Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çok istemiştim o sallanan koltuktan ama pahalıydı olsun sağlık olsun yeterki gerisi boş ilerde yaparsın bebek odası istersen canım

kızlar nasılsınız?

papatyam maşallah baya büyümüşsünüz canım hayırlısıyla kucağınada alıp evine getirdiğin günleri göreceksincicileriniz hayırlı olsun güle güle giyinsinler
isimleri kesinleştirdinizmi?

ipekim sevom siz nasılsınız?

kızlar benim oğluşlarda hastalandı gibi durmadan öksürüyorlar dün dr a gittik bişeyleri yok diyo:44::44::44::44::44::44:ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanamıyoruz viks kaynatıyorum odanın içinde
tavsiyeleriniz varmı?

papatya kıyafetlerini bolca al canım inan yetiremiyorum ben

kızlar bide ne çabuk büyüyor bu sıplar mevlütlerinde görümcem kadife pantolonla üzerlerine buluz almış dün doktora giderken ilk defa giydirmiştim küçük geldizor giydi dahada zor çıkarabildim bir dahada giyemezler

gezmelik diye ayırdığım cicileri çıkarıp giydiriyorum bendegezmeyede nereye gidiyosak sanki

neyse mama saatimiz yaklaşıyor görüşürüzzzzzzzzzzz

bizde iyiyiz canım demek sizdede hastalık var canım ne yapsak koruyamıyoruz maalesef
sorma bizimde dün akşam patronlar gelecek diye kot elbisesi vardı onu giydirdim 2. kez aman zor giydirdim çokta beğeniyodum aslında

amin teşekkür ederim
yok canım ya çocuklar başkasının gibi isim arayışı bile yok
herkez küveze girecekller diye bekliyorlarya nedense herşey sonrasına bırakılıyor
inşallah bebelerle inatlaşıp şubatta doğuracam
kıyafetleride bol yedekli aldık annem çok kızıyor 2 gün sonra elimizde kalacak hemen büyürler diyo sizinde tecrübe ettiğiniz gibi

günaydın kızlar

nevom tebrik ediyorum seni Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin kızına ismini ne koydunuz Ahsenmi ?

kamer geçmiş olsun benim kızımda dünden beri çok sert öksürüyor o öksüğrdükçe benim ciğerim söküklüyor sankibabası gelsin doktora götürecez..havalr iyice soğudu hastalıklar kaçınılmaz ne kadar dikkat edersdek edelim hasta oluyorlar işte

selamlar bacılarımmm
nurcan sizede geçmiş olsun canım maalesef hastalık artık kaçınılmaz ne kadar korusakta yataktan allırken filan üşütüyoruz olabilir:26::26::26::26::26:ben odada viks kaynatıyorum biraz rahatlatıyor gibi dene istersen hem oda nemleniyor

papatya bu azimle şubatı görürsün canım ama çokkkkk dikkat et
geçenlerde oğluşları doktora götürdüm emzirme odasına girdim 5 dk sonra bir kız geldi kucaklarında ikizlerle ikiside erkek 5 aylıklarbi 5 dk sonra bir kadın daha geldi 1,5 yaşında ikiz erkek hepimiz böyle olduk bir odada 3 tane ikiz hepside erkek

maşallah
son yıllarda ikizler nekadarçoğaldı tedaviyle hamile kalan çoğaldığı için oluyor demi
bu arada eltiyin hamilelik nasılgidiyor bir yaramazlık yoktur inş.

sağol canım
dün götürdük doktora bronşit değil çok şükür ,şurup verdi öksürük için ..elvinin idrarı çok pis kokuyordu onuda söyledim idrar kültürü yaptık maalsef yoğun bir şekilde iltihap çıktı ..antibiyotik bir surup verdi bunun içinde..
Viks iyi fikirmiş deniyim bende hee bide doktor humanaın bitki çayını verdi üst solunum enfeksiyonu içinmiş istersen al içir bebelerine,bizimki çok severek içti güzel bir uyku çekti ardından .içinde güzel bitkiler var papatya, ıhlamur,melisa,portakal yaprağı ve limon otu var

nasılsınız kızlarrrrrr kaç gündür gelemdimmmm

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU

selam kızlar

lara nasılda denk gelmiş 3 ikiz erkek

nurcik tekrar geçmiş olsun canım evet ne kadar korusakta hasta oluyolar

yeter gerçekten mucize nasıl olmuş böle doktor transfer edilen embriyodanmı yoksa ilişkidenmi buna açıklık getirdimi çok merak ettim çokçok tebrik ediyorum kat ve kat artar inş.

Nurcikim canım Elvin biraz keyifszimş geçmiş olsun acil şifalar dilerim

bu arada Nevo doğurmuş mu oy maşallah sağlıkla hayırlıca büyümeyi nasip etsin Rabbim bol bol kolaylıklar dilerim Nevocuğum evde 3 bebiş bol da sabır

Yeterciğim maşallah yaaaa Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun ki teyze oluyorsun inşallah darısı en kısa zamanda sana canım çifte mutluluğunuza şahit olmayı ne çok istiyoruz gönülden dualara devam

aklımda başka bişi kalmadı :26: hepimiz iyiyizdir inşallah öpüldünüz

yetercim hadi gözünüz aydın darısı senin başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim ol diyince hiç birşey engel değilki rabbim hepimize nasip etsin böyle mucizeleri

SAĞOL CANIM BENİM YOK CANIM DR ÖNCE DOĞAL BİNDE BİR İHTİMAL DEDİİ EMBİRYOLOĞSA ÇATLATMA İĞNESİNİN İÇERDE KALAN YUMURTALARIN KALİTESİNİ BOZDUĞU İÇİN DOĞAL GEBELİK OLMASI İMKANSIZ GİBİ BİR ŞEY DEDİ (zaten 40 yumurtadan sadece 9 tane topladılar)AMA SONUCA BAKINCA TÜP BEBEK İÇİN DÜŞÜK BİR DEĞER DİYOR ONLARINDA KAFASI KARIŞTI SANIRIM

yetercim hadi gözünüz aydın darısı senin başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim ol diyince hiç birşey engel değilki rabbim hepimize nasip etsin böyle mucizeleri

CANIM AMİNNN RABBİM TÜM EVLAT BEKLEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLÜDÜRSÜN İNŞŞ

şifammmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın bacılarımmm

yeterrrrrrrrrrrrrrr çok güzel bir haber bu canım gözünüz aydın darısı senin başına canımkardeşin ayağını sürüsün

birşey sormak istiyorum gebelikle ilgili cevap verirseniz mutlu olurum foruma dün katıldım tam kullanmayı öğrenemedim ama gebelikle ilgili sorularım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…