hamdolsun iyiyim misafir vardı akşam çayda onları yollar yollamazbilmiyorumkismile koştum burayaumudumuzu karbonatta arar olduk yaaaa :sinifsinif:çok şükür iyiym canım evimi temöizledim daha iyi oldum bugün yaz gibiydi hava napim dayanamadım....... kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın canımmmmmmmmm olumunekankayizsmile
ayyyyyyyyyyy ablaaaaaaaaaaa kıs valla öyle değil evi temizledim de ondan canım vallahi bak günahımı almaaaa:kedi:
gelmesin quzummm gelmesinn
gelmez inşallah çişinde karbonat fokur fokur fokurdar durur inşa hamişsindir bacımmmmm yerimseniben :CüvCüv:denemesi bedava nasil olsa :)
adetime daha 3 hafta var biras az kalsin bende deneyim hehheehihoyyyt
adetime 10 gün kala yapsam yani sempatiksalakcinni
sen bilirsin ama adetin inşallah gelmez hemen yap yada beklediğin adet günü yap canım beleş tes işte yap yap dur vallah bende paket paket karbonat bitiriom duyduğumdan beri :jeyyar:adetime 10 gün kala yapsam yani sempatiksalakcinni
gelmez inşallah çişinde karbonat fokur fokur fokurdar durur inşa hamişsindir bacımmmmm yerimseniben :CüvCüv:
karbonatkolikler buraya gel abla gelll bacı gel karbonatkolikliler gel buraya :roflol:evde kabonatta yok anammmm kocişimi arayımda sabah getirsinnnn
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz bakalımm bende kocişi yatırdım geldim zemuszemus
volkan konakı izliyorum tv de horon teptim geldim şimdi :teytey: amannn nefes nefese kaldımm bende yaşlanıyorumm galibaa :dilcikar:
durum gelmiş bugünde maşallahh bebişini yakından daha iyi gördüm resimde çokk tatlıııı maşallahhh Rabbim bizede versin inş..
bynkutluay gözümden kaçtı bu aralar pek duramıyorum enişten sanırım rahatsızmış çok geçmiş olsun şifa versin Rabbim
biraz büyükçe oolmuş yaa kusura bakmayın yorgun-morgun acele-macele ancak böleeeeeeeeee
karbonatkolikler buraya gel abla gelll bacı gel karbonatkolikliler gel buraya :roflol:
anamm o resimm sidikmi yoksa :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?