Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anammmmmmmmmmmm onu bende yaptıım benimkide köpürdüüüüüüüü :))))))))))))))))
ne zaman yaptın gııııııı ne zaman köpürttün gııııı çabuk kızzz anlat çatlıcam hem benimkinin resmisi bilem var ispatım hazır sempatiksalakcinni

hehehehhhhh aynı ben yaaaaa way anam wayyyyy korkaklar topiğindeyim wayyyy ohaoldumsmile

aa iyi ozaman benim gibi korktuğun için menun oldum vereliniortak bir tek ben bu derece korkağım sanıyordum
eşim çok dalga geçer bu durumuma birden nefes nefese içeri giriyorum yine ne oldu kovaladılarmı seni diyo

ne zaman yaptın gııııııı ne zaman köpürttün gııııı çabuk kızzz anlat çatlıcam hem benimkinin resmisi bilem var ispatım hazır sempatiksalakcinni

amaninnnnnnnnnnnn bide fotolamışşş
ben ilk aylarda yaptııımm gııı bişi çıkmadııı köpürdü köpürdü tırstııı

aa iyi ozaman benim gibi korktuğun için menun oldum vereliniortak bir tek ben bu derece korkağım sanıyordum
eşim çok dalga geçer bu durumuma birden nefes nefese içeri giriyorum yine ne oldu kovaladılarmı seni diyo

abla benimkide bu sefer de kurtuldun die dalga geçiyo şuan 3 olduk bakalım daha çıkacak mı?

şifa resmi koy bakalım nasıl köpürmüş senin çiş çok merak ettim valla :roflol:

ayyyy sorma hele ben nasılım afedersiniz gece normalde pek idrara sıkışmam ama bazen olur sıkışarak uyanırım ama nerde o yürek töbe gidemem wc ye sempatiksalakcinni uyuyan kocişi uyandırırım bi güzel oda uyurgezer vaziyette tabi beni bekle derim sağolsun uyuyarak bekler ha ne anladıysam ha adam gözümün önünde uyumuş ha yatakta çık çıkabilirsen işin içinden işte böleee laelaelaelaelae delikafadulden

ayyyyy hepimizz aynıyız kanımcaaaa
koca olmayıncaaaa çıkmam tuvalete tutarıımm sabaha kadar elim silahla uyurum korkudan yattığım odayı ney kilitlerimm

biraz büyükçe oolmuş yaa kusura bakmayın yorgun-morgun acele-macele ancak böleeeeeeeeee

Son düzenleme:
he gıı baya bir köpürmüş akannehir :1shok:ama dediğim gibi çiş asitli olduğu için karbonatla buluşunca köpürmesi normal bence bilmiyorum yinede için rahat etsin diye bir kanda baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…