Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay hadi bu 2 günde çarçabuk geçer ayşede biraz olsun rahatlar yavrucaklarıyla hasret giderir

ya seyhan burdayken ne sorcam sana benim 2 ay kanam sürdü sonra bittikten 2 gün sonra yine kanama ama agrılı bir şekilde oldu heh tamam adet oldum dedim 7 günde o sürdüü hopppp 10 gün sonra yine kanama ama biraz fazlaa adetten çok meselaaa normalmidir bu durum sence:26::26::26::26::26:

kızlar yazamıyorum eşim pc başında zor kaldırdım zaten şimdide kalkmamı bekliyor hadi öpüldünüz

hımm bilmiyorumki canım normalmi :26: sen kırkın çıkınca doktora gitmedinmi canım
benim 40 güne kadar oldu sonrada olmadım ama adet sancısı çektiğim günler oldu

kızlar yazamıyorum eşim pc başında zor kaldırdım zaten şimdide kalkmamı bekliyor hadi öpüldünüz

tamam canım grş

hımm bilmiyorumki canım normalmi :26: sen kırkın çıkınca doktora gitmedinmi canım
benim 40 güne kadar oldu sonrada olmadım ama adet sancısı çektiğim günler oldu

tamam canım grş

yok cnm yaa gitmedim bi senin yanına geldiğim güm dikişler için gittim o kadar belki yarın giderim

yok cnm yaa gitmedim bi senin yanına geldiğim güm dikişler için gittim o kadar belki yarın giderim

doktorum kırkın çıkınca gel demişti bende geçen hafta gittm içimdeki yaralar iyileşmemiş ya geç iyileir yada böle kalır dedi adetlerin 10 gün kadar sürer bu yüzden dedi smeaar aldı benden ama hala sonucu alamadım

bana öyle bişey demedi yada ben anlamadımo yaralarda zaten doktorun hatasımı anlamış deilim ama neysee sorun çıksaydı ALLAH korusun aralardı bence:26::26:

bana öyle bişey demedi yada ben anlamadımo yaralarda zaten doktorun hatasımı anlamış deilim ama neysee sorun çıksaydı ALLAH korusun aralardı bence:26::26:

bende anlamış değilim dedim spor mekik platese nezaman bailayabilirim hemen başlayabilirsin dedi :26: mekik hele karına baskı ypıyo erkenden başlayabilirsin dedi bana diğer kızlarınki dememiş.
yok aramazlar doktorum muhakkak sonucu bana getşr demişti

forumda dolaşırken tesadüfen gördüm arkadaşlar.RABBİM isteyen bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını doldursun ..o kadar zor ki evlat sahibi olamamak..okuduğum kadarıyla bebek bekleyenlerde var sağ salim kavuşursunuz inş.
benimde 1 oğlum var 1 yaşında.gecenlerde kanamam oldu doğum yaptığım doktoruma gittim polikistik over dedi.ne olduğunu bilmıodum anlamadım.sordum öğrendim .çok şükür 1 evladım var üzülmek ağlamak istemıyorum ...bazen kötü düşünceler gelıor aklıma ama inşallah çaresi vardır bir çok polikistik hastasının bebeği olmuş.benim daha önce böyle bir sorunum yoktu zaten gebe kalamama gibi bir sorun yaşamadım sadece hamileliğim sıkıntılı geçti erken doğum tehdidi vardı ama çok şükür ki 38.haftada kendiliğinden geldi oğlum.neyse;yani ben nasıl polikistik oldum naptım acaba ?? doktorum 2.gebelik zor olur belki olmayabilirde dedi tedavi gerektirirmiş.şimdi emziriyorum daha 1 yaşında oğlum.acaba korunmayı bıraksam mı ki...doktorum emzirdiğim için ilaçta veremedi ...kızlar kafam karışık anlatamadım sanki derdimi

yeterim gözünüz aydın olsunn inşallahhh darısıdaaaa en yakın zamandaa başınaaaaaa olsunnnn

ayy Elvin bebişe çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah çabucak sağlığına kavuşsun

bu arada Yeter ciğim kızkardeşinin değeri artmış maşallah güzel haberlere devam

kızlar sağolunnnnnnnn içim kıpır kıpırrrr

inşşşş hiç bir sıkıntı olmadan evine döner meleklerle birliktee

nurcanım geçmiş olsun elvine inşallah hemen atlatırsınız canım

ayşe 2 gün sabır sonra herşey çok güzel olacak inşallahbebişlerle evinize sağlıcakla dönün canım
doğumda benimde kanamam çok oldu ölüyorum sandım doktorlar hemşireler başımda panikle nasıl koşturuyorlardı birkaç saat yoğun bakımda kaldım ((
neyse hepsi bitti gitti çok şükür

