aaa çok geçmiş olsun bende yeni yeni atlatıyorum gribisaol canım benim tam atlattır derken ben yakalandım gribe oğluşumda emdiği için benden tekrar aldı ateşimiz kalmadı şükür ama burun akıntısı ve öksürük devam edio
amin canım benim ALLAH razı olsun evet harbiden hızlı geçiyor sanki zamannnşifacım allahım hayırlsıla kucağına almayıda nasip etsin canım son günler çabuk geçer tadını çıkar
çok teşekkür ederiz canımmasallah sifam cok guzel gorunuyosun kizinla..bu arada adi ne olacak cimcimenin.
sedefomm aman iyi olunda tedaviye gecte baslasaniz olur canim
nuray bende cok fena hastayim ruyaya gecmedi ins gecirmem
hamdolsun tatlım iyiyim sen nasılsın evet gördüm bayıldım resimlerebacılar merhaba nasılsınız şifacım albüm oluşturum bacım sağol iki tane kızımın bide beraber olan resmimizi koydum sezeryandan hiç korkma bacım bence çooookkkk rahat hiç bir sıkıntısı yok ben yaşamadım en azından korkma sağlıkla kucağına al inşaallah prensesini
hamdolsun tatlım iyiyim sen nasılsın evet gördüm bayıldım resimlereevet canım en temizi genel anestesili sezeryan demi bende inşallah çabucak toparlanırımm çok sağol canım aminnnn ALLAH razı olsun
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
kaç tane okumamız gerekiyo ben yardımcı olmaya çalışıyım özelden mesaj atamıyorum ..
masallah sifam cok guzel gorunuyosun kizinla..bu arada adi ne olacak cimcimenin.
sedefomm aman iyi olunda tedaviye gecte baslasaniz olur canim
nuray bende cok fena hastayim ruyaya gecmedi ins gecirmem
aaa çok geçmiş olsun bende yeni yeni atlatıyorum gribigirip çabuk gitti de öksürüğüm çok uzamıştı acil şifalar dilerim canım
amin canım benim ALLAH razı olsun evet harbiden hızlı geçiyor sanki zamannn
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
sağol canımm benim evet canım son zamanlarım amin inşallah canım çok çok sağolsanada geçmiş olsun şifam öksürük geç bitiyo malesef
son zamanlar artık rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini inşallah
evet canım 1 kişi birden fazla okuyabiliyor bende görüştüm daha önce cevaplayım istedim okuyabildiğin kadar okursun özelden haber verirsin Yeterebacım bi kişi birden çok okuyabiliyormu ona göre alalım inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın rabbim sizinde özleminiz son bulsun hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim
sağol canımm benim evet canım son zamanlarım amin inşallah canım çok çok sağolya ama geçen cumartesi ( 36 haftalıkken ) kontrolde dr. a dedim ki haftaya tarih konuşuruz dedim dur daha erken 36 sın dedi bana bende hemen dedim ki ama haftaya 37 olacağım haftaya bakarız dedi ama anlamadım ben bu işi :26: tarih bi netleşseydi nasılsınız oğluşunla
evet canım 1 kişi birden fazla okuyabiliyor bende görüştüm daha önce cevaplayım istedim okuyabildiğin kadar okursun özelden haber verirsin Yetere
evet canım ya bu hafta ya da sonraki hafta kontrolde kesin kesinleşir inşallahhayırlısı canım bi dahaki gittiğinde kesinleşir inşallah iyice heyecanlandın sen bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun rabbim hayırlısıyla o günleride göstercek canım benim oğluşla iyiyiz çok şükür diş çıkarmaya çalışıo teyzesi onun huysuzluğu var biraz
tamam canım ben okuyunca yazarım yetere saol cvpladın için allaha emanet olun
bacım bi kişi birden çok okuyabiliyormu ona göre alalım inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın rabbim sizinde özleminiz son bulsun hayırlısıyla isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim
canım merhaba inşallah az kalmış test gününeBen işte bennn 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse 26 sında aşılama oldum bilmiyorum umudumda yok:18:
ben işte bennn 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse 26 sında aşılama oldum bilmiyorum umudumda yok:18:
canım merhaba inşallah az kalmış test gününemüjdeni vermek nasip olsun dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?