Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaaa bu test dogrumu acaba kac haftadayken sonuc verir yaaa..

yoksa kolay bi yöntem karbonati at bekleee..valla sonucu bende bekliyorum kizlARRR tek cizgi görmekten iyidir hehehehe:lepi:
evet canım eczanecileri zengin etmedikmi şimdiye kadar sabah ilk idrar ve 2 çay kaşığı karbonat dök şeffaf pet bardağa uygula ok sende resim çek canım bakalım biii yerimseniben

aaaa bu test dogrumu acaba kac haftadayken sonuc verir yaaa..

yoksa kolay bi yöntem karbonati at bekleee..valla sonucu bende bekliyorum kizlARRR tek cizgi görmekten iyidir hehehehe:lepi:

ben hiç inanmıyorum ama bynkutluay ve şifa arkadaşımız taktılar şu karbonata kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrr ben geldim.. işlerimi bitirdim bıcı bıcı yaptım..oh evimde bende miss gibi olduk vallasırnaşık şey eeeeeee sizlerde ne var ne yok kuşlarım çok ösledim valla sizisırnaşık şey
hoş geldin canım oh mis kokmuşsundur işte ne güzel nasılsın ? yerimseniben

kızlarrrrrrrrrrr ben geldim.. işlerimi bitirdim bıcı bıcı yaptım..oh evimde bende miss gibi olduk vallasırnaşık şey eeeeeee sizlerde ne var ne yok kuşlarım çok ösledim valla sizisırnaşık şey

bıcı bıcı derken şu bizim dilimizlede fikfikmi yaptınız :jeyyar: iyi hade bakalım sıhatler olsun
sen bi kaç sayfa geriye gidip geçmişi oku istersen şifa bize çişini gösterdi bak sende istersen :hulya:

ayyyy cidden bu yolla mı öğrendi arkadaşınn
evet canım ilk bu karbonattan öğrendi hemde 2 günü geçmişken köpürdü dedi tabi o resimlendirmediği için bilmiordum nasıl köpürdü ama sonra dr a gitti testlerde gerçekten hamişşşşş yakında cinsiyet belli olcak

hoş geldin canım oh mis kokmuşsundur işte ne güzel nasılsın ? yerimseniben

çok şükür iyiym canım evimi temöizledim daha iyi oldum bugün yaz gibiydi hava napim dayanamadım....... kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın canımmmmmmmmm olumunekankayizsmile

hadi hayırlısı bakalım inşallah hayırlısıyla kucağına alırr
kısss inşallah sende hamişsinidrrrrr

bıcı bıcı derken şu bizim dilimizlede fikfikmi yaptınız :jeyyar: iyi hade bakalım sıhatler olsun
sen bi kaç sayfa geriye gidip geçmişi oku istersen şifa bize çişini gösterdi bak sende istersen :hulya:

ayyyyyyyyyyy ablaaaaaaaaaaa kıs valla öyle değil evi temizledim de ondan canım vallahi bak günahımı almaaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…