Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlar,
biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor 3kere iğne,1 klomen denedim ama olmadı,en son rahim filmi çekildim 1 hafta önce tüpler açık çıktı,niye olmuyor demekten kendimizi alamıyoruz artık,bu ayda olmayacak..Artık bizim de bebeğimiz olsun yaa ((

merhaba canm

eşin tahlil verdimi peki ?
inşallah daha fazla bekletmeden gelir miniğiniz

Merhaba kizlar artik kendimi bu foruma atiyorum, bende 2 senedir evliyim ve 3 kere dusuk yaptim ama cok erken dusukler 4-5 haftalik.. her ay deniyorum ya negatif cikiyor yada tutanda dusuyor. Genetik testler yaptirdim sonucumu bekliyorum. Bu ay denedim yine hasta oldum bugun, etrafimda o kadar cok hamile varki insanlara bebek dusunmuyoruz diye yalan soylemekten biktim artik. Allah hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda hepimize insallah.

*
kan pıhtılaşması olabilirmi acaba
korkma herşeyin çaresi var artık yeterki sorun tam olarak kesinleşsin

*
kan pıhtılaşması olabilirmi acaba
korkma herşeyin çaresi var artık yeterki sorun tam olarak kesinleşsin

Bilmiyorum ama tedbir olsun diye zaten aspirin kullaniyorum 100mg olanlardan. Genetik testlerin sonucuna gore artik bi yol cizicez. O kadar biktim ki isyan etmek istemiyorum ama daha dusunmuyoruz diyen kac arkadasim tanidigim hamile kaldi nerdeyse dogurucak ben hala durdugum yerde sayiyorum

varikosel ameliyatı oldu eşim hersey normal ama gebelik yok
doktorum klomene baslatıyo yarın.insallah hayırlısı cookk korkuyorummmm

varikosel ameliyatı oldu eşim hersey normal ama gebelik yok
doktorum klomene baslatıyo yarın.insallah hayırlısı cookk korkuyorummmm

Bende sizler gibi bebiş özlemi ile yananlardanım ,
3 yıldır bekliyorum bebişimi herşey yapıldı tüm testler rahim filmi aklınıza gelen herşey süt hormonum yüksek çıktı önce onu düşürdük , daha sonra eşimin spermleri biraz yorgunmuş onlarıda keçi boynuzu ilr hallettik ama nafile yine bir sonuç yok daha sonra clomen diye hap yuttum yanında bir hap daha vardı 3 ay oda olmadı daha sonra îgnesine geçtim clomen gonal ovitrel bunlarda başarısız 1 kez aşılama yapıldı oda tutmadı ;(((( ve ondan sonra kocaman bir hüzün artık bırakıyorum dedim " olmuyorsa olmuyordur, vardır Allah'ın bir bildiği, isyan etme sakın sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği " vee şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum çünkü herseferin de umut edip sonra hüsrana uğramak daha çok yıpratıyor beni sabırla Allah'ın bana onu vereceği günü bekliyorum dualarınızda benide unutmayın Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin"amin

Canim hemen umutsuzluga kapılma Allahtan ümit kesilmez.ben ve bi cok arkadasim tüp bebekle evlat sahibi olduk cok şükûr.tüp bebegi denemelisin.

Canim hemen umutsuzluga kapılma Allahtan ümit kesilmez.ben ve bi cok arkadasim tüp bebekle evlat sahibi olduk cok şükûr.tüp bebegi denemelisin.
Canım ya onu deneyeceğiz ama şuan yurt dışındayım ve Burdalr doktorlar bu konuda pek iyi değil biraz daha bekleyip direk Türkiye'ye gideriz artık bakalım kısmet

yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim

Merhabalar arkadaşlar yazılanları okudumda şöyle bi Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip kısmet etsin.bizde 1.5 - 2 senedir bu yolda uğraşıyoruz ama malesef olmuyor.ne yapsak ne etsekte olmadıktan sonra olmuyor demekki.buradaki bir çok kişiyi çok iyi anlayabiliyorum Rabbim hepimizin yanında yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibiyim 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor işte.bi sorunda da gözükmüyor bazı şeyleri akışına bırakmak lazım onu anladım bu süreçte Rabbim isterse olur.inşallah herkes enkısa zamanda kavuşur bebeğine..bizde fazla bişey istemiyoruz her kadın gibi anne olmak istiyoruz.

Topikleri gezerken bir sayfada ( meryem otu fadıma ana eli otu diye bir OT ismi Gördüm o ottan bende de var kullanan oldumu burda kızlar bu ot hamile olmayan kadınlarda işe yarıyormuş tabiki Allah'ın izniyle ... Şuan adetim acaba nezaman kullanacağız bir bilgisi olan ??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…