Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayşem geçmişi daha bende okumadım okuycam inşallah

doğuma daha var ocak 12 sinden itibaren bekliyoruz aslında 1a y daha çalışcaktım ama domuz giribi ve gebelik şekerinden dolayı doktor çalışmamı uygun görmedi

:teytey:

güle güle canımda walla zor oluyooo beklemek ne yapalım bide kardeş olduk

:kedi:zemuszemus

selam kızlar
ben geldim Ayşe nasılsınsınız nickim gaamzelim oldu

hoşgeldiiiiiiiiiin canım beniiiiiiiim iyiki geldiiiin:1hug::1hug:iyi yaptııın..
hepiniz burda olun bak size ihtiyacım var pazar günüüü:Saruboceq::Saruboceq:

SaĞol sunam aÇıklaman İÇİn
ben acİlen Çıktım gÖrÜŞÜrÜz kızlar

rica ederim sevdam nedemeeeek..görüşürüüüüüüz:teselli:yerimseniben

inşallaah durum nolur dua et son kez noluuuur inşallaah emeğime ulaşıcam artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar ipeğim...

sunam canım inşallah pozitif sonucu alacaz hep beraber halay çekcez Yüce Mevlam bebek isteyen herkese evlat versin hayırlısı ile

sunam canım inşallah pozitif sonucu alacaz hep beraber halay çekcez Yüce Mevlam bebek isteyen herkese evlat versin hayırlısı ile

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?kimse yok mu?erken kaçmışsınız ya.gündüz okulda olunca fazla giremiyorum ben.siz de gece yoksunuz sanırım.

Bana merhaba demeye başladı kırmızılar şekerler hoşgeldi sefa getirdi diyelim napalım şimdi tedavi sürecine girebilirim
aynen canım benimkide geldi ..yarın tedaviye başlıyorsun hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider 1 aya kalmaz bize güzel haberini verirsin sende:CüvCüv:
kızlar kedersiz kocişinin yanında uyudu kaldı heralde gelmedi bi türlü

bence tatlı geldi de o yüzden :kedi: sırnaşık şey

iepeğim heralde kedersiz uyudu kaldı... neyse uyanınca gelir..

abuuuvvvv kedersiz bir gitti pir gitti haa.... bacım bunun geceside var kalk artık yeter...
kızlar kocişle bir uyuduk sanki günlerce uyumamış gibiydik ikimizde saat 4;_5 kadar uyuduk uyandıktan sonrada yemek bulaşık derken anca şimdi oturdum...güzelim sohbetinizi kaçırdım hele sunanın yazdıklarını nasıl kaçırdım yaaaaadelikafadulden

abowww ne azgın çıktınız öyle kızım az daha dayanamadınızmı :mymeka: bir daha duymuyayım :roflol: valla bize ilişki yasağı vardı 12 gün boyunca sadece el ele tutuşabildik daha ilerisine gidemedik azcuk ucundan bile olmadıkaydirigubbakcemile3 gerçi biz yapmadıkta ne oldu sanki :a015:amannn boşverin kibar kibar azucuk ucundan yapı verin önemli değil :roflol: :roflol::roflol:

Çok işim vardı. aynı zamanda bebek muhabbeti yapmak tan da yorulmuştum, başka şeylere verdim kafamı.. sizleri özledim... Nurcandan fırçayı yedim gelim dedim
:):):):):):):):):)
canım hoşgeldin sefa getirdin eğer benim zorumla geleceksen ve bu muhabbeten sıkılıyorsan gerçekten gelmeyebilirsin ben kimseyi zorla buraya getirmeye çalışmıyorum sadece eski arkadaşlarla yine kk ya göç ettik istersen sende gel dedim yani fırçaladığı sanmıyorum :1ninca:

merhaba arkadaslar ben dayanamadım tahlıl yaptırdım cok moralım bozuk sonuc 1.0 yazıyordu referans degerler 0.0-2.5 yani buna gore negatıf degılmı. doktorumu yarın saat 4ten sonra gorucem muhtemelen kıst olustu bende klomenden dolayı.
cok moralım bozuldu ya..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…