Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım oklavanı çıkarmışsın... korkacak bak gelmiycek sonra... zaten bizim bebişler nazlı... inat eder gelmez sakın haa... hemen gönlünü al bakim...:roflol: :roflol: :roflol:

ahh benimmm gelecek yolu bilmeyen bebişimm ahhh benimmm nazlı bebişimmm ahh benimm paracı bebişimm sen aldırma bize sen herşeye rağmen gell.gelde evimiz şenlensinn gel ki babişkonnn el üstünde tutsun seni :sinifsinif:

yok olumsuz düşünmüyom aksine kendimi rahatlamış hissediyom ama okadar ani kararlarla döndükki alışamadım :kedi:

inşallah canımmm Raabbimm bu zamana yazmıştır inşallah hem ipeğim bak esrama hamiş senden de ümidim var bu ay aşılamadan sonra kendiliğinden olur inş..

sevdacım tedavin hayırlı olsun canım yumoşların tutunsun sana hiç birakmasın 9 ay boyunca ınşallah AMıNNN

eğer adet olursan yine mi aşılama yaptırcan canım biraz ara versen.O aradan sonrada tüp bebek denesen aşılama yerine

bizim doktor aşılama ilebir kere tuttuğu için bir iki kez daha aşılamadan yana
tüp bebeğe geçmek istemiyo maddi manevi daha yıpratıcı diyo bende doktorun belirlediği yolu izlemekten yanayım aslnda bu ay ara vermek istiyodum eşim başlamışken devam edelim ara vermeyelim dedi kırmak istemedim

sevdacım tedavin hayırlı olsun canım yumoşların tutunsun sana hiç birakmasın 9 ay boyunca İnşallah AMİNNN

sağol canım benimm kaydirigubbakcemile5 inşallah hayırlı olurda izler gibi yumoşlarım olur :Saruboceq:

canım hani derler ya aşılama tüp bebek yada düşükten sonra bikaç ay olma ihtimali yüksek kendiliğinden.Doktor seni neden bekletmiyo hiç onu anlamadım yoksa sizmi beklemek istemiyosunuz canımbenneyaptımki

hoş çokta ileri yaş değilsin erkekte zaten önemli değil ama bir an önce evlat sahibi olmak istiyoruz işte yaş daha fazla ilerlemeden son kezmi peki aşılama deniyeceksiniz (inşallah son olur bebişine kavuşursun)

inşallah tutar bir daha gerek kalmaz ikinciye kadar ama tutmazsa doktora bağlı geçen sefer
sordum bir iki kere daha denemeyi düşünüyorum demişti belki bir kez daha aşılama yapar

sevdam ne güzel tedaviye başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olsun canım arkadaşım inan çok sevindim senin adına .rabbim o güzel yüzünü güldürsün inşallah emeklerini boş bırakmasın ...yeni yıl sana uğur getirecek inşallah

ipekçim sana bişey diyimmi ben tüpbebek tedavisine başlıyacağım zaman burdaki siteyi (tüpbebek özel bölümü )çok takip ederdim orda bir arkadaş vardı nicki mehay onunda ilk aşılaması tutmuştu sonra düşük yaşadı onun dr uda senin dr un gibi çok ısrarcıydı tekrarlamalı aşılamalar yaptı kadına, hemde 6 defa olmayınca bu sefer tüpbebek tedavisine geçti şuanda bir oğlu var.. yani bence senin dr sizi boşuna oyalandırıyor gibime geliyor yineden sen bilirsin ama aşılamayla vakit geçirme canım eğer durumunuz el verirse direk tüp e geçin sizde ,hem aşılamaya vereceğiniz paranın üstüne biraz daha ekledinizmi tüpbebek masrafı çıkar bence değer çünkü aşılamaya göre şans daha yüksek

masrafından falan değil eğer gerekiyosa bu masraf mutlaka yapılacak doktorun söyledikleri bana mantıklı geliyo tüp bebekten ötesi yok şu anda benim için o bi umut aşılama olmasa tüp bebek diyorum tüp bebekte tutucak veya tutarsa düşük olmaz diye bi lşey yokki çevremde 6. 7. tüp bebekte başarılı olanlar var o şekilde olursa çok yıpratıcı olur onun için ben şimdilik halimden memnunum

sağol canımm benimm evet ilk defa birşeye başladık o yüzden hem heyecanlıyım hem de stresliyim aslında ama mutluyum yinede kaydirigubbakcemile2 bakalım canım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez de dediğiniz gibi yılbaşına güzel gireriz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…