Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

grippppppppp oldummm hmn atlatmammm lazım kızlar neler yapayım söyleyin:26::26::26:

bol bol mandalinaaa yiyorum greyfurt ve portakalda aldım onlaradaa devam ediceem inşallahh ogluşa geçmeden atlatırımmmm:18::18::18::18:

ıhlamur nane limon iç
maske kullan sıraçı emzirirken özellikle yüzüne üflememen için.
parol yada minoset içebilirsin
geçmiş olsun canım tez zamanda geçer inş. oğluşada bulaşmasın sakınnn çok zor oluyo

emzirirken yüzüne bile bakmıyorum maske söyledim alacak inşallah agrım yok da hmn geçsin istiyorum moralim bozuluyor ogluşumu kucagıma bile alamıyorum beni al diye mayoş mayoş bakıyor yüzüme

inşallahh bulaşmazz seyhanım yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

geçmez canım elinden geleni yapıyosun sonuçta

geçmiş olsun allah şifa versin
demek beni albakışlarıda atmaya başladı nasıl anlıyorsunuz:44: çok merak ediyorum yavrularımın kucağımda olduğu günleri

bu gün bebeklerimin hastane seteri alındı tabii ben çıkıp göremeden kv.aldı
çok keyifli bişey çok heyecanlandım rrabbim dileyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah
bölük pörçük yavaştan hazırlıklar ilerliyor
amapaketleri açtım pekte kalitesinden renginden memnun kalmadım halbu ki netten göstermiştim istediğim takımı neymiş efendim pahalıymış ve orda kendisi benim istediğim rengi beğenmemiş ama sağolsun eşim üzülme ben senin istediğin takımları alırım dedi

fatoş en son 4500 gr dı 35 günlükken şimdi kaç bende merak ediyom

ayşe ne gıcık bi k.validen var hayırlı olsun bu arada ciciler..kız bebişlerimiz büyüdü artık ellerden başından anlıyon kalkmak istediklerini

maşallahhh rüyaaaa fıstıgımaa bendee çok merak ediyorum acabaa eve bebek tartısıı alsammı diyorum geçen eşimi gönderdim kalmamış ama hep diyorum bana hediye almak filen istersen bebek tartısı al diyeeeebizde 40 günlükken 5 300 dük :26::26::26::26::26::26:

ben normal tartuyla tartim dedim tabi çıkmadı
maşallahh tosuncuk ya senin oğluş
ayy 1 saattir çok ağladı meme bile istemedi yeşil çay içmiştim o huysuz ve uykusuzluk yapıyomuş sanırım o yaptı :26: daha da içmem gözleri kıpkırmızı oldu

selamlarrrr
nasılsınız kızlar
papatya cicileriniz hayırlı olsun kuzular sağlıklı günlerde güle güle giyinsinler canım

sevdamce geçmiş olsun inşallah sıraç hastalanmaz sen ıhlamur limon bal karıştır iç canım

mama saatimiz geldi mızırdanıyorlar görüşürüz iyigeceler

teşekkür ederim
sağ olsun çok gıcıktır allah muhtaç etmesin
rabbim esirgesin yavrularınızı dertlerini anlatmaya başlamışlar bile anlaşılan

teşekkür ederim laracım sağ olasın inşallah
ayyy sende bir düzen tutturdun anlaşılan tek başına bakmak ne zordur kim bilir
allah kolaylık versin

saol şekerim hmn yapıcam inşallah atlatırımmmm

şekerim gel görki hiçte tosuncuk durmuyoo hatta zayıf duruyoo emme velakin boyumuzzz uzun doktor en üst seviyede dedi ondan sanırsamm babişkomuz aradıı vee tartımızıı almış getiriyo yuppi seyhanım normal tartıyla bence şöyle daha iyi sonuç alırsın önce kendin tartıl sonrada kızçeni al öyle tartıl bzim tartı bozuk olmasaydı ben öyle yapacaktım ama oda bozuk gerçi gerekte kalmadı artık

demek tartın geliyo
iyi fikir uyanınca deniyeyim bende.
evet aslında sıraç okadar kilolu durmuyo demek dediğin gibi boydan dolayı canım

bu arada kızlar aşure yiyomusunuz gazdan dolayı ben yiyom valla dört gözle bu zamanı beklerim çok severim bu sene yapamadım maalesef ama gelenlerden yiyom bide mevlütümde tatlı yerine aşure yapcaz

fatoş bu cumartesi mevlütüm var gel buyur canım gelmek isteyen herkesi beklerimmmm

bu arada kızlar çok miskinim hiç iş güç yapasım gelmiyo yatasım var devamlı uykusuzluktanmı dicem ama okadar da uykusuz değilim 6 saat falan uyumuşumdur toplamda :26: böle olmak istemiyorum evimin işini bile yapmak istemiyorum

al bendendee o kadar gözüm uykuda ama benim ogluş gece uyumuyo gündüz uyuyooo gece benle konuş hep diyorr

annem bu çocuk kilolu deil diyoo doktor fazla yedirme diyor bende anlamış deilim görünüşüdee normal bebek ne zxayıf ne şişman anlamış deilim

saol cnm inanki benimdee çagırmak çok aklımdan geçti ama kızın arabası yok nasıl gelsin diye düşünmekten çagıramadın utandırdın beni kusurabakma iyileşirsem gelirim inşallah hasta hasta gelip rüyamıda hasta etmiyeyimm

hadi ya gece uykusu yok demek peki karanlık yapıyosun odayı dimi gece lambası açık oluyo bizde sadece..ışıkta gece gündüz ayrı hastaymı için önemliymiş. peki gündüz uyuyosun dimi.

canım çağırsanda gelemezdim rüya hastaydı o zamanda beklerim canım

allah kabul etsin canım aşure güzel olur bencede hemde aşurede yapmış oluyorsun işte neden yapamıyorum diyosun
aşure yemezmiyimmbayılırım bende senin gibi aşure zamanını dört gözle beklerim
bide kızlar ben yeme içme konusunda çok dikkat etmiyorum her şeyi yiyorum acıda baharatlıda kıvamında yiorum valla
şunu anladım dikkat etsemde etmesemde benim çocuklaların biri hep gazlı diğeri normal yemeyle içmeyle olsaydı sakin çocuğumda rahatsız olurdu diye düşünüyorum
bende çok miskinim bide hala dengem yok yürürken dengem kayboluyor
benim kendime gelmem biraz uzun sürecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…