Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kizlar hayirli cumalar

bu mubarek gunde pinar arkadasmiza dua edermisiniz hic olmazsa bi ayetel okuyun oda evkadina kavussun sagkicakla ins...

kizlar pinar dua edin diye girmistim sizinde aklinizdaymis allah razi olsun..pinarin pazartesi test gunu en kalitelisinden embriyolari konuldu bir tanesi tutacak ins.hem iki rahminede konuldu :) bakalim ben umitliyim guzel haber getirecek ins.

kızlar merhaba yat yat fenalık geldi içime off çok sıkıldım yaa pazardan beri evdeyim iğenemi bile evde vuruluyorum hemşire geliyo beni merak etmişsiniz çok sağol bekliyorum işte napıyım son günler daha da zor geçiyo seyhancım canım benim çok sağol arkadaşlardan dua etmelerini istemişsin öpüyorum hepinizi tek tek

bu kadar kaçamak yeter ben çıkıyorum yatağıma marş marş dualarınızı eksik etmediğinizi biliyorum arkadaşlar allah hepinizden razı olsun

banada dua edin bende tedavi oluyorum Rabbim en yakın zamanda beni ve benim gibi tüm bebiş isteyenleri hamiş yapsın sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklayalım inşAllah

pınarım bu günlerde hep aklımdasın zaten bol bol dua ediyoruz oğluşlarla inşallah yüzün gülecek bu sefer

pınarcım allahın izniyle bu sefer seninde sonucun hayırlısıyla olumlu olur inşallahhhhhhh dualarımızdasın canımmmmmmmmmmm

eve gelir gelmez heycanla pc yi açtım pınar erkenden test yapmıştır mutluu haber okurum diyee ama gelmemişş demekki bu sefer gününü bekliyecekkkk

bu çook güzel kim yapıyo yeter eğer dışarı yapıyosa bunu yapan kişi bana özelden yazarmısın kızıma çok yakışır bunu beyazı,lilasıı ellerine sağlık yapanın çok beğendim

tugbikim ne diyosun cnm ya ne demek -30 vıyyyy harbi harbi erzulüm aman aman dikkat edin RABBİM bu seneyidee atlatmanızı nasip etsin ondan sonra sıcak bir şehir size kollarını açsın inşallahhhhh..

selam kızlarrr nerdesinizzz yoksa benim gibi okuyup yazmıyomusunuz

tuğbişşş -30u düşünemiyorummmmmm
düşünnmeyin bile kızlar 460 lira doğalgaz geldi evde lodos esiyo sanki donuyoruz çocuk kat kat giymekten hareket edemiyo nerdeyse az kaldı azz

hmm kork valla olmaz olmaz sonra yutarsın hapın büyğünü ben gibi

hmm korunmuyo bu kızlar arkdaş işe bak ya örnek teşkil etmemiz laızmdı nevoyla benim demedi demeyin koruyun münüşleir bendne demesiiii
nurcan süt konusunu düşündükçe stres yapıyosun olan sütünde gidicek prasa ye bulgur çorbası pilavı ye üzüm hurma komppostosu ye helva ye bolca ceviz badem ye bunları ye azda olsa besleyici olsun stün rıskı ne kadarsa onu alır zaten üzme kendini...

ayrıca o tatil planları yaparken hiçmi aklına gelmeidm hiçmi vicdanın sızlamadı kadın sizler gezip tozarken ben iki bebeyle tımarhane yollarına düşemekten korkuyorum

ay canım ben arayamam tc numarasındna çıkar bebek olduğu ama çevremde çocuksuz olanlara aratayım işe yarasın yeterki
nurcannnnnnnn o süt makinası nedir nereden aldın kaç para memnun kalınacak bişeymi bacım bilgi verirmisin benm alabilirimmmm
sahi sen almadınmı kamer iki tane bacım mahvolursun kullanan arkadaşım var onunda iki aslanı var çok işe yaradığını söleid hatta geceleri göğüsler dolunca sağıp dolaba koyuyodu işine yarar inşallah

allah yardımcıın olsun işin zor hep derim ikiz anneleri cennete ilk girenler olcak heralde :))) zor iş zooor inşallah bi sorun çıkmaz muayenelerde

banad aokusana nurcik bende ne var acebaaaa

elvinin esneyen ağzını yerim ben
bendeeeee

lara kedersiz fatoş sevo siz rota aşısı yaptırdınızmı ??

ipek gelirse okur cevabınıda yazar inşallah su çiçeği aşısı yaptırdımı acaba ipek nevo işte bebeleri yaşını dolduran anneler burda yaptır diyo ebe yaptırma diyo doktor arada kaldım

cnm benim sıpa alerjik oldugu için yaptıramıyorum seyhan yaptırdı nurcikte yaptırmadı bildiğim kadarıylaaa

bacılar nassınızzzzzzzzzz

bende pınardan haber alırmıyım diye girip çıkıyomda yok yok anacım hayırlı haber verir inşallahhhh

gız tuğbiş bacım korkuyum demi 3. minnoş fazla bize allah olmayana versin lannnnnnnnnnnn 312 lira elektiring gelmiş bizedeşu kış bir geçseydi hayırlısıyla

rota aşısı ben yaptırmadım allaha emanetler artık kuzular tek olsaydı düşünürdüm belkiiiii 2 aşı bize ağır olacak 600 ü geçiyortanesi 160 civarıymış sanırsam

çıktım hepinizi öptümmmmmmmmmmm

eve gelir gelmez heycanla pc yi açtım pınar erkenden test yapmıştır mutluu haber okurum diyee ama gelmemişş demekki bu sefer gününü bekliyecekkkk

geliyom gidiyom pınardan haberr yokkkkk:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
adaşım bildiği kadarıyla 15 ocak test günü Pınar ın acaba yazdı da ben mi görmedim erken test mi yapacaktı kiiii inşallah müjdesiyle gelecekkkkk

adaşım bildiği kadarıyla 15 ocak test günü Pınar ın acaba yazdı da ben mi görmedim erken test mi yapacaktı kiiii inşallah müjdesiyle gelecekkkkk

adaşım yaa pınar erken yapıyorr yaaa yine erkenden yapıptaaa güzel haberi almıştırr diye dedim ondan heycanım RABBİM duy sesimizii arkadaşımızıı sevindirr inşallahhhhhhhhhhhhhhh

selam kizlar nasilsiniz

tugbisim ben yaptirdim doktorumuzda saglik ocagida yaptirmami istedi.arkadasimda onerdi canim

fatos pinar test gununde yapacak bu sefer erken yapmayacakti canim artik yarin guzel haber aliriz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…