12 yıllık evliyim 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm.sonuç alamadım.Sonra yiğenim dünyaya geldi.Teyze anne yarısıdır derler ya gerçekten öyle.Sizin anlıcağınız bebek özlemim birden bire bitmişti sanki.O kadar yorulmuş o kadar üzülmüştüm ki,acıkcası aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyordum.Yiğenimle avundum.onun yanındayken dünyayı unutur oldum.Ne zaman emeklicek ne zaman yürüyecek,bana ne zaman teyze diyecek....Annem bunu farketmiş olmalı ki,adeta bana yalvardı "kızım bir kez daha dene,olmazsa canımız sağolsun" 1 yıl devam etti bu durum. Bugün 4.5 aylık bi kızım var.
Söylemek istediğim sadece şu.Dilerimki allah isteyen herkese bu nasip etsin,herkese tattırsın.Nasıl bi acı olduğunu çok iyi biliyorum.Yardım,tavsiye isterseniz seve seve cevaplarım.kalbinizi temiz tutun herkeze iyi şanslar.
meraba arkadaşlar
bende bu sayfanın baya eski müdavimlerindenim :) burası bana ve birçok arkadaşıma uğurlu geldi inşallah siz bekleyenlerede uğurlu gelir:13::13::13::13::13::13::13:
bende 13 yıl sonra ikiz oğullarıma kavuştum şimdi 16 aylıklar
allah sizlere ve isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın
bende 27 aylik evliyim bebegimiz olmuyo gercekten etrafn yaklasimi cok etkiliyo insani bi yandanda esim sanki bnm yuzumden mahrum kaldi bebekten ama suda varki bence inanci olan insan bununda Allahin sinavi oldugunu bilir ve bu tek kisilik bi sinav degil ben hemen umutsuzluga kapilmistim ama burdaku ark adaslarin yasadiklarini okudukca umudum artti simdi cok daha iyi hissediyorum bigun insallah bizde hamile oldugumuzu burda ilan ederiz
meraba arkadaşlar
bende bu sayfanın baya eski müdavimlerindenim :) burası bana ve birçok arkadaşıma uğurlu geldi inşallah siz bekleyenlerede uğurlu gelir:13::13::13::13::13::13::13:
bende 13 yıl sonra ikiz oğullarıma kavuştum şimdi 16 aylıklar
allah sizlere ve isteyen herkese evlat kokusunu tattırsın
Topigimizin kurucusu herseyi nurcik sen napıyosun elvini öp benim yerime.kizlara selam soyle hepinizi özlemle kucaklıyorum
:80::80::80: selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ve herkesin huzuzru mutluluğu yerindedir koskoca iki yıl oldu benim minnak temmuzda 2yaşına girecek rabbim buradaki herkese aynı mutluluğu yaşatsın yeni arkadaşlarada bizler umut olalım inşallah
nurcik fatma seyhan ayşe demet ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar hepinizi çok özledim minnaklarınız iyidir inşallah rabbim hayırlı ömürler versin hepsine ben facemi kapattırdım evde nette yok ondan hepinizden habersizim en çok da demetim seni merak ettim pınarımla umarım rabbim sizleride güldürmüştür ve birer yok yok çifter minnak versinde uğraşın durun
neyse kızlar bana müsade annemlerdeydim nete ordan girdim fırsat buldukça anacımda oldukça yazar bakarım sayfaya artık hepinizi öptüm
canım benim gönlü güzel arkadaşım bende seni kocaman öpüyor ve kucaklıyorum
hainlik gibi olacak belki ama artık kk ya ,topiğime uğrayamıyorum diğer arkadaşlarla facedeyiz biliyorsun. senide aramızda görmek çok isterdik ama eşinden dolayı gelemediğini biliyoruz ..sen nasılsın çocuklar nasıl nevom neler yapıyorsunuz
nuraycım pınardan güzel haberler var cuma günü oğlu kerem dünya ya geldi
demetten haberim yok küsüp gitti bana yineinşallah onunda güzel haberlerini alırız
sevgiler
saol nurciğimm pınarımmm rabbim analı babalı büyütsün inşallahdarısı tüm isteyip dileyene
çok özlendiniz kızlarrrr ben anacığımdayım
Eşimin sperm sayırı 9 milyondu her test yapılışında bir indi bir çıktı bu değer, dahası benim yumurtalıklar tembeldi yavaş büyüyordu yumurtalar uyarılmasına rağmen azıcık yumurta üretiyordum. buralarda yazan çoğu kürü denedik; keçiboynuzu kürü, incir kürü, soğan kürü...
3 aşılama yaptırdık ilki tuttu 7. haftada düştü sonrakiler tutmadı bile, ilk tüp bebekte yumurtalar yeterince olgunlaşmadan toplanmıştı yinede yerleştirdiler dışgebelik oldu diye iğne ile sonlandırdılar gebeliği. 2. tüp bebek denememde çok şükür bebişime kavuştum, rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, veeee oğlum 19 aylıkken bir baktık ben hamile kalmışım hemde kolayca:) eski günlerimi hatırlıyorum da ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeler, 1 saat yatmalar, bel altına yastık koymalar... neler denemedik yok gün aşırı ilişki olacak ,yok ateşim 37 derece olacak, yok efendim adetin kaçıncı günü yumurtladım diye testler yapmalar... hiçbiriyle uğraşmadan :) darısı başınıza arkadaşlar inşallah kolayca hamile kalıverirsiniz sizlerde. Hep buralarda okuyordum düşünmeyi bıraktığım zaman hamile kaldım diye aynen öyle...
canım sen nerelerdesinkızlar nasılsınız umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim ben oğlışumu emmekten ayırıyorum çok zor bi dönemmiş gece ağlamalar gündüz huysuzluk ve yaramazlıklar durdan sustan anlamaz oldu bugün 4 günümüz annemdeyim onun yardımıyla biraz başa çıkabiliorum çok şükür ama çok huysuz ve agrasif oldu hepinizi öptüm minnaklarınızıda allaha emanet olun
merhaba canım hoşgeldin aramızamrb kızlar, ne güzel bi topikmiş sağlam arkadaşlıklar oluşmuş..vee biçok kişi bebeğine kavuşmuş .inş bnd ve bütün isteyenlerde kavuşur 14 aydır gelmedi ama bebbeğim biliyorum birgün gelecek Rabbimin izniyle ...dualarınızı bizden esirgemeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?