Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim canım benim sorum bu kadar

rica ederim canım arkadaşım nedemeeeeeek..

evet anlatmıştın ama ben gün gün hani hangi gün ne yapılıyo kaç kere gitmem gerek seninki mikroenjeksiyonmu ve ne kadar evde kalmam lazım dinlenmem için falan filan işte kaydirigubbakcemile3

canım beniiiiim ilk gün görüşme yapıyosun senden gene tahlil istiyolar..sonra tahlillerine göre geçmişinede bakılarak yapılan işlemler göz önüne alınarak bide yaşın çok önemli ona göre ilaç ünitesi veriyolar..melse şukadar adet falan filan.
sonra adetin ikinci günü ilaca başlatıyolar bismillaaah..her gün iğneni akşam saatlerinde oluyosun genelde iki iğne alıyosun birden..her ikinci günde alttan muayene ediyolar ve kan alıyolar..hormonlarını takip etmeleri için.ben hergün tüp bebek hemşirelerine vurdurtuyodum diğer polikklinikler göze almıyolardı bide bilmiyolar açıkçası değişik karışımlardan yapılıyo..
işte böyle yumuşların istenilen büyüklükte oluncaya kadar iğneye deav ediyosun 2.günler muayene ve kan veriyosun İĞNE KOLİK OLUYOSUUN VALLAAA...sonra çatlatıcı derken iki gün sonra sabahtan çağırıp anestezi eşliğinde 15dk yumuşların toplanıyo.hemen döllenip gelişirse embriyolar 2 gün sonra transfer ediyolar 10 dkk sürüyoo bukadaaaaar tou tpo taş çatlasa 13 gün sürüyo bacım..

demekkk rahat durmadınızz azcık ucundan yaptınızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla bizde rahat durmayız gibime geliyo :kedi:

napim anacııım sen dura bakalım durabilecenmiii..yan yana ateş le barut yatıyosuun vallaaa herşey benim suçum MOARLE İHTİYACIMIZ VARDI TOPLUCAAAAAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: zemuszemus zemuszemus Şeniz

bende tüp bebek tedavisine başladım inş. sonu iyi olacak.umutluyum 5 yıl sonra kavuşacağım inş.

HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN ŞİMDİDEEEEEEN BİZİ MERAKTA BIRAKMAAAA sonucunu bildiiiirrrr...hayırlı haberlerle dööön:dance::dance::teytey:

abbbbauuuwww azcık ucundan haaa ben unuttum bile hamile kaldığımdan beri :kedi:

eveeeeetkaydirigubbakcemile3:kedi: napim duruuum ama artık tak etmişti canııma kocamı zölemiştiiiim...:kedi::kedi:mis kokulumuuuu gerçi bişey anlamadım da o ayrı ne o kibar kibaaaar:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
seni çok iyi anlıyoruuuum valla doğuruncaaa hele de 40 bir geçsiiiiin hemen tatile gidin 15 güüüüüüüüüün:dance::dance:Şenizyerimsenibenzemuszemuskaydirigubbakcemile

allah iyiliğini versin kırk günlük bebeyle tatile nasıl gidilir birine de bırakılmaz emzikli çocuk
artık bebişin uyuduğu zamanlarda olduğu kadar ne yapalımkaydirigubbakcemile3

yaw kızlar nickleri karıştırıyorum ben hala karıştırıncada kim ne yapıyooo atlıyorum kusura bakmayın

sunam demek ayın 13 üçünde halay çekcez yupppiiii

görüşürüz sevdam...

Çok işim vardı. aynı zamanda bebek muhabbeti yapmak tan da yorulmuştum, başka şeylere verdim kafamı.. sizleri özledim... Nurcandan fırçayı yedim gelim dedim
:):):):):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…