nasılsınız arkadaşlar ben 2. kahvaltımı yapıyorum şuan da
canım hemşommmmmm
sanırım kucağına aldın bebeğinicanım hemşommmmm uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı evlat olsun canım allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
tosti çok geçmiş olsun inşallah rahat atlatırsınız canım
yeterrrrr çok sevindim sonucunuda merakla bekliyorumher ne kadar sık girip yazmasamda arada bakıp çıkıyorum hayırlısıyla pozitif sonucunu bekliyorum canım
canım 1 tane yasin okudum senin için vaktim olsa daha fazla okumak isterdim inşallah hamilesindir şuan da çok dua ediyorum sana sabah namazlarımda özellikle öptümseni
kızlar sağolun allah razı olsun dualrınız iyi dilekleriniz için yarın verceğim kan allahın izni ileee hakımda hayırlısı olsun bu gün adet olacakmış gibi belirtilerim var ama tabiki ne olacağını bilememiyim pınarcım
yeterden hayırlı haber alırsam dahada iyi olacam topiğimiz müjdesiyle şenlensin inşallah
bu arada seyhan nerelerdesin sesin çıkmaz oldu
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
ya rabbim peygamberimiz hürmetine bu mübarek beldeler yüzüsuyu hürmetine hiç ummadığın anda seni ve sen ben gibi tüm isteyen kardeşlerimizi sevindirsin acilen en yakın zamanda ...
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm
seni teselli edecek birşey bulamıyorum yetercim bu derdi bir ALLAH bir çeken bilir RABBİM sana çok büyük sabır versin hayırlısıyla senin ve bizlerin kolları boş kalmasın..
Ya Rabbim peygamberimiz hürmetine bu mübarek beldeler yüzüsuyu hürmetine hiç ummadığın anda seni ve sen ben gibi tüm isteyen kardeşlerimizi sevindirsin acilen en yakın zamanda ...
Canım gerçekten çok üzüldüm arkadaşların dediği gibi diyecek teselli edecek bir söz bulamıyorum bende
allah sabır ve güç versin
yeter çok üzgünüm senin gibi kızlar gibi.
sağolun kızlarrrrr
Canım söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır der murathan mungan.duygularımın tarifi imkansız.umudunu sakın kaybetme.dualarımda en baştasın.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn elimden amin demekten dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?