fatoşum keşke soba kullanmak yasak olmasa her odaya kurarım valla doldurup kömürü kızrtırım her yanımı doğal gaz ama ısınmıyor ev alttaki çok az yakıyo biz 7.kattayız kuzeydeyiz hava aşırı soğuk -30u gördük düşünebiliyomusun donuyoruzz kızıma örme atlet giydiriyorum hastalamasın bronşit olmasın diye bu kışıda atlattıkmı biter bu erzulüm inşallahhayırlısıyşa
merseray geçmiş olsun canım üüzlme vardır hayırlı bi vakti iyi olki sağlıklı bebeler doğurasın inşallah çok geçmiş olsun
kızlar nevo doğum yapğmış heralde doğrumu
hepinizi çok öper yatağa kaçarım tocede gececi zor ısınır bu gece yatak zooorrrrr
ahh ahh böyle memeye yapışan bebeleri gördükçe imreniyorum yeminle geçenlerde üstüne düştüm mama vermedim acıksın bakalım dedim akşama kadar vermedim sonra memeyi alır gibi oldu bu seferde süt az geldiği için tekrar çığlık çığlığa ağlamaya başladı o haline dayanamıyorum pes ediyorum hemenbacılarım tünaydınnnnnn
sevo bende okuyup yazamayanlardanım canımşu anda da mızırdanıyolar valla
nurcanım sıkma canını emmezse emmesin zilloş 3 ay verdiğinde yeter hiç vermedim demezsinbende hiç vermedim dememek için kendimi paralıyorum valla bacım
sağlığınız nasıl hastalığı atlattımı elvinçok öperiz onu
pınar gel bakalım nasıl gidiyor bekleyiş yaz arada
papatya sende uğramıyosun sık sık geliyodun öncedenminikler fırsat vermiyormu yoksa öperiz canım sizide
çiğdemmmmmm nasıl gidiyor sende tedaviye başlıyodun anatlyaya geliyodun filan ne yaptın canım hazırlıklara aramı verdiniz yoksa
aman kız dikkat edin ne olur ne olmaz :)yazmayı unutmuşum nurcan ben hala adet olmadım
olsamda rahatlasam valla göbek bile balon gibi şişti
bide korunma yöntemlerine alışamıyoruz biz arada kaçıryoruz korkuyorum vallaspiral taktırmak istiyorum adet olmayı bekliyorum
nurcik bende çok bunalımlara giriyorum bazen ama geçecek canım hele şu kış geçsin yaz gelsin demeyin keyfimize zaten bebişlerde büyümüş olur bol bol stresimizi atarız.hani elektrikli pompa almıştın işe yaramadımı canım sağıp vermek :26: sen elinden geleni yapıyosun emmezsede emmesin artık yapacak bişey yok ama biberonda sütünü içiyorsa bol bol sağ derim
laracım sen nasılsın tel konuşmalarımızı bile özledim kimseyi aramaya fırsatta olmuyo
bende adet olmadım hiç sanırım süt koruyomuş ama bende olmak isterdim biraz rahatlardım diye düşünüyorum..korunma olayına gelince biz korunmuyoz adet olmadığım için hamilede kalmam diye düşünüyoszaten alışmışız bişeyler kullanmamaya zor geliyiii kullanmak
nurcik yapma cnmm yaaa anca kendini yıpratıyorsun böyle keşke kızın alsada annesinin sütlerini bol bol içse ama kocannda dediği gibi içmiyorsa yapabilecek bişeyin yok saglıklı olsun yeterrrr
pınarr aklım sendee vallaaa sonuç ne zaman inşallahhh bu tedavindeeeee mutlu olursunnnnnnnnnnnn
kızlar bende adet oldum 2 kere 3. de yoldadırrrr
Heeyy cicoşlarım benimm nasılsınız hepinizi kocaman öperim
yeterim inşallah yardımcı olur hastane canım şansınız açık olsun
duru bacım iyiyik gı sen nasılsın faceye fıstık fıstık fotolar yüklüyon yerim seni ve egeyi
sevdamceeeeee nasıl oğluşun sağlığınızz nasışl canıl bacım öptük sizide
sevooooooo bizde beceremiyoruz bacım bu korunma işiniartık allaha emanetiz benide süt koruyor adet polmadım henüz ama ne olur ne olmaz spiral taktırmak istiyom bennnn eşim dediki geçengün 1 de kızımız olsunmuş abooooooo 3 bebe bize çok gelir lan ben halimden memnunum allah çocuklarıma sağlık uzun ömöür versin
burdaki kızlara versin minnak minnak bebecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?