merhaba kızlar nasılsınız
yetercim rabbim seni ve kız kardeşini daha fazla bekletmez inş. canım sabır başka yapacak bişey yok inş. senınde bebişin gelecek hep böyle umutlu ol
kedersizim kızın daha cok küçük inş. bir ay sonra toparlar kendini ama söylenildiği gibi bişeyde varsa ilk aylarda o korseyi kullanmak gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum inş. korseyede gerek kalmaz
sevo fatoş lara nasıl bebişlerle aralar bakalım misss kokulu bebişlerinizi öpüyorum
zeynom da rahatsız biraz sağ kulak altındaki lenf bezi iltihap olmuş ve şişti ateşle farkettik cumadan beridir antibiyotik tedavisine başladık yatışımız yapıldı fakat izinli olarak evdeyiz sabah akşam iğnesi vuruluyor cok korkkuttu biizi aslında bu olay düşükte olsa lenf k..... olma riski var bu tip olaylarda ismini bile zikretmek istemiyorum hepimizin yavrularından uzak olsun halada tedirginiz dr korkmayın dedi daha cok küçük iyleşmesi biraz uzun sürer dedi böyle işte rabbim dermansız dert vermesin cok öptüm herkesi allah emanet olun ....
ha bu arada inş. bir aksilik cıkmazsa 16 aralıkta kızımla ist. uçuyoruz annemlere 2 ay kalacam inş. ve spora gidicem dogum kilolarımdan kurtulup dönücem inş.
canim,yazdiklarini nefes almadan okudum,icim ciz etti,inan kizmdan ayri gecirdiyim 5 yil geldi gozlerimin onune .insallah RABBIM cok yakinda senin ve kiz kardesinin yuzunun gulduru insallah,bunu tum kalbimle diliyorum sana,insallah RABBIM daularimizi geri cevirmez.yoktan var eden RABBIM seni de kardesini de cucerti,hayirli evlatlar verir insallah,yuzunu kalbini guldurur insallah.hep dualarimdasin.
allahım muradınızı inşallah dada fazla bekletmeden versin canım
onun ne kadar süre imtihanı belli olmaz bak ben 13 yıl sonra kavuştum yavrularıma çok şükür rabbime
rabbim isteyen kıymek bilecek herkese versin yavrularını inşallahçok duygulandım sabret demekten başka bişey diyemiyorum
rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
rabbim inşallah en yakın zamanda kendiliğinden ol der yavrularınıza canım benim.......senin adın havvaydı demi eşinin adınıda yazarmısın lütfen ....bende 6 sene sonra 5 yavrumu kaybettikten sonra geçtiğimiz hazıranda aldım kucağıma kızımı çok şükür darısı sizin başınıza inşallah .....insan bazen dayanamıyo isyan etmenin sınırından çok döndüm anlıyorum seni rabbim yardımcınız olsun
CANLARIM BENİMMM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİMmerhaba kızlar nasılsınız
yetercim rabbim seni ve kız kardeşini daha fazla bekletmez inş. canım sabır başka yapacak bişey yok inş. senınde bebişin gelecek hep böyle umutlu ol
kedersizim kızın daha cok küçük inş. bir ay sonra toparlar kendini ama söylenildiği gibi bişeyde varsa ilk aylarda o korseyi kullanmak gerekiyor ilk 3 ay diye biliyorum inş. korseyede gerek kalmaz
sevo fatoş lara nasıl bebişlerle aralar bakalım misss kokulu bebişlerinizi öpüyorum
zeynom da rahatsız biraz sağ kulak altındaki lenf bezi iltihap olmuş ve şişti ateşle farkettik cumadan beridir antibiyotik tedavisine başladık yatışımız yapıldı fakat izinli olarak evdeyiz sabah akşam iğnesi vuruluyor cok korkkuttu biizi aslında bu olay düşükte olsa lenf k..... olma riski var bu tip olaylarda ismini bile zikretmek istemiyorum hepimizin yavrularından uzak olsun halada tedirginiz dr korkmayın dedi daha cok küçük iyleşmesi biraz uzun sürer dedi böyle işte rabbim dermansız dert vermesin cok öptüm herkesi allah emanet olun ....
ha bu arada inş. bir aksilik cıkmazsa 16 aralıkta kızımla ist. uçuyoruz annemlere 2 ay kalacam inş. ve spora gidicem dogum kilolarımdan kurtulup dönücem inş.
nasılsınız bacılarım?
Biz birkaç gündür kötü günler geçirdik bugün çok şükür iyiyz
yiğidim aşıdan dolayı çok ateşlendi 39,5 derece lere çıktı ilk gün gece acile gittik2 günden fazla sürdü ama kahrolduk
Allahım beterinden korusun
allah herkesin yavrusuna sağlık sıhat versin
nasılsınız bacılarım?
biz birkaç gündür kötü günler geçirdik bugün çok şükür iyiyz
yiğidim aşıdan dolayı çok ateşlendi 39,5 derece lere çıktı ilk gün gece acile gittik2 günden fazla sürdü ama kahrolduk
allahım beterinden korusun
allah herkesin yavrusuna sağlık sıhat versin
kızlar iyi değilim sürekli kasılmalarım oluyor nst de sancı çıkıyor 2 gün hastanede yattım yarın yine gidecem heralde yine yatırırlar çünkü sürekli devam ediyor kasılmalar sancı 100 çıkıyor sürekli ben hissetmiyorum diye hastaneden çıkmıştım çok pişman oldum yarın tekrar gidecem
çok canım sıkkın bana dua edin bebeklerim daha çok küçük
merhaba kızlar nasılsınız
cnm geçmişş olsun inşallah bebeklerin birazzz uslu duruppp annelerinin karnındaa dururlarrrrrr bu arada kaç haftalık oldunuzzz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?