Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifammmmmmmmmmmmmm buna bir bakabilirmisssss ben beceremedimde

tugbikim ne diyosun cnm ya ne demek -30 vıyyyy harbi harbi erzulüm aman aman dikkat edin RABBİM bu seneyidee atlatmanızı nasip etsin ondan sonra sıcak bir şehir size kollarını açsın inşallahhhhh..

selam kızlarrr nerdesinizzz yoksa benim gibi okuyup yazmıyomusunuz

tuğbişşş -30u düşünemiyorummmmmm

Günaydın,herkesler iyidir umarım
ben pek iyi değilim elvin doğduğundan beri süt ve meme almama problemi oldu her zaman...celleşmekten yoruldum usandım artık..ikimiz de savaş halindeyiz resmen..sütüm de azaldı yok gibi bişey ,aslında alsa memeyi artacak biliyorum ama işte sevmedi bir türlü ciddi anlamda bunaldım yeminlee,, havalar soğuk yoksa çıkacam akşama kadar turluycam şu aydını sıkıldım çok ,şu 3 buçuk ayda neler çektiğimi anlatamm size yinede binlerce şükür bu güzelliği verdiği için rabbime .eşim bu konuda kızıyor bana bırak almıyorsa almasın her bebek anne sütüyle büyümedi ya ,bide kendini örnek gösteriyor :)anne sütü içmemiş hiç eşim , babasının kızı işte :) eşim rahat bu konuda lakin ben takıyorum en azında 6 aya kadar alsaydı sütümü isterdim offf bence ben hiç uğramıyım buraya böyle sıkıyorum işte sizi

kızlar adet oldunuzmu benim bu 2. Adetim dün oldum yine

Son düzenleme:
bacılarım tünaydınnnnnn
sevo bende okuyup yazamayanlardanım canım şu anda da mızırdanıyolar valla

nurcanım sıkma canını emmezse emmesin zilloş 3 ay verdiğinde yeter hiç vermedim demezsinbende hiç vermedim dememek için kendimi paralıyorum valla bacım

sağlığınız nasıl hastalığı atlattımı elvinçok öperiz onu

pınar gel bakalım nasıl gidiyor bekleyiş yaz arada

papatya sende uğramıyosun sık sık geliyodun öncedenminikler fırsat vermiyormu yoksaöperiz canım sizide

çiğdemmmmmm nasıl gidiyor sende tedaviye başlıyodun anatlyaya geliyodun filan ne yaptın canım hazırlıklara aramı verdiniz yoksa

yazmayı unutmuşum nurcan ben hala adet olmadım
olsamda rahatlasam valla göbek bile balon gibi şişti

bide korunma yöntemlerine alışamıyoruz biz arada kaçıryoruz korkuyorum valla spiral taktırmak istiyorum adet olmayı bekliyorum

nurcik bende çok bunalımlara giriyorum bazen ama geçecek canım hele şu kış geçsin yaz gelsin demeyin keyfimize zaten bebişlerde büyümüş olur bol bol stresimizi atarız.hani elektrikli pompa almıştın işe yaramadımı canım sağıp vermek :26: sen elinden geleni yapıyosun emmezsede emmesin artık yapacak bişey yok ama biberonda sütünü içiyorsa bol bol sağ derim

laracım sen nasılsın tel konuşmalarımızı bile özledim kimseyi aramaya fırsatta olmuyo

bende adet olmadım hiç sanırım süt koruyomuş ama bende olmak isterdim biraz rahatlardım diye düşünüyorum..korunma olayına gelince biz korunmuyoz adet olmadığım için hamilede kalmam diye düşünüyos zaten alışmışız bişeyler kullanmamaya zor geliyiii kullanmak

nurcik yapma cnmm yaaa anca kendini yıpratıyorsun böyle keşke kızın alsada annesinin sütlerini bol bol içse ama kocannda dediği gibi içmiyorsa yapabilecek bişeyin yok saglıklı olsun yeterrrr

