görüşürüz sevdam...
Çok işim vardı. aynı zamanda bebek muhabbeti yapmak tan da yorulmuştum, başka şeylere verdim kafamı.. sizleri özledim... Nurcandan fırçayı yedim gelim dedim
:):):):):):):):):)
ayşem geçmişi daha bende okumadım okuycam inşallah
doğuma daha var ocak 12 sinden itibaren bekliyoruz aslında 1a y daha çalışcaktım ama domuz giribi ve gebelik şekerinden dolayı doktor çalışmamı uygun görmedi
gamzelim ben seni hatırlıayamadım kusura bakma hangi ayşesin
geçmişimi nasıl anlatayım 32 yıl nasıl anlatılır :):):):)
ayşemurat, yada ayşefiliz nicikim vardı
silmişler. bir ara anlatsam olurmu tatlım
güle güle
güle güle canımda walla zor oluyooo beklemek ne yapalım bide kardeş olduk
selam kızlar
ben geldim Ayşe nasılsınsınız nickim gaamzelim oldu
SaĞol sunam aÇıklaman İÇİn
ben acİlen Çıktım gÖrÜŞÜrÜz kızlar
yaw kızlar nickleri karıştırıyorum ben hala karıştırıncada kim ne yapıyooo atlıyorum kusura bakmayın
kuzum ben arnavutgüzeli LOVESAAAAA...yerimseniben
sunam demek ayın 13 üçünde halay çekcez yupppiiii
iyi akşamlar ipeğim...
kimse kalmamışş...:sm_confused: bende kaçtımm... :dilcikar:
sunam canım inşallah pozitif sonucu alacaz hep beraber halay çekcez Yüce Mevlam bebek isteyen herkese evlat versin hayırlısı ile
aynen canım benimkide geldi ..yarın tedaviye başlıyorsun hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider 1 aya kalmaz bize güzel haberini verirsin sende:CüvCüv:Bana merhaba demeye başladı kırmızılar şekerler hoşgeldi sefa getirdi diyelim napalım şimdi tedavi sürecine girebilirim
kızlar kedersiz kocişinin yanında uyudu kaldı heralde gelmedi bi türlü
bence tatlı geldi de o yüzden :kedi: sırnaşık şey
iepeğim heralde kedersiz uyudu kaldı... neyse uyanınca gelir..
kızlar kocişle bir uyuduk sanki günlerce uyumamış gibiydik ikimizde saat 4;_5 kadar uyuduk uyandıktan sonrada yemek bulaşık derken anca şimdi oturdum...güzelim sohbetinizi kaçırdım hele sunanın yazdıklarını nasıl kaçırdım yaaaaadelikafaduldenabuuuvvvv kedersiz bir gitti pir gitti haa.... bacım bunun geceside var kalk artık yeter...
abowww ne azgın çıktınız öyle kızım az daha dayanamadınızmı :mymeka: bir daha duymuyayım :roflol: valla bize ilişki yasağı vardı 12 gün boyunca sadece el ele tutuşabildik daha ilerisine gidemedik azcuk ucundan bile olmadıkaydirigubbakcemile3 gerçi biz yapmadıkta ne oldu sanki :a015:amannn boşverin kibar kibar azucuk ucundan yapı verin önemli değil :roflol: :roflol::roflol:eveeeeetkaydirigubbakcemile3:kedi: napim duruuum ama artık tak etmişti canııma kocamı zölemiştiiiim...:kedi::kedi:mis kokulumuuuu gerçi bişey anlamadım da o ayrı ne o kibar kibaaaar:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
seni çok iyi anlıyoruuuum valla doğuruncaaa hele de 40 bir geçsiiiiin hemen tatile gidin 15 güüüüüüüüüün:dance::dance:Şenizyerimsenibenzemuszemuskaydirigubbakcemile
canım hoşgeldin sefa getirdin eğer benim zorumla geleceksen ve bu muhabbeten sıkılıyorsan gerçekten gelmeyebilirsin ben kimseyi zorla buraya getirmeye çalışmıyorum sadece eski arkadaşlarla yine kk ya göç ettik istersen sende gel dedim yani fırçaladığı sanmıyorum :1ninca:Çok işim vardı. aynı zamanda bebek muhabbeti yapmak tan da yorulmuştum, başka şeylere verdim kafamı.. sizleri özledim... Nurcandan fırçayı yedim gelim dedim
:):):):):):):):):)
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?kimse yok mu?erken kaçmışsınız ya.gündüz okulda olunca fazla giremiyorum ben.siz de gece yoksunuz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?