Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok çok geçmiş olsun canım
allah korusun yavrularımızı allah hemen şifasını versin zeynonuza canım

nasılsınız bacılarım?

biz birkaç gündür kötü günler geçirdik bugün çok şükür iyiyz

yiğidim aşıdan dolayı çok ateşlendi 39,5 derece lere çıktı ilk gün gece acile gittik2 günden fazla sürdü ama kahrolduk
allahım beterinden korusun
allah herkesin yavrusuna sağlık sıhat versin

Son düzenleme:
KIZLAR SLMMMMMMMMM NASILSINIZ EŞİMİN KONTROLÜ VARDI:26::26::26: DAHA YENİ GELDİK EVE AYAKLARIM ŞİŞTİ prşb GÜN İÇİN TEKARAR GELİN DEDİ DR YENİ TEKİKLER İSTEDİ:44::44::44: ONLARIN SONUÇALRIYLA TEKRAR DEĞRLENDİRELİM DEDİİİ BAKALIM KAÇ GÜNDE BİTECEK BU TETİKLERRRR:26::26::26::26::26::26::26:

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

CANLARIM BENİMMM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİ BEKLEDİĞİ ŞEYİ NASİP ETSİNN ... KIZLAR BENİ AZ ÇOK TANIRSINIZ:26::26::26::26: AMACIM ASİLİK YAPMAK DEĞİLDİR SADECE İÇİMDEKİ ATEŞİ HASRETİ PAYLAŞTIM:44::44::44::44: SİZLERLE :26:BİLİYORUM Kİ BENİ SİZLERDEN BAŞKA KİMSELER ANLAMAZ İNŞŞŞ RABBİM HERKESİNNNN GÖNLÜNÜN MURADINI VERİR

gemiş olsun kuzum rabbim şifa versinnnn

cnm geçmişş olsunn atlattınız darısıı başımızaaaa:18::18::18::18:

yeterr cnmm inanki denilecek söz bulamıyorumm RABBİM sabır versin biran evvelde özleminizii dindirsin

kızlar iyi değilim sürekli kasılmalarım oluyor nst de sancı çıkıyor 2 gün hastanede yattım yarın yine gidecem heralde yine yatırırlar çünkü sürekli devam ediyor kasılmalar sancı 100 çıkıyor sürekli ben hissetmiyorum diye hastaneden çıkmıştım çok pişman oldum yarın tekrar gidecem
çok canım sıkkın bana dua edin bebeklerim daha çok küçük

cnm geçmişş olsun inşallah bebeklerin birazzz uslu duruppp annelerinin karnındaa dururlarrrrrr bu arada kaç haftalık oldunuzzz:26::26:

geçmişş olsun cnm RABBİM kötüsünden korusun inşallahhh ist ye geliyorsun demek bizede gel beklerim

cnm geçmişş olsun inşallah bebeklerin birazzz uslu duruppp annelerinin karnındaa dururlarrrrrr bu arada kaç haftalık oldunuzzz:26::26:

inşallah
31. haftamızdayız
doktor yüksek doz sancı kesiciler içtiğimi buna rağmen sancım olduğunu artık yapacak bişey olmadığını dağumu bekleyeceğimizi söyledi
yinede şükür bu gün önceki günlere göre daha rahat geçti kısmet ne zaman bakalım
rabbim hakkımızda hayırlı etsin sonucu

günaydın can arkadaşlarım nasılsınız son sayfadan anladığım kadarıyla hemşom geçmiş olsun bebişler iyidir inşallah

yeterciğim yaa kızkardeşinin negatif haberi üzdü beni de Yüce Rabbim sesimizi duamızı duyuyor inşallah çifte müjdeleriniz olacak

papatyam dua ediyorum canım inşallah uzun kalacaklar bebişler göbişte

bende de şiddetli bel ağrısı zaman zaman sırt ağrısı var iyiyiz hamdolsun sizlerden de güzel ve sağlıklı haberlerinizi almak ümidiyle

selam kızlar nasılsınız

AKLIMDA KALANLARI YAZAYIM

TOSTİ GEÇMİŞ OLSUN CANIM. DEMEK SENİNDE DOĞUM KİLOLARIN DURUYO AYNEN BENİMDE DURUYO SADECE DOĞUMDAN SONRA 6 KİLO GİTTİ ÖLECE KALDIM :26:

SEVDAMCE VE LARA MAŞALLAHH SİZE YAAA NASIL KİLONUZA İNDİNİZ İÇİNİZDE EN ÇOK KİLO TAKINTISINI BEN YAPIYODUM HAMİLEYKEN SİZ VERDİNİZ BEN KALDIM

LARA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ŞİMDİKİ AŞILAR ATEŞ YAPMIYO DENDİ BANA DEMEKKİ YAPIYO :26:

AYŞE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DOKTORLAR ELİNDEN GELENİ YAPMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA ARTIK GELSEDE BEBELERİN SAĞLICAKLA GELSİNLER İNŞ. TABİ NE KADAR GEÇ OLURSA O KADAR İYİ

ŞİFACIM O AĞRILAR NORMAL CANIM AMAN BAŞKA BİŞEYİN OLMASIN

SEVDAMCE NE YAPTIN AŞIYI BULDUNMU

NURCİK GEÇMİŞLER OLSUN CANIM ENDİŞELENME HERŞEY NORMALE DÖNER GELECEK AY İNŞ.

