günaydın bacılarımmm
yeterrrrrrrrrrrrrrrçok güzel bir haber bu canım gözünüz aydın darısı senin başına canım kardeşin ayağını sürüsün
Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız? Yaklaşık6,5 yıllık evliyim ve 6 yıldır da bebek istiyoruz, sebepsiz infertiliteyiz, yumurta takipleri, klomenler , rahim filmi, 2 kez aşılama , bir kez tüp bebek ve sayısını hatırlamadığım kürler denedim, sonuç malum. Şimdi meryem suresi okuyarak dua ederek bekliyorum olmazsa yaz geldiğinde 1 kez daha tüp denemeyi istiyorum Allah kısmet ederse yada inşallah bu sürede kendiliğinden olur. Bebeği olan ya da hamile kalan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar
hoş geldin merserayy
rabbim sanada tez vkitte sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim, kusura bakma geçmiş sayfaları daha yeni okuyorum o yüzden bilmiyorum senin bebeğin varmı?
4.tüp bebek denememde hamileyim 33 haftalık
Allah bağışlasın çok sevindim ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, kaç yıldır bekliyodun ve sende sebepsiz infertilitemiydin. Çok soru soruyosam kusura bakma neolur böyle haberler çok mutlu ediyor ve umutlandırıyor beni, tekrar tebrik ederim
günaydın ...kankim lara geçmiiş olsun hasta olmuş bebişler ...yeter tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...bebek inşallah hayırlı haberler getirirsin doktordan
Merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız? Yaklaşık6,5 yıllık evliyim ve 6 yıldır da bebek istiyoruz, sebepsiz infertiliteyiz, yumurta takipleri, klomenler , rahim filmi, 2 kez aşılama , bir kez tüp bebek ve sayısını hatırlamadığım kürler denedim, sonuç malum. Şimdi meryem suresi okuyarak dua ederek bekliyorum olmazsa yaz geldiğinde 1 kez daha tüp denemeyi istiyorum Allah kısmet ederse yada inşallah bu sürede kendiliğinden olur. Bebeği olan ya da hamile kalan arkadaşları yürekten tebrik ediyorum Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar
kızlar merhaba nasılsınız ben bugün hastaneye gidiyorum dün regli oldum eğer sol yumurtalığımda yeteri kadar yumurtam varsa bugün başlıcaz eğer yoksa bi sonra kii ayyy gene kontrol olucam herkez iyidir inşallahh ayşecim seni çok merak ediyodum şimdi okudum çok da dua ediyorum sana canımm
hepinizi öptüm kızlar
yıkılıyozz beeeevet şifacım biziz ama fit ve güzellik bakımından bişey diyemicembende ne fitlik nede güzellik kaldı
geçmiş olsun canım bende bikaç kez olmuştum bende kullandım
yıkılıyozz beeemaşallahımız var hani en güzel sizsiniz annesiniz tatlım inşallah tüm bekleyen isteyen herkese nasip olur
bu arada Nurcik nasıl acaba :26: lohusalık sendromundaydı
az önce Papatya-özmen le konuştum dr lardan ancak eve yeni gelmiş yarın sezeryan olacakmış bebeklerinden birinin gelişimi hafta olarak gerideydi hemde suyunda azalma vardı ya şimdi suyu nerdeyse tamamen bitmiş bu yüzden yarın dr sezeryan yapacakmış dua istedi bende hemen ileteyim dedim yarın öğleden sonra 2-3 gibi olacakmış ameliyat öpüldünüz canlarıımminşallah sıkıntısızca doğumu gerçekleşir ve bebişler küvözde tutulacağı için güçlü kalırlar inşallah sağlıkla devam etsin herşey yolunda ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?