ne zaman yaptın gııııııı ne zaman köpürttün gııııı çabuk kızzz anlat çatlıcam hem benimkinin resmisi bilem var ispatım hazır sempatiksalakcinnianammmmmmmmmmmm onu bende yaptıım benimkide köpürdüüüüüüüü :))))))))))))))))
davransam ne olur he söle bana alsanaalsanasmile
hehehehhhhh aynı ben yaaaaa way anam wayyyyy korkaklar topiğindeyim wayyyy ohaoldumsmile
ne zaman yaptın gııııııı ne zaman köpürttün gııııı çabuk kızzz anlat çatlıcam hem benimkinin resmisi bilem var ispatım hazır sempatiksalakcinni
aa iyi ozaman benim gibi korktuğun için menun oldum vereliniortak bir tek ben bu derece korkağım sanıyordum
eşim çok dalga geçer bu durumuma birden nefes nefese içeri giriyorum yine ne oldu kovaladılarmı seni diyo
ayyyy sorma hele ben nasılım afedersiniz gece normalde pek idrara sıkışmam ama bazen olur sıkışarak uyanırım ama nerde o yürek töbe gidemem wc ye sempatiksalakcinni uyuyan kocişi uyandırırım bi güzel oda uyurgezer vaziyette tabi beni bekle derim sağolsun uyuyarak bekler ha ne anladıysam ha adam gözümün önünde uyumuş ha yatakta çık çıkabilirsen işin içinden işte böleee laelaelaelaelae delikafaduldenaa iyi ozaman benim gibi korktuğun için menun oldum vereliniortak bir tek ben bu derece korkağım sanıyordum
eşim çok dalga geçer bu durumuma birden nefes nefese içeri giriyorum yine ne oldu kovaladılarmı seni diyo
ben yiyom sizde yeyin quzularımm
sağol canım afiyet olsun yarasınnnn guclubacismile
ben yiyom sizde yeyin quzularımm
ayyyy sorma hele ben nasılım afedersiniz gece normalde pek idrara sıkışmam ama bazen olur sıkışarak uyanırım ama nerde o yürek töbe gidemem wc ye sempatiksalakcinni uyuyan kocişi uyandırırım bi güzel oda uyurgezer vaziyette tabi beni bekle derim sağolsun uyuyarak bekler ha ne anladıysam ha adam gözümün önünde uyumuş ha yatakta çık çıkabilirsen işin içinden işte böleee laelaelaelaelae delikafadulden
hepimizde korkakmışız be acaba ondanmı olmuyor bebelerimiz :roflol:
şifa resmi koy bakalım nasıl köpürmüş senin çiş çok merak ettim valla :roflol:
bu arada benmki söylene söylene çekyatta uyudu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?