sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sobanın dumanını haa...sırnaşık şey
sanırım bu aralar hep böyle yatıcaz sigarayı unutmak için..ha bide dün gece yatana kadar homini gırtlak bişeyler atıştırıp durdum bu gidişle kilo alıcam galiba:umursamaz:
kilon nasıl bilmiyorum ama fazla kilo bizim bebeğe giden yolumuzu uzatıyo canım
dikkat et bol bol su iç elişi falan yap oyalan kilo yapıcılardan uzak dur
vucüdum nikotine iyice alışmış galiba az önce sobayı yakerken daha yanmadan dumanını içime çektim (gülmeyin)kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kedersiz gözünaydın inşallah o zıkkıma hiç başlamassın madem sigarayı bıraktınız eşine sıkı bir kür
yap havuç suyu fındık kabak çekirdeği ceviz keçiboynuzu muzlu süt bol bol yedir çok iyi gelecektir
emin ol sperm sayısını artırır sigara öldürüyo çünkü spermleri
sibel canım nasılsın sen son zamanlarda sessiz kaldın arkadaşım neden
canım ipeğim gayet iyiyim canım.. bütün yazılanları okuyorum ama yazarken dikkat ediyom...sizin muhabbetinizi okumak bile beni mutlu ediyooo .ben biraz çekingen biriyim yazdıklarımın yanlış anlaşılmasından korkuyorum ondan birazcık sessiz kalıyom
bende çıtı pıtı ufak tefek bi kızcağızdım ama son iki aydır arkadan ve önden genişliyom:))
eşim dalga geçiyooo ince belli yarim nerelerde şimdi diye şarkı sölüyooo :)))))))) bel kavisim kaybolmuşda şimdi bi kadın oldun diyoo deliii eskiden kız çocuğu gibiymişim...
bu arada ben evlendiğimde 44 kiloydum 1,58 de boyy şimdilerde 54 oldum bakalım 4 aya kadar daha kaaaç kilolar alırımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1,68 boy 70 kilo ah ah bende iincecik çıtı pıtı bi kızdım
amannn olsun canım hamile olanlara kiloda yakışır:CüvCüv:ben hamile kalayım benim 70 kilom 100 kilo olsun önemli değil :gitme: yeterki hamiş kalabileyim :çok üzgünüm:
kadersiz56 banyo takımın koydum profıleee
ee çok kilolu değilsin canım benimde okadar boy olarakta senden çok uzun sayılmam benimde boyum 1,75 ama benim kemiklerim iri ondanmı çok fazla çıkıyor tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?