Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba kızlar ben asi38 in arkadaşıyım kendisi tüp bebekte negatif sonuç almış galiba
nerde kendisi ne zamandır girmiyor haberiniz varmı:44:

günaydın

nurcikim çok geçmiş olsun inşallah 1 ay sonra bişeyciği kalmamış olur kızının

sedefçimyeni eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun canım

kızlarr bende siğarayı bırakmayı deniyorum 2 gündür içmiyorum çocuklarıma ve anneme söz verdimyeni içtiğimde bebeklerim ağlasada kucağıma alamıyordum o yüzden çok üzülüyordum bide rahat öpüp koklayamıyoduminşallah çabuk atlatırım krizli dönemi inşallah birdaha da elime almam

cnmm çok çok geçmişşş olsunnnn yeni evin sana ugur getirsinn iinşallahh bol bol bebişş olsunnnnnnnnnn aminnnnn

bizde iyyizzz nasıl olalımm büyümeyee çalışıyoruzzz

sağol canım benimmmm inşallah canım inşallahhhhh

geçmiş olsun çiğdem
yeni evinde huzur versin inş.
senin tedavi ne oldu kasımda bitti kist ne durumda

teşekkür ederim canımmm kist hala duruyor ve sonuçları izinliyken dr a gidip gösterecektim ama hasta olunca kaldı herşeyyy ve ne olacak bilmiyorum (((

canım size de çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcın olsun kuzummmmm
ya nurcanım inan ki çok dikkat ediyorum o kadar dikkat ediyorum kii abarttığımı bile biliyorum herkes çok abartıyorsun diyo ama üşüyorum işteee (
sağol canım benim inşallahh uğurlu gelirrrr

sağol ablacım inşallahhhhhhh

çok güzel bi haberrr canım inşallahhh bi daha sigaranın yüzüne bakmazsınnnn
teşekkür ederim ablacımmm

nurcikim merak etme önemli deildir inşallah hemencecik geçer korse ye filen ihtiyaç kalmaz

Günaydın akidelerim bal kaymaklarım herkese hayırlı cumalar

tubişşş hayırlı olsun canım bebiş geliyomuş nida abla oluyo demek çok sevindim

hasta olan bebelere geçmiş olsun , nurcik başka bir dr daha gösterin derim

sedefim yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun ve geçmiş olsun hastalanmışsın

hepinizi ayrı ayrı öperim canlarım

günaydın hayırlı cumalar bacılarım
oğluşlara aşı yaptırdık geldik çok ağladılarşimdi uyuyorlar
bende 66 kiloya düşmüşümmm64-65 filan hamile kaşmıştım
nurcan bencede başka bir doktora görünün

geçmiş olsun canım atlatırsınız inşalalh

YA BUNUN ADI NEDİR BİLMİYORUMM:26::26::26::26: YAAA İÇİMDE BİR ATEŞ TOPU YANIYOR :26::26::26:SAĞA SOLA KÜFÜR EDİP KAVGA ÇIKARTASIM VAR :44::44::44::44::44:AKLIMDAN GEÇENLERİ DİLİMDE TASDİK ETMİYORUMM ÇÜNKİ SÖYLESEM BUNLARI ASİ OLURUMMM AMA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN (ezan okunuyor )SEN YÜCESİN BU YAŞAŞANLAR BİR SINAVSA EĞER BİZ ARTIK BU SINAVA BİR ARA VERMEYİ HAK ETMEDİKMİ 9 YILDIR 2 KARDEŞTE DELİLER GİBİ ÇABALIYORUZ:26::26::26:YOKLUK İÇİNDE EKMEĞİMİZDEN KESİP BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ NEDİR BİZLERİN (bebek isteyen herkesin ) GÜNAHI( EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ BİLİRİM ) BU YOLU BU KADAR UZUN VE MEŞAKATLİ KILDINNN:26::26::26: HER DUAMDA SANA YALVARIYORUM RABBİM BİZLERİ SENDEN BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYEE NEDEN RABBİMMM ELLERİMİZ BOŞ ÇARESİZ KALIYORUZ HER SEFERİNDE NEDEN ALLAHIMMMMMM ÜÇ KURUŞ ETMEYEN İNSANLARIN AĞZINDA SOHBET KONUSU OLUYORUZZZ (EMRİNDEN SUAL OLUNMAZ )VERECEĞİNE VERİYORSUNNN :26::26::26:SOKAKLARA ATIYOR KLOZETLERDE BOĞUYORR CAMİYA AVLUYA ATIYOR VS BİZ BURADA BU KADAR ÇABALARKEN:26: BU KADAR BEKLERKENNN :26:NEDEN BUNLARI BÖYLE DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUN BİZLERİİİ:44::44::44: RABBİM BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN(bizi) BANA SABIRI VERSİN AMA ARTIK SABIR KALMADI ALLAHIMMM DAHA NE KADAR YAŞAYACAĞIZ BÖYLE HÜZÜNLERİİİ :26::26::26:BİZİM HAYATIMIZ HEP SONBAHRMI OLACAKKKKK :26::26::26:BİZİM DALARIMIZ HİÇ ÇİÇEK AÇAMAYACAMI :26::26:MEYVE VERMEYECEKMİYİZ HİÇÇ ÇOĞALMAYACAMIYIZ BU YANGINIMIZ HİÇ SÖNMEYECEKMİİİ BU ÇARESİZLİK HİÇ BİTMEYECEKMİ ALLAHIMMMALLAHIMM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUMMMMMMMMM YALNIZCA SANA NE OLUR DAHA KÖTÜLERİNİ YAŞAYTMA BİZLERE Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179 Eki Görüntüle 566179

