ne çok acılar,kaygılar , paylaştıkça azalan dertlerGözyaşları
ve bir o kadarda müjdeler , güzel haberler , sağlıklı keyifli paylaşımlar yapıldı hep bu başlık altında
Katılmak ve devam etmek isteyenler gelsinler
Dilerim herkesin özlemi sıkıntısızca ve tez zamanda hayırlı-sağlıklıca mis kokulularını koklayarak son bulacak
tabiii canım benimm ben hep buradaydım sohbet yoktu eee girişim yapayım dedimmyeniden buradaçok güzel olur
ne çok acılar,kaygılar , paylaştıkça azalan dertlergözyaşları
ve bir o kadarda müjdeler , güzel haberler , sağlıklı keyifli paylaşımlar yapıldı hep bu başlık altında
katılmak ve devam etmek isteyenler gelsinler
dilerim herkesin özlemi sıkıntısızca ve tez zamanda hayırlı-sağlıklıca mis kokulularını koklayarak son bulacak
bende çok özledim masumluğumuz, samimiyetimiz ne biliyim işte evimiz burası mis kokusu var sanki burnumuza geliyoooay şifacım ne iyi yaptın bende burayı özlediğimi farkettim sayende bu sayfayı görmek duygulandırdı beni ne sohbeyler ne duygu paylaşımları yaşamıştık
AMİİİN isteyen herkese ins .
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(( 43:
selam canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda müjdeni alacağızslm arkadaslar aranıza yeni katıldım 5 senedir süren bir evliligim var ve malesef benimde bebegim yokaslında benim testler temiz cıktı rahim flmide öyle söyledi doktor yani esime varikosel tehsisi tam olarak konmadı ama doktorlara gidiyoz iste bu aralar moralim cok bozuk öyle icimi dökmek istedim sesimi birileri duysun istedim belkide...
amin canım aminnn hep duamda tüm özlemle bekleyen herkes sağlıklı-hayırlı evlatlar dilesin Rabbim en kısa zamanda inşallah
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(( 43:
A.selam canım hoş geldin aramıza....burda ne mucizelere tanık olduk seneler sonra bebeğine kavuşanlar oldu bende onlardan biriyim 9 seneden sonra 4. tüp bebek denemden sonra geldi yavrum.darısı senin isteyen herkesin başına canımslm arkadaslar aranıza yeni katıldım 5 senedir süren bir evliligim var ve malesef benimde bebegim yokaslında benim testler temiz cıktı rahim flmide öyle söyledi doktor yani esime varikosel tehsisi tam olarak konmadı ama doktorlara gidiyoz iste bu aralar moralim cok bozuk öyle icimi dökmek istedim sesimi birileri duysun istedim belkide...
bende çok özledim masumluğumuz, samimiyetimiz ne biliyim işte evimiz burası mis kokusu var sanki burnumuza geliyoooevet canım halaa devam edebiliriz insan özünü-evini unutmamalı
canlar nasılsınızzz
iyidir canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?