- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
inşallah artmıştır canım kardeşinin değeri önce sen teyze ol sonra da kız kardeşin emiii aminnnn
evet canım tesadüf aynı gün dr yapmışızpınarım hoşgeldin canımnasılsın
demek ikinizinde randevusu var rüya ile benimde randevum var 11,30 dabenim rahim ağzımda dikişten kalan ip kalmıştı onu alıcakkk allahımm artık alttan işlemlerim bitsin istiyorum kızımında aylık kontrolü var
ahh canım yaaa yine bikez daha çok üzüldümmalesef bu gün kanaması başladı
canımm çok özledim seni demek yoğunsun olsun sağlık olsun kolaylıklar tatlımgünaydın canlarım nasılsınız hepinizi çok özledim gelemiyorum çok fazla işler yoğun ve hareketli geçiyor bazen geçmişi okuyup çıkaveriyorum bazen tam yazacakken işm çıkıyor acilen çıkmak zorunda kalıyorum hepinizi çok seviyorum özledim muck muck muck şimdi çıkmak zorundayım
Eki Görüntüle 572829 günaydın can arkadaşlarım
8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuşdüzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim hangi doğum şekli uygun dedim daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi ((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ???? sıradaki kontrol 1 ay sonra ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum hemşirelere sordum soruşturdum bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim genelde sezeryan dediler odayı gezdim gördüm fiyat sordum ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar hazır sayılır çanta malzemelerimiz benden haberler bunlar diğer aya yine doğum konuşurum dr la demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca
şükürler olsun canım benim hepimizin her daim ennn güzel ve sağlıklı haberleri dolsun taşsın bu topikte inşallahcnmm ohh güzell haberlerlee gelmişsin hep böyle güzel haber alırsın inşallahhh az kaldııı sizinde dogumlaraa hadii yol açın hamişlereeee
şükürler olsun canım benim hepimizin her daim ennn güzel ve sağlıklı haberleri dolsun taşsın bu topikte inşallahaz mı kaldı kızz adaşım doğuma :18::18::18::18::18: bu arada sen sezeryan olmuştun demi genel miydi epidural mi ? Siraç yeğenim nasıl sen nasılsın özellikle geceleri nasılsınız inşallah listemiz hamiş ve annelerle dolup taşacak
Nurcik İpek Duru Nevo Tubiş yıldızazeri maiberf tuyaneda tosti tarfil pek görünmüyorsunuzözlendiniz ve öpüldünüz kocamannnn
çok özledim ama bennnnn seniaslında buralardayım bakıp çıkıyorum elim klavyeye varmıyor yazacak bişi bulamıyorum daha doğrsu yazacak çok şey var yazmak istemiyorum sanırım doğum sonrası depresyona girdim e zaten bunalıma girmeye meyili bir ruh halim var tuzu biberi oldu buda
şükürler olsun canım benim hepimizin her daim ennn güzel ve sağlıklı haberleri dolsun taşsın bu topikte inşallahaz mı kaldı kızz adaşım doğuma :18::18::18::18::18: bu arada sen sezeryan olmuştun demi genel miydi epidural mi ? Siraç yeğenim nasıl sen nasılsın özellikle geceleri nasılsınız inşallah listemiz hamiş ve annelerle dolup taşacak
Nurcik İpek Duru Nevo Tubiş yıldızazeri maiberf tuyaneda tosti tarfil pek görünmüyorsunuzözlendiniz ve öpüldünüz kocamannnn
aslında buralardayım bakıp çıkıyorum elim klavyeye varmıyor yazacak bişi bulamıyorum daha doğrsu yazacak çok şey var yazmak istemiyorum sanırım doğum sonrası depresyona girdim e zaten bunalıma girmeye meyili bir ruh halim var tuzu biberi oldu buda
hımm maşallah ya bende ve tüm herkes inşallah sıkıntısız atlatalımaminnn cnm inşallahhhhhh
ben sezericilerdenim cnm genel anestezi ile oldum gayet rahattım ertesi günde normale döndüm mediven inip çıkabiliyordum sadece baş dönmem vardı oda kansızlıktanmış doktor birsürü ilaç verdi ama kullanan yokkk:!9:
eger sezeryan olursan benimki gibi rahat atlatırsın cnmmmmm
hemşomm canım hamdolsun iyiyim deyim iyi olayım bugünüme şükürnasılsınız bacılarrrrrrr
hemşom nasıl gidiyor hamilelikmaşallah baya büyümüşsünüz ama senin kerata kukumu bamyamı bir gösteremedi utangaç bebek
nurcikkkkkk noliyi bacım sanakendine gelemedin bir türlü sıyrıl artık şu psikolojiden elvinimiz nasıl kalçası nasıl başka doktora gittinizmi çok merak ediyorum gelde bi yaz bacımmmmm
sevoda gelmiyor sevoooooooo nasılsın bacım
yetercimmmmm kardeşin için çok üzüldüm inşallah daha fazla bekletmez rabbim sizi
