Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah neşemizi artırsın kuşlarımmmmmmmmmm. sizde olmasınaız ne yapardım bilmemopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemusopuyorumnanaktan

bu cis örnegi hamile bi arkadasami ait kislarrrr :)bilmiyorumkismile

aslinda her cis köpürmezmi sonucda cis asitli ya karbonatta asidi azdiran biseykaydirigubbakcemile3

bizim topik kadar neşeli bi yer var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Allah neşemizi artırsın kuşlarımmmmmmmmmm. sizde olmasınaız ne yapardım bilmemopuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemusopuyorumnanaktan
amin canım vallaaa bende buraya geleli pek daha iyiyim hamdolsun inşallah hepimiz böle neşeli oluruz :Saruboceq:

bu cis örnegi hamile bi arkadasami ait kislarrrr :)bilmiyorumkismile

aslinda her cis köpürmezmi sonucda cis asitli ya karbonatta asidi azdiran biseykaydirigubbakcemile3
bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye bilmiyorumkismile

şifam inş hamişsindir canım ben çok duydum üstüne görme olayını ,bir çok hamile bayanda oluyor inş sende de öyle bişey olmuştur
inan bunu bütün kalbimle istiyorum

quzumm kaç gün önce yaptınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…