kızlar ben hala adet olmadım:26::26::26:kanamam 40 -42 gün sürdü tabi 30 günden sonra azalarak 42 günde bitti ve hala bişey yok:26::26::26:doktorada gitmedim sanırım beni süt koruyor :44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
uykusuz her geceeeeeeee

uyusana ulan oğlum eşoleşekkkkbaban beni bekliyi boş duruyo döşekkkkkkkk

yazık adamcaz artık bişeyde diyemiyor2 kez denedik ikiside hüsrannn bize 1 yıl daha yasak koydu sanırım bu bebeler

kızlar papatya taburcu olmuş bile kanaması düne göre azalma olunca maşallah hem bebişlerini emzirmek nasip olmuş yakın zamanda belki uğrar aramıza öpüldünüz

Çok geçmiş olsun arkadaşım, yazını okurken gözlerim doldu, ama Allah çok büyük inanıyorum yardım elini senden mahrum etmeyecek ve değerli bir kul olduğun için ağır imtihanlara tabi tutuyor diye düşünüyorum, inşallah bebeklerin bu süreci sağlıkla en hayırlı şekilde atlatırlar ve onlara sarılarak uyuyacağın günler gelir dualarım seninle, gerçekten çok duygulandım Allah senide bebeklerinide sıkıntılardan kurtarsın. Amin

kızlar papatya taburcu olmuş bile kanaması düne göre azalma olunca maşallah hem bebişlerini emzirmek nasip olmuş yakın zamanda belki uğrar aramıza öpüldünüz

Allaha şükür inşallah herşey yolunda gider, birkaç sayfa önden başlamıştım okumaya, papatyanın yazısını okuyunca çok etkilendim senin yazına gelince resmen içim rahatladı, demek bebeklerini emzirebilmiş bu çok güzel haber inşallah tüm sıkıntılarından kurtulur.

selam kızlar iyi pazarlar bugün kontrolüm vardı solda 7 8 yumurtam var ama 2 tanesi önden gidiyo inşallah diğerleride onlara yetişir:18:

ayy çok sevindim demek emzirmiş bile bebişlerini çok güzelll

selam kızlar iyi pazarlar bugün kontrolüm vardı solda 7 8 yumurtam var ama 2 tanesi önden gidiyo inşallah diğerleride onlara yetişir:18:

selam canım iyi pazarlar sanada bütün yumoşların en kalitesinden olur ve bebiş olurlar inşallahhhh .. canım o önden gidenler için baskılayıcı iğne kullandırırlar bildiğim kadarıyla merak etme sen canım

merhaba kızlar
rabbime şükürler olsun yavrularım sağ sağlim dünyaya geldi şifamın da söylediği gibi
çok büyük bir stresle girdim doğuma korkum çok büyüktü ama herşeyden büyük rabbim yavrularımı bize bağışladı
doktorlarımın söylediği gibi kanamalı bir amelyat olmuş sonrasıda kanamalı oldu ik gün ama şükür taburcu olduk
küçük meleğim daha dirençli çıktı hemen başladı emmeye maşallah çeneside kuvvetli ama annenin sütünün hayrı yok çoğalacak inşallah
diğer bebeğimde bu gün başladı emmeye ama yavrum sarılık olmuş doktor normal sevşyede olduğunu söyledi şimdilik kilo veriyorlar kilo alımları çabucak başlar inşallah ozaman kavuşacağız
benim ağrılarım çok fazla amelyat yerimde sizlerde sıkıntısını çekmişsinizdir kesin aman sezaryende ne zormuş yürümekte çok zorlanıyorum ama bebeklerim için 3 saatte bir hastaneye gidiyoruz babalarıyla. o bakışlar her şeye değer mevlam dileyen her kuluna sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
bu arada hala hamile gibi duruyorum nasıl toparlanacam ben

canım benimmmmaşallah gözünüz aydınsütün çoğalır zamanla merak etme humana çay var anneler için ben hala kullanıyorum süte baya faydalı dene canım istersen günde 4-5 fincan iç
bide dikişini kapatıp sıcak sıcak duş al oda çok iyi gelir
eşim geldi sonra gene girerim çok çok çokkkkkkkkk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…