kıza göre yap artık :) alışverişe başladınmı bu arada göbnüşünü merak ediyorum bir ara koyda görelim

boşver benim elti muhabetini boş boş konuşur o anca

Elvin maalesef hasta oldu griple cebeleşiyoruz kaç gündür.. hırıltısı oldu baya .nefes almakta zorlaanıyor öksürerek balgam çıkarmaya çalışyıor du gördükçe o halini içim parçalanıyordu ..burun damlası vermişti doktor tek başına fayda etmedi sağolsun seyhanın sayesinde burun aspiratörü keşfettik :)gerçi haberim vardı aspiratörden ama ben deniz eski usül çengeli iğne ile çıkarıyordum gereksiz görüyordum yanılmışım
aspiratör sayesinde bol bol sümük çıktıda nefes aldı kızım 2 gündür daha iyiz şükür

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım .kızlar bişey soracam ramazan ayında tutamadığım kazalarımı tutuyorum bugün 2.günüm .sakıncası olurmu sütümü etkilermi sizce gerçi bol sütüm yok açığı mamayla kapatıyorum ama korkuyorum lan sütümde gidermi :26:

Son düzenleme:
günaydın nasılsınız bacılarım
yetercim inşallah kardeşinin müjdeli haberini alırsınız darısı senin başına canım annenede geçmiş olsun

papatyam inşallah 1-2 hafta daha dayanırsınız canımöyle olmasada korkma allahın izniyle bundan sonra bebişlere bişey olmaz canım

kızlarrrrrr eltim tüp yaptırmıştıya ikizmiş onlarınkidedün keseleri görmüşler

iki gelin ikiz doğuracazzzzzinşallah onunda allah tamamına erdirir sağlıkla alırlar kucaklarına

günaydın canım

aaa aileye bir ikiz daha geliyor desene :))
senin tek bir eltin vardı sanırım facede görüyorum :) e onun bir kzıı yokmuydu tedaviylemi oldu kızıda

Son düzenleme:

geçmiş olsun nurcikimmmm
elvinimdemi hasta oldu iyi olmaya başlamış allahtan evet burun aspiritörü süper bişey
çocuklar ememiyorlar bile burunları açılınca hastalıklarınıda çabuk atlatıyorlar

orucunu allah kabul etsin ama zaten azmış sütün ben dahada azalacağını düşünüyorum canım çünkü yemeyle içmeyle zar zor çoğaltıyorum bende

günaydın canım

aaa aileye bir ikiz daha geliyor desene :))
senin tek bir eltin vardı sanırım facede görüyorum :) e onun bir kzıı yokmuydu tedaviylemi oldu kızıda

2 eltim var bacım

birinin 1 kız 1 oğlu var

diğeri 3 yıla yakındır evli olmadı onlarda tüp yaptırdılar

facede mevlütte 3 elti yan yana varız fotolarda

saol ipekcim sizede geçmiş olsun dün gece yine uyutmadı hala atlatamadı aşının etkisini galiba

Son düzenleme:

lara benim dileğim 20 ocağı görebilmek ama kısmet nekadar kalırlarsa kar işte korkuyorum açıkçası
eltinede maşallah allah tamamına erdirsin sıkıntılı kaygılı bir yola çıkıyor

bence tutma hele sütün azsa hiç tutma kış günü bebişleri süt koruduğu halde hasta oluyolar birde emmese daha da hasta olur bebişler benim 3 yıllık borcum var
ömer büyüdüğü halde emdiği için daha başlamıyorum allah ömür verirse tutarız nasılsa acele etme kankim

bence tutma hele sütün azsa hiç tutma kış günü bebişleri süt koruduğu halde hasta oluyolar birde emmese daha da hasta olur bebişler benim 3 yıllık borcum var
ömer büyüdüğü halde emdiği için daha başlamıyorum allah ömür verirse tutarız nasılsa acele etme kankim

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5senelık evlıyım bende bebek hasreti çekenlerden biriyım .yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ihşallah...

i

canım kız kardeşimin ağrılar varmiş :26::26::26::26::26:belinde ve kasıklarındaaa :44::44:bilemedimmm bende ne desemmmm:44::44::44::44::44::44: Belirtilere takılma dedimmm:26::26::26::26::26::26: Annemdede gizli şeker çıktı malesefff şeker ölçüm aleti aldık ilaçalrınıda yazdırdıkkk inşş faydası olur

KIZLAR KARDEŞİMİN ELİNDE GONAL F KALDI 5 KUTU VE Cetrotide 0.25 mg 2 KUTU SATMAK İSTİYOR ÇEVRENİZDE RAPORSUZ TEDAVİ OLACAK OLAN OLURSA SORAN OLURSA BANA YAZSIN OLURMU (ASLINDA BANA KUNAN DEDİ AMA DURUMLARU PEK İYİ DEĞİL O YÜZDEN SATSIN İSTİYORUM BİRDE BENİM TEDAVİM NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5senelık evlıyım bende bebek hasreti çekenlerden biriyım .yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ihşallah...

i

merhaba arkadaşım hoşgelsin RABBİM bize beklediklerimizii gönderdi en kısa zamandaaa sizeee inşallahhhhh49:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…