Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

offf yazdim yazdim cikmadi

durucum cok gecmis olsun neyden ameliyat oldu

lara sorma ayni sorun bende de var

kizlar rota asini hallettik sizler yaptirdinizmi

bu arada dun tirnagimi cektirdim artik doktor nester gormek istemiyorum

slm kızlar geçmişitam okuyamadım akşam üstü telden baktım yarım yamalak okuyabildim...

papatya doğum yapmış hayırlı olsun gözünüz aydın olsun canım erkenmi oldu banamıöyle geldi acaba inşallah hepinizde iyisinizdir...

pınarım opun varmış bugün şükürler olsun girdimde haberim oldu dua etme şansı buldum allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun 2013 senin ıylın olsun inşallah canımm

nurcan müsait değildin konuşamaıdk müsait olunca çaldır mutlaka..elvinime çok geçmiş olsun birdahada alma eve hasta birini küsen küssün el kadar çocuk ve sen çekiyosun sıkıntısını düşüncesizlik valla sinir bozucu yaa

lara koşturma diyosan şuanki hallerine oğluşların ilerisi için çoook dua ediyorum allah yardımcın olsun senin işin çok daha zor iki taneyle ekstra efor lazım her konuda

sevo sen nasılsın canım

fatoşum doğuma az kaldı değilmi senin fındık ne alemde canımcım

çiğdem duru çook geçmiş olsun sizlerede

yeteeer canım duygularını tahmin edebiliyorum allah sabrının mükafatını katındna en hayırlı en kıymetli olanından versin emeklilik işinizde biran önce hallolur inşallah teyzeliği çifte yaşıcan darısıda anneliğe inşallahhhh

ipem nasıl nevom toprağımdan haber verin baaaa

bize gelince şükür allah yardım ediyo bu sıpada bulantım yok sıkıntım şimdilik yok
inşallah böyle gider yavaştan kıpırtıları hşssetmeye başladım yine insna yutmuş psikolojisine giridm deliriyorum zaar

nidam geçen hafta çok hastaydı üşüttü heralde şimdi iyi şükür canıma okuyo sıkılıyo oda bi dünya kevgir kepçe çatal attırdı çöpe sıpa sen al çekmeceden klozete stok yap hepsini bi gördüm şok geçiçrdim yıkasam midem almaz çöp oldu canı sağolsun kızımın napalım

artık ay sayıyorum inşallah erzurumun soğuklaırndna kurtulmak için inşallah gideceğimiz yer burayı aratmaz
bizdne bu kadar

ha bu arada demet kim kızlar yaa

öpüldünz çook

slm kızlar nasılsınızzzz
papatyaam gözünaydın cnm güzel günlere büyüt inşallah prenslerini
pınar ablaaaam hayırlı uğurlu olsun abllaaam inşallahh rabbim bu sefer yüzünü güldürsüüün dualarım seninleee
nurciğiiim presnsesini rabbim korusuun inşallah çok geçmiş olsun aklımda olanlar bunlarr affedin unuttuğum varsaaa ha bu arada kızlar kayınbabam kalpten ameliyat oldu iyi çok şükür dahada iyi olacak inşallahh gelemedim bayadııır ama hep aklımdasınızz

haaa tuğbiiişşş o DEMET benim gıııııııııı

canım benim ya kız arada yaz valla çok merak ediyom
he valla canları sağolsun zorlaşmaya başladılar benimkiler huy edindi biri ağlayınca öbürüde dudak büküveriyo hemen biri uyanıyor biri uyuyor eee tabi banada zaman kalımıyor mama kaka agu magu derken bir bakmışım akşam olmuş bide anam olmasa vay halime

elvine çok sevindim canım kalçası iyi olsun bironşitinizde geçiversin hemencik inşallahhhh allah şifa versin yavruma
bu arada tuğbişin yazısında okudum eve hastalıklımı aldındikkat etmeye çeliş canım ben herkese gideceksem eğer hastamısınız diye soruyorum öyleyseler gitmiyorum tabi bu tavrımın karşılığında da bana hasta kimse gelemiyorbenim eşim hastalandı bizde ondan nasiplandik allahtan ilaçsız atlatacak gibiler eltimde buhar makinası vardı onu aldım çalıştırıyorum bazende vics kaynatıyorum oda da öyle idare ediyoruz
elvinimizi çokkkk öperiz
bu arada ekim annelerine benide ekle linkinide ver canım buraya
offf yazdim yazdim cikmadi

durucum cok gecmis olsun neyden ameliyat oldu

lara sorma ayni sorun bende de var

kizlar rota asini hallettik sizler yaptirdinizmi

bu arada dun tirnagimi cektirdim artik doktor nester gormek istemiyorum
geçmiş olsun canım benimde tırnağım batmıştı doğumdan sonra baya iltihap oldu sıcak suya koyarak filan yumuşattım geçti bide hamur sardı annem o iltihabı çekiyor ben rota aşısı yaptıramadım baya maliyetli olacak bize 600 ü geçiyo bacım
rüyayı kacaman öptükkkkk

