Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

merhaba seyhancımmm naber bıcırık nasıl ben iyiyim çok şükür artık kk ya fazla girmiyorum canım çünkü hep aklımda bebek olsun istemiyorum gerçi aklımdan da pek çıkmıyo yaa öle işte yarın dr randevum var bakalım ne diyecek

inşallah artmıştır canım kardeşinin değeri önce sen teyze ol sonra da kız kardeşin emiii aminnnn

ayşecim inşllah son günlerine kadar giderler canım

allah kabul etsin lara ağzımı sulandırdın bu arada

Pınarcığım hoş geldin özlemişim canım benim nasılsın yarın randevu almışsın benimde yarın kontrolüm var

nurcancım geçmiş olsun canım merak etme inşallah düzelir minik yavrunun kalçası yerim ben onu çok dua edecem onun için annesii

merhaba canım benim iyiyim tıkınıyorum karnım acıktı daasen nasılsın evet yarın 1.5 da randevumuz var bakalım
afiyet olsun bende yarım saat kadar önce atıştırdım benim randevu 11:45 de güzel haberlerle dönelim inşallah

afiyet olsun bende yarım saat kadar önce atıştırdım benim randevu 11:45 de güzel haberlerle dönelim inşallah

aminnn canım inşallahhh kıs daha göstermedi dimi senin kii şeysini çikolata ye gitmeden ne kadar doğru bilmiyorum ama öle duymuştum

aminnn canım inşallahhh kıs daha göstermedi dimi senin kii şeysini çikolata ye gitmeden ne kadar doğru bilmiyorum ama öle duymuştum
göstermiyooo inatçı işte canım geçen ay şeker yüklemem vardı bu yüzden aç gitmiştim ve çikolata yiyememiştim aklımda canım yarın hüpleteceğim çikolatayı bakalım cee yapcak mı

heeee tamam canım bu sefer göstersin artık yaaa koparacam yoksa şeyini heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…