iyiyim canım sağlığım da iyi bugünümüze şükür bende ders çalışıyorum 26 sında ehliyet sınavına
giricem dün kurstan kitap aldım çalışmaya başladım
Allah zihin açıklığı versin... bir defada kazanıp tez zamanda ehliyetini alırsın inşallah...
Araba kullanabiliyormusun...
merhaba arkadaşlar nasılsınız ..ben dün adet oldum bugün baya bir sancım var ..
ipekçim hayırlı olsun inş ilk sınavında ehliyetini alırsın canım
esracım sen nasılsın gülüm varmı bir değişiklik
sağolun kızlar valla ilkinde alırsam çok iyi olur çünkü önümüzdeki yıl zorlaşacakmış ehliyet almak
ama benim çok gözümde büyüyo hem yazılı sına hem direksiyon sınavı inşallah ikisindende geçerim
kedersiz geçmiş olsun canıım bu ayda presed kullan polen kullan sonuca az kaldı canım alıcaz güzel haberini
canım ya sen koskoca mali müşavirlik sınavlarını vermişsin bunumu veremeyecen allah aşkına... bak ben ehliyeti 1 defda verdim ama staj sınavı beni çok yordu...
saol canım preseedleri bu ayda kullanıcam o güzel günler çok yakında alıcam benim içimede öyle doğuyor .sağolun kızlar valla ilkinde alırsam çok iyi olur çünkü önümüzdeki yıl zorlaşacakmış ehliyet almak
ama benim çok gözümde büyüyo hem yazılı sına hem direksiyon sınavı inşallah ikisindende geçerim
kedersiz geçmiş olsun canıım bu ayda presed kullan polen kullan sonuca az kaldı canım alıcaz güzel haberini
saol canım ..şuanda soba yanıyor havluyu ısıtıp koyuyorum biraz iyi geldi sanki ...evet dün eşimle ne çok uyuduk biz bu sefer gece uyuyamadık bir o yanan bir bu yana dönüp durduk kaydirigubbakcemile3bide eşimle dünden beri sigara içmiyoruz çok zorlandık ama alışacaz artık o zıkkımı içmek istemiyorum artıkgeçmiş olsun canım... Sancın için kekik kaynatıp içsen çok iyi geliyor... Dün seni bekle bekle öldük valla... Kış uykusunamı yattın nee...kaydirigubbakcemile3
bende bir değişiklik yok henüz... hatta bazen şüpheleniyorum acaba bidahamı test yapsam diye...akannehir
saol canım ..şuanda soba yanıyor havluyu ısıtıp koyuyorum biraz iyi geldi sanki ...evet dün eşimle ne çok uyuduk biz bu sefer gece uyuyamadık bir o yanan bir bu yana dönüp durduk kaydirigubbakcemile3bide eşimle dünden beri sigara içmiyoruz çok zorlandık ama alışacaz artık o zıkkımı içmek istemiyorum artık
inşallah sende eşinde bırakırsınız o illeti... hem vucudunuzun sağlığı için hemde maddi yönü var tabi... birde sigarayı bırakınca bebiş daha çabuk gelecektir.. çünkü sigara hem spermleri hemde yumurtlamayı etkiliyo... hadi bakalım bu ay sigarayı bırakın gelecek ayda bebişin müjdesini verin bize...
kızlar günaydınnnnn....
oku oku anca gelebildim...kedersizim dün çoook bekledik seniii :)) kocanın kucagından çıkamadı dedikkaydirigubbakcemile3
ohhh be kedersizimde bırakmış sigarayı çook sevindim canımm çokk
bende üniversite yıllarında arkadaş ortamlarında alışmışdım çok içiyorduk. eşim sağolsun bıraktırdı ..onu tanımasam hala içiyo olurdum çünkü çok zevk alarak içiyordum...bırakınca şöle 2-3 ay geçince anlıyorsun sana verdiği sıkıntıyı
allah hiç bir karı kocayı sizin dilinize düşürmesin felaketsiniz vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vucüdum nikotine iyice alışmış galiba az önce sobayı yakerken daha yanmadan dumanını içime çektim (gülmeyin)kaydirigubbakcemile3
sanırım bu aralar hep böyle yatıcaz sigarayı unutmak için..ha bide dün gece yatana kadar homini gırtlak bişeyler atıştırıp durdum bu gidişle kilo alıcam galiba:umursamaz:sizde sabah bi girdiniz yatağa akşama kadar çıkmadınız anacım dile düşersiniz tabi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana allah bozmasın mutlluğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?