Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İyi olmana çoksevindim papatya, inşallah en kısa zamanda sende bebeklerinde toparlanırsınız, Allah bu kadarını nasip etti lütfuyla devamını da getirir inşallah.
Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim, benim her adetimden bir hafta önce göğüslerim şişer ve adet dünümde hassasiyetim geçer ve göğüslerimin yumuşadığı gün adet olurum, bu ay çok erken hassaslaştı göğüslerim bir hafta sürdü ve iki gün önce geçti şu anda normal yani ama adetime daha 4 gün var, erken olcam galiba dedim ama yok, ilk defa yaşadığım için ilginç geldi bana, siz hiç böyle bişey yaşadınızmı? Belki çok önemsiz birşey ama bilgisi olan varmı acaba?

Papatya hayırlı olsun ömürlü,sağlıklı analı babalı büyüsünler inşallah

yeter gözün aydın allah tamamınada erdisin darısı başına en kısa zamanda

pınar tedaviye başlamışsın hadi bakalım bu sefer sımsıkı tutunsun bebişlerin inşallah duarım sen,nle

elvin tam olarak iyileşmedi günde 6 defa hava veriyoruz bugün kontrolümüz var bide kalça ultrasonu çekilecek umarım düzelmiştir

çok geçmiş olsun tatlım iyi gelecek hava Elvine çabucak sağlığına kavuşacak inşallah bu arada kalça problemi mi var :26: hayırdır yaa neyi kaçırdım ben gene inşallah ciddi bişi değildr

papatya gözün aydın allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebeklerine ...kankim geçmiş olsun elvinin dr kontrolü inşallah güzel geçer

teşekkür ederim kızlar
kusura bakmayın o kadar çok yoruluyorum ki tek tek cevap verecek halim olmuyor
lohusalık dönemim yollarda geçiyor rabbim bu günümü aratmasın yavru kuşlarım iyi çok şükür maşallah

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin elvinimize

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömür versin rabbim

selam kızlar iyi pazarlar bugün kontrolüm vardı solda 7 8 yumurtam var ama 2 tanesi önden gidiyo inşallah diğerleride onlara yetişir:18:

hayırlısı oplsun pınarcım dualarımız seninle canım bu sfer inşallah sende kavuşucaksın allahın izniyle

slm canlarımmmm ben annemlerdeyim bi giryim dedim iyi ki girmişim papatyammm çok ama çok sevindim rabbim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin canımmmm inşallah hemen toparlanır evinize dönersiniz inşallahh ama ismilerini ne canım çok merak ettim canımmmmm ayy nasıl sevindim var yaa rabbim korusun paşaları canım benim
kızlar ben raporluyum gene çok ağır grip oldum gözler iflas etti dr 3 gün rapor yazdı bugün de ağzım burnum ters döndü heryerim uçuk içinde nasıl kaşıntı yanma var anlatamam içim yanıyorrr iş yerimdekiler de sen ne zman iyileştin ki ağır gribe yakalandın diyorla rher yılbaşında hastalıklı giriyorum busene ne güzel sağlıklı girecem diye takılmıştım kendimeee ama nasip değilmiş rabbim yeter ki dermansız dert vermesin sizleri çok seviyorum
pınar ablacım güzel haberlerle döneceksin inşallahhhhhhh
yeterim canım çok sevindim en kısa zamanda senin ve bizlerin başına inşallahh hatta dün gebelik testi yaptırdım ilaç kullanacam ya bebiş varmıdır diyee yok sonuç 0.733 hayırlısı olsunnnnn ben şimdi çıkmak zorundayım hepinizi seviyorum özledim sağlıcakla kalın bebişlerii kucaklar dolusu kokulu kokulu öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çiğdem çok geçmiş olsun ablacım yaa gerçekten çok sık hasta oluyosun üzülüyorum bu haline valla
inşallah canım benim bu sefer müjde veririm sizlere pazar günü opum var büyük ihtimalle yarın tam belli olacak öpüyorum seni ya da dur öpmiyim şimdi bana bulaştırırsın

selam kızlar

nasılsınız bakalım. ben artık Rüyayı ayağımda sallamadığım için oturup nete giremiyorum..

ayşecim tekrar tebrik ediyorum sende oğluşlarında baya dayanıklıymışsınız yakında evlerine kavuşacaklar oğluşların merak etmecanım. sütün için dereotu çok iyiymiş bilgine humana stilltea de kullanmıştım ben

pınarcım senden de bu sefer güzel haberler alıcaz inşallahhhhh dualarımdasın

herkesi öptüm

Günaydın cicoşlarımm

hepinizi kocamankocaman öperim kuuzularımıda ayrıyeten öperim

ne var ne yok ayşe doğum yapmışsın hayırlı olsun oğlanlarda iyiymiş çok sevindim allah analı babalı büyütsün

pınarım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım benim ikiz bebelerin olsun

hepinizi çok özledim

bense iyiyim işler çok yoğun eşim ameliyat oldu onun koşturması telaşı misafiri şu an evde raporlu

işte böyle cicoşlarım

CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUM HER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ

gel öpeyim seni ablammmm grip öyle geçermişşş
evet ablacım çok sık hasta oluyorum bünyem bağışıklık sistemim çok zayıf ama kilomun da maşallahı var yaaa ablacım rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallahhhhhhh güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhh

günaydın bacılarım nasılsınız

ben artık giremiyorum bu oğluşlar büyüdükçe oyun kucak istiyorlar gün boyuda az uyudukları için bana çok az zaman kalıyor

biz iyiyiz çok şükür hafif burun tıkanıklıkları var onuda atlatırsak daha iyi olucaz

nurcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arada girip bişeyler yaz bacım merak ediyorum elvini eşim gündüz evde olsa arıcam sizi çok merak ediyorum akşamlarıda bu oğlanlardan fırsat bulup arayamıyorum unutuyorum daha doğrusu:26::26::26::26::26:ben çok unutkan oldum doğumdan sonra yaa

hepinizi öperek kaçıyorummmm

gerçekten öyle büyüdükçe bakımlarıda daha da zorlaşıyor kerataların

biz hastayız iyileşemedik bir türlü geçen kontrole götürdüm eskiye göre iyileşme var ama bir ay boyunca hava kullanackmışız tam olarak geçmedi bronşit hemen geçecek bir hastalık değilmiş en az 2_3 haftayı bulur dedi doktor
kalça ultrasonuda temiz çıktı şükür

kamer sen ekim grubunda varmısın?ekliyecektim bugün ama göremedim ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…