tuğbişim gece gece güldürdü beni nidoşbizi gelecekte nelerin beklediğini inanki çokkkkk merak ediyorum
sağlık olsun bacım herşeyden önce
bulantın olmadığına sevindim bu arada cinsiyetiniz belli değelmi daha

duru ablammmmmm atlamışım canımın içi çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin ne ameliyatı oldu

kızlar benim oğlanların gözü açıldı tam yatacak vakittemaymun gibi ayağımla beşik sallıyom bi taraftanda yazıyom
bide aguluyolar şu saate ilgimi olur lan uyuyun bakım eşek sıpaları dedim bakalım ne zaman uyuyacaklar
benim mesai başladı hepinizi tekrar öperiömmmmmmm kaçarımmm

pınar sabah opun var allahım ennnn kalitelilerinden tuttursun canımmm ikiz olacak hissediyorummm

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

CANIM BENİM İYİDİLEKLEİRN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM VE YÜREĞİMİN TAAAAAAAAAAAAA ENDERİN YERİNDEN HEPİMİZ İÇİN AMİNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ DİYORUMMMM

KIZLAR ÖNCE YAzDIMMI BİLMYİYORUM BEN PEK AKTİF OLARAK KK YE GİREMİYORUMM KIZ KARDEŞİMİN ELİNDE (tüp bebek tedavisinden kalan )GONAL F 300 KALDIII 5 KUTU UYGUN FİYATA VERMEK SİTİYOR ÖZELİKLE RAPOR HAKKI OLMAYN ÜCERTLİ ALMAK DURUMUNDA OLAN BİRSİ İÇİNNN EĞER GİRDİĞİNİZ TOPİKLERDE SORAN OLURSA BANA YÖNLEDİRİRMİSİNİZZ (kızlar kadeşimin maddi durumu pek iyi değil aslında ücretsiz vemeyide çok sityordu ama işte durumlar)

Son düzenleme:
şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

kızlar dün opum vardı 14 yumurtam toplandı bu sefer sağdaki riskli yumurtalığımdan daha çok toplandı o yüzden ağrım çok oldu şimdi aradım hast.yi 14 den 13 ü döllenmiş çok şükür inşallah bu emb.lardan biri beni anne yapar hepinizden dua bekliyorum

yetercim paylaştığın için çok teşekkür ederim canım ben nasıl paylaşıldığını bilmiyorum:26:

http://www.fatmasahin.net/tr..

Fatma Şahin |
www.fatmasahin.net
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Hayat bir sınav. Kimimiz evlatla, kimimiz evlatsızlıkla sınav oluyoruz. Kimimiz annesiz ve babasızlıkla sınav oluyoruz, kimimiz annemizle, babamızla sınav oluyoruz" diyerek başlayan Şahin, "Dolayısıyla aslolan şey bu sınavı geçebilmek ve mutlu olabilme...

BİMER (başbakanlık ileteişim merkezi) aile ve sosyal poltikalar bakanlığı çağrı merkezi 183..........ile sosyal poltikalar bakanlığı 90 (312) 705 40 00 adına böyle bir telefon da var buralardan ulaşabilirisniz BİZ FACEDE BİR ÇOK ARKADAŞ ARADIK VE MAİLER ATIKKKK UMARIM kk DENDE DESTEK GELİR

Son düzenleme:

canım inşallah bu sefer sende anne olacaksın rabbimin izni ile dualarımızdasın

maşallah canımmm inş kaliteli bölünmeye devam eder ve seni anne yapar

selam bacılar nasılsınız?ben baya zamandır giremiyorum çalışıyorum biliyotsunuz hiç vaktim yok maalesef herkez iyidir inşalah biz iyiyiz şükür iki tane dişimiz çıktı ufak ufak konuşmya başladık baba abla anni gel gel diyoruz rabbim hekeze nasip etsin inşaallah herkeze iyi yıllar Rabbim yarularımıza sağlıklı uzuuuunnnn ömürler versin isteyen herkeze nasip etsin kendinize iyi bakın giremediği için kusura bakmayın inanın vaktim yok hepinizi seviyorum ALLAH A emanet olun......

günaydın canlarım kuzularım bitanelerim nasılsınız yeni yılımız mutlu huzurlu sağlıklı bereketli hayırlı bebişler uğurlu seneler nasip etsin rabbim bu sefer hepimizin yüzü gülecek bu yıl allahım izniyle inşallahhhhhh hepinizi çok seviyorum hemen çıkmak zorundayımmm zeviyorum sizleri uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özledim sizleriii uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocaman kocaman sümüklü sümüklü öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR

kızlar yarın opum var sanırım öğleden sonra 4 5 gibi olur dua edin nooluurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…