heheyheheyyyyheyheyheyyy savulun Melike çiş çekecek ulennnnnnnnnnn halledersin sen hadi sabah ilk işim çişini aramak olcak :lepi:
evet canım eczanecileri zengin etmedikmi şimdiye kadar sabah ilk idrar ve 2 çay kaşığı karbonat dök şeffaf pet bardağa uygula ok sende resim çek canım bakalım biii yerimsenibenaaaa bu test dogrumu acaba kac haftadayken sonuc verir yaaa..
yoksa kolay bi yöntem karbonati at bekleee..valla sonucu bende bekliyorum kizlARRR tek cizgi görmekten iyidir hehehehe:lepi:
aaaa bu test dogrumu acaba kac haftadayken sonuc verir yaaa..
yoksa kolay bi yöntem karbonati at bekleee..valla sonucu bende bekliyorum kizlARRR tek cizgi görmekten iyidir hehehehe:lepi:
kabarsın canım bol köpüklüsünden olsun çokkkk sevinirim şahsen boshayallersmile:roflol::roflol:
benim çişim daha çook kabarır :sm_cool:
zemuszemuszemuszemusben hiç inanmıyorum ama bynkutluay ve şifa arkadaşımız taktılar şu karbonata kaydirigubbakcemile3
kabarsın canım bol köpüklüsünden olsun çokkkk sevinirim şahsen boshayallersmile
hoş geldin canım oh mis kokmuşsundur işte ne güzel nasılsın ? yerimsenibenkızlarrrrrrrrrrr ben geldim.. işlerimi bitirdim bıcı bıcı yaptım..oh evimde bende miss gibi olduk vallasırnaşık şey eeeeeee sizlerde ne var ne yok kuşlarım çok ösledim valla sizisırnaşık şey
kızlarrrrrrrrrrr ben geldim.. işlerimi bitirdim bıcı bıcı yaptım..oh evimde bende miss gibi olduk vallasırnaşık şey eeeeeee sizlerde ne var ne yok kuşlarım çok ösledim valla sizisırnaşık şey
bıcı bıcı derken şu bizim dilimizlede fikfikmi yaptınız :jeyyar: iyi hade bakalım sıhatler olsun
sen bi kaç sayfa geriye gidip geçmişi oku istersen şifa bize çişini gösterdi bak sende istersen :hulya:
evet canım ilk bu karbonattan öğrendi hemde 2 günü geçmişken köpürdü dedi tabi o resimlendirmediği için bilmiordum nasıl köpürdü ama sonra dr a gitti testlerde gerçekten hamişşşşş yakında cinsiyet belli olcakayyyy cidden bu yolla mı öğrendi arkadaşınn
hoş geldin canım oh mis kokmuşsundur işte ne güzel nasılsın ? yerimseniben
evet canım ilk bu karbonattan öğrendi hemde 2 günü geçmişken köpürdü dedi tabi o resimlendirmediği için bilmiordum nasıl köpürdü ama sonra dr a gitti testlerde gerçekten hamişşşşş yakında cinsiyet belli olcak
denemesi bedava nasil olsa :)
adetime daha 3 hafta var biras az kalsin bende deneyim hehheehihoyyyt
denemesi bedava nasil olsa :)
adetime daha 3 hafta var biras az kalsin bende deneyim hehheehihoyyyt
bıcı bıcı derken şu bizim dilimizlede fikfikmi yaptınız :jeyyar: iyi hade bakalım sıhatler olsun
sen bi kaç sayfa geriye gidip geçmişi oku istersen şifa bize çişini gösterdi bak sende istersen :hulya:
ayy aman allah korusun ne 3 haftasí hehehe 12 gün var yani
aman oda gelmesin tabiki..delikafadulden:sm_cool::sm_cool:
ayy aman allah korusun ne 3 haftasí hehehe 12 gün var yani
aman oda gelmesin tabiki..delikafadulden:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?