Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik aynı sanırım:26: bende de oluyo arada bir canım normal bunlar

aaaa gerçektenmi hadi sağlıcakla kucağına alsın bebişlerini inş. dua edicem kiloları kaçtı acaba :26:
evet yaa karşı komşumdan az-çok biliyorum lohusalık sendromunu gerçi onun 3. bebe okullu 2 evladı var düşün artık neyse sağlığımız daim olsun hepimizin inşallah

evet canım yarın bebişler ceee yapcak amin inşallah valla kilolar hakkında hiç fikrim yok :26: hatta haftasını sordum da aha şimdi unuttum iyi mi 33+2 miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam ayy yoksa 34 müydü

selamlar

ayşe allahım yavrularına sağlık versin bir an önce kendilerini toparlarlar canım allahın izniyle inşallahhhhsağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum yarın sana bol bol dua edicez oğluşlarımla teysesi

hemşom bende tek dozluk antibiyotik kullanmıştım geçmişti
enfeksiyon antibiyotikten çok çok hada tehlikeli canım erken doğuma sebep oluyormuş, gönlün rahat kullan merek etme bişey olmaz

pınar ablam allahım yüzünü güldürsün tedavin hayırlı olsun hayırlı zamanda başlayıp hayırlıca sonuçlansın inşallah

ipek teyzesi çok teşekkür ederiz oğluşlar biraz daha iyi artık hastalığa alışmalıyız farkındayım ama daha çok küçüklerbu kışı hastalıksız atlatalım diye dua ediyorum her zaman ufak tefek olabilir tabiki onada diyeceğim yok

sevo aman hastalanmayın maşallah

kızlar ben faceyi dondurdum haberiniz olsun

kızlar bizde bugün güneşi gördük aiilecek bıcı bıcı yaptıkoğluşları uyuttuk mis mis size baktım çıkıyorumannem yemek yapıyı ona yardım edeyim azıcık

evet hemşom dr da diyo gönlüm hiç ilaç vermemekten yana ama erken doğumu tetiklemesin diye mecbur kullan dedi evet canım facede yoksun bulamıyordumm seni yeğenlerimi görmek için aradım taradım yoktun beni merakta bıraktın ama neyse canınız sağolsun bu arada güneşi gördüm deyince güneşi gördüm filmini zledik diyeceksin sanmıştım demek güneşi gördünüz :109::109::109::109: hadi o zaman kolay gelsin afiyet olsun

hadi öptüm seni kib

şifacım 33+2 dir büyük ihtimalle canım sağlıcakla gelsin ikizlerimiz

lara demek dondurdun canım demek güneşi gördünüz sıhhatler olsun bide karı gördük ortalık bembeyaz eşim 1 saattir yolda servisle ve hala 1 km ilerleyebilmişler kim bilir kaçta gelcek bu arada işyerin tazminat falan verdimi benim rapor bitti çıkışım yapılcak tazminatıda konuşltum az uz bişeyler verecek sanırım bide işsizlige başvurcam

aminnnn seyhancım kıss başladım bile biraz önce oldum ilk iğnemi yaa hemencecik karnım şişmeye başlıyo benim yaawwww

fatmacım sağol canım aramışsın metrobüsteydim duymamışım yarın ararım seni inşallahh çok geçmiş olsun bol bol su içmen lazım canım aman allahım kızlar istanbul felç olmuş bi vaziyetteçok kar var bizim burda metrobüs olmasa nolcakmış bilmem arabalar yollarda kalmış trafik iğrençç evime geldim allahıma şükrettim ama eşim gelemedi şirkette kalacak bu gece

aminn laracım nasılsın ikizlerle uğraşmak çok zor dimi allahım kolaylık versin ama bi o kadar da harikadır eminim

ayyyyyyyyyyy inanmıyorumm allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh ne kadar heyecanlıdır şimdi canım benim dua edecem mübarek gece

kızlar hepinizden allah razı olsun
hiç halim hayrım yoktu nete girecek ama sizlere haber vermeliyim diye düşündüm resmen canımısürüklüyor gibiyim
şifacım sağolsun vakti saatinde kavuşsun bebeğine inşallah haberi vermiş
pınarcım senin adına çok sevindim tedaviye başlamışsın yine inşallah yarın uyuyana kadar dua edicem mevlam sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
nasıl heyecanlıdır şimdi demişsin zerre heyecan yok nasıl olsunki ayını gününü tamamlamış değiller üstelik birinde gelişme geriliği var
gözümü açtığımda yanımda olmayacaklarki neye heyecan yapıyım zaten başından beri çok sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim bu haftaları görmek bile beni fazlasıyla şaşırtıyor rabbim bu günümüzü aratmasın. ağzımdan çıkan sözlerden çok korkuyorum size anlattığım yada anlatmadığım bir çok şey yaşadım bu hamileliğimde ve öncekilerde sürekli bir tercih yapmak zorunda kaldım kaldık başındada sonndada pişmanlık duyduğum yine öyle bir karar vermek zorunda kaldık
doktorlarımın biri küçük için büyüğü riske atmayalım dedi küçüğümü gözden çıkarmamızı istedi
diğeri bir gün bile beklersek küçüğü kaybederiz ded i kuveze girsinler ne olur ki dedi ama her halukarda garanti vermiyor
yani ikiside farklışeylersöyledi ortak karar suyun bittiği
rabbim büyük ondan başka sığınacak kapım yok sonumuzu hayır etsin
evlat dileyen herkese sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
hakkınızı helal edin

