valla al bendende o kadar pek korkarımki eyvahedigeldismile aslında bi alışsan yeniymiş ya ondan herhal alışınca korkmazsın belki kaydirigubbakcemile3
de ablam gıı:sm_cool:
sen onu bana gönder en iyisi kaydirigubbakcemile3o tatlı poşetliğin nesinden korkuyorsan
benim aklım hala ve hala karbonatta kızlar ne derseniz deyin boshayallersmile
ne karbonatı quzumbenim aklım hala ve hala karbonatta kızlar ne derseniz deyin boshayallersmile
niye öyle dedim biliyormusun aslında hepimiz hamile kalsakta şu topik kapansa o yüzden ikilemde kaldım desemmi demesimi derken
gönderirim walla ablacıım elbiseyle beraber gönderirim hediyeyi hediye etmek sünnettir
haaaaa okiş kızzzz yeni topik hamişler topiğinde buluşmak üzere inşallah :Saruboceq:niye öyle dedim biliyormusun aslında hepimiz hamile kalsakta şu topik kapansa o yüzden ikilemde kaldım desemmi demesimi derken
şaka yaptım canım güle güle kork ondan :roflol:
lülülülülülü
kızlar aslında bende çok korkağım özellikle sabah namaza kalkınca arkamda sanki biri varmış gibi hisediyorum sizde de oluyormu öyle eyvahedigeldismile
canım eski usül gebelik testiymiş idrara sabah ilk idrara karbonat döküyorsun köpürürse hamişsin karbonat dipte kalırsa hamiş değilsin anlamındaymış ben adetten önce. yaptım az köpürdü bide adetin son günü yaptım way anam way ben bile şaşırdım bir köpürdüki sorma gitsin valla kafam karışık işte umut dünyası boshayallersmilene karbonatı quzum
hııımm anadımmm
inşallah hepimizde bebişi gelirde başka topik açarızzzzz
utanmıyormuzun ablana dil çıkarmaya :mymeka: :mymeka:
kızdırdın ulan beni :tomato: :tomato: :tomato:
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
klava: klava: klava: klava:
olmamı quzum bir de manyak gibi ya arkamda bişi varsa ya bana yaklaşıyosa diye kuruntu yaparıım bide gelen şeyii gözümün önünde canlandırırım psikomanyağım ben yaa.
amanınnnn bir ben değilim yani bu korkaklık kervanında ha çokmuşuz sırnaşık şeyolmamı quzum bir de manyak gibi ya arkamda bişi varsa ya bana yaklaşıyosa diye kuruntu yaparıım bide gelen şeyii gözümün önünde canlandırırım psikomanyağım ben yaa.
canım eski usül gebelik testiymiş idrara sabah ilk idrara karbonat döküyorsun köpürürse hamişsin karbonat dipte kalırsa hamiş değilsin anlamındaymış ben adetten önce. yaptım az köpürdü bide adetin son günü yaptım way anam way ben bile şaşırdım bir köpürdüki sorma gitsin valla kafam karışık işte umut dünyası boshayallersmile
ağlarıım bakkk(((((((((((((
bana kötü davanmaaaaa alsanaalsanasmile
hehehehhhhh aynı ben yaaaaa way anam wayyyyy korkaklar topiğindeyim wayyyy ohaoldumsmilearkamda bir varmış gibi koşarım bazen beni yakaladı yakalıyacak sanki :roflol: :roflol:
aynen ablaa bendeearkamda bir varmış gibi koşarım bazen beni yakaladı yakalıyacak sanki :roflol: :roflol:
amanınnnn bir ben değilim yani bu korkaklık kervanında ha çokmuşuz sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?