- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
sevdacım oklavanı çıkarmışsın... korkacak bak gelmiycek sonra... zaten bizim bebişler nazlı... inat eder gelmez sakın haa... hemen gönlünü al bakim...:roflol: :roflol: :roflol:
öyle düüşünme sevda yazdıklarımdan dolayı beni sakın yanlış da anlama umutsuz olduğumdan yazmıyorum sadece uyarmak için yazıyorum ilk aşılamaya başladığımızda bende her gün iğne olurken
acaba doğru zamanmı diyodum alışamamıştım sonra o olayı yaşayınca kendimi çok kötü hissettim
yok olumsuz düşünmüyom aksine kendimi rahatlamış hissediyom ama okadar ani kararlarla döndükki alışamadım :kedi:
eğer adet olursan yine mi aşılama yaptırcan canım biraz ara versen.O aradan sonrada tüp bebek denesen aşılama yerine
sevdacım tedavin hayırlı olsun canım yumoşların tutunsun sana hiç birakmasın 9 ay boyunca İnşallah AMİNNN
bizim doktor aşılama ilebir kere tuttuğu için bir iki kez daha aşılamadan yana
tüp bebeğe geçmek istemiyo maddi manevi daha yıpratıcı diyo bende doktorun belirlediği yolu izlemekten yanayım aslnda bu ay ara vermek istiyodum eşim başlamışken devam edelim ara vermeyelim dedi kırmak istemedim
sağol canım benimm kaydirigubbakcemile5 inşallah hayırlı olurda izler gibi yumoşlarım olur :Saruboceq:
canım hani derler ya aşılama tüp bebek yada düşükten sonra bikaç ay olma ihtimali yüksek kendiliğinden.Doktor seni neden bekletmiyo hiç onu anlamadım yoksa sizmi beklemek istemiyosunuz canımbenneyaptımki[/QUOT
tabi bizmde etkimiz var herhangi bir problem olmadığı sürece beklemek istemediğimizi
söylemiştik birde bizim yaşımız tedavi için biraz büyük sayılır benim eşim 38 yaşında
bende 30 yaşındayım kendiğinden olması beklemek vakit kaybı
kedersiz nasıl oldun başın geçtimi
saol canım iyiym biraz ağrı kesici almıştım etkisini gösterdi galiba
sevdam ne güzel tedaviye başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olsun canım arkadaşım inan çok sevindim senin adına .rabbim o güzel yüzünü güldürsün inşallah emeklerini boş bırakmasın ...yeni yıl sana uğur getirecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?