Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamlar bacılarımmmm

nasılsınız? bende çok uğrayamıyorum kusura bakmayın benimkiler gün geçtikçe kucak oyun mama derken bakmışım gün bitmişşş

ipek nasılsınız ömerciki ve seni çok öpüyoruz

tuğbişşşşşşşşşşşşşşşşşşş tahminim tutmadı bacım erkek demiştim hayırlı olsun sağlıcakla doğsun büyüsün canım

benimkiler durmuyor mama ve uyku zamanı hepinize iyi gecelerrr

slm bacılarrrr nasılsınız biz hiç iyi değiliz
oğluşum hasta bide aşı olduk ateş öksürük burun akıntısı çok kötüyüz dua edinde iyleşelim bir an evvel hafta sıonundan beri öleyiz

aneeeyyyy bir kızçen daha oluyo demek ha .benimde tahmn tutmadı yine

sağlıcakla al kucaına inşallah
bizde geçirdik o dönemi şükür atlattık emiyor ama biberonla vermecanım ememk istememsinde katkısı oluyomuş bende yeni öğerendm bi ark da öle dedi kaşıkla ver
kaşıkla dendim ama döküp duruyodu resmen gargara yapıyordu sonrada hop çıksrıyodu hepsini ben daha azla dayanamadım tekrar biberona döndüm

selam bacılar nasılsınız?valla vakitsizlikden geçmişi okuyamadım nasılsınız?bebişler nasil?biz çok iyiyiz maşaallah bugün 10 ayımızı doldurduk 24 martta 1 yaşımıza gircez ALLAH izin verirse şifa yı merak ediyorum en son hamile idi doğum yaptımı?bebişi kızmı?erkekmi?birde kızımla resimlerimizi paylaşmak istiyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim hepinizi öpüyorum.....

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

herkese hayırlı kandiller

hayırlı kandiller herkese
hepimizin geçmiş kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Edacığım hoşgeldin maşallah yeğenim yaşına yaklaşmış canım beklenen doğum tarihim 2 mart ama yüksek ihtimal sezeryan olacağım için henüz tarihi netleştirmedik doktorla ama şubat 15 den sonra olabilir diye tahminim var bebeğim kız canım bu arada resim ekleyecekmişsin bence profilinde albüm oluştur ve böylece sadece listendeki arkadaşlar görsün diye onaylarsan öyle herkes göremez de sana tarif yazayım canım özelden

ooohhhhh maaşaallah bacım bitirmişsin bişey kalmamış RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimsanada prenses geliyor demek sağlıklı hayırlı uzun ömürlü elat olsun hayırlı rahat bi doğum olsun inşaallah tamam canım resmide dediğin gibi yaparım....

slm canlar epeydir yazamadım sizlere biz kızımla nnemlerdeyiz 40 gün olck neredeyse 9 şubatta dönecegim evime
spor gidiyorum su kilolardn kurtulmak için zar zor 5 kğ gitti daha 6 kilo var hamilelikte üzerime yapışan
kızım 9 aylık olmk üzere rabbim herkese yaşatsın bu trifsiz duyguyu
inş. bebişler iyidir herkesi cok özledim
şifacım az kalmış doguma rabbim kucagına almayı nsip etsin canım
cok öptük herkesi Allaha emanet olun...

iyi geceler kizlar

nuray gecmis olsun ins duzelmissinizdir

sifa masallahh cok az kalmis :) hazirliklar ne durumda neler aldin bakalim hem seni hic gormedik albumune eklede gorelim yada baska topigede olur

tosti ahhh o kilolari sorma bende cok dertliyim

günaydın canlarım nasılsınız hepinizi çok öpüyorum ve çok özledim hayırlı cumalar
şifacım maşallah az kalmış nuraycım çok geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallahhh
giremiyorum unuttuğumu düşünmeyin hiç aklımdan çıkmıyorsunuz sizi çok özlüyorum
tubişim demek prenses geliyor hayırlısıyla kucağına almak naip etsin tez zamanda rabbim
darısı bizlerin başına inşallah bizim bebiş çalışmalarına ara verdik tüp bebeğe bakalım olmazsa marttan sonra düşünüyoruz ama hiç sanmıyorum ama allah büyükkk
hadi hepinize kucaklar dolucu öpücüklerimi sunuyorum sizi çok sevennnnnn
SEDEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

iyi akşamlar kızlarrr ne var ne yok ben 1 haftadır fırsat bulup giremedim yiğnemim burdaydı onla zaman nasıl geçti anlamadım

evet canım az kalıyooo :18: amin canım benim evet inşallah isteğim olacak hep ilk bebeğim kız olsun isterdim aminn inşallah doğum korkusu sardı bile beni :18: tamam canım albümünü bekliyoruz

canımm amin ALLAH razı olsun demek kızınla anneanne keyfindesiniz gözleriniz aydın olsun sporlada istediğin kiloya inersin inşallah maşallah büyümüş bayağı kızın

canım beşik var oda yatak odasında olacak oda yapamadık acil ihtiyaçlarını almaya çalıştık hep :2:

Eki Görüntüle 616578 Eki Görüntüle 616579 Eki Görüntüle 616580 Eki Görüntüle 616581
alelacele eşime çektirdim fotoları pek de büyümemiş mi göbeciğim :26:

canımmm hoş geldin özlemişimm seni sağol canım benim aminnnn sen nasılsın nasıl gidiyor

canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
amin canım

iyi akşamlar kızlarrr ne var ne yok ben 1 haftadır fırsat bulup giremedim yiğnemim burdaydı onla zaman nasıl geçti anlamadım
ooo demek evde bi bıcırık vardı öptüm kocamannn

Son düzenleme:
kızz şifaa maşallah size göbüşün çok güzel kocaman değil
Allah sağlıocakla doğurup kucağına aldığın günleride göstersin
darısı diğer arkadaşlarımızn başına inş

kızz şifaa maşallah size göbüşün çok güzel kocaman değil
Allah sağlıocakla doğurup kucağına aldığın günleride göstersin
darısı diğer arkadaşlarımızn başına inş
demi yaaa büyümedi minnak kaldı göbişim ama eşim ne diyooo " fil yavrusuna dönmüşüm " onun gözünde neyim bi görsen hamile olduğumu anlamayanlar bile olmuştu ki hatta geçenlerde bi teyzeye dedimki yaklaşık 1 ayım var doğuma " hiç öyle görünmüyon " dedi amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah listemiz bi sıfırlansaydı hayırlısıyla tez zamanda inşallah bu yıl özlem çekenlerin hasreti dinsin uğur ve şans getirsin inşallah

saol canım benim tam atlattır derken ben yakalandım gribe oğluşumda emdiği için benden tekrar aldı ateşimiz kalmadı şükür ama burun akıntısı ve öksürük devam edio

şifacım allahım hayırlsıla kucağına almayıda nasip etsin canım son günler çabuk geçer tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…