Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he gıı baya bir köpürmüş akannehir :1shok:ama dediğim gibi çiş asitli olduğu için karbonatla buluşunca köpürmesi normal bence bilmiyorum yinede için rahat etsin diye bir kanda baktır istersen

bencede tatlıımm şiiii benn karbonatt koymadıım normal kaynattım köpürürsen hamilesin dedilerdii köpürdü ama tık yok

bencede tatlıımm şiiii benn karbonatt koymadıım normal kaynattım köpürürsen hamilesin dedilerdii köpürdü ama tık yok
abooo neyi kaynattın kızzzzzz hay ALLAH ım yaaaa nelere düştük işte bölee ne duysak yapıozz ya Rabbim sabrımızı sağlıklı ve hayırlı bebiş ile mükafatlandırsın inşallah :Saruboceq:

heee quzum çişimi sek kaynattımmm
aman umut dünyasıı işte kocişe sürpriz yapacadımm

eee siftah çiş benden şimdi sıradakilerde sıra ya kızlar bunu fotolamamın nedeni hani bu karbonatı deneyip,köpürdüğünü söyledi ve şu an hamiş olan arkadaşım varya ben ona anlatıyom msn de baktım olmuo en iyisimi resim çekiyim dedim baksın bi cvp lasın diye çektim resmi yoksa çiş resmide komik oluo hani kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

heaa yane tam olarak desene bi bende yapımm

heee quzum çişimi sek kaynattımmm
aman umut dünyasıı işte kocişe sürpriz yapacadımm
canım ya kızma ama bende gülüom hani çişini kim kaynatmş kızzz o bide kokmuştur hani kaynaya kaynaya aboooo ya kızma canım nolur gülmekten karnım ağrıdı eşim dio neye gülüon amanın nasıl derim arkadaş var melike çişini kaynatmışda ona gülüom dieee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yokk quzum iden kızıyım bende çook güldüm halime bide sinirlerim bozulmuştu oturduum bi güzel ağlamıştımmmmm

şifacım dediğim gibi en iyisimi bir kan tahlili yaptırmak bu yöntem çok yanlış kuzumm

yerimseniben
heaa yane tam olarak desene bi bende yapımm
canım bak şimdi sabah ilk idrarını şeffaf pet bardağa al sonra içine 2 çay kaşığı karbonat dök bekle hemen foşşşş diye ses gelecek işte bendeki gibi köpürürse işlem pozitif dipte kalırsa karbonat negatif haaa bu arada sende resimlendirde bakalım yorumlayalım okiş janem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…