allah kabul etsin canım aşure güzel olur bencede hemde aşurede yapmış oluyorsun işte neden yapamıyorum diyosun
aşure yemezmiyimmbayılırım bende senin gibi aşure zamanını dört gözle beklerim
bide kızlar ben yeme içme konusunda çok dikkat etmiyorum her şeyi yiyorum acıda baharatlıda kıvamında yiorum valla
şunu anladım dikkat etsemde etmesemde benim çocuklaların biri hep gazlı diğeri normalyemeyle içmeyle olsaydı sakin çocuğumda rahatsız olurdu diye düşünüyorum
bende çok miskinim bide hala dengem yokyürürken dengem kayboluyor
benim kendime gelmem biraz uzun sürecek galiba
kızlar bide ben çok üzülerek söylüyorum sigaraya geri başladımbebeklerim daha çok küçük
çok zorluyorum kendimi bırakmak için ama çok özlemişim bırakamaıyorum biraz tiksinmem lazım bırakmam için
kızlar bide ben çok üzülerek söylüyorum sigaraya geri başladımbebeklerim daha çok küçük
çok zorluyorum kendimi bırakmak için ama çok özlemişim bırakamaıyorum biraz tiksinmem lazım bırakmam için
hadi ya gece uykusu yok demek peki karanlık yapıyosun odayı dimi gece lambası açık oluyo bizde sadece..ışıkta gece gündüz ayrı hastaymı için önemliymiş. peki gündüz uyuyosun dimi.
canım çağırsanda gelemezdim rüya hastaydı o zamanda beklerim canım
yaa canım ben geçenlerde eltimden duydum :26: sarılık olan bebekler genelde ışığa hassasmış :26: ışığa baktıkça gözlerde kayma oluyormuşmuş :26: eltim şimdiden tenbihliyor beni kesinlikle bebeğinin gözlerini kapa ışığa bakamsın ki gözler de kayma olmasın falan filan diyor :26: bende ilk defa duydum yaaaaslında yapmıyorum seyhan sarılıgıı varken florasan ışıgında yatması gerekiyordu bende alıştım şimdi ona gece lambasıyla göremem filen diyeee açmıyorum gece lambasınıı:26::26::26::26:
nasılsınız canlar günaydın
hamdolsun daha iyiyim ahh bir de midem iyileşseiyiz şükür anlaşılan sende iyleştin
hamdolsun daha iyiyim ahh bir de midem iyileşseneyse Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemezmiş deyip güçlü olmayı deniyorum sen nasılsın sıradaki kontrolün ne zaman hayırlı haberlerle gel inşallah
slm kızlar ben geldim hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçen hafta yoktum izinliydim geçen hafta annemlere yakın kiralık ev bulduk orayı tuttuk izinimi onun için almıştım yavaş yavaş yerleştireyim diye ama erken yerleştirdim ertesi gün yorgan döşek hasta oldum acillerde hastanlerde gezdik en sonunda özel hastaneye gittik serum yatışımızı yaptılar kendimi toparladım şifacım hoşgeldin kuzum nasılsın
sevom laram sevdamce nurcanım ayşem sizler nsılsını
tubişim inan ki çok sevindim tebrik ederim rabbim yardımcın olsun canımmm
unuttuğum varsa affınıza sığınırım ve sizi seviyorum biraz halsizim hiç konuşmak istemiyor canım keyfim hiç yokkkaynen böyleyim
laram sigarayı geri bırak canım allahım yardımcın olsun bebelerine yazık canımmmm
kızlaRRR sanırsamm ogluşumuda grip yaptım sizler nasıl atlattınızz arada sadecee hapşuruz bide burnu hep hırıltılıı off çok üzgünümm
aslında yapmıyorum seyhan sarılıgıı varken florasan ışıgında yatması gerekiyordu bende alıştım şimdi ona gece lambasıyla göremem filen diyeee açmıyorum gece lambasınıı:26::26::26::26:
canım sarılığı çokmu birde su içiriyormusun su sarılığı alırmış emzirdikten sonra bi çay kaşığı içir ben öle yaptım bide sarı yemeni örttüm hep annem örttürdü ne oluyo anlamadım ama sarılığını alırmış ölelikle atlatmıştık biz ışık olayınıda senden duydum hiç bi fikrim yok
cnm şimdi sarılıgımızz yok ilk 1 haftalıkken vardı sonra geçti ama o zmndan beri ben ışıkta yatıyorumm alıştım sanırsam
slm kızlar ben geldim hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçen hafta yoktum izinliydim geçen hafta annemlere yakın kiralık ev bulduk orayı tuttuk izinimi onun için almıştım yavaş yavaş yerleştireyim diye ama erken yerleştirdim ertesi gün yorgan döşek hasta oldum acillerde hastanlerde gezdik en sonunda özel hastaneye gittik serum yatışımızı yaptılar kendimi toparladım şifacım hoşgeldin kuzum nasılsın
sevom laram sevdamce nurcanım ayşem sizler nsılsını
tubişim inan ki çok sevindim tebrik ederim rabbim yardımcın olsun canımmm
unuttuğum varsa affınıza sığınırım ve sizi seviyorum biraz halsizim hiç konuşmak istemiyor canım keyfim hiç yokkkaynen böyleyim
laram sigarayı geri bırak canım allahım yardımcın olsun bebelerine yazık canımmmm
merhaba kızlar nasılsın9ız ben gelemiyorum artık elvin çok huysuzlandı devamlı ilgi istiyor babası sağolsun alıştırdı kucağa uykusuda azaldı iyice..dün kalça ultrasonu vardısağ kalçasında problem çıktı ..gelişmemiş 1 ay sonra tekrar çağırdı gelişme devam etmemişse korse takacaklarmış beline
bugünde aşımız vardı aşımızı olduk içim gitti nasıl ağladı yavrum zor sakinleştrdimşimdi uyuyor heran tetikteyim ateşini kontrol ediyorum
kamer sigaraya başlaman kötü olmuş daha çok küçük bebelerin onların yanında içmesen bile kokusu sana siniyor ve bu kokudan bile etkilenir bebeklerin . tekrar bırakmalısın kesinlikle
fatoş geçmiş olsun bende nurayın dediği gibi serum fizyoloji kullandım bol bol ,tıkanıklığı geçiriyor hemen
sedefim geçmiş olsun yine hastalanmışsın çok zayıf bünyen ayaklarında çorabı terliği hiç eksik etme kış ayına girdik artık dikkat etmen lazım canım yeni evde hayırlı olsun güle güle oturun uğur getirsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?