canım burda kan tahlili yokki :gitme: idrarda ise ha bu bahsettiğim arkadaş dediki biraz bekle hemen yapma dedi belki üstüne görmüşsündür dedi ama umutlanmamlıyım yaaaaa hayal kırıklığı bidaha gücüm yok kaldırmaya mafoldumbenşifacım dediğim gibi en iyisimi bir kan tahlili yaptırmak bu yöntem çok yanlış kuzumm
yerimseniben
canım bak şimdi sabah ilk idrarını şeffaf pet bardağa al sonra içine 2 çay kaşığı karbonat dök bekle hemen foşşşş diye ses gelecek işte bendeki gibi köpürürse işlem pozitif dipte kalırsa karbonat negatif haaa bu arada sende resimlendirde bakalım yorumlayalım okiş janem yerimseniben
amin janem aminnn inşallah cümlemizin yüzü böle güler valla kikirik kikirik bende hala gülüomm ben çok Melike ye gülüommmmmmm kaynatma mevzusu bayağı komikti bak işte bi karbonat dedim kirli çamaşırlar dökülüverdi alkisalkisalkisşifa ve melike A llah sizden razı olsun siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün gerçi sizde güldünüz halinize ama benim kadar gülmediniz sanırım yazarken bile gülüyorum şuanda sırnaşık şey
şifa ve melike A llah sizden razı olsun siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün gerçi sizde güldünüz halinize ama benim kadar gülmediniz sanırım yazarken bile gülüyorum şuanda sırnaşık şey
amin janem aminnn inşallah cümlemizin yüzü böle güler valla kikirik kikirik bende hala gülüomm ben çok Melike ye gülüommmmmmm kaynatma mevzusu bayağı komikti bak işte bi karbonat dedim kirli çamaşırlar dökülüverdi alkisalkisalkis
Yozgat'ın hiçmi hiç gelişmemiş ilçesindeyimmm (kasaba gibi bir yer) nerde janem nerdeeeeee bi hastane var ordada herbişey yok ha bırak onu kadın doğum dr u bile yok :gitme:hadi yaa doğum evi falandamı yok orda merkezde değilmisin sen ??
Yozgat'ın hiçmi hiç gelişmemiş ilçesindeyimmm (kasaba gibi bir yer) nerde janem nerdeeeeee bi hastane var ordada herbişey yok ha bırak onu kadın doğum dr u bile yok :gitme:
2 çay kaşığı koy ve eline resim çekmek için cihazı unuttun kız onuda al fotolandır yerimseniben hadi şansın bol olsun :CüvCüv:kışşşşş şimdi sadece çişin içine karbonat koyacam bakacam bu kadar dimmii
kışşşşş şimdi sadece çişin içine karbonat koyacam bakacam bu kadar dimmii
2 saat merkeze canım amanın yolları sorma viraj viraj viraj abboooo sağlam insan yolda hasta oluveriooooo ayyyy Rabbim burdan kurtarsın inşallah hayırlısı ileeeeeeeeee :Saruboceq:aman çok kötü ozaman merkez uzağınızdamı yakın bir yerdesiniz umarım
en azından böyle durumlarda hemen gidip gelebilirsiniz
2 çay kaşığı koy ve eline resim çekmek için cihazı unuttun kız onuda al fotolandır yerimseniben hadi şansın bol olsun :CüvCüv:
hehe yeni yarışma programı kurduk işte ''' çişdeyiz'' :roflol: :roflol: :roflol: puanları kırmak yok şöle bol kseden olsun haaaa sırnaşık şeyevet evet aynen öyle yapıcaksın :)yarın sonucunu sende göster şifanınkile karşılaştırırız hanginizin daha çok kabarmış diye oylama yaparız arkadaşlarla :roflol:
evet evet aynen öyle yapıcaksın :)yarın sonucunu sende göster şifanınkile karşılaştırırız hanginizin daha çok kabarmış diye oylama yaparız arkadaşlarla :roflol:
heheyheheyyyyheyheyheyyy savulun Melike çiş çekecek ulennnnnnnnnnn halledersin sen hadi sabah ilk işim çişini aramak olcak :lepi:hihihihihhi yarın ilk sabah işim o olacakkk benim hiç foto makinam olmadı kii
ulenn telinde foto çekimi kötüüü
neyse ben bulurum yawwww
düşünsene komşuya istemeye gidermişim ne yapacan deyince çişimi çekecemmdelikafadulden
hehe yeni yarışma programı kurduk işte ''' çişdeyiz'' :roflol: :roflol: :roflol: puanları kırmak yok şöle bol kseden olsun haaaa sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?