Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canım benim tam atlattır derken ben yakalandım gribe oğluşumda emdiği için benden tekrar aldı ateşimiz kalmadı şükür ama burun akıntısı ve öksürük devam edio
aaa çok geçmiş olsun bende yeni yeni atlatıyorum gribi girip çabuk gitti de öksürüğüm çok uzamıştı acil şifalar dilerim canım

şifacım allahım hayırlsıla kucağına almayıda nasip etsin canım son günler çabuk geçer tadını çıkar
amin canım benim ALLAH razı olsun evet harbiden hızlı geçiyor sanki zamannn

masallah sifam cok guzel gorunuyosun kizinla..bu arada adi ne olacak cimcimenin.

sedefomm aman iyi olunda tedaviye gecte baslasaniz olur canim

nuray bende cok fena hastayim ruyaya gecmedi ins gecirmem

masallah sifam cok guzel gorunuyosun kizinla..bu arada adi ne olacak cimcimenin.

sedefomm aman iyi olunda tedaviye gecte baslasaniz olur canim

nuray bende cok fena hastayim ruyaya gecmedi ins gecirmem
çok teşekkür ederiz canım valla işin açığı Azra var halaaa aklımda ama kesin koyarız bile diye netleştirmedik daha önce bahsetmiş miydim :26: eniştem de fikir verdi Reyyan (oruç tutanların gireceği cennet kapısı ) ymış anlamı ama yedekte tabi işte işin içine isim telaşesi çabası sarfetmiyoz halaa nedense sağlıklıca kucağıma alayım da inşallah bu saydıklarımdan yüksek ihtimal Azra olabilir herhalde geçmiş olsun yaaa salgın dolaşıyor heryerde :2: acil şifalar dilerim

bacılar merhaba nasılsınız şifacım albüm oluşturum bacım sağol iki tane kızımın bide beraber olan resmimizi koydum sezeryandan hiç korkma bacım bence çooookkkk rahat hiç bir sıkıntısı yok ben yaşamadım en azından korkma sağlıkla kucağına al inşaallah prensesini

hamdolsun tatlım iyiyim sen nasılsın evet gördüm bayıldım resimlere evet canım en temizi genel anestesili sezeryan demi bende inşallah çabucak toparlanırımm çok sağol canım aminnnn ALLAH razı olsun

ben genel anezteziyle oldum doğumdan yarım saat sonra bağdaş kurup oturdum bacım ağrı kesici bile yaptırmamak için yırttım kendmi ama zorla yaptılar korkacak bişey yok canım herşey güzel olacak

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

kaç tane okumamız gerekiyo ben yardımcı olmaya çalışıyım özelden mesaj atamıyorum ..

sanada geçmiş olsun şifam öksürük geç bitiyo malesef
son zamanlar artık rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini inşallah

bacım bi kişi birden çok okuyabiliyormu ona göre alalım inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın rabbim sizinde özleminiz son bulsun hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim

sanada geçmiş olsun şifam öksürük geç bitiyo malesef
son zamanlar artık rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini inşallah
sağol canımm benim evet canım son zamanlarım amin inşallah canım çok çok sağol ya ama geçen cumartesi ( 36 haftalıkken ) kontrolde dr. a dedim ki haftaya tarih konuşuruz dedim dur daha erken 36 sın dedi bana bende hemen dedim ki ama haftaya 37 olacağım haftaya bakarız dedi ama anlamadım ben bu işi :26: tarih bi netleşseydi nasılsınız oğluşunla

bacım bi kişi birden çok okuyabiliyormu ona göre alalım inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın rabbim sizinde özleminiz son bulsun hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim
evet canım 1 kişi birden fazla okuyabiliyor bende görüştüm daha önce cevaplayım istedim okuyabildiğin kadar okursun özelden haber verirsin Yetere

hayırlısı canım bi dahaki gittiğinde kesinleşir inşallah iyice heyecanlandın sen bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun rabbim hayırlısıyla o günleride göstercek canım benim oğluşla iyiyiz çok şükür diş çıkarmaya çalışıo teyzesi onun huysuzluğu var biraz
tamam canım ben okuyunca yazarım yetere saol cvpladın için allaha emanet olun

evet canım ya bu hafta ya da sonraki hafta kontrolde kesin kesinleşir inşallah hayırlısı bakalım canım evet ya aynen heyecanlıyım bir an önce kucağımda görmek istiyorum ki ama bu kez biraz farklı ruh hali ile bekliyorum yavrumu en zor zamanımda tekmeleriyle güçlü kaldım ne bileyim hayat bomboş gibi işte neyse dağıtmayım negatif enerjimi topiğe gelen giden de yok ne zamandır amin canım o güzel dualarına ALLAH razı olsun ooo maşallah diş sendromu başlamış inşallah sıkıntısızca çıkar dişleri topçu yeğenimin geçmiş olsun diyorum öpüldünüz kocamannn

alabilir canımmmmmm istediğin kadar okuyabilirsin sağol allah razı olsun

ben işte bennn 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse 26 sında aşılama oldum bilmiyorum umudumda yok:18:

umudunu sakın kaybetme rabbim ol dedikten sonra inş o günLERDE gelecek kucağında kokusunu içine çektiğinde bu günleri unutacaksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…