Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Demek sigarayı bıraktınız valla kutlarımm süpersinizz kaydirigubbakcemile5 ama başlamayın bir daha hazır kafaya koymuşken devam ettirin

kızlar inş. en kısa zamanda hamile kalır bebeklerinizi kucaklarına alırsınız
belki ben anne olamayacam ama ianın hepiniz için dua ediyorum.

kızlar nerdesiniz........ ayyyyyyyy ben kaç gündür uğruyamıyorum......ama hep aklım sizlerde....nasılsınız.......hamişler sizler.........ben dünür bana sinirlenmiş kızlar .....aman işim çok zor.......

Kedersızım canım dÜnÜrÜm ben senın gıbı kaynanayı oĞluma daha nerde bulurum...yok Öyle bıraz sızlerden ayrı kalınca hemen kertmeyı bozmak.........yoksa sen kızına baŞka damatmı buldun.........

canım o nedemek beni oyle üzdünki anlatamam nıye sen anne olamıyacakmıssın kı ne olursa olsun ALLAH'tan ümit kesilmez sende dünyanın en güzel annelerinden biri olursun inşallah çankırıdamı oturuyosun bende çankırılıyımmm:gitme:::gitme::gitme:

eti puf CANIM NASILSIN HAMıLELıK NASIL..ıNŞALLAH BıR SORUN YOKTUR...

bu arada aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz HOŞ GELDıNıZ.......

ÖNCELıKLE SıMAL18 ARKADAŞIMIZA BU OLUMSUZLUKTAN KURTULMASINI ÇÜNKÜ HERŞEYı BıLEN RABBıM O NDAN HıÇBıR ZAMAN ÜMıT KESıLMEZ...YOK ÖYLE KARAMSARLIKLAR...

sevdaaaam hayırlı uğurlu olsun tedavin başlamısıııııın...hadi bakalım herşeyin kolay geçsinde rabbim emeğinin karşılığını yavrunla versiiiiiiin..öpüyorum seniiiii
kızlar fazla zamanım yok yarın görüşürüüüz öptüüm.iyim ben merak etmeyin dua edin nolur çok korkuyoruuuuuuuuuuuuum

kızlar hepinize iyi geceler tatlı ruyalar hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim çok şükür şimdilik iyi gidiyor... fakat hiçbişey hissetmiyorum şimdilik...inşallah bir sorun olmaz... bakalım 21 de doktor kontrolüm var umarım herşey yolundadır.. dualarınızı bekliyorum bulutcum... sen naılsın neler yapıyorsun... kaçgündür neden yoktun bakayım bikaçgündür...

canım benim korma kendine streste yapma... inşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaktır... Rabbim inşallah meleklerini sana göndermiştir...

simalcim bu ne karamsalık böyle... inşallah burdaki herkesin ve tüm isteyenleri birgün bebişleri olacaktır.. sadece zamanını bekliyorlar okadar... ama böyle konuşursan olmazki bak gör en kısa zamanda sende burda güzel haberler vereceksin... bak göreceksin...

simal hoşgeldin canım neden bu kadar karamsarsın allahtan ümit kesilmez vardır bir zamanı onu bekliyodur bebeğin umutsuzluğa kapılma............ suna canım korkma iki gün kaldı allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz merak etme ............esra sende bugünün açılışını yapmışsın nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…