merhaba kızlar
rabbime şükürler olsun yavrularım sağ sağlim dünyaya geldi şifamın da söylediği gibi
çok büyük bir stresle girdim doğuma korkum çok büyüktü ama herşeyden büyük rabbim yavrularımı bize bağışladı
doktorlarımın söylediği gibi kanamalı bir amelyat olmuş sonrasıda kanamalı oldu ik gün ama şükür taburcu olduk
küçük meleğim daha dirençli çıktı hemen başladı emmeye maşallah çeneside kuvvetli ama annenin sütünün hayrı yok çoğalacak inşallah
diğer bebeğimde bu gün başladı emmeye ama yavrum sarılık olmuş doktor normal sevşyede olduğunu söyledi şimdilik kilo veriyorlar kilo alımları çabucak başlar inşallah ozaman kavuşacağız
benim ağrılarım çok fazla amelyat yerimde sizlerde sıkıntısını çekmişsinizdir kesin aman sezaryende ne zormuş yürümekte çok zorlanıyorum ama bebeklerim için 3 saatte bir hastaneye gidiyoruz babalarıyla. o bakışlar her şeye değer mevlam dileyen her kuluna sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
bu arada hala hamile gibi duruyorumnasıl toparlanacam ben
çok geçmiş olsun tatlım iyi gelecek hava ElvinePapatya hayırlı olsun ömürlü,sağlıklı analı babalı büyüsünler inşallah
yeter gözün aydın allah tamamınada erdisin darısı başına en kısa zamanda
pınar tedaviye başlamışsın hadi bakalım bu sefer sımsıkı tutunsun bebişlerin inşallah duarım sen,nle
elvin tam olarak iyileşmedi günde 6 defa hava veriyoruz bugün kontrolümüz var bide kalça ultrasonu çekilecek umarım düzelmiştir
Papatya hayırlı olsun ömürlü,sağlıklı analı babalı büyüsünler inşallah
yeter gözün aydın allah tamamınada erdisin darısı başına en kısa zamanda
pınar tedaviye başlamışsın hadi bakalım bu sefer sımsıkı tutunsun bebişlerin inşallah duarım sen,nle
elvin tam olarak iyileşmedi günde 6 defa hava veriyoruz bugün kontrolümüz var bide kalça ultrasonu çekilecek umarım düzelmiştir
teşekkür ederim kızlar
kusura bakmayın o kadar çok yoruluyorum ki tek tek cevap verecek halim olmuyor
lohusalık dönemim yollarda geçiyor rabbim bu günümü aratmasın yavru kuşlarım iyi çok şükür maşallah
selam kızlar iyi pazarlar bugün kontrolüm vardı solda 7 8 yumurtam var ama 2 tanesi önden gidiyo inşallah diğerleride onlara yetişir:18:
slm canlarımmmm ben annemlerdeyim bi giryim dedim iyi ki girmişim papatyammm çok ama çok sevindim rabbim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin canımmmm inşallah hemen toparlanır evinize dönersiniz inşallahh ama ismilerini ne canım çok merak ettim canımmmmm ayy nasıl sevindim var yaa rabbim korusun paşaları canım benim
kızlar ben raporluyum gene çok ağır grip oldum gözler iflas etti dr 3 gün rapor yazdı bugün de ağzım burnum ters döndü heryerim uçuk içinde nasıl kaşıntı yanma var anlatamam içim yanıyorrr iş yerimdekiler de sen ne zman iyileştin ki ağır gribe yakalandın diyorla rher yılbaşında hastalıklı giriyorum busene ne güzel sağlıklı girecem diye takılmıştım kendimeee ama nasip değilmiş rabbim yeter ki dermansız dert vermesin sizleri çok seviyorum
pınar ablacım güzel haberlerle döneceksin inşallahhhhhhh
yeterim canım çok sevindim en kısa zamanda senin ve bizlerin başına inşallahh hatta dün gebelik testi yaptırdım ilaç kullanacam ya bebiş varmıdır diyee yok sonuç 0.733 hayırlısı olsunnnnn ben şimdi çıkmak zorundayım hepinizi seviyorum özledim sağlıcakla kalın bebişlerii kucaklar dolusu kokulu kokulu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı oplsun pınarcım dualarımız seninle canım bu sfer inşallah sende kavuşucaksın allahın izniyle
çiğdem çok geçmiş olsun ablacım yaa gerçekten çok sık hasta oluyosun üzülüyorum bu haline valla
inşallah canım benim bu sefer müjde veririm sizlere pazar günü opum var büyük ihtimalle yarın tam belli olacak öpüyorum seni ya da dur öpmiyim şimdi bana bulaştırırsın
kızlarrrrrr pazartesi opum var 8 30 da dua edin olur mu
günaydın bacılarım nasılsınız
ben artık giremiyorum bu oğluşlar büyüdükçe oyun kucak istiyorlar gün boyuda az uyudukları için bana çok az zaman kalıyor
biz iyiyiz çok şükür hafif burun tıkanıklıkları var onuda atlatırsak daha iyi olucaz
nurcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arada girip bişeyler yaz bacım merak ediyorum elvinieşim gündüz evde olsa arıcam sizi çok merak ediyorum akşamlarıda bu oğlanlardan fırsat bulup arayamıyorum unutuyorum daha doğrusu:26::26::26::26::26:ben çok unutkan oldum doğumdan sonra yaa
hepinizi öperek kaçıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?