nurcan süt konusunu düşündükçe stres yapıyosun olan sütünde gidicek prasa ye bulgur çorbası pilavı ye üzüm hurma komppostosu ye helva ye bolca ceviz badem ye bunları ye azda olsa besleyici olsun stün rıskı ne kadarsa onu alır zaten üzme kendini...
ayrıca o tatil planları yaparken hiçmi aklına gelmeidm hiçmi vicdanın sızlamadı kadın sizler gezip tozarken ben iki bebeyle tımarhane yollarına düşemekten korkuyorum
banad aokusana nurcik bende ne var acebaaaa
bendeeeee
yaptırmadım canım ben ..2. ay aşısı ile beraber yapılıyormuş o günde üstümde o kadar para yoktu ebeye sordumsiz ne diyorsunuz çokmu önemli bir aşı yaptırmam gerekirse yine alır gelirim dedim o da bana kalırsa çokta gerek görmüyorum bırakın (ogün bir bayan daha vardı bebeğini aaşıya getiren ikimiz için söylüyordu)biraz alışsın bebeleriniz mikroplara bağışık sistemeri güçlü olsun dedi böyle söyleyince yaptırmadım bende pişmanda değilim açıkçası .neden sordunki merak ettimlara kedersiz fatoş sevo siz rota aşısı yaptırdınızmı ??
ipek gelirse okur cevabınıda yazar inşallah su çiçeği aşısı yaptırdımı acaba ipek nevo işte bebeleri yaşını dolduran anneler burda yaptır diyo ebe yaptırma diyo doktor arada kaldım
canlarım maalesefff.....
canlarım maalesefff.....
hepinizin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum vee sizi seviyorum arkadaşlarım....
canlarım maalesefff.....
nurcanımm canım sütün artsın die humana still tea iç işe yarıo bide emmmek istemiosa minnoş kızın sütünü sağıp biberonla ver istersen yada biberona alışmasın diosan sütünü sağ ve kaşıkla içir işe yarıyor canım benim sıpa emmek istemezken ben kaşıkla veriodum ve o zaman içiyordu bu durum arada oluyo geçer inşallah q
sana soracaktım bende sizde böyle bir dönemden geçmiştiniz şimdi nasıl emiyormu oğlun ?
Bende canım sağıp veriyorum ama kaşıkla değil biberonla
sağolun kızlar vecaplarınız için...
pınarı hayırlısı be canım vakti var demekki ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten ok üzgünüm...
nurcan merak etmişsin ben rotalarını yaptırdım 2 doz gerekli tüm aşıları yapıldı sadece s uçiçeği aşına takıldım bi çok arkadaşım yaptırma diyo o önemli değil diyo yapılsada çıkarıyo yapılmasada biraz mücadeeci olsun bedeni diyolar bu dönemler zamanı karrasız kaldım ondna sordum rotalarıda sizler için sordum...
biizm bir kızımız daha olcak teyzeleri oğlum çok istedim bi kızım var diye ama hayırlı sağlıklısını istedim hep demekki buymuş diyorum...bizler iyiyiz pzts antalyaya gidiyoruz 2 gün kalıp ordanda ıspartaya geçicez validemlere nidayı özlemişler görmek istiyolar e banada gezme laızm hiç hayır demedim valla
annnem burd<a o torunuyla oynuyo bol bol bend eyatıyorum paso başım yastıktan kalkmıyo son günlerde başka bi haber yok bizden bu kadar öptm sizleri hoşçakalın canlar
ipegim cok gecmis olsun canim.sen nasilsin..
tugbis tebrikler bi kizimiz daha geliyo demek saglicakla kucagina al insallah canim
ben iyiyim çok şükür dolu dolu yoğun geçiyo günler uğraşıp gidiyoruz işte sen nasılsın kızın nasıl bebekli hayata alışabildin ytmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?