bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye bilmiyorumkismile
hamile olup-olmadığımı bende bilmiom belirtim yok canım zati bende adet gecikmesi 3-5 olur yani ama bu adetim 2 gün gecikti 3.gün adet oldum ama 2. gün geciktiğimde yapmıştım bu karbonat deneyini köpürdü fakat bu resimdeki kadar değildi o bahsettiğim arkadaşa resim yolladım tabi seninkidemi böleydi diye oda dediki aaaaa bendede böleydi dedi hamişsindir sen dedi ben tabi hamiş havalarına girdiydim bile sonra adet oldum çok üzüldüm tabi sonra arkadaş adet bitince bidaha yap dedi bende yaptım şaşakaldım valla hiç bu kadar köpüreceğini beklemiodum bile resim yolladım o arkadaşa oda şaşırdı biraz bekle idrar testi yap dio işte bilmiyorumkismilesifaaaa peki hamilemisin yada belirtilerin varmida köpürdü :kedi:
bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye bilmiyorumkismile
hamile olup-olmadığımı bende bilmiom belirtim yok canım zati bende adet gecikmesi 3-5 olur yani ama bu adetim 2 gün gecikti 3.gün adet oldum ama 2. gün geciktiğimde yapmıştım bu karbonat deneyini köpürdü fakat bu resimdeki kadar değildi o bahsettiğim arkadaşa resim yolladım tabi seninkidemi böleydi diye oda dediki aaaaa bendede böleydi dedi hamişsindir sen dedi ben tabi hamiş havalarına girdiydim bile sonra adet oldum çok üzüldüm tabi sonra arkadaş adet bitince bidaha yap dedi bende yaptım şaşakaldım valla hiç bu kadar köpüreceğini beklemiodum bile resim yolladım o arkadaşa oda şaşırdı biraz bekle idrar testi yap dio işte bilmiyorumkismile
inşallah canım tüm herkesin inşallah gönlüne göre olsun canım saol yerimsenibenhaaaa hayirlisi arkadasim a.s egerki istiyosan inslllaaahhh öylesindir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
17şubatta yaptım canımmmm bu resimdekini zemuszemusbynkutluay Alıntı:
sifaa kullanıcısından alıntı
bu çiş örneği şahsıma ait yok canım ben o kadar çok yaptımki alakası yokkkkk hiç köpürmediğinide çok gördüm hani idrar asitli karbonat asitli birleşince köpürür denilior ama bende bu resimdeki adetimin son günü yapmıştım canım valla bende bilmiomki hamişmiyim diye
quzumm kaç gün önce yaptınnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=36704&stc=1&d=1266617645
kızlar bunları ben çizdim duvara
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=36704&stc=1&d=1266617645
ayyyy çok güzel olmuşş maşallahhh
kıssss kapılarımız aynı :))))
inşallah canım inşallah hepimiz :CüvCüv:inş. hamişsindir canımmmm :Saruboceq:
bynkutluay Alıntı:
ayyy cannım inşallah hamişsindirrr
inşallah üstüne görmüşsündürrrrrr
inşallah canım tüm herkesin inşallah gönlüne göre olsun canım saol yerimseniben
17şubatta yaptım canımmmm bu resimdekini zemuszemus
oooooooooo süpersin canım harika olmuş ellerin dert görmesin tatlım güle güle iyi günlerde kullan hayatım yerimseniben
inşallah canım inşallah hepimiz :CüvCüv:
inşallah canı çok savulll inşallah hepimiz anne olacağız:ecrin_bebek: :CüvCüv: yerimseniben
sağol canım benim
aynımııı keşke benim olsa o kapılarr çok isterdim oturduğum evin benim olmasını yerimseniben
sevdam çok hoş olmuş duvara çizdiklerin eve ayrı bir hava katmış valla
benim arkadaşlarım iyi oldukları kadar hamaratlılarda maşallah
ayyyyy hadeee inşallahh hamiş oll
sevdammm hakikaten harikaaa ohhh ellerine sağlıkkk
kıslarr ben çıkıyorum saat iyive geç olmadan uyuyum uykumda yok ama zorlacam birazzz saat daha geçç olunca bu sefer de korkudan uyuyamıyorumm
aklımda burda kalacakk ama ayyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?