günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş
selam kızlar nasılsınız
AKLIMDA KALANLARI YAZAYIM
TOSTİ GEÇMİŞ OLSUN CANIM. DEMEK SENİNDE DOĞUM KİLOLARIN DURUYOAYNEN BENİMDE DURUYO SADECE DOĞUMDAN SONRA 6 KİLO GİTTİ ÖLECE KALDIM :26:
SEVDAMCE VE LARA MAŞALLAHH SİZE YAAA NASIL KİLONUZA İNDİNİZ İÇİNİZDE EN ÇOK KİLO TAKINTISINI BEN YAPIYODUM HAMİLEYKEN SİZ VERDİNİZ BEN KALDIM
LARA GEÇMİŞ OLSUN CANIM ŞİMDİKİ AŞILAR ATEŞ YAPMIYO DENDİ BANA DEMEKKİ YAPIYO :26:
AYŞE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DOKTORLAR ELİNDEN GELENİ YAPMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA ARTIK GELSEDE BEBELERİN SAĞLICAKLA GELSİNLER İNŞ. TABİ NE KADAR GEÇ OLURSA O KADAR İYİ
ŞİFACIM O AĞRILAR NORMAL CANIM AMAN BAŞKA BİŞEYİN OLMASIN
SEVDAMCE NE YAPTIN AŞIYI BULDUNMU
NURCİK GEÇMİŞLER OLSUN CANIM ENDİŞELENME HERŞEY NORMALE DÖNER GELECEK AY İNŞ.
YETER KARDEŞİN İÇİN ÜZÜLDÜM SENİN VE KARDEŞİNE RABBİM YAR VE YARDIMCI OLSUN
KİMSECİKLER UĞRAMAZ SAYFALAR İLERLEMEZ OLMUŞ
DURU SEDEFO İPEK PINAR ASİ
BİZDE NETİ KOMŞUYLA KULLANIYODUK İPTAL EDİLDİ O YÜZDEN GİREMEDİM BİDE MEVLÜT OLAYLARIM VARDI GEÇEN HAFTA HAMD OLSUN ONUDA ATLATTIK. EŞİM HATTIMI FATURALIYA ÇEVİRDİ NETİDE İÇİNDE OLDU PC YE BAĞLAYIP GİRİYORUM
kızlar sağolunnn :26::26::26::26:kız kardeşim pazartesi yeniden kan verdi:26::26::26: Pazartesi değerleri 22.70 çıktı:44::44: Dr konuştuk gebelik varönemli olan devam etmesi dedi çarşaba tekrar kan ver dedi bu gün kan verdi değer 30 çıkmış:44: Dr aradı benim beklentim 50.60 dı dedi :44 azrts kadar bekle kanama olmassa gel muayene edeyim dedii :44::44::44:sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor ama allahtan umut kesilmez :26::26::26::26::26:
şifam sağolasın canım rabbim sana vakitli sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah
Seyhancım sağolasın inşallah bebeklerim 2 hafta daha dayanır
oh oh maşallah maşallah sende atlattın mevlüt olayını hayırla büyütün yavrularınızı
ben hiç mevlüte katılmadım nasıl oluyor ki ne okunuyor ne ikram ediliyor tiyoları verin kısmet olursa bende yapmak isterim inşallah
sevo allah kabul etsin canımbenim oğluma maalesef eteş yaptı canım 2,5 gün eteşi sürdü 2. dozunu farklı günlerde yaptırmayı düşünüyorum
nuray allah yardımcın olsun canım benim oğlumunda biri huysuz hep kucak meme yada ayakta sallansın istiyorsallamayı durdurunca gözlerini açıveriyor inşallah zamanla düzelirler gerçekten zor canım ama tatlııı
papatya ben önden lohusa şerbeti sonrada kıymalı pide, peynirli börek, ayran, tulumba tatlısı ikram ettim üzerinede çay verdik
kayınvalidemde yaptım çok kalabalıktı çünkü 50 kişi kadar vardı benim evimin salonu küçük olunca mecburen orda yaptıminşallah seninde yavrularının mevlütü olacak bir kaç ay sonra
Pınarcığım hoş geldinözlemişim canım benim nasılsın yarın randevu almışsın benimde yarın kontrolüm var
merhaba kızlar nasılsın9ız ben gelemiyorum artık elvin çok huysuzlandı devamlı ilgi istiyor babası sağolsun alıştırdı kucağa uykusuda azaldı iyice..dün kalça ultrasonu vardısağ kalçasında problem çıktı ..gelişmemiş 1 ay sonra tekrar çağırdı gelişme devam etmemişse korse takacaklarmış beline
bugünde aşımız vardı aşımızı olduk içim gitti nasıl ağladı yavrum zor sakinleştrdimşimdi uyuyor heran tetikteyim ateşini kontrol ediyorum
kamer sigaraya başlaman kötü olmuş daha çok küçük bebelerin onların yanında içmesen bile kokusu sana siniyor ve bu kokudan bile etkilenir bebeklerin . tekrar bırakmalısın kesinlikle
fatoş geçmiş olsun bende nurayın dediği gibi serum fizyoloji kullandım bol bol ,tıkanıklığı geçiriyor hemen
sedefim geçmiş olsun yine hastalanmışsın çok zayıf bünyen ayaklarında çorabı terliği hiç eksik etme kış ayına girdik artık dikkat etmen lazım canım yeni evde hayırlı olsun güle güle oturun uğur getirsin size
afiyet olsun bende yarım saat kadar önce atıştırdımmerhaba canım benim iyiyim tıkınıyorum karnım acıktı daasen nasılsın evet yarın 1.5 da randevumuz var bakalım
afiyet olsun bende yarım saat kadar önce atıştırdımbenim randevu 11:45 de güzel haberlerle dönelim inşallah
göstermiyooo inatçı işteaminnn canım inşallahhh kıs daha göstermedi dimi senin kii şeysini çikolata ye gitmeden ne kadar doğru bilmiyorum ama öle duymuştum
göstermiyooo inatçı iştecanım geçen ay şeker yüklemem vardı bu yüzden aç gitmiştim ve çikolata yiyememiştim aklımda canım yarın hüpleteceğim çikolatayı bakalım cee yapcak mı
hehee inşallah canımheeee tamam canım bu sefer göstersin artık yaaa koparacam yoksa şeyini heee
hemencecik akşam oluyo yawww
tamam canım bende yavaştan çıkacağım öpüldün kocaman sabah ola hayrola diyelim canım iyi akşamlarşifacım bana müsade öptüm seni iyi akşamlar
evet yaaa kısa günleri sevmiyorum benayy evet canım yaaa hiç sorma hele hafta sonları nasıl geçiyo anlamıyorum öğlen ezanında kalkıyoruz kahvaltıdan bulaşık yıka onu yap bunu yap derken akşam olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?