Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersız sen burdasın galıba nolur bı cevap yaz ya cok kotuyum.....

canım şimdi gördüm mesajını ...ben ne desemki bilmiyorum canım inan bu durumda bende üzülüyorum ...hayırlısı buymuş demek güzelim ..sen yine bize göre şanslısın ve kızın var allahım onu sana bağışlasın,

beni de sevdanehrinin listesine ala bilirmisiniz?simdilik adet gunu olanlar listesine.insallah hepimiz hayirlisiyla hamis listesine katiliriz.benim son adet gunum 18.11.2009.

beni de sevdanehrinin listesine ala bilirmisiniz?simdilik adet gunu olanlar listesine.insallah hepimiz hayirlisiyla hamis listesine katiliriz.benim son adet gunum 18.11.2009.

canım listeden ben anlamıyorum sevda arkadaşımız yapıyor yarın senin bu mesajı görünce ekler seni merak etme canım :1hug:

bak canim.hic merak etme benim de icime dogdu.bu cocuk hasretin biticek insallah.yeter ki umidini yuzme.bak gor her sey guzel olucak.hakkimizda hayirlisi.:ecrin_bebek:

yok gerçekten artık eskisi kadar üzlmüyorum ben eskiden adet olduğum zaman 3 saat ağlardım günlerce yemek yemezdim ama şimdi öyle değil SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA diyorum :hulya:

hepinize ceza yazacam topiği boş bırakmışsınız geliyorum gidiyorum kimse yok :1ninca:

gündüz şekerlemesi yetmedi mi kedersiz:1closedeyes:

sunam canım inşallah pozitif sonucu alacaz hep beraber halay çekcez Yüce Mevlam bebek isteyen herkese evlat versin hayırlısı ile

amiiiin duruum amiiin canım beniim ağzın bal yesiiiiiiiiiin:1hug::1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:1hug: :1hug: :1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bende bugün adet oldum kaydirigubbakcemile2

canın sağolsuuuuuuuun kedersiziiiiim ..bir gün öyle bir süpriz yapıcakki sanaaa feleğin şaşıracak amaa emin ol inanamayacaksın 9 ay..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…