canım benim içim cız ettii rabbim en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzünüzü senin ve eşinin kızkardeşin ve onunda eşinin ismini yazda isimlerinizle her daim duacınız olayım

canım benim içim cız ettii rabbim en kısa zamanda güldürsün inşallah yüzünüzü senin ve eşinin kızkardeşin ve onunda eşinin ismini yazda isimlerinizle her daim duacınız olayım

CANIM KIZ KARDEŞİM BU GÜNNN NEGATİF ALDI MALESEF TÜP BEBEK TEDVİSİNDEN ÇOK ÜZÜLDÜMM KENDİM NEGATİF ALMIŞ GİBİ OLDUM YAAA İÇMDEKİLERİ ANCAK KK YAZABİLİRDİM BENİ ANCAK BURASI ANLARDI (emine ve halil) KIZKARDEŞİMLE EŞİNİN İSİMLERİ allah razı olsın hepinizden

slm kızlar, biz de bebiş isteyip te daha bekleyenlerdeniz. bir yıldır beklemedeyiz. iki yıldır da evliyiz. tavsiyeleriniz var mı

canim,yazdiklarini nefes almadan okudum,icim ciz etti,inan kizmdan ayri gecirdiyim 5 yil geldi gozlerimin onune .insallah RABBIM cok yakinda senin ve kiz kardesinin yuzunun gulduru insallah,bunu tum kalbimle diliyorum sana,insallah RABBIM daularimizi geri cevirmez.yoktan var eden RABBIM seni de kardesini de cucerti,hayirli evlatlar verir insallah,yuzunu kalbini guldurur insallah.hep dualarimdasin.

allahım muradınızı inşallah dada fazla bekletmeden versin canım
onun ne kadar süre imtihanı belli olmaz bak ben 13 yıl sonra kavuştum yavrularıma çok şükür rabbime
rabbim isteyen kıymek bilecek herkese versin yavrularını inşallahçok duygulandım sabret demekten başka bişey diyemiyorum

aktaş diye belediğim
tülbentime doladığım
haktan dilek diledim
mevlam şu taşa can versin

bebeksiz oldum divane
ben ağlarım yana yana
konya da yüce mevlana

yoldan geçen yolcu kardeş
ben kimlere olam sırdaş
kırşehir de hacı bektaş

tutulmaz güneşin dalı
sorulmaz yoksulun varı
tanrının aslanı ali

bebek uyandı bakıyor
kundağı içinde yatıyor
gözlerimden yaş akıyor
emzireyim nenni nenni...bebek özlemi beni de yakıyor arkadaşlar

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

rabbim inşallah en yakın zamanda kendiliğinden ol der yavrularınıza canım benim.......senin adın havvaydı demi eşinin adınıda yazarmısın lütfen ....bende 6 sene sonra 5 yavrumu kaybettikten sonra geçtiğimiz hazıranda aldım kucağıma kızımı çok şükür darısı sizin başınıza inşallah .....insan bazen dayanamıyo isyan etmenin sınırından çok döndüm anlıyorum seni rabbim yardımcınız olsun

merhaba kızlar nasılsınız
yetercim rabbim seni ve kız kardeşini daha fazla bekletmez inş. canım sabır başka yapacak bişey yok inş. senınde bebişin gelecek hep böyle umutlu ol
kedersizim kızın daha cok küçük inş. bir ay sonra toparlar kendini ama söylenildiği gibi bişeyde varsa ilk aylarda o korseyi kullanmak gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum inş. korseyede gerek kalmaz
sevo fatoş lara nasıl bebişlerle aralar bakalım misss kokulu bebişlerinizi öpüyorum
zeynom da rahatsız biraz sağ kulak altındaki lenf bezi iltihap olmuş ve şişti ateşle farkettik cumadan beridir antibiyotik tedavisine başladık yatışımız yapıldı fakat izinli olarak evdeyiz sabah akşam iğnesi vuruluyor cok korkkuttu biizi aslında bu olay düşükte olsa lenf k..... olma riski var bu tip olaylarda ismini bile zikretmek istemiyorum hepimizin yavrularından uzak olsun halada tedirginiz dr korkmayın dedi daha cok küçük iyleşmesi biraz uzun sürer dedi böyle işte rabbim dermansız dert vermesin cok öptüm herkesi allah emanet olun ....

ha bu arada inş. bir aksilik cıkmazsa 16 aralıkta kızımla ist. uçuyoruz annemlere 2 ay kalacam inş. ve spora gidicem dogum kilolarımdan kurtulup dönücem inş.

çok çok geçmiş olsun canım
allah korusun yavrularımızı allah hemen şifasını versin zeynonuza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…