umudunu sakın kaybetme rabbim ol dedikten sonra inş o günLERDE gelecek kucağında kokusunu içine çektiğinde bu günleri unutacaksın
evet canım ya bu hafta ya da sonraki hafta kontrolde kesin kesinleşir inşallahhayırlısı bakalım canım evet ya aynen heyecanlıyım bir an önce kucağımda görmek istiyorum ki ama bu kez biraz farklı ruh hali ile bekliyorum yavrumu en zor zamanımda tekmeleriyle güçlü kaldım ne bileyim hayat bomboş gibi işte neyse dağıtmayım negatif enerjimi topiğe gelen giden de yok ne zamandır amin canım o güzel dualarına ALLAH razı olsun ooo maşallah diş sendromu başlamış inşallah sıkıntısızca çıkar dişleri topçu yeğenimin geçmiş olsun diyorum öpüldünüz kocamannn
Ben işte bennn 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse 26 sında aşılama oldum bilmiyorum umudumda yok:18:
amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zamanİnşallah Rabbim herkesn emeklerinin karşılığını versin İsteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın..
inşallah canım sabrın sonu selametNe güzel söyledin inşallah allah sesimizi duysun ..
demek tek dişli canavar oldu maşallahcanım benimm bizde seni öptük kocaman evet teyzesi oğluş tek dişli canavar oldu :)) inan herşeyin boş olduğunu bebişi ilk gördüğün zaman daha iyi anlıyorsun o ilk bakışma dünyaya bedel hayırlısıyla kucağına al bitanemm
amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zaman
inşallah canım sabrın sonu selamet
demek tek dişli canavar oldu maşallahdevamı sıkıntısızca gelsin inşallah inşallah canım o ilk bakışmayı çok heyecanlıca bekliyorum
Ne güzel söyledin inşallah allah sesimizi duysun ..
amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zaman
Test günü vermedi doktor pazar günü regl günüm ama ağrim ve hafif kanamam var tutmadı malesef
belki tutunma kanamasıdır şu anda regl oldun mu canımTest günü vermedi doktor pazar günü regl günüm ama ağrim ve hafif kanamam var tutmadı malesef
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
yetercim inşallah son kez olacak bu tedavileriniz biliyosun benim de 5 negatifim oldu inşallah son olsun şifa söledi yasin okuttuğunu ama hiç fırsat bulamadım misafirden şimdi de adet oldum ne zamana kadar okunacak eğer yetişebilirsem önümüzde ki cumaya okurum canım dualarım seninle.
evet canım seyrek seyrek takılıyoruz hepimizkızlar merhaba nasılnız kimcesikler girmemiş ne zamandır ben de çok yoğundum 10 gün misafir vardı çok yoğundum bikaç gündür de ev temizledim yoruldum çok
Rabbim kabul etsin canım niyetini duanı inşallah son olacak Yeter arkadaşımızınyetercim inşallah son kez olacak bu tedavileriniz biliyosun benim de 5 negatifim oldu inşallah son olsun şifa söledi yasin okuttuğunu ama hiç fırsat bulamadım misafirden şimdi de adet oldum ne zamana kadar okunacak eğer yetişebilirsem önümüzde ki cumaya okurum canım dualarım seninle.
bende bitiremedim bitsin de sayıyı söyliyeceğim inşallah canım benimsağol canımmmm inşşşşşş inşş bu gün opum vardı 6 yumurtam oldu inşş kaliteli dölenirler canım eğer transferim olursa tets gününe kadar okuyacağız
hoş geldin canım inşallah tezz zamanda müjdeni alırızben yeni katıldım aranıza bende deli gibi anne olmak istiyorum allah nasip ederse
sağol canım allah razı olsun evet sonlara geldik çok şükür allah hepimizede sağlıcakla yavruları kucaklamayı nasip etsin
senin minnakında maşallah kocaman olduo üfürüm denilen olay birçok bebekte olabiliyor canım çok takıntı yapmayın bir yıl içerisinde de kayboluyor
benim yeğenimde de vardı 1 yaşında kontrolünde hiç birşeyi kalmamıştı malallah
doktorun dediklerini yazdım sende içini ferah tut
canım inşallah allahım seninde kollarını tez vakitte doldursun hayırlısı ile
hadi inşallah son tedavin olsun test günün müjdeli olsun canıminşallah arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyorum yarın ilk adımı atıyoruz. bu sefer herşey yolunda gidicek...
maşallah canım bebişleri kaptın göbişine inşallah Yüce Rabbim test gününde hamileyim yazmanı nasip etsin bol dualarımdasın bu arada annem geldi bana özellikle dua etmesini rica ettim eşim bile ediyor canım bi evden 3 kişi hatta bebeğim de eklensin 4 kişiilik dua kaptın inşallah kabul olsun canım benimkızlar bu gün transferim olduuuu
hadi inşallah son tedavin olsun test günün müjdeli olsun canım
maşallah canım bebişleri kaptın göbişine inşallah Yüce Rabbim test gününde hamileyim yazmanı nasip etsin bol dualarımdasın bu arada annem geldi bana özellikle dua etmesini rica ettim eşim bile ediyor canım bi evden 3 kişi hatta bebeğim de eklensin 4 kişiilik dua kaptın inşallah kabul olsun canım benim
kızlar bu gün transferim olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?