- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlarr maşallah bebişler doğmuş 4 de girmiş ameliyata papatyaşu an küvözdeler solunum sıkıntıları varmış bebeciklerin dr. 2 günü atlatırsak tamamdır demiş inşallah herşey yolunda ilerleyecek papatya da kanaması fazla ama iyiydi sesi hepinize bol selamı var dualar ettiğimizi ilettim ALLAH razı olsun dedi hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah diye dua etti bol dualara devam inşallah hepimizin en güzel haberleri daim olsun inşallah öpüldünüz
ya seyhan burdayken ne sorcam sana benim 2 ay kanam sürdü sonra bittikten 2 gün sonra yine kanama ama agrılı bir şekilde oldu heh tamam adet oldum dedim 7 günde o sürdüü hopppp 10 gün sonra yine kanama ama biraz fazlaa adetten çok meselaaa normalmidir bu durum sence:26::26::26::26::26:
kızlar yazamıyorum eşim pc başında zor kaldırdım zatenşimdide kalkmamı bekliyor hadi öpüldünüz
hımm bilmiyorumki canım normalmi :26: sen kırkın çıkınca doktora gitmedinmi canım
benim 40 güne kadar oldu sonrada olmadım ama adet sancısı çektiğim günler oldu
tamam canım grş
yok cnm yaa gitmedim bi senin yanına geldiğim güm dikişler için gittim o kadar belki yarın giderim
doktorum kırkın çıkınca gel demişti bende geçen hafta gittm içimdeki yaralar iyileşmemiş ya geç iyileir yada böle kalır dedi adetlerin 10 gün kadar sürer bu yüzden dedismeaar aldı benden ama hala sonucu alamadım
bana öyle bişey demedi yada ben anlamadımo yaralarda zaten doktorun hatasımı anlamış deilim ama neysee sorun çıksaydı ALLAH korusun aralardı bence:26::26:
yeterim gözünüz aydın olsunn inşallahhh darısıdaaaa en yakın zamandaa başınaaaaaa olsunnnn
ayy Elvin bebişe çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah çabucak sağlığına kavuşsun
bu arada Yeter ciğim kızkardeşinin değeri artmış maşallah güzel haberlere devam
kızlarr maşallah bebişler doğmuş 4 de girmiş ameliyata papatyaşu an küvözdeler solunum sıkıntıları varmış bebeciklerin dr. 2 günü atlatırsak tamamdır demiş inşallah herşey yolunda ilerleyecek papatya da kanaması fazla ama iyiydi sesi hepinize bol selamı var dualar ettiğimizi ilettim ALLAH razı olsun dedi hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah diye dua etti bol dualara devam inşallah hepimizin en güzel haberleri daim olsun inşallah öpüldünüz
kızlar hepinizden allah razı olsun
hiç halim hayrım yoktu nete girecek ama sizlere haber vermeliyim diye düşündüm resmen canımısürüklüyor gibiyim
şifacım sağolsun vakti saatinde kavuşsun bebeğine inşallah haberi vermiş
pınarcım senin adına çok sevindim tedaviye başlamışsın yine inşallah yarın uyuyana kadar dua edicem mevlam sanada sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
nasıl heyecanlıdır şimdi demişsin zerre heyecan yok nasıl olsunki ayını gününü tamamlamış değiller üstelik birinde gelişme geriliği var
gözümü açtığımda yanımda olmayacaklarki neye heyecan yapıyım zaten başından beri çok sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim bu haftaları görmek bile beni fazlasıyla şaşırtıyor rabbim bu günümüzü aratmasın. ağzımdan çıkan sözlerden çok korkuyorum size anlattığım yada anlatmadığım bir çok şey yaşadım bu hamileliğimde ve öncekilerde sürekli bir tercih yapmak zorunda kaldım kaldık başındada sonndada pişmanlık duyduğum yine öyle bir karar vermek zorunda kaldık
doktorlarımın biri küçük için büyüğü riske atmayalım dedi küçüğümü gözden çıkarmamızı istedi
diğeri bir gün bile beklersek küçüğü kaybederiz ded i kuveze girsinler ne olur ki dedi ama her halukarda garanti vermiyor
yani ikiside farklışeylersöyledi ortak karar suyun bittiği
rabbim büyük ondan başka sığınacak kapım yok sonumuzu hayır etsin
evlat dileyen herkese sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
hakkınızı helal edin
kızlar papatya taburcu olmuş bilekanaması düne göre azalma olunca maşallah hem bebişlerini emzirmek nasip olmuş yakın zamanda belki uğrar aramıza öpüldünüz
kızlar papatya taburcu olmuş bilekanaması düne göre azalma olunca maşallah hem bebişlerini emzirmek nasip olmuş yakın zamanda belki uğrar aramıza öpüldünüz
selam kızlar iyi pazarlar bugün kontrolüm vardı solda 7 8 yumurtam var ama 2 tanesi önden gidiyo inşallah diğerleride onlara yetişir:18:
merhaba kızlar
rabbime şükürler olsun yavrularım sağ sağlim dünyaya geldi şifamın da söylediği gibi
çok büyük bir stresle girdim doğuma korkum çok büyüktü ama herşeyden büyük rabbim yavrularımı bize bağışladı
doktorlarımın söylediği gibi kanamalı bir amelyat olmuş sonrasıda kanamalı oldu ik gün ama şükür taburcu olduk
küçük meleğim daha dirençli çıktı hemen başladı emmeye maşallah çeneside kuvvetli ama annenin sütünün hayrı yok çoğalacak inşallah
diğer bebeğimde bu gün başladı emmeye ama yavrum sarılık olmuş doktor normal sevşyede olduğunu söyledi şimdilik kilo veriyorlar kilo alımları çabucak başlar inşallah ozaman kavuşacağız
benim ağrılarım çok fazla amelyat yerimde sizlerde sıkıntısını çekmişsinizdir kesin aman sezaryende ne zormuş yürümekte çok zorlanıyorum ama bebeklerim için 3 saatte bir hastaneye gidiyoruz babalarıyla. o bakışlar her şeye değer mevlam dileyen her kuluna sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
bu arada hala hamile gibi duruyorumnasıl toparlanacam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?