- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
çok heves ettiğim sallanan koltuk hayalim hayal oldu
beşiklerimizde yok henüz bebek odası alanda yok
ama diğer hazırlıklar tamam istediğim kılık kıyafetleri kayınvalidenin yaptığından sonra annem ve eşim istediğim şekilde hallettiler
bebeklerim le sağ sağlim evime döneceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum rabbim nasip eder inşallah
ipekim sevom siz nasılsınız?
kızlar benim oğluşlarda hastalandı gibidurmadan öksürüyorlar dün dr a gittik bişeyleri yok diyo:44::44::44::44::44::44:ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanamıyoruz viks kaynatıyorum odanın içinde
tavsiyeleriniz varmı?
papatya kıyafetlerini bolca al canıminan yetiremiyorum ben
kızlar bide ne çabuk büyüyor bu sıplar mevlütlerinde görümcem kadife pantolonla üzerlerine buluz almış dün doktora giderken ilk defa giydirmiştim küçük geldizor giydi dahada zor çıkarabildim bir dahada giyemezler
gezmelik diye ayırdığım cicileri çıkarıp giydiriyorum bendegezmeyede nereye gidiyosak sanki
neyse mama saatimiz yaklaşıyor görüşürüzzzzzzzzzzz
kızlar nasılsınız?
papatyam maşallah baya büyümüşsünüz canımhayırlısıyla kucağınada alıp evine getirdiğin günleri göreceksin cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinsinler
isimleri kesinleştirdinizmi?
bende çok istemiştim o sallanan koltuktan ama pahalıydıolsun sağlık olsun yeterki gerisi boş ilerde yaparsın bebek odası istersen canım
selamlar bacılarımmm
nurcan sizede geçmiş olsun canım maalesef hastalık artık kaçınılmaz ne kadar korusakta yataktan allırken filan üşütüyoruz olabilir:26::26::26::26::26:ben odada viks kaynatıyorum biraz rahatlatıyor gibi dene istersen hem oda nemleniyor
papatya bu azimle şubatı görürsün canım ama çokkkkk dikkat et
geçenlerde oğluşları doktora götürdüm emzirme odasına girdim 5 dk sonra bir kız geldi kucaklarında ikizlerle ikiside erkek 5 aylıklarbi 5 dk sonra bir kadın daha geldi 1,5 yaşında ikiz erkek hepimiz böyle olduk bir odada 3 tane ikiz hepside erkek
selamlar bacılarımmm
nurcan sizede geçmiş olsun canım maalesef hastalık artık kaçınılmaz ne kadar korusakta yataktan allırken filan üşütüyoruz olabilir:26::26::26::26::26:ben odada viks kaynatıyorum biraz rahatlatıyor gibi dene istersen hem oda nemleniyor
papatya bu azimle şubatı görürsün canım ama çokkkkk dikkat et
geçenlerde oğluşları doktora götürdüm emzirme odasına girdim 5 dk sonra bir kız geldi kucaklarında ikizlerle ikiside erkek 5 aylıklarbi 5 dk sonra bir kadın daha geldi 1,5 yaşında ikiz erkek hepimiz böyle olduk bir odada 3 tane ikiz hepside erkek
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU
selam kızlar
lara nasılda denk gelmiş 3 ikiz erkek
nurcik tekrar geçmiş olsun canım evet ne kadar korusakta hasta oluyolar
yeter gerçekten mucize nasıl olmuş böle doktor transfer edilen embriyodanmı yoksa ilişkidenmi buna açıklık getirdimi çok merak ettim çokçok tebrik ediyorum kat ve kat artar inş.
yetercim hadi gözünüz aydın darısı senin başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim ol diyince hiç birşey engel değilki rabbim hepimize nasip etsin böyle mucizeleri
nurcikim canım elvin biraz keyifszimş geçmiş olsunAcil şifalar dilerim
Bu arada nevo doğurmuş muOy maşallah sağlıkla hayırlıca büyümeyi nasip etsin rabbim bol bol kolaylıklar dilerim nevocuğum evde 3 bebiş bol da sabır
Yeterciğim maşallah yaaaa yüce rabbime sonsuz şükürler olsun ki teyze oluyorsun inşallah darısı en kısa zamanda sana canım çifte mutluluğunuza şahit olmayı ne çok istiyoruz gönülden dualara devam
Aklımda başka bişi kalmadı :26: Hepimiz iyiyizdir inşallah öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?