- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayy nurcik bende esniyorum pinara dua ederken demekki sendede var :)
nazar var üstünde nazar
Geçen elvin kucağımdayken de dua ettim baktım elvinle beraber esnedik bu seferde
ayy nurcik bende esniyorum pinara dua ederken demekki sendede var :)
bu çook güzel kim yapıyo yeter eğer dışarı yapıyosa bunu yapan kişi bana özelden yazarmısın kızıma çok yakışır bunu beyazı,lilasıı ellerine sağlık yapanın çok beğendimEki Görüntüle 597751 Eki Görüntüle 597751 Eki Görüntüle 597754 şifammmmmmmmmmmmmm buna bir bakabilirmisssss ben beceremedimde
tugbikim ne diyosun cnm ya ne demek -30 vıyyyy harbi harbi erzulüm aman aman dikkat edin RABBİM bu seneyidee atlatmanızı nasip etsin ondan sonra sıcak bir şehir size kollarını açsın inşallahhhhh..
düşünnmeyin bile kızlar 460 lira doğalgaz geldi evde lodos esiyo sanki donuyoruz çocuk kat kat giymekten hareket edemiyo nerdeyse az kaldı azzselam kızlarrr nerdesinizzzyoksa benim gibi okuyup yazmıyomusunuz
tuğbişşş -30u düşünemiyorummmmmm
hmm kork valla olmaz olmaz sonra yutarsın hapın büyğünü ben gibiyazmayı unutmuşum nurcan ben hala adet olmadım
olsamda rahatlasam valla göbek bile balon gibi şişti
bide korunma yöntemlerine alışamıyoruz biz arada kaçıryoruz korkuyorum vallaspiral taktırmak istiyorum adet olmayı bekliyorum
bende adet olmadım hiç sanırım süt koruyomuş ama bende olmak isterdim biraz rahatlardım diye düşünüyorum..korunma olayına gelince biz korunmuyoz adet olmadığım için hamilede kalmam diye düşünüyoszaten alışmışız bişeyler kullanmamaya zor geliyiii kullanmak
nurcan süt konusunu düşündükçe stres yapıyosun olan sütünde gidicek prasa ye bulgur çorbası pilavı ye üzüm hurma komppostosu ye helva ye bolca ceviz badem ye bunları ye azda olsa besleyici olsun stün rıskı ne kadarsa onu alır zaten üzme kendini...edir memlkete hasret kaldım.. mayıs ayı geldiği gibi memlekete gidecez kzıımla.. okullar tatil olana kadar oralardayım ..abimler ablamlar akrabalar:) hepsi orda her gün bir yere gider günümü gün edecem gezp tozacam..ordan geldikten sonrada yazlıpğa gideriz deniz kum güneş ohhh deymeyin keyfime o zaman
geldi canım geçen gün,sütüm çok az olduğundan bende işe yaramadı neyseki anlayışlı çıktı kadın ücreti ödemedim bir kaç gün kullan işine yaramazsa geri gönderebilrisin dedi maalesef hiç işime yaramadı geri verecem tekrar uygunada almıştım oysaki
slm arkadaşlar acıbadem hastanesi ücretsiz tüp bebek yapıyormuş bi arkadaştan duydum ve verdiklaeri numrayı aradım akşam ismimi aldılat tc mi aldılar ne güzel seevinmiştim en sonunda demezmi hiç sağlık güvenceniz olmayacak meğerse sadece yeşil kartlılara yapıyolarmış.ama talep çok olursa herkes için değerlendireceklermiş sizde arayın talep artsın arkadaşlar 144 tel. numarası
sahi sen almadınmı kamer iki tane bacım mahvolursun kullanan arkadaşım var onunda iki aslanı var çok işe yaradığını söleid hatta geceleri göğüsler dolunca sağıp dolaba koyuyodu işine yarar inşallahnurcannnnnnnn o süt makinası nedir nereden aldın kaç para memnun kalınacak bişeymi bacım bilgi verirmisin benm alabilirimmmm
allah yardımcıın olsun işin zor hep derim ikiz anneleri cennete ilk girenler olcak heralde :))) zor iş zooor inşallah bi sorun çıkmaz muayenelerdelaracım fırsat bulamadığım için giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum
uykusuzluğa dayanamıyorum
çeneleri çok zayıf ememiyorlar saatlerce memede kalıyorlar dinlene dinlene emiyorlar biri emip bırakmadan öbürü ağlamaya başlıyor
ve bu durum gece dahada azıyor resmen beni uyutmamak için yarışıyorlar uykumu alamadığım için de hep yorgun hissediyorum kendimi
bide memeyi tutamadıkları için çok kötü yara oldular
ilk aşımızı bekliyoruz hemen ardından rop muaynemiz var rabbim yardımcımız olsun inşallah bebelerimin bir sıkıntısı çıkmaz çok gerginim
banad aokusana nurcik bende ne var acebaaaaPınarcım çok merak ediyorum seni test günü ne zaman
çok dua ediyorum canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak müjdeli haberlerini verecksin bizlere inşallah
yanlız dua ettikçe ağzım esnemekten yamuluyor üstünde nazar var çok
bendeeeeeelvinin esneyen ağzını yerim ben
lara kedersiz fatoş sevo siz rota aşısı yaptırdınızmı ??
ipek gelirse okur cevabınıda yazar inşallah su çiçeği aşısı yaptırdımı acaba ipek nevo işte bebeleri yaşını dolduran anneler burda yaptır diyo ebe yaptırma diyo doktor arada kaldım
eve gelir gelmez heycanla pc yi açtım pınar erkenden test yapmıştır mutluu haber okurum diyee ama gelmemişş demekki bu sefer gününü bekliyecekkkk
adaşım bildiği kadarıyla 15 ocak test günü Pınar ıngeliyom gidiyom pınardan haberr yokkkkk:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
adaşım bildiği kadarıyla 15 ocak test günü Pınar ınacaba yazdı da ben mi görmedim erken test mi yapacaktı kiiii inşallah müjdesiyle gelecekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?