Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınarcım dularım seninle RABBİM emeğinin karşılığını versin bebeğin sımsıkı tutunsun bu sefer anneciğine

Selam arkadaşlar, daha önce katılmıştım aranıza ama sık sık giremiyorum internete, kızlar bir sorum olacak umarım bi fikriniz vardır. Normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurum ve 7 gün sürer. Ben bu ay adet tarihimden 4 gün önce adet oldum, ve adetim 4 gün sürdü rengide siyah gibi yani normal değildi kanamam ve az oldu yoğun bir kanama olmadı sonra 1-2 gün hafif lekelenme oldu acaba üstüne görme yaşıyormuyum diye merak ettim, netten bakıyorum şimdi belirtiler. Benziyır 2 gündür de mide bulantısı ve kusma yaşıyorum özellikle mutfağa girdiğimde,
Bir fikriniz varmı kızlar, benim için tam bir mucize olur, daha önce bahsetmiştim 6 yıldır olmuyor bebeğim ve sebepsiz infertiliteyiz. allahım inşallah hepimize nasip eder, o kadar çok istiyorumki

insallah hamilesindir bunu anlsmak icin test yapman lazim canim

insallah hamilesindir bunu anlsmak icin test yapman lazim canim

İnşallah canım ya, gerçekten mucize olur benim için. Şimdi Almanya 'dayım eşimin göreinden dolayı 2 yıl burdayız ve burda işler çok yavaş yürüyor ne yapıcağımı çok bilmiyorum gebelik testi aldım ama henüz yapmadım yapmaya çekiiyorum belki yarın yaparım, belkide üşüttüm ne bileyim, bu umutlanmayı o kadar çok yaşadımki bekliyimmi test yapıyımmı bilemiyorum

ahh canım inşallah hamilesindir bikaç kere benim de öle olmuştu adetim çok az sürdü ve rengi farklıydı ama diğerleri olmadı bulantı kusma vs... hiç belli olmuyo bu işler bu mucize olmuştur belki de bence de git hemen idrar testi yaptır barii

merhaba kızlar
bizde haberler iyi çok şükür
bebeklerim 30 aralıkta çıkarttık hastaneden 10 gün kaldılar kuvezde çok şükür kavuştuk

İnşallah canım, dediğim gibi Almanya'dayım ve burda işler çok yavaş ilerliyor ben gebelik testi aldım eğer yarın da bulantım olursa test yapmayı düşünüyorum, bir de normalde çok sağlıklı ve dayanıklı bir bünyem vardır ama Buraların havası bana yaramadı diye düşünüyorum sık sık hasta oluyorum burda, yine üşütmüş olabilirim yani, tabi yinede umutlanıyor insan ben zaten her ay umutla bekliyorum kısmet bakalım hayırlısı olsun Allahtan ümidimi hiç kesmedim

çiğdemcim bebeklerimin ismini merak etmişsin
Latif Eren 2050 gr.doğdu
Utku Kerem 2760 gr.doğdu
mevlam sanada nasip etsin inşallah
Pınarcım yarın transferin varmış hayırlı olsun inşallah müjdeni almak nasip olsun

Guzeller nbr Bende uyku falan kalmadi hava buz gbi yorgan altindan yaziyorum...teldn griyorum gecmis olayi bendn gecmis bakamadim. Pinarim duamdasin bugun canim.yeter paylasimina bayildm.almanci dostm hosgeldn bende adetimden 1hafta once olmustm 3gun herzamankinden farkli olmustu bulanti halsizlik ve nefes almakta gucluk cekiydm simdi 14 haftalik hamileym 2.veledm ilkimse tup bebek tedavisiyle oldu mucize cok darisi basina tum arkadaslarimin...optm hepinizi canlarımm

tugbikk evde dogalgaz yokmu yoksaaa sobalı odada yatsan daha iyi olmazmı şekerimmmm demek 14 haftalık oldunuzzzzzz maşallahhh

Merhaba arkadaşlar, maalesef mucize gerçekleşmedi evde test yaptım hamile değilim, dün çok fazla kusma yaşadım o kadar kötü oldumki eşim beni acile götürdü viral enfeksiyon kapmışım burda yaygınmış iğne ilaç falan bugün daha iyiyim , inşallah birgün buraya hamile olduğumu yazmak da kısmet olur hepinize teşekkür ederim

geçmiş olsun
inşallah en yakın zamanda müjdeni paylaşırsın

tugbikk evde dogalgaz yokmu yoksaaa sobalı odada yatsan daha iyi olmazmı şekerimmmm demek 14 haftalık oldunuzzzzzz maşallahhh

fatoşum keşke soba kullanmak yasak olmasa her odaya kurarım valla doldurup kömürü kızrtırım her yanımı doğal gaz ama ısınmıyor ev alttaki çok az yakıyo biz 7.kattayız kuzeydeyiz hava aşırı soğuk -30u gördük düşünebiliyomusun donuyoruzz kızıma örme atlet giydiriyorum hastalamasın bronşit olmasın diye bu kışıda atlattıkmı biter bu erzulüm inşallahhayırlısıyşa

merseray geçmiş olsun canım üüzlme vardır hayırlı bi vakti iyi olki sağlıklı bebeler doğurasın inşallah çok geçmiş olsun

kızlar nevo doğum yapğmış heralde doğrumu

hepinizi çok öper yatağa kaçarım tocede gececi zor ısınır bu gece yatak zooorrrrr

günaydın canlarım napıyorsunuz özledim siziii tubişim maşallahhh size allah yardımcın olsun soğukta zor oluyor insanın hiç bişey yapasıda gelmiyor soğuk olunca allahım yardımcınız olsunnn
paptyam isimleri çok güzel adlarıyla büyüsünler yaşasınlar inşallahhhh
hepinizi seviyorum pınar ablacım dualarım seninleee

tünaydın bacılarımmmmm

2013 hepimize sağlık, mutluluk, huzur, bereket,başarı getirsin canlarımmmmm herkesin ne dileği varsa 2013 de gerçek olsunnnn

ben her yeni yıla girerken bebek dilerdim çok şükür allahıma bu yıl bebeklerimle girdim artık sağlık mutluluktan başka birşey istemem hııı birde ev

papatya maşallaherken olmasına rağmen çok güzel doğmuşlar bebişler iaimleride çok güzel sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar canımdarısı burada tüm kızlara

pınar ablam hadi 2013 senin yılın olsunver şu müjdeyi hepimiz sevinelimmmm

tıuğbişşş cinsiyet belli değelmi bacım maşallah yolu yarılamışsınız neredeyse

dahada ytazamıyorum yiğit emmek istiyor unutmadım kimseyi yazamıyorum çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…