evet yaa karşı komşumdan az-çok biliyorum lohusalık sendromununurcik aynı sanırım:26: bende de oluyo arada bir canım normal bunlar
aaaa gerçektenmi hadi sağlıcakla kucağına alsın bebişlerini inş. dua edicemkiloları kaçtı acaba :26:
evet hemşom dr da diyo gönlüm hiç ilaç vermemekten yana ama erken doğumu tetiklemesin diye mecbur kullan dediselamlar
ayşe allahım yavrularına sağlık versin bir an önce kendilerini toparlarlar canım allahın izniyle inşallahhhhsağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum yarın sana bol bol dua edicez oğluşlarımla teysesi
hemşom bende tek dozluk antibiyotik kullanmıştım geçmişti
enfeksiyon antibiyotikten çok çok hada tehlikeli canım erken doğuma sebep oluyormuş, gönlün rahat kullan merek etme bişey olmaz
pınar ablam allahım yüzünü güldürsün tedavin hayırlı olsun hayırlı zamanda başlayıp hayırlıca sonuçlansın inşallah
ipek teyzesi çok teşekkür ederiz oğluşlar biraz daha iyi artık hastalığa alışmalıyız farkındayım ama daha çok küçüklerbu kışı hastalıksız atlatalım diye dua ediyorum her zaman ufak tefek olabilir tabiki onada diyeceğim yok
sevo aman hastalanmayın maşallah
kızlar ben faceyi dondurdum haberiniz olsun
kızlar bizde bugün güneşi gördük aiilecek bıcı bıcı yaptıkoğluşları uyuttuk mis mis size baktım çıkıyorum annem yemek yapıyı ona yardım edeyim azıcık
evet hemşom dr da diyo gönlüm hiç ilaç vermemekten yana ama erken doğumu tetiklemesin diye mecbur kullan dedievet canım facede yoksun bulamıyordumm seni yeğenlerimi görmek için aradım taradım yoktun beni merakta bıraktın ama neyse canınız sağolsun bu arada güneşi gördüm deyince güneşi gördüm filmini zledik diyeceksin sanmıştım demek güneşi gördünüz :109::109::109::109: hadi o zaman kolay gelsin afiyet olsun
aramıza hoşgeldin canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sana
buradaki çoğu arkadaşımız ya hamile yada doğurdu bikaç arkadaşımız kaldı onlarda en kısa zamanda bu güzellikleri tadıcaklar inş.
bol bol tesbih çek özellikle cuma günleri.birde gece 3 te bütün kapılar açılırmış dua için..uyanıp gece namaz kılıp dua et yürekten hissederek canım
canım haberini bekliyoruz senin için hangi ay hayırlı ise o ay başla inşallaahhhh. bu son tedavin olur inşalllahhhh bebeğine kavuşacaksın
sevdamce şimdi o açılacak mağazaya baktımda %80 ne varan indirim diyo kesin lazım olan şeylerde değildir %80 indirim
selam canlarım
Pınarcığım inşallah muayene güzel sonuçlanacakhaberlerini bekliyorum
Yeterciğim inşallah kat-kat katlanacak pazartesi ola hayrola
Sevo canım imzana bayıldımbütün kızlar toplanıp dans ediyoruz deeemiiii
İpekciğim nasılsınız Ömer nasıl
hepiniz nasılsınız canlarbende idrar yolu enfeksiyonu var pazartesi öğrendim sağlık ocağı kontrolümde bu kez kan-idrar tahlili istemişlerdi ve tek kullanımlık toz ilaç almıştım bugün tahlili tekrarlamam istenmişti malesef düşüşe uğramamış hatta artmış az da olsa antibiyotik alacağımm bunun için ilaç bitince yine tekrarlanacak bakalım kurtulurum inşallah
selamlar
ayşe allahım yavrularına sağlık versin bir an önce kendilerini toparlarlar canım allahın izniyle inşallahhhhsağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum yarın sana bol bol dua edicez oğluşlarımla teysesi
hemşom bende tek dozluk antibiyotik kullanmıştım geçmişti
enfeksiyon antibiyotikten çok çok hada tehlikeli canım erken doğuma sebep oluyormuş, gönlün rahat kullan merek etme bişey olmaz
pınar ablam allahım yüzünü güldürsün tedavin hayırlı olsun hayırlı zamanda başlayıp hayırlıca sonuçlansın inşallah
ipek teyzesi çok teşekkür ederiz oğluşlar biraz daha iyi artık hastalığa alışmalıyız farkındayım ama daha çok küçüklerbu kışı hastalıksız atlatalım diye dua ediyorum her zaman ufak tefek olabilir tabiki onada diyeceğim yok
sevo aman hastalanmayın maşallah
kızlar ben faceyi dondurdum haberiniz olsun
kızlar bizde bugün güneşi gördük aiilecek bıcı bıcı yaptıkoğluşları uyuttuk mis mis size baktım çıkıyorum annem yemek yapıyı ona yardım edeyim azıcık
az önce Papatya-özmen le konuştum dr lardan ancak eve yeni gelmiş yarın sezeryan olacakmış bebeklerinden birinin gelişimi hafta olarak gerideydi hemde suyunda azalma vardı ya şimdi suyu nerdeyse tamamen bitmiş bu yüzden yarın dr sezeryan yapacakmış dua istedi bende hemen ileteyim dedim yarın öğleden sonra 2-3 gibi olacakmış ameliyat öpüldünüz canlarıımminşallah sıkıntısızca doğumu gerçekleşir ve bebişler küvözde tutulacağı için güçlü kalırlar inşallah sağlıkla devam etsin herşey yolunda ilerlesin inşallah
kızlar hepinizden allah razı olsun
