kızlar sıze yenı öğrendigim birşeyi söyleyeim bu bilgisayarlarda hani cam (kamera) varya onları kullanmadıgımız zmn üstünü bişeyle kapatmamız lazımmıs çünkü hekırlar o camlardan bizi izlıyebiliyorlarmış bilmem biliyomuydunuz ben duydum şok oldum
yuhhh bee:1shok: :1shok: :1shok: gerçek değildir umarım akannehir
sevda tedavi hayırlı uğurlu olsun canım iğneler biraz yakıcı ama ne yapalım çekilir yumurtaların
geliştikçe ve transfer sonrası kasıklarında karnın altında şişliklikler olucak bıçak saplanması gibi ani hareketler olucak (aşılamada oluyo bide bir arkadaşımda tüp bebek yaptırdı ordan biliyorum) sonucu için herşeye değer tabi inşallah yeni yılın ilk hamişi olursun :ecrin_bebek:
selam kızlar ben geldimm
sabahtan beri yollardayım hastanelerdeyim.
Tedaviye başladım mikroenjeksion için.Hatta ilk iğnemi göbekten vuruldum hemşire vurdu göstermek için.
Tahliller verdiler onlarıda hasnaye gidip devlette yaptırdım 1 saat önce kendimi iş yerine attım ama felaket yorgunum.Bu arada göbekten vurulurken ilaç biraz ağır yakıyo o yüzden ama katlancaz napalım.Pazartesi kontrole gidicem.Yumurtalıklarım çok iyiymiş o ağrılarımı söyledim kistte baktı ama tertemiz dedi.
bendeki haberler böyle kızlar
inşallahh canımmm benimm kaydirigubbakcemile5 benim alt tarafımda hala ağrılarım var iğneyi 11 gibi vuruldum hemen etki edermi ki böyle birde çok halsizim ilaçtanmı çoksa yorgunluktanmı anlamadım valla
sevdacım tedavin hayırlı olsun canım... bak ne güzel yumurtalıkların temiz çıkmış.. inşallah sonuçlarıda güzel olacak...:CüvCüv:
sağol canım benim inşallah daha fazla uğraştırmadan bebişimiz gelirklava: hekesinki bedava gelir bizimki yollarına para dökülsün istiyo sırnaşık şey :roflol: inşallahh canımm hepimizinn gönlüne göre versin Rabbim.
ama ben hala tedaviye başladığıma tüp bebek yaptırıcağıma alışmadım valla :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?