Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam bacılar anne olanlarımızın anneler gününü kutluyorum özlemini çekenlerede rabbimin nasip etmesi için dua ediyorum.

ne çok acılar,kaygılar , paylaştıkça azalan dertler gözyaşları
ve bir o kadarda müjdeler , güzel haberler , sağlıklı keyifli paylaşımlar yapıldı hep bu başlık altında

katılmak ve devam etmek isteyenler gelsinler

dilerim herkesin özlemi sıkıntısızca ve tez zamanda hayırlı-sağlıklıca mis kokulularını koklayarak son bulacak

yeniden burada çok güzel olur

ay şifacım ne iyi yaptın bende burayı özlediğimi farkettim sayende bu sayfayı görmek duygulandırdı beni ne sohbeyler ne duygu paylaşımları yaşamıştık

ay şifacım ne iyi yaptın bende burayı özlediğimi farkettim sayende bu sayfayı görmek duygulandırdı beni ne sohbeyler ne duygu paylaşımları yaşamıştık
bende çok özledim masumluğumuz, samimiyetimiz ne biliyim işte evimiz burası mis kokusu var sanki burnumuza geliyooo evet canım halaa devam edebiliriz insan özünü-evini unutmamalı

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım 5 senedir süren bir evliligim var ve malesef benimde bebegim yok aslında benim testler temiz cıktı rahim flmide öyle söyledi doktor yani esime varikosel tehsisi tam olarak konmadı ama doktorlara gidiyoz iste bu aralar moralim cok bozuk öyle icimi dökmek istedim sesimi birileri duysun istedim belkide...

Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ((43:

selam canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda müjdeni alacağız seni çokkk iyi anlıyorum ordan oraya savruluyoruz yeri geliyor memnun kalmadığımız dr.larla karşılaşıyoruz v.s. inşallah dr. dan da memnun kalacaksınız hep dua edeceğim size zaman-zaman gelişmeleri ilet bizlere

Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ((43:
amin canım aminnn hep duamda tüm özlemle bekleyen herkes sağlıklı-hayırlı evlatlar dilesin Rabbim en kısa zamanda inşallah

A.selam canım hoş geldin aramıza....burda ne mucizelere tanık olduk seneler sonra bebeğine kavuşanlar oldu bende onlardan biriyim 9 seneden sonra 4. tüp bebek denemden sonra geldi yavrum.darısı senin isteyen herkesin başına canım

şifacım ne iyi olmuş konuya tekrar yazman ..ben çok defa baktım yazan olmuyor diye vazgeçiyordum kime ne yazayım diye :)

saolun arkadaslar güzel dilekleriniz ve destekleriniz icin ..bu zor günlerde gecer ins umudumuzu yitirmiyoruz tabiki ama insan üzülüyo herseyin yeri doluyo belki ama evlat bambaska dilerim RABBİMden isteyen herkese nasip etsin ins ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…