geçmiş olsun seyhancımselam kizlar nasilsiniz
benim misafir olaylarimbitmedi hala bide annem burdaydi o yuzden girmeye firsat olmadi.
sifa gobusumu ekledin biyere bende baksyim canim
nurcik bu durumlar bile hem sytunu hemde kizini etkiler canim esinle gic olnazsa psylas canim. sut disarda 5 saat kadar kaliyo ama sicakta olmasin dolapta 2 gun buzlukta6 ay kadar jaliyo.
yarin bizimde asimiz var..kizlar tirnak batigi olan varmi benim dogumdan sonra 3 parnagimda var. biri cokfena sanirim cekilecek ama cekturemiyorum 2 gun uzerine basmsmak gerekiyo ne yapcam bilmiyorum iltihap parmagima yayildi.
bu arada nevom dogurmustur
ayse ne durumda acaba
Allah yardımcısı olsun zor bir durum anlıyabiliyorum ..benim lohusalıktan ziyade özel bir rahatsızlığım oldu bunun için doktora gitmem gerekir ama çekiniyorum iştecanım benimm ne desem bilemiyorum kibi ara msn den görüşelim hadi randevu ver tahmin edebiliyorum takıntılarını :2: çünkü karşı komşum aynı yaşıtız ve bayramda 3. bebeğini normal doğumla kucağına aldı kadıncağız lohusalık sitresi tavan yapmış durumda öpüldünüz
selam kizlar nasilsiniz
benim misafir olaylarimbitmedi hala bide annem burdaydi o yuzden girmeye firsat olmadi.
sifa gobusumu ekledin biyere bende baksyim canim
nurcik bu durumlar bile hem sytunu hemde kizini etkiler canim esinle gic olnazsa psylas canim. sut disarda 5 saat kadar kaliyo ama sicakta olmasin dolapta 2 gun buzlukta6 ay kadar jaliyo.
yarin bizimde asimiz var..kizlar tirnak batigi olan varmi benim dogumdan sonra 3 parnagimda var. biri cokfena sanirim cekilecek ama cekturemiyorum 2 gun uzerine basmsmak gerekiyo ne yapcam bilmiyorum iltihap parmagima yayildi.
bu arada nevom dogurmustur
ayse ne durumda acaba
İyi geceler canlarım
Hayırlı haberlerle geldim çok şükür
kızımı kucagıma alalı tam 10 gün oldu
İkimiz de iyiyiz
gündüz uyuyo geceleri uyumuyo
Fazla zamanım yok sizleri cok özledim
İyi geceler canlarım
İkimiz de iyiyiz
geçmiş olsun bu arada kızın mavi gözlügördüğm kadarıyla maşallah maşallah çok hoşuma gitti çokheveslenrim renkli gözlereselam kizlar
ayse aman bebislerin uslu uslu dursunlar
nurcik evet canim kamerin dedigi gibi sicak suyun icinde hafif ilisin yeter cok isinirsa icindekiler yok okuyomus.buzluga koycaksanda muhakkak disina tarih yaz kullanirken ilk koydugundan kullan canim
ipegim a.s. nadilmus tugbis bi arayamadim.daga dogrusu cok arayacaklarim var firsatim olsada arasam. sen nadilsin omercik nasil
nevom canim tebrik ediyorum allah anaki babali buyutmek nadip etsin buyuk bi aile oldunuz uc yil icinde masalllllahhhhh
herjese hayirli cumalar
benim kuzimda yeniden grip oldu gecen geceden beri huysuzdu dunde asilari oldu aksam ateskendi gozler kipkirmizi oldu yaslar akiyodu gece acile gittik neyseki simdi atesi yok daha iyi.aksamada patronlarim gelecek.
İyi geceler canlarım
İkimiz de iyiyiz
geçmiş olsun bu arada kızın mavi gözlügördüğm kadarıyla maşallah maşallah çok hoşuma gitti çokheveslenrim renkli gözlere
ayrıca kolay gelsin akşama ağır misafirler varmış kolay gele
sagol canim evet mavi gozlu goren tas bebek bu diyo ama cok nazar deyiyo dun doktorun asistani seviyo sen ne kadar guzeksin diye bende o yuxden hep hastanedeyiz biraz cirkin olsaydi bu kadar hastalanmazdi dedim :) evet aksama agir misafirlerim var en az 5 kisi gelecek bende suan is yapiyorum daha aksama hazirlik var.
