KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
pınarım canım hadi gözğn aydın olsun rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım benim
kızlar hepinizden allah razı olsun
hiç halim hayrım yoktu nete girecek ama sizlere haber vermeliyim diye düşündüm resmen canımısürüklüyor gibiyim
şifacım sağolsun vakti saatinde kavuşsun bebeğine inşallah haberi vermiş
pınarcım senin adına çok sevindim tedaviye başlamışsın yine inşallah yarın uyuyana kadar dua edicem mevlam sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
nasıl heyecanlıdır şimdi demişsin zerre heyecan yok nasıl olsunki ayını gününü tamamlamış değiller üstelik birinde gelişme geriliği var
gözümü açtığımda yanımda olmayacaklarki neye heyecan yapıyım zaten başından beri çok sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim bu haftaları görmek bile beni fazlasıyla şaşırtıyor rabbim bu günümüzü aratmasın. ağzımdan çıkan sözlerden çok korkuyorum size anlattığım yada anlatmadığım bir çok şey yaşadım bu hamileliğimde ve öncekilerde sürekli bir tercih yapmak zorunda kaldım kaldık başındada sonndada pişmanlık duyduğum yine öyle bir karar vermek zorunda kaldık
doktorlarımın biri küçük için büyüğü riske atmayalım dedi küçüğümü gözden çıkarmamızı istedi
diğeri bir gün bile beklersek küçüğü kaybederiz ded i kuveze girsinler ne olur ki dedi ama her halukarda garanti vermiyor
yani ikiside farklışeylersöyledi ortak karar suyun bittiği
rabbim büyük ondan başka sığınacak kapım yok sonumuzu hayır etsin
evlat dileyen herkese sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
hakkınızı helal edin
hayırlı cumalar bacılarım
yeter harika bir haber allahım tamamına erdirsin canım
pınarım darısı sana,yetere,asiye,çiğdeme olsunnnnbaşka biri varmıydı unutmaım inşallah:26::26::26::26::26:
ayyyyyy bacım hadi inşallah alabilirizişkura hangi evraklarla gidililecek?
KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE
hayırlı cumalar bacılarım
yeter harika bir haber allahım tamamına erdirsin canım
pınarım darısı sana,yetere,asiye,çiğdeme olsunnnnbaşka biri varmıydı unutmaım inşallah:26::26::26::26::26:
henüz aramadım papatyayı yakın sürede ararım size iletirim kızlar
kızlarr maşallah bebişler doğmuş 4 de girmiş ameliyata papatyahenüz aramadım papatyayı yakın sürede ararım size iletirim kızlar
son ve sıcak haberlerle geldimm bileşifam aradaaa bizidee haberdar ettt inşallah 3 de iyidir.
ayy Elvin bebişe çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah çabucak sağlığına kavuşsunslm kıslarrrrrr papatyaa dogurmuşturrrr haberr varmıı diye baktım hayırlısı ilee dönsünler evlerine inşallahhh..
kızlarr nurcikleee konuştum elvin hasta bronşit olmuş hemenceceik atlatır inşallahhhh
son ve sıcak haberlerle geldimm bile
kızlarr maşallah bebişler doğmuş 4 de girmiş ameliyata papatyaşu an küvözdeler solunum sıkıntıları varmış bebeciklerin dr. 2 günü atlatırsak tamamdır demiş inşallah herşey yolunda ilerleyecek papatya da kanaması fazla ama iyiydi sesi hepinize bol selamı var dualar ettiğimizi ilettim ALLAH razı olsun dedi hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah diye dua etti bol dualara devam inşallah hepimizin en güzel haberleri daim olsun inşallah öpüldünüz
slm kıslarrrrrr papatyaa dogurmuşturrrr haberr varmıı diye baktım hayırlısı ilee dönsünler evlerine inşallahhh..
kızlarr nurcikleee konuştum elvin hasta bronşit olmuş hemenceceik atlatır inşallahhhh
henüz aramadım papatyayı yakın sürede ararım size iletirim kızlar
SAĞOLUNNNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?