anamm o resimm sidikmi yoksa :roflol: :roflol: :roflol:
aboooo ben çiş böle sayfa sayfa dolanıp duracakmı kızlar bak utandım şimdi ohaoldumsmile:uhm: :çok üzgünüm:
anamm o resimm sidikmi yoksa :roflol: :roflol: :roflol:
aboooo ben çiş böle sayfa sayfa dolanıp duracakmı kızlar bak utandım şimdi ohaoldumsmile:uhm: :çok üzgünüm:
amin canım vallaaa bende buraya geleli pek daha iyiyim hamdolsun inşallah hepimiz böle neşeli oluruz :Saruboceq:Allah neşemizi artırsın kuşlarımmmmmmmmmm. sizde olmasınaız ne yapardım bilmemopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemusopuyorumnanaktan
Allah neşemizi artırsın kuşlarımmmmmmmmmm. sizde olmasınaız ne yapardım bilmemopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemusopuyorumnanaktan
bende işte bunu diyorum ama dinleyen yok :hulya:bu cis örnegi hamile bi arkadasami ait kislarrrr :)bilmiyorumkismile
aslinda her cis köpürmezmi sonucda cis asitli ya karbonatta asidi azdiran biseykaydirigubbakcemile3
savulun varolun canlarım hep birlikte şenlendik ben bişi yapmadım işte iyiki çekmişim ha kaydirigubbakcemile3şifa gerçek diyorum iyiki koydun valla senin sayende topik şenlendi:lepi:
bizim topik kadar neşeli bi yer var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye bilmiyorumkismilebu cis örnegi hamile bi arkadasami ait kislarrrr :)bilmiyorumkismile
aslinda her cis köpürmezmi sonucda cis asitli ya karbonatta asidi azdiran biseykaydirigubbakcemile3
bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?