Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLARRRRR KIZ KARDEŞİMİ DÜN BAĞLI OLDUĞU SAĞLIK OCAĞINDAN ARAMIŞLARDI ORAYA GİTTİ BETA HCG YAPMIŞLARDI (aslın dr pzrts ye kadar yaptırma demişdi)AZ ÖNCE ARAMIŞLAR BETA DEĞERİ 401 OLMUŞŞŞŞŞ ÇOK MUTLUYUM KIZLARRRRRRR SİZLERİN DUALRI SAYESİNDEE

ayyyyyyyyyyyyyyy çok süper bi haber canım yaaa çok sevindimm darısı başına

ayşecim kolay bi durum olmadığıı tahmin ediyorum tabii çok zor canım ama biliyorum kii herkzezin dualarıyla ikisini de hayırlısıyla kucağına alacaksın şuanda sela okundu tüm kalbimle ediyorum aslanlar gibi delikanlı olacak onlar

hayırlı cumalar bacılarım

yeter harika bir haber allahım tamamına erdirsin canım

pınarım darısı sana,yetere,asiye,çiğdeme olsunnnnbaşka biri varmıydı unutmaım inşallah:26::26::26::26::26:

pınarım darısı sana,yetere,asiye,çiğdeme olsunnnnbaşka biri varmıydı unutmaım inşallah:26::26::26::26::26:

amin canım inşallah yok sanırım başkası

maşalllahhhhh tebrik ederim tekrar darısı senin başına inşallahhhhhhh

evet sadece 4 arkadaşımız kaldı onlarda yakında hamiş kalacak inş.

mrb kızlar ben aranıza bugün katıldım.1.5 yıldır evliyim bir düşük yaptım. düşükten sonra bide kist cıktı bende. ilaç kullandım ama gecmedı bende bıraktım su anda bebek istiyorum ama hala bişi yok (

SAĞOLUNNNNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

slm kıslarrrrrr papatyaa dogurmuşturrrr haberr varmıı diye baktım hayırlısı ilee dönsünler evlerine inşallahhh..

kızlarr nurcikleee konuştum elvin hasta bronşit olmuş hemenceceik atlatır inşallahhhh

henüz aramadım papatyayı yakın sürede ararım size iletirim kızlar
kızlarr maşallah bebişler doğmuş 4 de girmiş ameliyata papatya şu an küvözdeler solunum sıkıntıları varmış bebeciklerin dr. 2 günü atlatırsak tamamdır demiş inşallah herşey yolunda ilerleyecek papatya da kanaması fazla ama iyiydi sesi hepinize bol selamı var dualar ettiğimizi ilettim ALLAH razı olsun dedi hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah diye dua etti bol dualara devam inşallah hepimizin en güzel haberleri daim olsun inşallah öpüldünüz

ayy Elvin bebişe çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah çabucak sağlığına kavuşsun

bu arada Yeter ciğim kızkardeşinin değeri artmış maşallah güzel haberlere devam

son ve sıcak haberlerle geldimm bile

ohhhh iyi maşallahhh o küçük askerlerreee 2 günüdee atlatacaklarr ALLAH ımızın izniyleee

geçmişler olsun elvin kuzuya hastalık zamanındayız :26:

henüz aramadım papatyayı yakın sürede ararım size iletirim kızlar

güzel haberlerini bekliyos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…