Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükür iyiym canım evimi temöizledim daha iyi oldum bugün yaz gibiydi hava napim dayanamadım....... kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın canımmmmmmmmm olumunekankayizsmile
hamdolsun iyiyim misafir vardı akşam çayda onları yollar yollamazbilmiyorumkismile koştum burayaumudumuzu karbonatta arar olduk yaaaa :sinifsinif:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bynkutluay, esragg, Kedersiz+, leydim84, sevdanehri54, sifaa+, y3s3min
duyann gelmişşşşş

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz bakalımm bende kocişi yatırdım geldim zemuszemus
volkan konakı izliyorum tv de horon teptim geldim şimdi :teytey: amannn nefes nefese kaldımm bende yaşlanıyorumm galibaa :dilcikar:

durum gelmiş bugünde maşallahh bebişini yakından daha iyi gördüm resimde çokk tatlıııı maşallahhh Rabbim bizede versin inş..

bynkutluay gözümden kaçtı bu aralar pek duramıyorum enişten sanırım rahatsızmış çok geçmiş olsun şifa versin Rabbim

adetime 10 gün kala yapsam yani sempatiksalakcinni
sen bilirsin ama adetin inşallah gelmez hemen yap yada beklediğin adet günü yap canım beleş tes işte yap yap dur vallah bende paket paket karbonat bitiriom duyduğumdan beri :jeyyar:

gelmez inşallah çişinde karbonat fokur fokur fokurdar durur inşa hamişsindir bacımmmmm yerimseniben :CüvCüv:

aminnnnn aminnnnn bacilarrrrrropuyorumnanaktan

dogru dogru bekliyim...önce siradikler yapsin biz onlari takip edelim....

sonular yarin gelsin kizlar heheşakkıdı:hulya:

ohhhhh iyi yapmışsınn
hayyy maşallah horonuda tepmişinnn
ayy tatlım inşallah bizede verir Rabbim
sağol canım Allah razı olsuunn

sevdam hoşgeldin bacım ohh kurtları dökmüşsün desene bizde burda döktürdük geçmişi okudunmu daha doğru gördünmü şifa çişini koymuş bak sende aklinialirimsmile

esragg bekle canım daha çıkmaz

aboooo ben çiş böle sayfa sayfa dolanıp duracakmı kızlar bak utandım şimdi ohaoldumsmile :uhm: :çok üzgünüm:

kedersizimm geçmişte gözüme çarptı boncuk dantelmi arıyosun canım
ben masa için yaptım çekip gösterimmi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…