- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
transferim var dicektim heyecandan yanlış yazmışım
Selam arkadaşlar, daha önce katılmıştım aranıza ama sık sık giremiyorum internete, kızlar bir sorum olacak umarım bi fikriniz vardır. Normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurum ve 7 gün sürer. Ben bu ay adet tarihimden 4 gün önce adet oldum, ve adetim 4 gün sürdü rengide siyah gibi yani normal değildi kanamam ve az oldu yoğun bir kanama olmadı sonra 1-2 gün hafif lekelenme oldu acaba üstüne görme yaşıyormuyum diye merak ettim, netten bakıyorum şimdi belirtiler. Benziyır 2 gündür de mide bulantısı ve kusma yaşıyorum özellikle mutfağa girdiğimde,
Bir fikriniz varmı kızlar, benim için tam bir mucize olur, daha önce bahsetmiştim 6 yıldır olmuyor bebeğim ve sebepsiz infertiliteyiz. allahım inşallah hepimize nasip eder, o kadar çok istiyorumki
insallah hamilesindir bunu anlsmak icin test yapman lazim canim
ayy masallah canim 5. gunmu oluyo cok guzel sonucuda cook guzel olacak ins. dualarimdasin
pınarcım dularım seninle RABBİM emeğinin karşılığını versin bebeğin sımsıkı tutunsun bu sefer anneciğine
Selam arkadaşlar, daha önce katılmıştım aranıza ama sık sık giremiyorum internete, kızlar bir sorum olacak umarım bi fikriniz vardır. Normalde adetim düzenlidir 28 günde bir olurum ve 7 gün sürer. Ben bu ay adet tarihimden 4 gün önce adet oldum, ve adetim 4 gün sürdü rengide siyah gibi yani normal değildi kanamam ve az oldu yoğun bir kanama olmadı sonra 1-2 gün hafif lekelenme oldu acaba üstüne görme yaşıyormuyum diye merak ettim, netten bakıyorum şimdi belirtiler. Benziyır 2 gündür de mide bulantısı ve kusma yaşıyorum özellikle mutfağa girdiğimde,
Bir fikriniz varmı kızlar, benim için tam bir mucize olur, daha önce bahsetmiştim 6 yıldır olmuyor bebeğim ve sebepsiz infertiliteyiz. allahım inşallah hepimize nasip eder, o kadar çok istiyorumki
ahh canım inşallah hamilesindir bikaç kere benim de öle olmuştu adetim çok az sürdü ve rengi farklıydı ama diğerleri olmadı bulantı kusma vs... hiç belli olmuyo bu işler bu mucize olmuştur belki de bence de git hemen idrar testi yaptır barii
kızlar yarın opum var sanırım öğleden sonra 4 5 gibi olur dua edin nooluurrrrrrrrr
evet canım yaa inşallah 5.gün olacaklar ve inşallah dondurmam da olacak bu kez
Guzeller nbr Bende uyku falan kalmadi hava buz gbi yorgan altindan yaziyorum...teldn griyorum gecmis olayi bendn gecmis bakamadim. Pinarim duamdasin bugun canim.yeter paylasimina bayildm.almanci dostm hosgeldn bende adetimden 1hafta once olmustm 3gun herzamankinden farkli olmustu bulanti halsizlik ve nefes almakta gucluk cekiydm simdi 14 haftalik hamileym 2.veledm ilkimse tup bebek tedavisiyle oldu mucize cok darisi basina tum arkadaslarimin...optm hepinizi canlarımm
Merhaba arkadaşlar, maalesef mucize gerçekleşmedi evde test yaptım hamile değilim, dün çok fazla kusma yaşadım o kadar kötü oldumki eşim beni acile götürdü viral enfeksiyon kapmışım burda yaygınmış iğne ilaç falan bugün daha iyiyim , inşallah birgün buraya hamile olduğumu yazmak da kısmet olur hepinize teşekkür ederim
tugbikk evde dogalgaz yokmu yoksaaa sobalı odada yatsan daha iyi olmazmı şekerimmmm demek 14 haftalık oldunuzzzzzz maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?