aneeeyyyy bir kızçen daha oluyo demek ha .benimde tahmn tutmadı yinesağolun kızlar vecaplarınız için...
pınarı hayırlısı be canım vakti var demekki ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten ok üzgünüm...
nurcan merak etmişsin ben rotalarını yaptırdım 2 doz gerekli tüm aşıları yapıldı sadece s uçiçeği aşına takıldım bi çok arkadaşım yaptırma diyo o önemli değil diyo yapılsada çıkarıyo yapılmasada biraz mücadeeci olsun bedeni diyolar bu dönemler zamanı karrasız kaldım ondna sordum rotalarıda sizler için sordum...
biizm bir kızımız daha olcak teyzeleri oğlum çok istedim bi kızım var diye ama hayırlı sağlıklısını istedim hep demekki buymuş diyorum...bizler iyiyiz pzts antalyaya gidiyoruz 2 gün kalıp ordanda ıspartaya geçicez validemlere nidayı özlemişler görmek istiyolar e banada gezme laızm hiç hayır demedim valla
annnem burd<a o torunuyla oynuyo bol bol bend eyatıyorum paso başım yastıktan kalkmıyo son günlerde başka bi haber yok bizden bu kadar öptm sizleri hoşçakalın canlar
kaşıkla dendim ama döküp duruyodu resmen gargara yapıyordu sonrada hop çıksrıyodu hepsini ben daha azla dayanamadım tekrar biberona döndümbizde geçirdik o dönemi şükür atlattık emiyor ama biberonla vermecanım ememk istememsinde katkısı oluyomuş bende yeni öğerendm bi ark da öle dedi kaşıkla ver
slm bacılarrrr nasılsınız biz hiç iyi değiliz
oğluşum hasta bide aşı olduk ateş öksürük burun akıntısı çok kötüyüz dua edinde
iyleşelim bir an evvel
geçmiş olsun cnm çarçabuk iyileşir eymen paşa inşallah
selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER
herkese hayırlı kandiller
hepimizin geçmiş kandili mübarek olsunhayırlı kandiller herkese
Edacığım hoşgeldin maşallah yeğenim yaşına yaklaşmışselam bacılar nasılsınız?valla vakitsizlikden geçmişi okuyamadım nasılsınız?bebişler nasil?biz çok iyiyiz maşaallahbugün 10 ayımızı doldurduk 24 martta 1 yaşımıza gircez ALLAH izin verirse şifa yı merak ediyorum en son hamile idi doğum yaptımı?bebişi kızmı?erkekmi?birde kızımla resimlerimizi paylaşmak istiyorum ama nasıl oluyo bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim hepinizi öpüyorum.....
hepimizin geçmiş kandili mübarek olsundualarımız kabul olsun inşallah
Edacığım hoşgeldin maşallah yeğenim yaşına yaklaşmışcanım beklenen doğum tarihim 2 mart ama yüksek ihtimal sezeryan olacağım için henüz tarihi netleştirmedik doktorla ama şubat 15 den sonra olabilir diye tahminim var bebeğim kız canım bu arada resim ekleyecekmişsin bence profilinde albüm oluştur ve böylece sadece listendeki arkadaşlar görsün diye onaylarsan öyle herkes göremez de sana tarif yazayım canım özelden
canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
evet canım az kalıyoooooohhhhh maaşaallah bacım bitirmişsin bişey kalmamış RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimsanada prenses geliyor demek sağlıklı hayırlı uzun ömürlü elat olsun hayırlı rahat bi doğum olsun inşaallah tamam canım resmide dediğin gibi yaparım....
canımm amin ALLAH razı olsun demek kızınla anneanne keyfindesiniz gözleriniz aydın olsun sporlada istediğin kiloya inersin inşallah maşallah büyümüş bayağı kızınslm canlar epeydir yazamadım sizlere biz kızımla nnemlerdeyiz 40 gün olck neredeyse 9 şubatta dönecegim evime
spor gidiyorum su kilolardn kurtulmak için zar zor 5 kğ gitti daha 6 kilo var hamilelikte üzerime yapışan
kızım 9 aylık olmk üzere rabbim herkese yaşatsın bu trifsiz duyguyu
inş. bebişler iyidir herkesi cok özledim
şifacım az kalmış doguma rabbim kucagına almayı nsip etsin canım
cok öptük herkesi Allaha emanet olun...
canım beşik var oda yatak odasında olacak oda yapamadıkiyi geceler kizlar
nuray gecmis olsun ins duzelmissinizdir
sifa masallahh cok az kalmis :) hazirliklar ne durumda neler aldin bakalim hem seni hic gormedik albumune eklede gorelim yada baska topigede olur
tosti ahhh o kilolari sorma bende cok dertliyim
canımmm hoş geldin özlemişimm senigünaydın canlarım nasılsınız hepinizi çok öpüyorum ve çok özledim hayırlı cumalar
şifacım maşallah az kalmış nuraycım çok geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallahhh
giremiyorum unuttuğumu düşünmeyin hiç aklımdan çıkmıyorsunuz sizi çok özlüyorum
tubişim demek prenses geliyor hayırlısıyla kucağına almak naip etsin tez zamanda rabbim
darısı bizlerin başına inşallah bizim bebiş çalışmalarına ara verdik tüp bebeğe bakalım olmazsa marttan sonra düşünüyoruz ama hiç sanmıyorum ama allah büyükkk
hadi hepinize kucaklar dolucu öpücüklerimi sunuyorum sizi çok sevennnnnn
SEDEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
amin canımcanlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ
ooo demek evde bi bıcırık vardıiyi akşamlar kızlarrr ne var ne yok ben 1 haftadır fırsat bulup giremedim yiğnemim burdaydı onla zaman nasıl geçti anlamadım
demi yaaa büyümedi minnak kaldı göbişimkızz şifaa maşallah size göbüşün çok güzel kocaman değil
Allah sağlıocakla doğurup kucağına aldığın günleride göstersin
darısı diğer arkadaşlarımızn başına inş
iyi geceler kizlar
nuray gecmis olsun ins duzelmissinizdir
sifa masallahh cok az kalmis :) hazirliklar ne durumda neler aldin bakalim hem seni hic gormedik albumune eklede gorelim yada baska topigede olur
tosti ahhh o kilolari sorma bende cok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?