canım benim yaşadıkların kolay değil biliyorum ama iyi düşünmeye çalış iki bebeğinde sağlıcakla kucağında olacaklar inşallsahh rabbim yardımcın olsun canım

papatyaaaa bebişlerr geliyorrrrrr hayırlısı ile dogsunlarrrrr hayırlısı iledeee büyüyüp evlerine gelecekler inşallahhhh cnm aklına kötü şeylerr getirip kendini strese sokmaaa zor bir durum ama RABBİM onları sana bağışlayacak inşallahhhhhhhhhhhh

pınarrr cnmmmm yarın 2 bebiş geliyorrrr inşallahh darısıı başınaa olsunn 2 bebiştee senin karnınaaaa konsunnnn

sağol canım
sevo ben tazminat almıcam kendim çıktığım için
bende sana onu soracaktım canım bende işsizlik maaşı alıyım diyodum muhasebeci dediki son 4 ay hiç kesintisiz çalışmış olmak gerekliymişbiz rapor kullandıkya sanırım alamıcaz sen bunu bi araştırırmısın yada bilgin varmı gerçi kesin emin konuşmadı işkura sorun bi dedi ama ben fırsat bulup araştırıp soramadım canım
aminn laracım nasılsın ikizlerle uğraşmak çok zor dimi allahım kolaylık versin ama bi o kadar da harikadır eminim
zor ve tatlı teyzesi allah sanada versin

canım kötü düşünme kötü olur allah korusun
33 hafta hiçte kötü bir hafta değil merak etme sağ sağlim kavuşacaksın kuzucuklarınabiraz küvezde kalacaklar biliyorum çok zor bir durum allah onunda sabırını verir canım
kucağına alacaksınya hep onu hayal et sütün bol bol olsun bebeklerin çabuk kendine gelsin canımmoralini yüksek tut 34 haftalık bebekler çoğu zaman kuveze bile girmiyor sende 1 hafta geridesin canım böyle düşün
allah yar ve yardımcınız olsun hepinizde sağlıcakla evinize dönün inşallah

lara benim bildiğim son 1 yılda 120 gün yani 4 ay primin olması gerek yinede araştırırım sanada bilgş veririm canım

TOPLAM 641 GÜN PRİMİ OLAN İŞÇİ AMA SON 4 AYI RAPORLU DOĞUM RAPORU VAR İŞSİZLİK MAAŞI ALABİLİRMİ?

Raporlu olduğu günlerden önce, geriye dönük en az son 3 yıl içerisinde 600 gün prim ödemesi varsa alır.

"Hizmet aktinin sona erdiği tarihten önceki son 120 gün içinde, hizmet akdi devam etmekle birlikte, hastalık, ücretsiz izin, disiplin cezası, gözaltına alınma, hükümlülükle sonuçlanmayan tutukluluk hali, kısmi istihdam ile grev, lokavt, genel hayatı etkileyen olaylar, ekonomik kriz, doğal afetler nedeniyle işyerinde faaliyetin durdurulması veya iişe ara verilmesi halinde prim yatırılmayan süreler için Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) kayıtları esas alınır ve 120 günün hesabında prim yatırılmayan bu süreler kesinti sayılmaz. "

yarın unutmazsam işkur u da arar sorarım canım

ayyyyyy bacım hadi inşallah alabilirizişkura hangi evraklarla gidililecek?

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

ben tam 7 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bu ay adetim bitince belime yakı yapıştırdım 2 gün çıkarmadım 14. güne kadar tarçın bal ve çörek otu karışımı yedim bide adetim den önce 1 hafta soğan kürü yapmıştım Allahıma şükürler olsun 4 haftalık hamileyim formu üye olmadan takip ediyordum fakat hamile kalınca herkeze duyurmak istedim yaptıklarımı kızlar bide 4 tane merional iğne kullandım( fakat daha öncede yumurta geliştirici tedavi görmüştüm faydası olmamıştı) BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA İŞE YARADI. arkadaşlar bide ben bu ay namazımı ihmal etmemmeye çalışarak her namazdan sonra tövbe edip hayırlı evlat diledim Rabbimden umarım dediklerimi yapar ve hamiş kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…