Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bide ben çok üzülerek söylüyorum sigaraya geri başladım bebeklerim daha çok küçük
çok zorluyorum kendimi bırakmak için ama çok özlemişim bırakamaıyorum biraz tiksinmem lazım bırakmam için

bende dikkat etmiyorum canım bakliyattan uzak durmaya çalılşıyodum ama yavaş yavaş başlıyorum onada.
demek sende aşurecisin
sorma benimde dengem yok niye hala öleyiz ki ben kilo veremedim hala kiloluyum dşye düşünüyodum ama sen kilolarını verdin demek ki bu yüzden değil

cidddiimisinnnn ayy inan mıyorumm nasıl yenik düştün canım yaa inş. bırakırsın

kızlaRRR sanırsamm ogluşumuda grip yaptım sizler nasıl atlattınızz arada sadecee hapşuruz bide burnu hep hırıltılıı off çok üzgünümm

yapmaa yaaa nasıll başladınn ama süt veriyosun ve bebişlerine geçerr annesisiii

Son düzenleme:

aslında yapmıyorum seyhan sarılıgıı varken florasan ışıgında yatması gerekiyordu bende alıştım şimdi ona gece lambasıyla göremem filen diyeee açmıyorum gece lambasınıı:26::26::26::26:

aslında yapmıyorum seyhan sarılıgıı varken florasan ışıgında yatması gerekiyordu bende alıştım şimdi ona gece lambasıyla göremem filen diyeee açmıyorum gece lambasınıı:26::26::26::26:
yaa canım ben geçenlerde eltimden duydum :26: sarılık olan bebekler genelde ışığa hassasmış :26: ışığa baktıkça gözlerde kayma oluyormuşmuş :26: eltim şimdiden tenbihliyor beni kesinlikle bebeğinin gözlerini kapa ışığa bakamsın ki gözler de kayma olmasın falan filan diyor :26: bende ilk defa duydum yaaa

iyiz şükür anlaşılan sende iyleştin
hamdolsun daha iyiyim ahh bir de midem iyileşse neyse Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemezmiş deyip güçlü olmayı deniyorum sen nasılsın sıradaki kontrolün ne zaman hayırlı haberlerle gel inşallah

bulantı zrdur bilirim ama sıkıntın bu olsun allah beterinden korusun
bir terslik olmazsa inşallah perşembe günü gidecem

slm kızlar ben geldim hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçen hafta yoktum izinliydim geçen hafta annemlere yakın kiralık ev bulduk orayı tuttuk izinimi onun için almıştım yavaş yavaş yerleştireyim diye ama erken yerleştirdim ertesi gün yorgan döşek hasta oldum acillerde hastanlerde gezdik en sonunda özel hastaneye gittik serum yatışımızı yaptılar kendimi toparladım şifacım hoşgeldin kuzum nasılsın
sevom laram sevdamce nurcanım ayşem sizler nsılsını

tubişim inan ki çok sevindim tebrik ederim rabbim yardımcın olsun canımmm
unuttuğum varsa affınıza sığınırım ve sizi seviyorum biraz halsizim hiç konuşmak istemiyor canım keyfim hiç yokkkaynen böyleyim
laram sigarayı geri bırak canım allahım yardımcın olsun bebelerine yazık canımmmm

cnmm çok çok geçmişşş olsunnnn yeni evin sana ugur getirsinn iinşallahh bol bol bebişş olsunnnnnnnnnn aminnnnn

bizde iyyizzz nasıl olalımm büyümeyee çalışıyoruzzz

kızlaRRR sanırsamm ogluşumuda grip yaptım sizler nasıl atlattınızz arada sadecee hapşuruz bide burnu hep hırıltılıı off çok üzgünümm

burnu için tek kullanımlık serum fizyolojik damlalar var canım açınyon bi tane gün b oyu kullanıon ertesi gün yenisini açıon ondan kullan ben çok memnunum hemen kullanıom hem akıntısı kalmıo hemde tıkanıklık çok geçmiş olsun canım

canım sarılığı çokmu birde su içiriyormusun su sarılığı alırmış emzirdikten sonra bi çay kaşığı içir ben öle yaptım bide sarı yemeni örttüm hep annem örttürdü ne oluyo anlamadım ama sarılığını alırmış ölelikle atlatmıştık biz ışık olayınıda senden duydum hiç bi fikrim yok

cnm şimdi sarılıgımızz yok ilk 1 haftalıkken vardı sonra geçti ama o zmndan beri ben ışıkta yatıyorumm alıştım sanırsam

cnm şimdi sarılıgımızz yok ilk 1 haftalıkken vardı sonra geçti ama o zmndan beri ben ışıkta yatıyorumm alıştım sanırsam

hmm ben yanlış anlamışım malum hızlı hızlı okuyup çıktım aman olmasın ışıkta yatmak benim için de imkansızdı ama nelere alışıoruz bebeişler için gece lambasıyla yatıoruz bizde

geçmiş olsun çiğdem
yeni evinde huzur versin inş.
senin tedavi ne oldu kasımda bitti kist ne durumda

merhaba kızlar nasılsın9ız ben gelemiyorum artık elvin çok huysuzlandı devamlı ilgi istiyor babası sağolsun alıştırdı kucağa uykusuda azaldı iyice..dün kalça ultrasonu vardı sağ kalçasında problem çıktı ..gelişmemiş 1 ay sonra tekrar çağırdı gelişme devam etmemişse korse takacaklarmış beline
bugünde aşımız vardı aşımızı olduk içim gitti nasıl ağladı yavrum zor sakinleştrdim şimdi uyuyor heran tetikteyim ateşini kontrol ediyorum

kamer sigaraya başlaman kötü olmuş daha çok küçük bebelerin onların yanında içmesen bile kokusu sana siniyor ve bu kokudan bile etkilenir bebeklerin . tekrar bırakmalısın kesinlikle

fatoş geçmiş olsun bende nurayın dediği gibi serum fizyoloji kullandım bol bol ,tıkanıklığı geçiriyor hemen

sedefim geçmiş olsun yine hastalanmışsın çok zayıf bünyen ayaklarında çorabı terliği hiç eksik etme kış ayına girdik artık dikkat etmen lazım canım yeni evde hayırlı olsun güle güle oturun uğur getirsin size

nurcan geçmiş olsun canım inşallah bir ay içinde düzelir bu arada kucağa alıştıysa işin zor ben her işimi bir kolumda ömerle yapar olmuştum hala bile
arada tutar kucak krizi...sedef geçmiş olsun evin uğur getirsin

kuzum geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…