YETER KARDEŞİN İÇİN ÜZÜLDÜM SENİN VE KARDEŞİNE RABBİM YAR VE YARDIMCI OLSUN

KİMSECİKLER UĞRAMAZ SAYFALAR İLERLEMEZ OLMUŞ
DURU SEDEFO İPEK PINAR ASİ

BİZDE NETİ KOMŞUYLA KULLANIYODUK İPTAL EDİLDİ O YÜZDEN GİREMEDİM BİDE MEVLÜT OLAYLARIM VARDI GEÇEN HAFTA HAMD OLSUN ONUDA ATLATTIK. EŞİM HATTIMI FATURALIYA ÇEVİRDİ NETİDE İÇİNDE OLDU PC YE BAĞLAYIP GİRİYORUM

slm kızlar nasılsını zben hiç iyi değilim çıldırmak üzereyim eymen taha artık hiç durmuyo çok huzursuz ve huysuz bi bebek oldu çıktı hiç herşeyden sıkılır oldu kucakta durmuyu yatmıo uyumuyo hele bugün iyice çığırından çıktı öğle saat 1 buçuktan beri dah ayeni uyudu bakalım ne kadar uyuyacak orası belli değil ya 15 yada 2o dakka işte halim bu uykusuz yorğun bitkin ve psikolojisi alt üst olmuş vaziyetteyim sizler nasılsınız umarım böle şeyler yaşamazsınız çünkü çok zorrrrr

kızlar sağolunnn :26::26::26::26:kız kardeşim pazartesi yeniden kan verdi:26::26::26: Pazartesi değerleri 22.70 çıktı:44::44: Dr konuştuk gebelik var önemli olan devam etmesi dedi çarşaba tekrar kan ver dedi bu gün kan verdi değer 30 çıkmış:44: Dr aradı benim beklentim 50.60 dı dedi :44azrts kadar bekle kanama olmassa gel muayene edeyim dedii :44::44::44:sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor ama allahtan umut kesilmez :26::26::26::26::26:

şifam sağolasın canım rabbim sana vakitli sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah

Seyhancım sağolasın inşallah bebeklerim 2 hafta daha dayanır
oh oh maşallah maşallah sende atlattın mevlüt olayını hayırla büyütün yavrularınızı
ben hiç mevlüte katılmadım nasıl oluyor ki ne okunuyor ne ikram ediliyor tiyoları verin kısmet olursa bende yapmak isterim inşallah

sevo allah kabul etsin canım benim oğluma maalesef eteş yaptı canım 2,5 gün eteşi sürdü 2. dozunu farklı günlerde yaptırmayı düşünüyorum

nuray allah yardımcın olsun canım benim oğlumunda biri huysuz hep kucak meme yada ayakta sallansın istiyor sallamayı durdurunca gözlerini açıveriyor inşallah zamanla düzelirler gerçekten zor canım ama tatlııı

papatya ben önden lohusa şerbeti sonrada kıymalı pide, peynirli börek, ayran, tulumba tatlısı ikram ettim üzerinede çay verdik
kayınvalidemde yaptım çok kalabalıktı çünkü 50 kişi kadar vardı benim evimin salonu küçük olunca mecburen orda yaptıminşallah seninde yavrularının mevlütü olacak bir kaç ay sonra

Son düzenleme:
nuray neden öle olduki bişeyimi var acaba:26: benimkide ayakta hızlı sallanmaya alıştı mevlüt zamanında annanem baktı yüzü kapalı ve hızlı sallanacak hızlı sallamakta iyi değil yapmak istemiyorum ama uyumuyo akşam 10 dan 1 e kadar uyutmaya uğraştım bende

ayşecim 2 hafta daha dayanırlar inş. sen ruhunu ferah tut canım
bizimde 50 yi aşkın kişi oldu mevlütte kuran ilahiler ve sohbetler oldu sonra bitmeye yakın bebeği hoca istiyo iki kişi bebeği battaniye içinde sallıyo sonra hocaya veriyon o okuyo..bitince gülsuyu dağıtıldı sonra lahana dolması,tavuk pilav,ayran ve aşure dağıtıldı,giderkende mevlüt şekerlerimizi verdik okadar canım

laracım sağolasın. ozaman bende calpol içirim öle gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…