cnmm çok çok geçmişşş olsunnnn yeni evin sana ugur getirsinn iinşallahh bol bol bebişş olsunnnnnnnnnn aminnnnn
bizde iyyizzz nasıl olalımm büyümeyee çalışıyoruzzz
geçmiş olsun çiğdem
yeni evinde huzur versin inş.
senin tedavi ne oldu kasımda bitti kist ne durumda
merhaba kızlar nasılsın9ız ben gelemiyorum artık elvin çok huysuzlandı devamlı ilgi istiyor babası sağolsun alıştırdı kucağa uykusuda azaldı iyice..dün kalça ultrasonu vardısağ kalçasında problem çıktı ..gelişmemiş 1 ay sonra tekrar çağırdı gelişme devam etmemişse korse takacaklarmış beline
bugünde aşımız vardı aşımızı olduk içim gitti nasıl ağladı yavrum zor sakinleştrdimşimdi uyuyor heran tetikteyim ateşini kontrol ediyorum
kamer sigaraya başlaman kötü olmuş daha çok küçük bebelerin onların yanında içmesen bile kokusu sana siniyor ve bu kokudan bile etkilenir bebeklerin . tekrar bırakmalısın kesinlikle
fatoş geçmiş olsun bende nurayın dediği gibi serum fizyoloji kullandım bol bol ,tıkanıklığı geçiriyor hemen
sedefim geçmiş olsun yine hastalanmışsın çok zayıf bünyen ayaklarında çorabı terliği hiç eksik etme kış ayına girdik artık dikkat etmen lazım canım yeni evde hayırlı olsun güle güle oturun uğur getirsin size
nurcan geçmiş olsun canım inşallah bir ay içinde düzelir bu arada kucağa alıştıysa işin zor ben her işimi bir kolumda ömerle yapar olmuştum hala bile
arada tutar kucak krizi...sedef geçmiş olsun evin uğur getirsin
günaydın
nurcikim çok geçmiş olsun inşallah 1 ay sonra bişeyciği kalmamış olur kızının
sedefçimyeni eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun canım
kızlarr bende siğarayı bırakmayı deniyorum 2 gündür içmiyorum çocuklarıma ve anneme söz verdimyeni içtiğimde bebeklerim ağlasada kucağıma alamıyordum o yüzden çok üzülüyordum bide rahat öpüp koklayamıyodum inşallah çabuk atlatırım krizli dönemi inşallah birdaha da elime almam
merhaba kızlar nasılsın9ız ben gelemiyorum artık elvin çok huysuzlandı devamlı ilgi istiyor babası sağolsun alıştırdı kucağa uykusuda azaldı iyice..dün kalça ultrasonu vardısağ kalçasında problem çıktı ..gelişmemiş 1 ay sonra tekrar çağırdı gelişme devam etmemişse korse takacaklarmış beline
bugünde aşımız vardı aşımızı olduk içim gitti nasıl ağladı yavrum zor sakinleştrdimşimdi uyuyor heran tetikteyim ateşini kontrol ediyorum
kamer sigaraya başlaman kötü olmuş daha çok küçük bebelerin onların yanında içmesen bile kokusu sana siniyor ve bu kokudan bile etkilenir bebeklerin . tekrar bırakmalısın kesinlikle
fatoş geçmiş olsun bende nurayın dediği gibi serum fizyoloji kullandım bol bol ,tıkanıklığı geçiriyor hemen
sedefim geçmiş olsun yine hastalanmışsın çok zayıf bünyen ayaklarında çorabı terliği hiç eksik etme kış ayına girdik artık dikkat etmen lazım canım yeni evde hayırlı olsun güle güle oturun uğur getirsin size
YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR :44::44::44::44::44:AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMMÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ:26::26::26:YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI( EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:26::26::26: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN:26: BU KADAR BEKLERKENNN :26:NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ:44::44::44: RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ :26::26::26:BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK :26::26::26:BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI :26::26:MEYVE VERMEYECEKMİYİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179
canım benim içim cız ettii rabbim en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzünüzü senin ve eşinin kızkardeşin ve onunda eşinin ismini yazda isimlerinizle her daim duacınız olayım
YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR :44::44::44::44::44:AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMMÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ:26::26::26:YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI( EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:26::26::26: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN:26: BU KADAR BEKLERKENNN :26:NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ:44::44::44: RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ :26::26::26:BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK :26::26::26:BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI :26::26:MEYVE VERMEYECEKMİYİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR :44::44::44::44::44:AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMMÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ:26::26::26:YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI( EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:26::26::26: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN:26: BU KADAR BEKLERKENNN :26:NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ:44::44::44: RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ :26::26::26:BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK :26::26::26:BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI :26::26:MEYVE VERMEYECEKMİYİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMM ALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179
CANIM KIZ KARDEŞİM BU GÜNNN NEGATİF ALDI MALESEFTÜP BEBEK TEDVİSİNDEN ÇOK ÜZÜLDÜMM KENDİM NEGATİF ALMIŞ GİBİ OLDUM YAAA İÇMDEKİLERİ ANCAK KK YAZABİLİRDİM BENİ ANCAK BURASI ANLARDI (emine ve halil) KIZKARDEŞİMLE EŞİNİN İSİMLERİ allah razı olsın hepinizden
merhaba kızlar nasılsınız
yetercim rabbim seni ve kız kardeşini daha fazla bekletmez inş. canım sabır başka yapacak bişey yok inş. senınde bebişin gelecek hep böyle umutlu ol
kedersizim kızın daha cok küçük inş. bir ay sonra toparlar kendini ama söylenildiği gibi bişeyde varsa ilk aylarda o korseyi kullanmak gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum inş. korseyede gerek kalmaz
sevo fatoş lara nasıl bebişlerle aralar bakalım misss kokulu bebişlerinizi öpüyorum
zeynom da rahatsız biraz sağ kulak altındaki lenf bezi iltihap olmuş ve şişti ateşle farkettik cumadan beridir antibiyotik tedavisine başladık yatışımız yapıldı fakat izinli olarak evdeyiz sabah akşam iğnesi vuruluyor cok korkkuttu biizi aslında bu olay düşükte olsa lenf k..... olma riski var bu tip olaylarda ismini bile zikretmek istemiyorum hepimizin yavrularından uzak olsun halada tedirginiz dr korkmayın dedi daha cok küçük iyleşmesi biraz uzun sürer dedi böyle işte rabbim dermansız dert vermesin cok öptüm herkesi allah emanet olun ....
ha bu arada inş. bir aksilik cıkmazsa 16 aralıkta kızımla ist. uçuyoruz annemlere 2 ay kalacam inş. ve spora gidicem dogum kilolarımdan kurtulup dönücem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?