hiç halim hayrım yoktu nete girecek ama sizlere haber vermeliyim diye düşündüm resmen canımısürüklüyor gibiyim
şifacım sağolsun vakti saatinde kavuşsun bebeğine inşallah haberi vermiş
pınarcım senin adına çok sevindim tedaviye başlamışsın yine inşallah yarın uyuyana kadar dua edicem mevlam sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
nasıl heyecanlıdır şimdi demişsin zerre heyecan yok nasıl olsunki ayını gününü tamamlamış değiller üstelik birinde gelişme geriliği var
gözümü açtığımda yanımda olmayacaklarki neye heyecan yapıyım zaten başından beri çok sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim bu haftaları görmek bile beni fazlasıyla şaşırtıyor rabbim bu günümüzü aratmasın. ağzımdan çıkan sözlerden çok korkuyorum size anlattığım yada anlatmadığım bir çok şey yaşadım bu hamileliğimde ve öncekilerde sürekli bir tercih yapmak zorunda kaldım kaldık başındada sonndada pişmanlık duyduğum yine öyle bir karar vermek zorunda kaldık
doktorlarımın biri küçük için büyüğü riske atmayalım dedi küçüğümü gözden çıkarmamızı istedi
diğeri bir gün bile beklersek küçüğü kaybederiz ded i kuveze girsinler ne olur ki dedi ama her halukarda garanti vermiyor
yani ikiside farklışeylersöyledi ortak karar suyun bittiği
rabbim büyük ondan başka sığınacak kapım yok sonumuzu hayır etsin
evlat dileyen herkese sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
hakkınızı helal edin
sağol canımşifacım 33+2 dir büyük ihtimalle canım sağlıcakla gelsin ikizlerimiz
lara demek dondurdun canımdemek güneşi gördünüz sıhhatler olsun bide karı gördük ortalık bembeyaz eşim 1 saattir yolda servisle ve hala 1 km ilerleyebilmişler kim bilir kaçta gelcek bu arada işyerin tazminat falan verdimi benim rapor bitti çıkışım yapılcak tazminatıda konuşltum az uz bişeyler verecek sanırım bide işsizlige başvurcam
zor ve tatlı teyzesi allah sanada versinaminn laracım nasılsın ikizlerle uğraşmak çok zor dimi allahım kolaylık versin ama bi o kadar da harikadır eminim
kızlar hepinizden allah razı olsun
hiç halim hayrım yoktu nete girecek ama sizlere haber vermeliyim diye düşündüm resmen canımısürüklüyor gibiyim
şifacım sağolsun vakti saatinde kavuşsun bebeğine inşallah haberi vermiş
pınarcım senin adına çok sevindim tedaviye başlamışsın yine inşallah yarın uyuyana kadar dua edicem mevlam sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
nasıl heyecanlıdır şimdi demişsin zerre heyecan yok nasıl olsunki ayını gününü tamamlamış değiller üstelik birinde gelişme geriliği var
gözümü açtığımda yanımda olmayacaklarki neye heyecan yapıyım zaten başından beri çok sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim bu haftaları görmek bile beni fazlasıyla şaşırtıyor rabbim bu günümüzü aratmasın. ağzımdan çıkan sözlerden çok korkuyorum size anlattığım yada anlatmadığım bir çok şey yaşadım bu hamileliğimde ve öncekilerde sürekli bir tercih yapmak zorunda kaldım kaldık başındada sonndada pişmanlık duyduğum yine öyle bir karar vermek zorunda kaldık
doktorlarımın biri küçük için büyüğü riske atmayalım dedi küçüğümü gözden çıkarmamızı istedi
diğeri bir gün bile beklersek küçüğü kaybederiz ded i kuveze girsinler ne olur ki dedi ama her halukarda garanti vermiyor
yani ikiside farklışeylersöyledi ortak karar suyun bittiği
rabbim büyük ondan başka sığınacak kapım yok sonumuzu hayır etsin
evlat dileyen herkese sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
hakkınızı helal edin
TOPLAM 641 GÜN PRİMİ OLAN İŞÇİ AMA SON 4 AYI RAPORLU DOĞUM RAPORU VAR İŞSİZLİK MAAŞI ALABİLİRMİ?
Raporlu olduğu günlerden önce, geriye dönük en az son 3 yıl içerisinde 600 gün prim ödemesi varsa alır.
"Hizmet aktinin sona erdiği tarihten önceki son 120 gün içinde, hizmet akdi devam etmekle birlikte, hastalık, ücretsiz izin, disiplin cezası, gözaltına alınma, hükümlülükle sonuçlanmayan tutukluluk hali, kısmi istihdam ile grev, lokavt, genel hayatı etkileyen olaylar, ekonomik kriz, doğal afetler nedeniyle işyerinde faaliyetin durdurulması veya iişe ara verilmesi halinde prim yatırılmayan süreler için Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) kayıtları esas alınır ve 120 günün hesabında prim yatırılmayan bu süreler kesinti sayılmaz. "
yarın unutmazsam işkur u da arar sorarım canım
merhaba arkadasım bende 3 senelık evlıyım benımde sorun eşimde sayı 12 milyon du ve 10mılyona dustu benımde 1 asılamam
lodu ALLAH kısmet ederse bu ay 2. aşılamamı olucam ondan sonra tup bebek ALLAH oralara varmadan olmasını nasıp ederde inşalah hepımızeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?