Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa ve melike A llah sizden razı olsun siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün gerçi sizde güldünüz halinize ama benim kadar gülmediniz sanırım yazarken bile gülüyorum şuanda sırnaşık şey

şifacım dediğim gibi en iyisimi bir kan tahlili yaptırmak bu yöntem çok yanlış kuzumm
canım burda kan tahlili yokki :gitme: idrarda ise ha bu bahsettiğim arkadaş dediki biraz bekle hemen yapma dedi belki üstüne görmüşsündür dedi ama umutlanmamlıyım yaaaaa hayal kırıklığı bidaha gücüm yok kaldırmaya mafoldumben

yarıınn sabahhh deniceemm ee senin köpürmüşş
bence hemen git bi kan tahlili yaptırrr

amin janem aminnn inşallah cümlemizin yüzü böle güler valla kikirik kikirik bende hala gülüomm ben çok Melike ye gülüommmmmmm kaynatma mevzusu bayağı komikti bak işte bi karbonat dedim kirli çamaşırlar dökülüverdi alkisalkisalkis

ne dimekkk ablam her zamanyerimseniben
kısss benimde gülmekten yaş geldi kendi halimeee
bu çiş kafama yattı ama bi deniyim ne çıkarr

aynen öleeee anammmm bide kocaya desem gör artık ne hale gelirimmmmmm

hadi yaa doğum evi falandamı yok orda merkezde değilmisin sen ??
Yozgat'ın hiçmi hiç gelişmemiş ilçesindeyimmm (kasaba gibi bir yer) nerde janem nerdeeeeee bi hastane var ordada herbişey yok ha bırak onu kadın doğum dr u bile yok :gitme:

Yozgat'ın hiçmi hiç gelişmemiş ilçesindeyimmm (kasaba gibi bir yer) nerde janem nerdeeeeee bi hastane var ordada herbişey yok ha bırak onu kadın doğum dr u bile yok :gitme:

aman çok kötü ozaman merkez uzağınızdamı yakın bir yerdesiniz umarım
en azından böyle durumlarda hemen gidip gelebilirsiniz

kışşşşş şimdi sadece çişin içine karbonat koyacam bakacam bu kadar dimmii

evet evet aynen öyle yapıcaksın :)yarın sonucunu sende göster şifanınkile karşılaştırırız hanginizin daha çok kabarmış diye oylama yaparız arkadaşlarla :roflol:

aman çok kötü ozaman merkez uzağınızdamı yakın bir yerdesiniz umarım
en azından böyle durumlarda hemen gidip gelebilirsiniz
2 saat merkeze canım amanın yolları sorma viraj viraj viraj abboooo sağlam insan yolda hasta oluveriooooo ayyyy Rabbim burdan kurtarsın inşallah hayırlısı ileeeeeeeeee :Saruboceq:

2 çay kaşığı koy ve eline resim çekmek için cihazı unuttun kız onuda al fotolandır yerimseniben hadi şansın bol olsun :CüvCüv:

hihihihihhi yarın ilk sabah işim o olacakkk benim hiç foto makinam olmadı kii
ulenn telinde foto çekimi kötüüü
neyse ben bulurum yawwww
düşünsene komşuya istemeye gidermişim ne yapacan deyince çişimi çekecemmdelikafadulden

evet evet aynen öyle yapıcaksın :)yarın sonucunu sende göster şifanınkile karşılaştırırız hanginizin daha çok kabarmış diye oylama yaparız arkadaşlarla :roflol:
hehe yeni yarışma programı kurduk işte ''' çişdeyiz'' :roflol: :roflol: :roflol: puanları kırmak yok şöle bol kseden olsun haaaa sırnaşık şey

aaaa bu test dogrumu acaba kac haftadayken sonuc verir yaaa..

yoksa kolay bi yöntem karbonati at bekleee..valla sonucu bende bekliyorum kizlARRR tek cizgi görmekten iyidir hehehehe:lepi:

heheyheheyyyyheyheyheyyy savulun Melike çiş çekecek ulennnnnnnnnnn halledersin sen hadi sabah ilk işim çişini aramak olcak :lepi:

kızlarrrrrrrrrrr ben geldim.. işlerimi bitirdim bıcı bıcı yaptım..oh evimde bende miss gibi olduk vallasırnaşık şey eeeeeee sizlerde ne var ne yok kuşlarım çok ösledim valla sizisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…