- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım benim ya kız arada yaz valla çok merak ediyomgerçekten öyle büyüdükçe bakımlarıda daha da zorlaşıyor kerataların
biz hastayız iyileşemedik bir türlü geçen kontrole götürdüm eskiye göre iyileşme var ama bir ay boyunca hava kullanackmışız tam olarak geçmedi bronşit hemen geçecek bir hastalık değilmiş en az 2_3 haftayı bulur dedi doktor
kalça ultrasonuda temiz çıktı şükür
kamer sen ekim grubunda varmısın?ekliyecektim bugün ama göremedim ismini
geçmiş olsun canım benimde tırnağım batmıştı doğumdan sonra baya iltihap oldu sıcak suya koyarak filan yumuşattım geçti bide hamur sardı annem o iltihabı çekiyor ben rota aşısı yaptıramadım baya maliyetli olacak bize 600 ü geçiyo bacımofff yazdim yazdim cikmadi
durucum cok gecmis olsun neyden ameliyat oldu
lara sorma ayni sorun bende de var
kizlar rota asini hallettik sizler yaptirdinizmi
bu arada dun tirnagimi cektirdim artik doktor nester gormek istemiyorum
slm kızlar geçmişitam okuyamadım akşam üstü telden baktım yarım yamalak okuyabildim...
papatya doğum yapmış hayırlı olsun gözünüz aydın olsun canım erkenmi oldu banamıöyle geldi acaba inşallah hepinizde iyisinizdir...
pınarım opun varmış bugün şükürler olsun girdimde haberim oldu dua etme şansı buldum allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun 2013 senin ıylın olsun inşallah canımm
nurcan müsait değildin konuşamaıdk müsait olunca çaldır mutlaka..elvinime çok geçmiş olsun birdahada alma eve hasta birini küsen küssün el kadar çocuk ve sen çekiyosun sıkıntısını düşüncesizlik valla sinir bozucu yaa
lara koşturma diyosan şuanki hallerine oğluşların ilerisi için çoook dua ediyorum allah yardımcın olsun senin işin çok daha zor iki taneyle ekstra efor lazım her konuda
sevo sen nasılsın canım
fatoşum doğuma az kaldı değilmi senin fındık ne alemde canımcım
çiğdem duru çook geçmiş olsun sizlerede
yeteeer canım duygularını tahmin edebiliyorum allah sabrının mükafatını katındna en hayırlı en kıymetli olanından versin emeklilik işinizde biran önce hallolur inşallah teyzeliği çifte yaşıcan darısıda anneliğe inşallahhhh
ipem nasıl nevom toprağımdan haber verin baaaa
bize gelince şükür allah yardım ediyo bu sıpada bulantım yok sıkıntım şimdilik yok
inşallah böyle gider yavaştan kıpırtıları hşssetmeye başladım yine insna yutmuş psikolojisine giridm deliriyorum zaar
nidam geçen hafta çok hastaydı üşüttü heralde şimdi iyi şükür canıma okuyo sıkılıyo oda bi dünya kevgir kepçe çatal attırdı çöpe sıpa sen al çekmeceden klozete stok yap hepsini bi gördüm şok geçiçrdim yıkasam midem almaz çöp oldu canı sağolsun kızımın napalım
artık ay sayıyorum inşallah erzurumun soğuklaırndna kurtulmak için inşallah gideceğimiz yer burayı aratmaz
bizdne bu kadar
ha bu arada demet kim kızlar yaa
öpüldünz çook
slm kızlar geçmişitam okuyamadım akşam üstü telden baktım yarım yamalak okuyabildim...
papatya doğum yapmış hayırlı olsun gözünüz aydın olsun canım erkenmi oldu banamıöyle geldi acaba inşallah hepinizde iyisinizdir...
pınarım opun varmış bugün şükürler olsun girdimde haberim oldu dua etme şansı buldum allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun 2013 senin ıylın olsun inşallah canımm
nurcan müsait değildin konuşamaıdk müsait olunca çaldır mutlaka..elvinime çok geçmiş olsun birdahada alma eve hasta birini küsen küssün el kadar çocuk ve sen çekiyosun sıkıntısını düşüncesizlik valla sinir bozucu yaa
lara koşturma diyosan şuanki hallerine oğluşların ilerisi için çoook dua ediyorum allah yardımcın olsun senin işin çok daha zor iki taneyle ekstra efor lazım her konuda
sevo sen nasılsın canım
fatoşum doğuma az kaldı değilmi senin fındık ne alemde canımcım
çiğdem duru çook geçmiş olsun sizlerede
yeteeer canım duygularını tahmin edebiliyorum allah sabrının mükafatını katındna en hayırlı en kıymetli olanından versin emeklilik işinizde biran önce hallolur inşallah teyzeliği çifte yaşıcan darısıda anneliğe inşallahhhh
ipem nasıl nevom toprağımdan haber verin baaaa
bize gelince şükür allah yardım ediyo bu sıpada bulantım yok sıkıntım şimdilik yok
inşallah böyle gider yavaştan kıpırtıları hşssetmeye başladım yine insna yutmuş psikolojisine giridm deliriyorum zaar
nidam geçen hafta çok hastaydı üşüttü heralde şimdi iyi şükür canıma okuyo sıkılıyo oda bi dünya kevgir kepçe çatal attırdı çöpe sıpa sen al çekmeceden klozete stok yap hepsini bi gördüm şok geçiçrdim yıkasam midem almaz çöp oldu canı sağolsun kızımın napalım
artık ay sayıyorum inşallah erzurumun soğuklaırndna kurtulmak için inşallah gideceğimiz yer burayı aratmaz
bizdne bu kadar
ha bu arada demet kim kızlar yaa
öpüldünz çook
şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)
yetercim paylaştığın için çok teşekkür ederim canım ben nasıl paylaşıldığını bilmiyorum:26:
kopyala yapıştır yap yeter canımm
kızlar dün opum vardı 14 yumurtam toplandı bu sefer sağdaki riskli yumurtalığımdan daha çok toplandı o yüzden ağrım çok oldu şimdi aradım hast.yi 14 den 13 ü döllenmiş çok şükür inşallah bu emb.lardan biri beni anne yapar hepinizden dua bekliyorum
kızlar dün opum vardı 14 yumurtam toplandı bu sefer sağdaki riskli yumurtalığımdan daha çok toplandı o yüzden ağrım çok oldu şimdi aradım hast.yi 14 den 13 ü döllenmiş çok şükür inşallah bu emb.lardan biri beni anne yapar hepinizden dua bekliyorum
kızlar yarın opum var sanırım öğleden sonra 4 5 gibi olur dua edin nooluurrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?