Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım inşşşş senden güzel haberler alırız

Şifam güzel dostum Allah analı babalı sağlıklı büyütsün güzel kızını.
Nevbaharcığım can arkadaşımmm amin canım benim ALLAH razı olsun canım inşallahh tüm özlemler son bulacak öptük sizleri kocamann
canım inşallah mübarek günün yüzü-suyu hürmetine müjdeni iletirsin bizlere dualarımdasın

aminn canımm dün biraz kanamam geldi korkuttu beni ama inşallah yarın güzel haberler verebilirim size beklemek çok zor.....

aminn canımm dün biraz kanamam geldi korkuttu beni ama inşallah yarın güzel haberler verebilirim size beklemek çok zor.....
inşallahh canımm hep isteriz bol bol müjdeler aksın herkesin hasreti dinsin inşallah güzel değerinin rakamını yazmak nasip olsun mübarek günde inşallah

inaşşallaaah arkadaşım hayırlısıyla yarını bi görelimde... çok korkuyorum..
Rabbim büyük inşallah korktuğuna uğratmasın

güzel haberlerle karşınızdayım hamileyim kızlar rabbim beni sevindirdi umarım sizlerde benim gibi bu mutluluğu yaşarsınız. allahıma çok şükür bugünleri gördüm ya..

güzel haberlerle karşınızdayım hamileyim kızlar rabbim beni sevindirdi umarım sizlerde benim gibi bu mutluluğu yaşarsınız. Allahıma çok şükür bugünleri gördüm ya..

çok sevindimmm inşş sorunsuz bir 9 ay geçirirsin

güzel haberlerle karşınızdayım hamileyim kızlar rabbim beni sevindirdi umarım sizlerde benim gibi bu mutluluğu yaşarsınız. allahıma çok şükür bugünleri gördüm ya..

inşallah arkadaşım rabbim isteyen herkeze nasip etsin.. inşallah yüzünü görmekte nasip olur.
maşallah canımm yaa çokk sevindim tebrikler kocamannn herşey yolunda ilerlesin inşallah 9 ay sağlıklı-hayırlı evladını sıkıntısızca kucağına almak nasip olsun

maşallah canımm yaa çokk sevindim tebrikler kocamannn herşey yolunda ilerlesin inşallah 9 ay sağlıklı-hayırlı evladını sıkıntısızca kucağına almak nasip olsun

amin canım darısı isteyen herkezin başına ilk seferde tutmaz demiştim ama tuttu mutluluğumu tarif edemem rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin.. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için .

arkadaşlar bende çok fazla uzatıp sizi sıkmadan yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. daha öncede burdan böyle şeyleri okuyup moral buluyodum şimdi de belki ben sizlere moral olurum diye düşündüm. bende 3 senelik evliyim, 7 ay bekledikten sonra doktora gittim yumurtalarım tam gelişmiyomuş klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sonuç alamadım üstelik doktor yumurtam tam gelişmeden iğneyi yaptırdığı için kist oluştu. sonra başka bi doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi kist için ve fsh değerimin çok yüksek olduğunu (12 civarıydı) çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. tabi o an yıkıldım çok üzüldüm ama o gerizekalı doktorun söylediklerini eşime bile anlatmadım onun da morali bozulmasın diye. daha sonra ilacı da kullanmadım (soğan kürünü yaptım) başka bi doktora da gitmedim sadece Allahıma sığındım hergün belki her saniye ona dua ettim ama hiç inancımı kaybetmeden ve Allahım bana mucizemi 2 ay sonra verdi. şuan Allahın izniyle 13 haftalık hamileyim. size bunları yazmamın nedeni lütfen inancınızı kaybetmeyin biliyorum insanın morali çok bozuluyo zor bir süreç ama herşey Allahtan geliyo. inşallah bi gün hepinizin duaları kabul olur Allahım bu duyguyu isteyen herkese nasip eder.

merhaba bacılar nasılsınız?bebişler nasıl?ben istanbuldan niğdenin çiftlik ilçesine taşındım eşim devlet memurluğunu kazanmıştı atamamız oldu çok şükür bir ay olmadı daha biz geleli internetimiz dün bağlandı ama fırsatım olmadı şimdide hira ayşem uyuyorken selam vereyim dedim 13aylık olduk çok şükür bıcır bıcır konuşuyoruz ama henüz yürümedik cesaretimiz yok anca tutunarak yürüyoruz itiraf ediyim cesaretinide toplayıp bıraktığında düşmesin die ben tutup cesaretini kırıyorum eee sizlerde nevar ne yok ALLAHrazı olsun şifa kardeşimden haberlerinizi alıyordum hiç yanlız bırakmadı beni hep aradı sağolsun...şimdilik hepinizi öpüyorum fırsat buldukca görüşürüz inşallah...

hayırlı olsun memuriyetiniz yeni mekan huzur mutluluk versin size

canım tebrik ederim dua inanç sabır emek karşılığı boş olmasın tüm özlem çekenlere inşallah sıkıntısızca 9 ay yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucaklayasın inşallah

canımm hoş geldin yerleştin ve netlendin ha ayy maşallah yesinler onun dilini demek bıdı-bıdılar başladı yürür yakında olsun canı sağolsun son günlerde aramadım yerleşme telaşenden dolayı rahatsız etmek istemedim ha bu arada görüşmeyeli en büyük kaynım vefat etti (böbrek rahatsızlığı vardı sık-sık diyalize girerdi ) cenaze telaşemiz dolayısıyla gelen-giden oldu :2: öpüldünüz kocaman

Arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim ve benim sorunum eşim maalesef tedaviye yanaşmıyor. Bahçecide Emre beyin adını çok duydum ona muayene olmasını sperm testi vermesini istiyorum yok diyo başkada bişey demiyo ya kafayı yedirtcek bana ( tamam diyorum doktoru hastaneyi git kendin seç ona da yok diyor. Hala diyoki biraz bekleyelim ya daha ne beklicez 8 sene olmuş...........

aranızda benim gibi eşi yüzünden sorun yaşayan oldumu ne yapmalıyım bana bi akıl fikir verin (

anneler gününde anne olmak istiyorum allahım dualaımı kabul et artık tüm anne olmak isteyipde olamayanlara nasipet yarabbi

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…