merhaba arkadaşlar,
biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor 3kere iğne,1 klomen denedim ama olmadı,en son rahim filmi çekildim 1 hafta önce tüpler açık çıktı,niye olmuyor demekten kendimizi alamıyoruz artık,bu ayda olmayacak..Artık bizim de bebeğimiz olsun yaa((
*Merhaba kizlar artik kendimi bu foruma atiyorum, bende 2 senedir evliyim ve 3 kere dusuk yaptim ama cok erken dusukler 4-5 haftalik.. her ay deniyorum ya negatif cikiyor yada tutanda dusuyor. Genetik testler yaptirdim sonucumu bekliyorum. Bu ay denedim yine hasta oldum bugun, etrafimda o kadar cok hamile varki insanlara bebek dusunmuyoruz diye yalan soylemekten biktim artik. Allah hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize insallah.
merhaba canm
eşin tahlil verdimi peki ?
inşallah daha fazla bekletmeden gelir miniğiniz
verdi canım herşey yolunda onunda çok şükür,herhalde vaktini bekliyor galiba o minik
hiç sıkma canını .dediğin gibi vakti zamanını bekliyor ..
en kısa zamanda miniğin göbüşüne konsun inşallah
*
kan pıhtılaşması olabilirmi acaba
korkma herşeyin çaresi var artık yeterki sorun tam olarak kesinleşsin
selam canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda müjdeni alacağızseni çokkk iyi anlıyorum ordan oraya savruluyoruz yeri geliyor memnun kalmadığımız dr.larla karşılaşıyoruz v.s. inşallah dr. dan da memnun kalacaksınız hep dua edeceğim size zaman-zaman gelişmeleri ilet bizlere
amin canım aminnn hep duamda tüm özlemle bekleyen herkes sağlıklı-hayırlı evlatlar dilesin Rabbim en kısa zamanda inşallah
kizlar elimde tup bebek tedavisinde kullanilmak uzere ilaclar var.ilgilenen varsa mesaj bekliyorum.menogon,orgalutran ve ovitrelle ilaclar
varikosel ameliyatı oldu eşim hersey normal ama gebelik yok
doktorum klomene baslatıyo yarın.insallah hayırlısı cookk korkuyorummmm
Bende sizler gibi bebiş özlemi ile yananlardanım ,
3 yıldır bekliyorum bebişimiherşey yapıldı tüm testler rahim filmi aklınıza gelen herşey süt hormonum yüksek çıktı önce onu düşürdük , daha sonra eşimin spermleri biraz yorgunmuş onlarıda keçi boynuzu ilr hallettik ama nafile yine bir sonuç yok daha sonra clomen diye hap yuttum yanında bir hap daha vardı 3 ay oda olmadı daha sonra îgnesine geçtim clomen gonal ovitrel bunlarda başarısız 1 kez aşılama yapıldı oda tutmadı ;(((( ve ondan sonra kocaman bir hüzün artık bırakıyorum dedim " olmuyorsa olmuyordur, vardır Allah'ın bir bildiği, isyan etme sakın sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği " vee şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum çünkü herseferin de umut edip sonra hüsrana uğramak daha çok yıpratıyor beni sabırla Allah'ın bana onu vereceği günü bekliyorum dualarınızda benide unutmayın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin"amin
Canım ya onu deneyeceğiz ama şuan yurt dışındayım ve Burdalr doktorlar bu konuda pek iyi değil biraz daha bekleyip direk Türkiye'ye gideriz artık bakalım kısmetCanim hemen umutsuzluga kapılma Allahtan ümit kesilmez.ben ve bi cok arkadasim tüp bebekle evlat sahibi olduk cok şükûr.tüp bebegi denemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?