Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım 1 tane yasin okudum senin için vaktim olsa daha fazla okumak isterdim inşallah hamilesindir şuan da çok dua ediyorum sana sabah namazlarımda özellikle öptüm seni

canım 1 tane yasin okudum senin için vaktim olsa daha fazla okumak isterdim inşallah hamilesindir şuan da çok dua ediyorum sana sabah namazlarımda özellikle öptüm seni

iyim pınarcım
yeterden hayırlı haber alırsam dahada iyi olacam topiğimiz müjdesiyle şenlensin inşallah
bu arada seyhan nerelerdesin sesin çıkmaz oldu
kızlar sağolun allah razı olsun dualrınız iyi dilekleriniz için yarın verceğim kan allahın izni ileee hakımda hayırlısı olsun bu gün adet olacakmış gibi belirtilerim var ama tabiki ne olacağını bilemem

hadi inşallah yarın hayırlı , müjdeli haberlerinle dönersin canım

Son düzenleme:
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

ya rabbim peygamberimiz hürmetine bu mübarek beldeler yüzüsuyu hürmetine hiç ummadığın anda seni ve sen ben gibi tüm isteyen kardeşlerimizi sevindirsin acilen en yakın zamanda ...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

seni teselli edecek birşey bulamıyorum yetercim bu derdi bir ALLAH bir çeken bilir RABBİM sana çok büyük sabır versin hayırlısıyla senin ve bizlerin kolları boş kalmasın..

seni teselli edecek birşey bulamıyorum yetercim bu derdi bir ALLAH bir çeken bilir RABBİM sana çok büyük sabır versin hayırlısıyla senin ve bizlerin kolları boş kalmasın..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn elimden amin demekten dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor

Canım gerçekten çok üzüldüm arkadaşların dediği gibi diyecek teselli edecek bir söz bulamıyorum bende
allah sabır ve güç versin

canımm hastaydım kaç gündür ama hep aklımdaydın çok ama çokkkk üzgünüm yaaaa Rabbim büyük çare deva onda inşallahhhhhhh mucize bebeğini yollasın inşallahhhhhhhh hep dualara umuda devam inşallahhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn elimden amin demekten dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor

sözlencek söz çok az yeterr ama rabbim sabrını vericek elbet vardır bir bidiği diyorum rabbimin ama insan işte hep umuttt üzme çok kendini elbet vardır bir vakti zamanı

benim bugün transferden sonraki 8. günüm cuma günü sonuçu alıcam kısmetse umarım herşey güzel gelişir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…