Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hepinizin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum vee sizi seviyorum arkadaşlarım....

söylediklerinin hepsini fazlasıyla yiyiorum tubi, zilloşum emmedikten sonra ne yersem yiyim sütüm artmıycak ki
ayrıca çok kilo aldım böyle bir iştah olamaz devamlı yemek yeme ihtiyacı tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum benim bu kilalar sütümden daha vahim olmaya başladı tehlike sinyalkleri çalıyor .derhal vermem lazım yoksa obeziteye doğru ilerliyorum adım adım

gözünü seveyim tubi gözün kalmasın tatilimde:) sen gezip tozarken iyimiydi ayrıca sen neden gezemiyormuşsun bakim 2 bebe olunca ne ooluyo bence daha keyifli olur biri sende biri babada paylaşarısınız gezersiniz dilediğiniz gibi arabanızda vardı sizin hem dimi atlar arabaya karadeniz turumu mamaramı egemi neresiyse yaparsınız tatilinizi bi güzel
kararl bağlama güzel hayaller kur güzel bacı

okudum okudum kocaman bir çatlak var üzerinde
çatlaks tubii

yaptırmadım canım ben ..2. ay aşısı ile beraber yapılıyormuş o günde üstümde o kadar para yoktu ebeye sordumsiz ne diyorsunuz çokmu önemli bir aşı yaptırmam gerekirse yine alır gelirim dedim o da bana kalırsa çokta gerek görmüyorum bırakın (ogün bir bayan daha vardı bebeğini aaşıya getiren ikimiz için söylüyordu)biraz alışsın bebeleriniz mikroplara bağışık sistemeri güçlü olsun dedi böyle söyleyince yaptırmadım bende pişmanda değilim açıkçası .neden sordunki merak ettim

ayy pınar yaparmı bugün testi çok heyecanlıyım :18::18::18::18:

canlarım maalesefff.....

'Ve sizi mutlaka korku ve açlıktan ve mal, can ve ürün eksikliğinden imtihan ederiz. Ve sabredenleri müjdele.' Bakara Suresi 155.ayet.
neler yasadın,ne zamandır ıstiyosun hiç bilmiyorum suan girdim bu sayfaya ama hepimiz imtihan ediliyoruz,soylenecek tek sey sabır sabır sabır...

nurcanımm canım sütün artsın die humana still tea iç işe yarıo bide emmmek istemiosa minnoş kızın sütünü sağıp biberonla ver istersen yada biberona alışmasın diosan sütünü sağ ve kaşıkla içir işe yarıyor canım benim sıpa emmek istemezken ben kaşıkla veriodum ve o zaman içiyordu bu durum arada oluyo geçer inşallah q

sana soracaktım bende sizde böyle bir dönemden geçmiştiniz şimdi nasıl emiyormu oğlun ?
Bende canım sağıp veriyorum ama kaşıkla değil biberonla

bende aranıza yeni katılmıştım bende bilmiyoum ne tedavi gördüğünü pınar arkadaşım ama ne olursa olsun umudumuzu yitirmiycez burda bizi gerçek manada anlayan arkadaşlarla birbirimize hep dua edicez Rabbim dualarımızı kabul edicek inşAllah

Son düzenleme:
selam..herkes iyidir inşallah ...biz iyiyiz çok şükür oğlum da sonunda iyileşti uzun zamandır hep hastaydı ancak toparlandı inşallah bir dha olmaz

sana soracaktım bende sizde böyle bir dönemden geçmiştiniz şimdi nasıl emiyormu oğlun ?
Bende canım sağıp veriyorum ama kaşıkla değil biberonla

bizde geçirdik o dönemi şükür atlattık emiyor ama biberonla vermecanım ememk istememsinde katkısı oluyomuş bende yeni öğerendm bi ark da öle dedi kaşıkla ver

Son düzenleme:
sağolun kızlar vecaplarınız için...

pınarı hayırlısı be canım vakti var demekki ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten ok üzgünüm...

nurcan merak etmişsin ben rotalarını yaptırdım 2 doz gerekli tüm aşıları yapıldı sadece s uçiçeği aşına takıldım bi çok arkadaşım yaptırma diyo o önemli değil diyo yapılsada çıkarıyo yapılmasada biraz mücadeeci olsun bedeni diyolar bu dönemler zamanı karrasız kaldım ondna sordum rotalarıda sizler için sordum...

biizm bir kızımız daha olcak teyzeleri oğlum çok istedim bi kızım var diye ama hayırlı sağlıklısını istedim hep demekki buymuş diyorum...bizler iyiyiz pzts antalyaya gidiyoruz 2 gün kalıp ordanda ıspartaya geçicez validemlere nidayı özlemişler görmek istiyolar e banada gezme laızm hiç hayır demedim valla

annnem burd<a o torunuyla oynuyo bol bol bend eyatıyorum paso başım yastıktan kalkmıyo son günlerde başka bi haber yok bizden bu kadar öptm sizleri hoşçakalın canlar

hayırlı uğurlu olsun canım allah sağlıkla bu kızını da kucağına almak nasip etsin...eğer nida fazla hasta olmayan bir bebekse yaptırma istersen ama ben ömer de hiç düşünmeden dr su çiçeği aşısının vakti geldi deyince yaptırdım çcuk zaten alerjik yapıda ekim ayından beri 5 defa antibiyotik kullandı birde su çiçeği kızamık gibi hastalıkları olmasın olacaksa da hafif geçsin diye yaptırdım

ipegim cok gecmis olsun canim.sen nasilsin..

tugbis tebrikler bi kizimiz daha geliyo demek saglicakla kucagina al insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…