valla kızlar bende arada bakıyorum gelen giden yok bende yazmadan çıkıyorum yazacak bişey bende bulamıyorum oğlanlarla uğraşıp duruyoruz
bizi baya yoruyorlar sıpacıklar başkada benden bişey yok
bizde sizi öptükhepinizi öperek kaçıyorummmmmm
nurcik ne olduu yinee yaa sen herşeyii böylee kafayaaa taka taka kendine ediyosun çabuk yaşlanacaksın bak benden söylemesiiiii
bu arada ben sana küsüm
bütün olumsuzluklar beni buluyor nasıl sıyrılabilirmki bunalımdannasılsınız bacılarrrrrrr
hemşom nasıl gidiyor hamilelikmaşallah baya büyümüşsünüz ama senin kerata kukumu bamyamı bir gösteremedi utangaç bebek
nurcikkkkkk noliyi bacım sanakendine gelemedin bir türlü sıyrıl artık şu psikolojiden elvinimiz nasıl kalçası nasıl başka doktora gittinizmi çok merak ediyorum gelde bi yaz bacımmmmm
sevoda gelmiyor sevoooooooo nasılsın bacım
yetercimmmmm kardeşin için çok üzüldüm inşallah daha fazla bekletmez rabbim sizi
valla kızlar bende arada bakıyorum gelen giden yok bende yazmadan çıkıyorum yazacak bişey bende bulamıyorum oğlanlarla uğraşıp duruyoruz
bizi baya yoruyorlar sıpacıklar başkada benden bişey yok
canım benim bende seni özledim msnde olan muhabetlerimizi özledimçok özledim ama bennnnn senihoş geldin tatlım amanınnnnn lohusalık depresyonumu sendromu mu onamı bulaştın çok geçmiş olsun çabuk geçsin inşallah :2: canınız sağolsun Elvin prensesimiz nasıl sen nasılsın herşey yolundadır umarım kız Nurcik bi ara doğum öykünü yazsana topik açsana çok merak ediyorum ben senin doğum anını kocaman öpüldünüz
ah bacım neden canın sıkıldı anlat biraz rahatlarsındoğru diyon fatoş bu gidişle buruşuk muşambaya dönüşücem yakında
niye küstün kız ne yaptım sana :26:
bütün olumsuzluklar beni buluyor nasıl sıyrılabilirmki bunalımdan
Elvini götürmedik başka doktora 3. ayımızı bekliyoruz kamercim
canım benim bende seni özledim msnde olan muhabetlerimizi özledim
doğum öykümü mü bilmem yazarmıyım:44:.yazmak istedim aslında ama ben yazınca duygu sömürüsü olarak görüyor bazı arkadaşlarım en son OLMAYAN BEBEĞİME MEKTUP diye bir yazı paylaştım farkettim ki o yazım acıtasyon olarak gördüler bilmiyorum öyle değildir belkide ama ben o zaman öyle anlamıştım neyse bir ara yazarım belki
elvinle genel olarak iyi sayılmayız memeyi red ediyor bu son günlerde çok üzülüyorum sütüm olmadığı dönemlerde bile yapışırdı memeye şimdi olduğu halde istemiyor memeye aldığım zaman krizler geçiriyor neden böyle oldu bilmiyorum biberona alıştı galiba
ah bacım neden canın sıkıldı anlat biraz rahatlarsın
bu memede çıldırma durumu bizde de var özellikle akşamlarıçınar aç olsada ağzına memeyi verince dudağını büküp bi ağlıyo sorma yiğit daha iyi ama oda az emiyor 3-5 dk emip bırakıyo
çaresiz kalırsam sağıp veriyorum napalım böyle böyle idare edecez
sendemi sağıp biberonla veriyosun? ama memeye devamlı tut unutturma bacım bu durum dönem dönem oluyormuş bebeklerde çok kişi aynısını söylüyor
canım benimm ne desem bilemiyorum kieşime bile anlatamıyorum özel bir durum ...normal doğumdan oldu sanırımdoktora gitmeye bile utanıyorum
evet aç olduğu halde emmiyor ..bizimki kafasını gövdesini geri atıp çığlık çığlığa ağlıyor pes ediyorum bende.mamayı verince ama bir güzel emiyor ..
bugün sağma işine geçtim biberona koyup öyle veriyorum bu arada bişey soracam biberona sağdığın sütü bir kaç saat saklamaktan bişi olmaz dimi çünkü ben sağana kadar uyudu uyandıktan sonra verdim :44::44::44:
ah bacım ne yap et eşine açıl bence rahatlarsıneşime bile anlatamıyorum özel bir durum ...normal doğumdan oldu sanırımdoktora gitmeye bile utanıyorum
evet aç olduğu halde emmiyor ..bizimki kafasını gövdesini geri atıp çığlık çığlığa ağlıyor pes ediyorum bende.mamayı verince ama bir güzel emiyor ..
bugün sağma işine geçtim biberona koyup öyle veriyorum bu arada bişey soracam biberona sağdığın sütü bir kaç saat saklamaktan bişi olmaz dimi çünkü ben sağana kadar uyudu uyandıktan sonra verdim :44::44::44:
hemşom canım isim düşündünüzmü bebişecanım benimm ne desem bilemiyorum kibi ara msn den görüşelim hadi randevu ver tahmin edebiliyorum takıntılarını :2: çünkü karşı komşum aynı yaşıtız ve bayramda 3. bebeğini normal doğumla kucağına aldı kadıncağız lohusalık sitresi tavan yapmış durumda öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?