Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benimm bizde seni öptük kocaman evet teyzesi oğluş tek dişli canavar oldu :)) inan herşeyin boş olduğunu bebişi ilk gördüğün zaman daha iyi anlıyorsun o ilk bakışma dünyaya bedel hayırlısıyla kucağına al bitanemm

İnşallah Rabbim herkesn emeklerinin karşılığını versin İsteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın..
amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zaman

Ne güzel söyledin inşallah allah sesimizi duysun ..
inşallah canım sabrın sonu selamet

demek tek dişli canavar oldu maşallah devamı sıkıntısızca gelsin inşallah inşallah canım o ilk bakışmayı çok heyecanlıca bekliyorum

evet tek dişli canavar oldu gün geçtikçe farklı şeyler öğreniyor rabbim sizlerede o günleri göstercek hayırlısıyla canım ilk bakış ilk dokunuş ilk göz göze bakış ilk agucuklar vs vs...... daha güzel günler bekliyor canım benimm

ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

kızlar merhaba nasılnız kimcesikler girmemiş ne zamandır ben de çok yoğundum 10 gün misafir vardı çok yoğundum bikaç gündür de ev temizledim yoruldum çok

yetercim inşallah son kez olacak bu tedavileriniz biliyosun benim de 5 negatifim oldu inşallah son olsun şifa söledi yasin okuttuğunu ama hiç fırsat bulamadım misafirden şimdi de adet oldum ne zamana kadar okunacak eğer yetişebilirsem önümüzde ki cumaya okurum canım dualarım seninle.

sağol canımmmm inşşşşşş inşş bu gün opum vardı 6 yumurtam oldu inşş kaliteli dölenirler canım eğer transferim olursa tets gününe kadar okuyacağız

kızlar merhaba nasılnız kimcesikler girmemiş ne zamandır ben de çok yoğundum 10 gün misafir vardı çok yoğundum bikaç gündür de ev temizledim yoruldum çok
evet canım seyrek seyrek takılıyoruz hepimiz şimdi sakinledin mi bari oluyor bazen acayip tempolu olup bazen de sinek avlıyoruz işte

Rabbim kabul etsin canım niyetini duanı inşallah son olacak Yeter arkadaşımızın

sağol canımmmm inşşşşşş inşş bu gün opum vardı 6 yumurtam oldu inşş kaliteli dölenirler canım eğer transferim olursa tets gününe kadar okuyacağız
bende bitiremedim bitsin de sayıyı söyliyeceğim inşallah canım benim dualarımdasın kocamannnn

ben yeni katıldım aranıza bende deli gibi anne olmak istiyorum allah nasip ederse
hoş geldin canım inşallah tezz zamanda müjdeni alırız

inşallah arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyorum yarın ilk adımı atıyoruz. bu sefer herşey yolunda gidicek...

inşallah arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyorum yarın ilk adımı atıyoruz. bu sefer herşey yolunda gidicek...
hadi inşallah son tedavin olsun test günün müjdeli olsun canım

kızlar bu gün transferim olduuuu
maşallah canım bebişleri kaptın göbişine inşallah Yüce Rabbim test gününde hamileyim yazmanı nasip etsin bol dualarımdasın bu arada annem geldi bana özellikle dua etmesini rica ettim eşim bile ediyor canım bi evden 3 kişi hatta bebeğim de eklensin 4 kişiilik dua kaptın inşallah kabul olsun canım benim

rabbim kabul etsinnnnn güzel yüreğinize sağlık annene eşine sana teşekür ediyorum veee bebeğine sağlık diliyorum ve biliyorum ki onun duasıda çok çok önemliii amin inşşş

yetercim hadi hayırlı uğurlu olsun meleğin sımsıkı sarılsın annesine bırakmasın 9 ay boyunca..dularımdasın ..müjdeli haberlerini alır halalar çekeriz inaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…