yetercim hadi hayırlı uğurlu olsun meleğin sımsıkı sarılsın annesine bırakmasın 9 ay boyunca..dularımdasın ..müjdeli haberlerini alır halalar çekeriz inaşallah
canım hayırlı olsun ,darısıda hayırlı haberlerini almaya diyelim.dualarım senle.bol bol dinlen tadını çıkar.öptüm.
yeterciiiim hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün meleğine kavuştursun inşallahhh dualarım seninleee
yeter hadi inssallahh guzel haberlerini alicaz.rabbim emeklerinin mukafatini evlat olarak versin ins. test gunun ne zaman ona gore kacirmsyayim
arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn
canim.insallah bu son tedavin olur.Meleyin sana siki siki tutunur bu sefer insallah.cok sabr etdin.Rabbim mukafatini hayirli evlat olarak versin insallah.haberi okur okumaz heyecanlandim.insallah bi kac gun sora topik guzel haberinle dolup tasicak.emeklerin bosa cikmasin insalla.buna inaniyorum ve dua ediyorum.yuzun gulsun insallahkızlar bu gün transferim olduuuu
arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn
kızlar naber nasılsınız kimse uğrayamıyor tabii bebeklerden zaman mı kalıyo dimi
Yetercim inşallah pozitif sonuç alacaksın aklıma geldikçe dua ediyorum sana
CANIM GELDİMİ BÜYK GÜNNNN SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞarkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
canim.insallah bu son tedavin olur.Meleyin sana siki siki tutunur bu sefer insallah.cok sabr etdin.Rabbim mukafatini hayirli evlat olarak versin insallah.haberi okur okumaz heyecanlandim.insallah bi kac gun sora topik guzel haberinle dolup tasicak.emeklerin bosa cikmasin insalla.buna inaniyorum ve dua ediyorum.yuzun gulsun insallah
canimmmmmmm.tebrikler.sag salim kucagina alirsin insallah.RABBİM olmayanlara.hasretinde olanlara da tez vakitde nasip eder insallah.
büyük ihtimal şuan meleğin baş ucunda yada emziriyorsundur Allahım uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsünarkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
büyük ihtimal şuan meleğin baş ucunda yada emziriyorsundur Allahım uzun sağlıklı ömürler versin analı babalı büyütsün
Allah isteyen herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyu
yeterrrrrrrrrrrrr sooonnnnnnnn 7 günnnnnnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız melekleriniz iyidir inş.
şifacım şimdi senden mutlusu yoktur inş. hayırlısıyla bebeğin kucagındadır canım
yetercim inş. pozitifi görürsün bacım allah emeklerini boşa götürmesin
bizde 10 gündür eve döndük kızım su çiçeği oldu
ist. yiğenim oldu ondan kapmış 3 gündür yaralar cıkmaya başladı bu günde kaşınıyor sanırım dogru düzgün uyuyamadı
sevo kedersiz fatoş lara tarfil ve diğer arkadaşlar inş. herşey yolundadır dua edin benım kuşumada kolayca gecirsin hastalığını cok öptüm sizleri allah emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?