Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun seyhancım
pek iyi değilim ama rabbime şükürler olsun bebeklerim hala benimle
her gün giriyorum foruma ama nedense benimde paylaşacak bişeyim yok

Allah yardımcısı olsun zor bir durum anlıyabiliyorum ..benim lohusalıktan ziyade özel bir rahatsızlığım oldu bunun için doktora gitmem gerekir ama çekiniyorum işte
konuşalım bir ara canım haa göbek falan koyduysan haber et bize canım merak ediyorum göbeğini

sağol sevo bilgiler için...saklandığını bilmiyordum özel bir poşeti varmış herhalde sadece onlara konulup saklanabilir sanıyordum..ısıtma işlemini nasıl yapıyorsun kamerin dediği gibi dimi

geçmiş olsun bende böuyle bir sorun olmadı canım sen bi doktora göster istersen daha fazla yayılmasın iltihap

selam ...önce tubişten selam getirdim onu yazayım ...herkeste aynı durum var demek gelen giden olmayınca yazacak bi şey bulamıyo insan bana da öyle oldu
girdim çıktım

İyi geceler canlarım
Hayırlı haberlerle geldim çok şükür
kızımı kucagıma alalı tam 10 gün oldu
İkimiz de iyiyiz
gündüz uyuyo geceleri uyumuyo
Fazla zamanım yok sizleri cok özledim

İyi geceler canlarım
İkimiz de iyiyiz

ayy maaşaallah allahım bağışlasın nevbahar demekki eltimle aynı gün doğum yapmışsınız tebrik ederim hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım

herkeze hayırlı cumalar kızlarr ne isteğiniz varsa allah kabul etsin inşallahh eşimi yolladım yatmadım accık bakıyım dedim

hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsanız onu nasip etsin inş

İyi geceler canlarım
İkimiz de iyiyiz

MAŞALLAH MAŞALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLERLE İNŞŞ

selam kizlar

ayse aman bebislerin uslu uslu dursunlar

nurcik evet canim kamerin dedigi gibi sicak suyun icinde hafif ilisin yeter cok isinirsa icindekiler yok okuyomus.buzluga koycaksanda muhakkak disina tarih yaz kullanirken ilk koydugundan kullan canim

ipegim a.s. nadilmus tugbis bi arayamadim.daga dogrusu cok arayacaklarim var firsatim olsada arasam. sen nadilsin omercik nasil

nevom canim tebrik ediyorum allah anaki babali buyutmek nadip etsin buyuk bi aile oldunuz uc yil icinde masalllllahhhhh

herjese hayirli cumalar

benim kuzimda yeniden grip oldu gecen geceden beri huysuzdu dunde asilari oldu aksam ateskendi gozler kipkirmizi oldu yaslar akiyodu gece acile gittik neyseki simdi atesi yok daha iyi.aksamada patronlarim gelecek.

geçmiş olsun bu arada kızın mavi gözlügördüğm kadarıyla maşallah maşallah çok hoşuma gitti çokheveslenrim renkli gözlere
ayrıca kolay gelsin akşama ağır misafirler varmış kolay gele

geçmiş olsun bu arada kızın mavi gözlügördüğm kadarıyla maşallah maşallah çok hoşuma gitti çokheveslenrim renkli gözlere
ayrıca kolay gelsin akşama ağır misafirler varmış kolay gele

sagol canim evet mavi gozlu goren tas bebek bu diyo ama cok nazar deyiyo dun doktorun asistani seviyo sen ne kadar guzeksin diye bende o yuxden hep hastanedeyiz biraz cirkin olsaydi bu kadar hastalanmazdi dedim :) evet aksama agir misafirlerim var en az 5 kisi gelecek bende suan is yapiyorum daha aksama hazirlik var.

sen annendesin dimi kac haftalik oldunuz bakalim

sende kızı evden çıkarmadan nas felak oku bide annenin nazarı daha çok olur derler
bizde şükür 32 -4günlük olduk hamileliğimin 3.ayından sonra annemlerde kalmaya başladım kırkımız çıkana kadar burdayız inşallah herşey yolunda gider

-

Son düzenleme:

evet annenin nazarı çok değermiş okuyorum bol bol canım
maşallah size hımm ozamanlarda hayırlısıyla geçsinde evine dönersin hazırlıklar nasıl gidiyo

iyiyim canım nasıl olalım soğuklar başladı burun akıntıları aksırık tıksırık başladı bir de biraz takıntılıyız galiba dünden beri ömer biraz sümüklü burnu akıyo ben kendimi yiyorum hasta mı olacak diye bayram öncesinden beri çok hasta olmadı ama tamamen iyi de değil ...tubiş iyiymiş kızıyla ve hamişlikle uğraşıp duruyomuş ....arama konusu aynen bende de sorun fırsat olmuyo bazende sürekli bir şeyler yapmak yoruyo çocuk uyanıkken onunla oyna yedir içir uyurken iş yemek yürüyüş arama sorma işi insan bıkıyo biraz önce uyudu yürürüm biraz diyodum amaaan be dedm boş boş oturucam bu ne sürekli bir faaliyet hali bitki çayı koydum açtım pc yi oturuyorum kimseyi de arayamam o modda da değilim bugünde böyle olsun zaten belim sinyal veriyo ömeri yatağından alırken tık ediyo bi şey sonra tutulmuş gibi ağrı yapıyo ne olacak bilmem

evet soğuklar başladı hastalıklar ortaya çıktı aman hasta olmasın ömercik burun akıntısıyla başlamadan bitsin.. aynennn dediğin gibi canım günler öle geçiyo. amann bele dikkat et dicem ama edişlmiyo benimde alt değiştirme yaparken bile belim kopuyo..

büyüdükçe bele dikkat etmek mümkün olmuyo ben her işi tek yapıyorum birde basit işlerimde yardım edecek kimse yok sadece 1-2 ayda bir temizliğe kadın geliyo o kadar
her işi eşimle yapmak mümkün olmuyo bazen ömer le market pazar işi yapmak zorunda kalıyorum beyimiz arabasına oturmuyo aldıklarımı sırt çantasına koyup ömeride kucağıma alınca düşün artık beldeki yükü

oyyy çok zor olur öle yaa bütün bebeler sevmiyo işte arabayı aslında otursa ona sende aldıklarını arabaya bağülasan çok iyi oluyo komşumla pazara giderdik ben hamişken öle yapardık elimizde hiç taşımamış olurduk ama seninki resmen eziyet canım

evet annenin nazarı çok değermiş okuyorum bol bol canım
maşallah size hımm ozamanlarda hayırlısıyla geçsinde evine dönersin hazırlıklar nasıl gidiyo

çok heves ettiğim sallanan koltuk hayalim hayal oldu
beşiklerimizde yok henüz bebek odası alanda yok
ama diğer hazırlıklar tamam istediğim kılık kıyafetleri kayınvalidenin yaptığından sonra annem ve eşim istediğim şekilde hallettiler
bebeklerim le sağ sağlim evime döneceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…