Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar sıze yenı öğrendigim birşeyi söyleyeim bu bilgisayarlarda hani cam (kamera) varya onları kullanmadıgımız zmn üstünü bişeyle kapatmamız lazımmıs çünkü hekırlar o camlardan bizi izlıyebiliyorlarmış bilmem biliyomuydunuz ben duydum şok oldum

canım ellerine sağlık güzel birşeye benziyor biraz daha büyütebilseydin daha iyi olurdu :hulya:

yuhhh bee:1shok: :1shok: :1shok: gerçek değildir umarım akannehir

ben çıktım arkadaşlar başım felaket ağrımaya başladı ..acayip şekilde canımda sigara istiyor

selam kızlar ben geldimm
sabahtan beri yollardayım hastanelerdeyim.
Tedaviye başladım mikroenjeksion için.Hatta ilk iğnemi göbekten vuruldum hemşire vurdu göstermek için.
Tahliller verdiler onlarıda hasnaye gidip devlette yaptırdım 1 saat önce kendimi iş yerine attım ama felaket yorgunum.Bu arada göbekten vurulurken ilaç biraz ağır yakıyo o yüzden ama katlancaz napalım.Pazartesi kontrole gidicem.Yumurtalıklarım çok iyiymiş o ağrılarımı söyledim kistte baktı ama tertemiz dedi.

bendeki haberler böyle kızlar

kedersizim sende mi adet oldun canım hayırlısı diyelim bi daha ki aya inş. güzel haberler alırız

sevda tedavi hayırlı uğurlu olsun canım iğneler biraz yakıcı ama ne yapalım çekilir yumurtaların
geliştikçe ve transfer sonrası kasıklarında karnın altında şişliklikler olucak bıçak saplanması gibi ani hareketler olucak (aşılamada oluyo bide bir arkadaşımda tüp bebek yaptırdı ordan biliyorum) sonucu için herşeye değer tabi inşallah yeni yılın ilk hamişi olursun :ecrin_bebek:

inşallahh canımmm benimm kaydirigubbakcemile5 benim alt tarafımda hala ağrılarım var iğneyi 11 gibi vuruldum hemen etki edermi ki böyle birde çok halsizim ilaçtanmı çoksa yorgunluktanmı anlamadım valla

sevdacım tedavin hayırlı olsun canım... bak ne güzel yumurtalıkların temiz çıkmış.. inşallah sonuçlarıda güzel olacak...:CüvCüv:

inşallahh canımmm benimm kaydirigubbakcemile5 benim alt tarafımda hala ağrılarım var iğneyi 11 gibi vuruldum hemen etki edermi ki böyle birde çok halsizim ilaçtanmı çoksa yorgunluktanmı anlamadım valla

canım adetliyken bende çok halsiz yorgun olurum onun da etkisi vardır ilaçların etkisini
ben 2.den sonra hissetdiyorum ama her bünye farklı tabi

kederiz canım sobanın dumanı başını ağrıttı heralde.. birde sigarayı bıraktığın ilk gün ya... geçmiş olsun...

sevdacım tedavin hayırlı olsun canım... bak ne güzel yumurtalıkların temiz çıkmış.. inşallah sonuçlarıda güzel olacak...:CüvCüv:

sağol canım benim inşallah daha fazla uğraştırmadan bebişimiz gelir klava: hekesinki bedava gelir bizimki yollarına para dökülsün istiyo sırnaşık şey :roflol: inşallahh canımm hepimizinn gönlüne göre versin Rabbim.

ama ben hala tedaviye başladığıma tüp bebek yaptırıcağıma alışmadım valla :uhm:

sevdacım oklavanı çıkarmışsın... korkacak bak gelmiycek sonra... zaten bizim bebişler nazlı... inat eder gelmez sakın haa... hemen gönlünü al bakim...:roflol: :roflol: :roflol:

öyle düüşünme sevda yazdıklarımdan dolayı beni sakın yanlış da anlama umutsuz olduğumdan yazmıyorum sadece uyarmak için yazıyorum ilk aşılamaya başladığımızda bende her gün iğne olurken
acaba doğru zamanmı diyodum alışamamıştım sonra o olayı yaşayınca kendimi çok kötü hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…