pınarr aklım sendee vallaaa sonuç ne zaman inşallahhh bu tedavindeeeee mutlu olursunnnnnnnnnnnn

kızlar bende adet oldum 2 kere 3. de yoldadırrrr

ahh ahh böyle memeye yapışan bebeleri gördükçe imreniyorum yeminle geçenlerde üstüne düştüm mama vermedim acıksın bakalım dedim akşama kadar vermedim sonra memeyi alır gibi oldu bu seferde süt az geldiği için tekrar çığlık çığlığa ağlamaya başladı o haline dayanamıyorum pes ediyorum hemen

Elvin tam olarak iyileşmedi canım hırıltısı var hala .eskiye göre daha iyi tabi..sağol canım bizde sizi öptük

aman kız dikkat edin ne olur ne olmaz :)

mayıs ayı gelsin bir an önce 3 senedir memlkete hasret kaldım.. mayıs ayı geldiği gibi memlekete gidecez kzıımla.. okullar tatil olana kadar oralardayım ..abimler ablamlar akrabalar:) hepsi orda her gün bir yere gider günümü gün edecem gezp tozacam..ordan geldikten sonrada yazlıpğa gideriz deniz kum güneş ohhh deymeyin keyfime o zaman
geldi canım geçen gün,sütüm çok az olduğundan bende işe yaramadı neyseki anlayışlı çıktı kadın ücreti ödemedim bir kaç gün kullan işine yaramazsa geri gönderebilrisin dedi maalesef hiç işime yaramadı geri verecem tekrar uygunada almıştım oysaki

Son düzenleme:

öyle fstoş yapacask bişi yok. ben en çok bünyesi zayıf olur hastalanır diye endişeleniyorum

slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası

nurcannnnnnnn o süt makinası nedir nereden aldın kaç para memnun kalınacak bişeymi bacım bilgi verirmisin benm alabilirimmmm

yeterim inşallah yardımcı olur hastane canım şansınız açık olsun

duru bacım iyiyik gı sen nasılsın faceye fıstık fıstık fotolar yüklüyon yerim seni ve egeyi

sevdamceeeeee nasıl oğluşun sağlığınızz nasışl canıl bacım öptük sizide

sevooooooo bizde beceremiyoruz bacım bu korunma işiniartık allaha emanetizbenide süt koruyor adet polmadım henüz ama ne olur ne olmaz spiral taktırmak istiyom bennnn eşim dediki geçengün 1 de kızımız olsunmuş abooooooo 3 bebe bize çok gelir lan ben halimden memnunum allah çocuklarıma sağlık uzun ömöür versin
burdaki kızlara versin minnak minnak bebecikler

nurcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süt makinası lazım banadaaaaaaaaaaa uygunsa ben alabilirim

laracım fırsat bulamadığım için giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum
uykusuzluğa dayanamıyorum
çeneleri çok zayıf ememiyorlar saatlerce memede kalıyorlar dinlene dinlene emiyorlar biri emip bırakmadan öbürü ağlamaya başlıyor
ve bu durum gece dahada azıyor resmen beni uyutmamak için yarışıyorlar uykumu alamadığım için de hep yorgun hissediyorum kendimi
bide memeyi tutamadıkları için çok kötü yara oldular
ilk aşımızı bekliyoruz hemen ardından rop muaynemiz var rabbim yardımcımız olsun inşallah bebelerimin bir sıkıntısı çıkmaz çok gerginim

Pınarcım çok merak ediyorum seni test günü ne zaman
çok dua ediyorum canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak müjdeli haberlerini verecksin bizlere inşallah

yanlız dua ettikçe ağzım esnemekten yamuluyor üstünde nazar var çok

saol cnm ogluşumda iyi hamd olsunnnnn senin ogluşlar nasıllll

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evt yaa senii çokkk merak ediyoruz sanırsam test günün 15 de hadiiii buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazarsınn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…