sen annendesin dimi kac haftalik oldunuz bakalim
sende kızı evden çıkarmadan nas felak oku bide annenin nazarı daha çok olur derler
bizde şükür 32 -4günlük olduk hamileliğimin 3.ayından sonra annemlerde kalmaya başladım kırkımız çıkana kadar burdayız inşallah herşey yolunda gider
-
iyiyim canım nasıl olalım soğuklar başladı burun akıntıları aksırık tıksırık başladı bir de biraz takıntılıyız galiba dünden beri ömer biraz sümüklü burnu akıyo ben kendimi yiyorum hasta mı olacak diye bayram öncesinden beri çok hasta olmadı ama tamamen iyi de değil ...tubiş iyiymiş kızıyla ve hamişlikle uğraşıp duruyomuş ....arama konusu aynen bende de sorun fırsat olmuyo bazende sürekli bir şeyler yapmak yoruyo çocuk uyanıkken onunla oyna yedir içir uyurken iş yemek yürüyüş arama sorma işi insan bıkıyo biraz önce uyudu yürürüm biraz diyodum amaaan be dedm boş boş oturucam bu ne sürekli bir faaliyet hali bitki çayı koydum açtım pc yi oturuyorum kimseyi de arayamam o modda da değilim bugünde böyle olsun zaten belim sinyal veriyo ömeri yatağından alırken tık ediyo bi şey sonra tutulmuş gibi ağrı yapıyo ne olacak bilmemselam kizlar
ayse aman bebislerin uslu uslu dursunlar
nurcik evet canim kamerin dedigi gibi sicak suyun icinde hafif ilisin yeter cok isinirsa icindekiler yok okuyomus.buzluga koycaksanda muhakkak disina tarih yaz kullanirken ilk koydugundan kullan canim
ipegim a.s. nadilmus tugbis bi arayamadim.daga dogrusu cok arayacaklarim var firsatim olsada arasam. sen nadilsin omercik nasil
nevom canim tebrik ediyorum allah anaki babali buyutmek nadip etsin buyuk bi aile oldunuz uc yil icinde masalllllahhhhh
herjese hayirli cumalar
benim kuzimda yeniden grip oldu gecen geceden beri huysuzdu dunde asilari oldu aksam ateskendi gozler kipkirmizi oldu yaslar akiyodu gece acile gittik neyseki simdi atesi yok daha iyi.aksamada patronlarim gelecek.
iyiyim canım nasıl olalım soğuklar başladı burun akıntıları aksırık tıksırık başladı bir de biraz takıntılıyız galiba dünden beri ömer biraz sümüklü burnu akıyo ben kendimi yiyorum hasta mı olacak diye bayram öncesinden beri çok hasta olmadı ama tamamen iyi de değil ...tubiş iyiymiş kızıyla ve hamişlikle uğraşıp duruyomuş ....arama konusu aynen bende de sorun fırsat olmuyo bazende sürekli bir şeyler yapmak yoruyo çocuk uyanıkken onunla oyna yedir içir uyurken iş yemek yürüyüş arama sorma işi insan bıkıyo biraz önce uyudu yürürüm biraz diyodum amaaan be dedm boş boş oturucam bu ne sürekli bir faaliyet hali bitki çayı koydum açtım pc yi oturuyorum kimseyi de arayamam o modda da değilim bugünde böyle olsun zaten belim sinyal veriyo ömeri yatağından alırken tık ediyo bi şey sonra tutulmuş gibi ağrı yapıyo ne olacak bilmem
evet soğuklar başladı hastalıklar ortaya çıktı aman hasta olmasın ömercik burun akıntısıyla başlamadan bitsin.. aynennn dediğin gibi canım günler öle geçiyo. amann bele dikkat et dicem ama edişlmiyo benimde alt değiştirme yaparken bile belim kopuyo..
büyüdükçe bele dikkat etmek mümkün olmuyo ben her işi tek yapıyorum birde basit işlerimde yardım edecek kimse yok sadece 1-2 ayda bir temizliğe kadın geliyo o kadar
her işi eşimle yapmak mümkün olmuyo bazen ömer le market pazar işi yapmak zorunda kalıyorum beyimiz arabasına oturmuyo aldıklarımı sırt çantasına koyup ömeride kucağıma alınca düşün artık beldeki yükü
evet annenin nazarı çok değermiş okuyorum bol bol canım
maşallah sizehımm ozamanlarda hayırlısıyla geçsinde evine dönersin hazırlıklar nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?